2009-07-30 | 20:33:08

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för sommarnöjen av det traditionella slaget:
En utflykt, ett grillparty, kortspel, promenader.



Tjena!
Idag var det ännu en dag med jobb! Vaknade lite för sent, i och med att jag vaknade vid halv 2 när Christian kom hem, men jag hann, håret ser förjävligt ut men vem skulle se mig mer än de jag jobbar med och pendlarna på bussen?! Så jag sket i vilket. Dagen gick ganska smidigt och tiden gick väldigt fort som tur var!

Just nu sitter jag här och lyssnar på Ted Gärdestad, känner att jag skulle kunna hoppa ner i sängen och sova men jag tänker vänta tills Christian har slutat jobba så vi får lite tid för varandra. Vi gick om varandra idag, det är ganska jobbigt när en jobbar dag och den andra kväll. Den enda gången man är med varandra är när man sover.

Imorgon är det jobb igen, inget ovanligt?! Har ett fullspäckat schema känns det som. Är bara ledig på söndag och sen är det ytterligare fem dagars jobb, ledig en och sen jobbar jag en dag och sen är det faktiskt nästan dags för tenta plus att Christians föräldrar är här nere då! Full rulle helt enkelt!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och titta på family guy!


I mina ögon är du allt ♥



/ V♥


2009-07-29 | 22:58:54

förlåt...

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar på sistone. Känns bara som att bloggandet har kommit sist på min prio-lista. Just nu så jobbar jag en hel del och är ganska slut när jag kommer hem och vill lägga ner den tiden jag har på de jag vil umgås med istället för datorn. Sen har även min dator varit på service, men det är inte mycket att skylla på för den var inne i 1 och en halv vecka, men har inte orkat fixa så att allt är som vanligt på den ännu men det kommer väl!

Just nu sitter jag vid Christians dator, han är och jobbar så har faktiskt lite smått tråkigt. Eller ja ganska tråkigt!
Däremot så var jag hos Anna idag där även Senita infann sig och vi tittade på Eagle eye och den var SUPERBRA!
Ikväll har jag även gjort det jag har lovat mamma ett tag, städa här uppe! FInns inget som är mycket tråkigare än att städa men vuxenpoängen måste börja trilla in!

Nu ska jag hoppa ner i en tom säng så att jag kommer upp i tid imorgon då det är jobb igen! Får se när Christian kommer hem inatt :/

/ V ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!