2009-04-28 | 20:20:09

dagens

Humör: Bra men trött

Gjort: Slappat och tvättat

Planer: Tv sen sova

Ser på: Cold case

Lyssnar på: Inget mutat tvn

Läser: på skärmen

Dricker: Idag är det vatten

Äter: ett äpple

Bästa: tenta ångesten över

Sämsta: att jag har varit lite uttråkad

Väder: varmt men inte soligt :(


2009-04-28 | 12:44:01

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Ingen märklig tisdag men på kvällen kan
det hända något som verkligen får dig på soligt humör.


Hej hej!

Nu är tenta perioden över så nu kommer jag att uppdatera mera igen!
Igår var det som sagt tenta och hur den gick vet jag inte riktigt. Kan båda ha gått bra och dåligt, känns däremot mer åt det bra hållet! Får se om typ 2-3 veckor om det verkligen gick bra eller inte.
Efter tentan bestämde vi oss att åka till gulan och fika lite. Det var ganska bra väder så vi kände för att spela lite minigolf. Hade väldigt trevligt enligt min mening. Sen var det ett plus att jag vann med. Var verkligen längesedan jag vann en minigolf runda.

Vid 3 hämtade jag Katarina i skolan och vi åkte till skopunkten där hon shoppade loss. Jag gjorde det inte för vet vilka skor jag vill ha så de ska jag köpa sen. Antingen dessa söta Fred Perry eller de supersöta Lacoste.

 

När vi kom hem så tvättade jag bilen och sen gjorde vi kyckling och pommes till kvällsmat. Vi städade även huset så nu är det dugligt igen. Vi satte igång tvätt och sen diskmaskinen och efter ett tag så vips så gick det en propp! Vi gick ut och tittade i proppskåpet och nej där hade det inte gått någon propp. Vi letade även isönder oss efter nya proppar! Efter ett tag så skickade hon ett sms tills in pappa. Tyckte lite synd om honom för klockan var typ 4-5 i Thailand. Han svarade däremot och han tyckte att vi skulle kontakta grannen men vi gick ut där i regnet och jag fick upp proppskåpen och där låg alla propparna! Vi hittade den proppen som var isönder och sen fungerade allt som det skulle!

Idag händer det inte så mycket ska ta det ganska lugnt. Har varit ute med djuren och ska väl snart äta en liten bit mat!
Blir nog en dagens lite senare!

Nu är det bara en vecka sen åker jag :D

/ V

2009-04-26 | 12:50:53

söndag

Kräftan 22/6-22/7

Om du tar det lite varligt kan söndagen bli romantisk.
Egentligen passar den dock bättre för nöjen.



Dålig uppdatering jag vet men det har jag även förvarnat. Jag sitter här och är så ofantligt trött på makro skitet så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det känns som att det är skit i vilket för det går inte in. Jag fattar inte det helt enkelt! Imorgon kommer jag väl gå efter 40 minuter eller något.

Dagen kommer bestå mestadels av att plugga. Även om jag inte kommer klara det så lägger man en grund för nästa gångs pluggande. Nu ska jag väl gå och äta något så att jag inte är helt död när jag väl ska börja plugga igen!

/ V ♥

2009-04-23 | 19:16:17

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du har inte riktigt den energi som du förväntade dig,
och därför känns torsdagen en smula avslagen.


Ursäkta den dåliga uppdateringen men är inne i tenta-pluggande till max så kommer inte att vara speciellt aktiv här de närmaste dagarna.
Kan däremot berätta hur helgen ser ut!
Imorgon är det jobb som gäller hela dagen och sen ska jag åka hem till Skåne för mamma fyller år!
Lördag ska jag jobba och sen plugga! PANIK!
Söndag blir det plugg som fan!
Måndag är det TENTA :/

/ V♥

2009-04-21 | 19:25:45

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Tisdagen blir riktigt romantisk, i alla fall om du väljer att gå den vägen.
Gott om trevliga händelser.



God kväll!
Dagen började med att jag vaknade och kände mig riktigt sjuk. Hade värsta huvudvärken och kändes som att jag hade feber. Knaprade i mig några tabletter för att försöka bli någerlunda bra tills det att jag skulle köra till skolan. Katti kom hem runt 10 och skulle hämta idrottskläder hon hade glömt. Jag skulle ut och gå med Cilla vid den tiden med så vi sa hejdå och jag gick. Kom på efter ett tag att jag hade glömt ta med mig nyckeln så hoppades på det bästa att Katarina inte hade låst dörren men ack så fel jag hade. Jag var utelåst. Ringde och tillsist fick jag tag på henne. Var inte mycket mer än att hon fick köra tillbaka som tog ca 20 minuter så lite över 11 var hon hemma igen. Jag hade inte gjort mig i ordning heller och blev inte så mycket av det heller. Gjorde en macka snabbt och sen var det att köra Katarina till skolan och sen vidare mot Halmstad.

