2010-06-27 | 09:05:11

söndag

Godmorgon!
Ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen efter att Christian har gått upp och kört iväg till jobbet, däremot så ska jag snart gå upp och gör vid mig för om 1½ timme så börjar jag jobba. Jobbar med Christoffer idag och han är riktigt nice att jobba med. Gillar alla mina arbetskamrater om jag ska vara ärlig så det är alltid kul att jobba. Jag jobbar 10,30-17 idag, lite tråkigt att det är heldag för det ser ut att kunna bli fint väder idag.

Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Jag ska väl ta det lugnt för imorgon är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag. Den ska jag fira genom att jobba 12-16 och sen kommer la familia upp hit och firar mig genom ett resturangbesök. Kul kul!

Nu får jag ta och sätta vart så jag ser någerlunda ok ut på jobbet.

/V♥

2010-06-26 | 09:43:44

lördag

Jag har inte riktigt haft tid att skriva här på några dagar nu.
I onsdagskväll var vi hemma hos Gabbe. Vi åt god middag och hade trevligt och självklart kelade jag med lille Elias. Så söt liten kille!

I torsdags så var det först jobb som gällde och sen på kvällen bjöd mamma på middag. Vi kollade på fotbollen, eller de andra för jag vilade, sen begav vi oss hemåt. Jag somnade ganska tidigt som vanligt. Igår var det midsommarafton, som ni säkert redan vet, och innan det var dags för jobb så köpte jag 3 liter jordgubbar. Dyrt var det men det var det värt. Jobbet gick ovanligt fort och sen väntade jag bara på att Christian skulle komma hem. Vi firade vår midsommar ensamma, för båda jobbar hela helgen, men vi åt i alla fall upp alla jordgubbarna. Det var ruskigt gott. Somnade dock alldeles för tidigt igår för att vara trevligt mot Christian. Redan 22.00 hade jag snarkat i hans famn.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så att jag kan sätta mig på cyklen och jobba. Jobbar bara 12-15 idag så det är ganska chill. Vad som händer ikväll är lite ovisst, blir väl fotboll som vanligt eller någon trevlig film jag kan somna ifrån.


Vår skål med jordgubbar, mums!


Ha en trevlig dag allesammans!

/V♥

2010-06-23 | 13:11:46

Sitter på jobbet nu och har lunch. Det ä...

Sitter på jobbet nu och har lunch. Det är grymt mycket att göra idag men det är skönt. Ikväll ska vi åka och hälsa på syster med familj i Laröd. Nu ska jag ta och äta :) /V


2010-06-22 | 21:38:38

trötter...

God kväll!
Dagen blev inte riktigt som planerad utan jag kom till jobbet och då sa Frallan att jag skulle jobba stängning vilket jag inte hade någon aning om, hade inte fått all information i och med att jag jobbar i två butiker. Blev bara att slänga iväg ett sms till Jelena om att vi skulle göra arbetet senare.
Jobbet idag gick bra och även arbetet, fick ihop allt helt perfekt. Nu är det inte så mycket saker kvar. Dock ses vi ganska många gånger men sitter inte så länge i och med att vi gör det efter jobbet.

Imorgon är det jobb 9-16,30 och sen ska vi åka till Laröd och hälsa på. Ska gulligulla med Elias så det finns inte!
Just nu sitter jag och väntar på att min älskade sambo ska komma hem så att vi kan kolla klart på avatar. Har tittat på den 2 kvällar och idag blir det då den 3:dje. Anledningen till att vi inte har sett klart det är faktiskt att jag är så jäkla trött på kvällarna, orkade faktiskt kolla på den till klockan 1 inatt men sen dö somnade jag. Ikväll blir det kanska max till 12 i och med att alarmet står på lite innan 8.

Sen måste jag även slänga in ett stort GRATTIS till min älskade lillasyster som fyller 18 idag. Tiden går så fort, tänk att det redan är 3 år sedan jag fyllde 18! Jag känner mig lite gammal nu ;p Om en vecka är jag 21!! Shit!


gullepojke!

Ha en trevlig kväll!

/V♥

2010-06-22 | 10:59:52

tisdag

God förmiddag!
Solen skiner idag men det blir inget solande här inte utan jag ska snart hoppa in i duschen och sen vidare iväg till jobbet. Jobbar dock bara till 16 idag men sen ska jag och Jelena försöka göra klart finansieringen. Ska försöka få lite rent här idag också, dammsugningen är redan gjord så det blir mest plock.
Denna veckan kommer bara att bestå utav jobb, skulle egentligen vara ledig på fredag men jag hoppar in för Frallan så det blir lite jobb då med, 10-14, så det är inte något långt pass.

Ska även försöka hälsa på Gabbe, Danne, Leon och lille Elias. Vill ju se och känna på den lille krabaten.

Hoppas ni har en trevlig tisdag!

/V♥

2010-06-21 | 21:22:32

:D :D

Nu är sommarlovet slut och jag spenderade min sista lediga helg på länge hemma i Klippan.
Firade Alexandra på fredagen och söndagen för hon fyller år imorgon, tänk att hon redan är 18 år! shieat.

I lördags när vi städade efter festen så fick vi reda på att Gabbe hade åkt in till sjukhuset för hon hade börjat få värkar men sen hörde vi inte mycket mer och jag och alex satt bänkade framför tvn och tittade på det kungliga bröllopet. På kvällen kom Koch och fixade våra naglar.

I söndags städade vi för det andra kalaset och runt halv 11-11 fick vi ett sms om att lille Kalle var ute, eller som han heter, Elias. Äntligen har vi fått en liten prins, det var verkligen efterlängtat. Det känns helt sjukt, i torsdags låg jag och pratade med magen och nu är han ute! Blir att hälsa på dem senare i veckan när både vi och de har tid.

Idag slutade mitt sommarlov och jag började på mitt sommarschema. Har varit riktigt trevligt idag och jag kommer njuta av de kommande 7 veckorna! Älskar verkligen mitt jobb. Ett minus är dock att man får ont i fötterna av att stå upp hela dagarna, men fötterna vänjer väl sig.

Nu ska jag kolla vidare på norska hollywood fruar och vänta på att min älskade sambo ska komma hem!


Det blev naglar med multifärgglitter till tippar! :)

/V♥

2010-06-11 | 15:09:55

studenten

Idag tar väldigt många studenten och jag ska inte fira en enda person idag. Såklart tänker jag på en del men själv ligger jag i sängen i Halmstad och försöker döda tanken på att det var två år sedan jag själv tog studenten. TVÅ ÅR! det är fan sanslöst. Tiden har gått så extremt fort men det känns som det kanske var ett halvår sedan. Det är sjukt.

Just nu väntar jag på att Christian ska sluta jobba så att vi kan åka iväg och fixa lite saker. Vänner är igång på tvn. Inget annat bra!

Har förresten övertagit Christians gamla telefon, eller gammal är den inte direkt, så nu har jag en fin nokia E72 !


Jag och finfina Sarah på studenten

/V♥

 


2010-06-11 | 09:13:26

fredag

Trots att jag har lov så har jag varit superdålig på att uppdatera men det händer inte så mycket så då skulle jag bara tråka ut er!

I söndags var vi i alla fall på roadtrip. Vi körde bara lite överallt och ingenstans kändes det som, men trevligt det hade vi. Blev även en snabbvisit hos mamma och pappa.


År 2010 är det rondelltraktorer som gäller!

Sen resten av veckan har jag inte gjort så mycket, minns faktiskt inte riktigt vad vi har gjort förutom igår när jag fick hoppa in och jobba, det är alltid lika trevligt kan jag säga! Roligt jobb och trevligt sällskap, det kan väl inte bli mycket bättre?! Jag längtar nästan efter att jobba i 7 veckor så man kommer in i det "på riktigt". Det är nog det enda negativa med att vara extra anställd. Efter att båda två hade varit och jobbat igår så drog vi iväg och åt på resturang för att fira lite.

Det vi firade är att vi har fått en ny LÄGENHET! Snacka om att vi är överlyckliga. Det är en trea på 80 kvadrat typ 150 meter från där vi bor idag. Kommer bli riktigt bra det där. Vi vill flytta redan idag men det går ju inte men ändå. Jag har redan beställt en ikea katalog för att klippa och klistra i varje rum, det som är ett minus är att vi inte riktigt har måtten på lägenheten och vi minns inte riktigt alla färgerna, förutom hallen som var en konstig olivgrön färg. Det blir nog att måla över den men det är ett senare projekt. I denna lägenheten kommer vi kunna bo länge och inte ha någon panik över att flytta om ett år. Det är skönt det!

Nu ska jag återgå till att göra precis ingenting, är grymt rastlös om dagarna!

/V♥

2010-06-05 | 09:41:45

lördag

Nu har jag haft sommarlov i en vecka vilket har varit superskönt! Har hunnit med att vara hemma i några dagar och det kändes som att jag behövde det. Bara ta det lugnt och ha det trevligt, det var riktigt skönt.

Idag så har jag inte mycket på schemat utan jag ska först gå till gymmet där jag ska fixa lite hsif saker och ikväll blir det bio med Christian, kommisarie späck ska vi se. Kanske inte den filmen jag vill se men jag gör det för hans skull. Innan det blir det väl att jag går ut och lägger mig i parken och läser en bok.

Det är skönt att inte ha några som helst planer nu när man är ledig. Älskar faktiskt det, är ledig i 2 veckor till och sen börjar det verkliga livet med jobb i 7 veckor, det är skönt det med fast på ett helt annat sätt!  

Nu ska jag göra vid mig så jag kommer i tid till gymmet.
/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!