Skolan sög ganska mycket stack vid 2. Var och handlade lite smågrejer och hämtade posten sen åkte jag hit igen. Hade bestämt mig för att jag skulle äta våfflor till kvällsmat och de blev riktigt goda för att ha blivit tillagade av mig. Katarina kom hem en sväng innan hennes träning. Vi slappade mest. När Katarina skulle iväg så stack jag ut med Cilla och det blev en runda på nästan en timme. Borde ta mig friheten i halmstad också och gå ut och gå långa runder men jag gör inte det. Dumt nog.

Nu ska jag läsa lite ur makrohäftet och sen blir det tv för hela slanten, lite Christian-tid kan jag nog slänga in med! ♥

/V

2009-04-20 | 15:18:55

Måndag

Kräftan 22/6-22/7

Ta initiativet om du vill få full utdelning av måndagen.
Det är som ledare du lyckas allra bäst.



Blev inte så mycket mer uppdatering igår. Jag och Kattis var mest sega och kollade på tv. Somnade väl vid 12. Vaknade tidigt imorse och märkte att Katti hade försovit sig så väckte henne sen låg jag kvar i sängen ett litet tag. Tyckte att Christian skulle gå upp och göra något vettigt men det tyckte inte han så han somnade om!

Idag har jag pluggat endel men vet inte riktigt om jag fattar det ändå :/ Blir att stört nöta det de närmaste dagarna som sagt tenta på måndag vilket SUGER stort! Har endel föreläsningar nu i veckan med. Känns lite sådär med det. Man vill ju sitta och råplugga på skitet. Så är det i alla fall.

Jag har även varit och gått en runda med Cilla, missade en kofta så gick och frös! Man kan inte vara smart alltid, var faktist varmt på altanen! Nu ska jag plugga lite igen!

Här kommer två bilder från ihelgen!


tomtens hora grillar ;)


cilla typ världens lugnaste hund!



/ V ♥


2009-04-19 | 17:22:37

söndag

Kräftan 22/6-22/7

Söndagen bjuder på kärlek, spänning och en hel del skratt.
Du tänker också mycket på sommarplaner.



Hejhej!
Dagen började med att jag vaknade vid halv 9 av att Katti gick ut. Låg kvar i sängen och degade och gick sen ut med Cilla. Gjorde vid mig och slöade till typ halv 12 då det var att köra iväg till jobbet och jobbade till 3. Älskar verkligen att jobba ibland förstår jag inte själv varför jag pluggar men det tycker jag också om!

Just nu ligger Katti bakis i soffan och jag sitter och degar framför denna dumburken. Pratade med hennes föräldrar innan och jag vill också utomlands! Man vill så mycket men kan så lite! Får vänta tills jag blir äldre helt enkelt!

Resten av dagen så kommer det väl att stå pluggande på schemat! Måste verkligen plugga men jag har inte orken till det vilket suger stort! Är även riktigt trött idag, vet inte riktigt varför men så kan det vara ibland. Känns som att det går i vågor med.

Nu ska jag lägga mig i sängen med mina makro papper! Hörs kanske senare!

/ V ♥

2009-04-18 | 23:01:21

kan man ha det mer mysigt?!



Ligger skönt i soffan med Fanta på mig och Cilla ligger på golvet precis bredvid mig. Blev inget för mig ikväll känns halvt som att jag har haft migränanfall två dagar i rad. Undrar vad det kan varför men i alla fall. Har märkt hur mycket jag vill ha djur för man har alltid någon där runt omkring sig. Det är bara synd att jag bor som jag bor. Jag får njuta medans jag är här helt enkelt! Nej nu säger jag godnatt!
/ V

2009-04-18 | 15:27:25

dagens

Humör: Glad men trött

Gjort: Pluggat, solat och städat

Planer: Grillning står på schemat

Ser på: discovery, något om ett tåg

Lyssnar på: en fransk tant

Läser: översättningstexten

Dricker: vatten

Äter: inget alls

Bästa: Vädret ute

Sämsta: Plugget :(

Väder: Sol och riktigt varmt väder:D


2009-04-18 | 12:13:51

lördag

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för nöjen men om du inte sätter fart
på omgivningen så kan lördagen ebba ut i inget alls.



Blev inte mycket till uppdatering igår men mådde inte så bra så min kväll bestod av att ligga i soffan hela kvällen. Pratade även med C ♥. Somnade väl vid 1 sen vid halv 3 kom Katarina hem och jag blev skiträdd att det var någon som hade brytit sig in i huset.

Idag vaknade jag nog typ vid halv 9 eller något. Låg och drog mig ett tag sen var det att gå upp för att gå en runda med Cilla och mata hästarna. Kors i taket att jag matar hästar, det är nog de djuren som jag har varit mest rädd för och jag har ALDRIG varit en hästtjej men nu tycker jag att det går ganska bra faktiskt. Kanske ska Vicke bli en liten hästtjej efter dessa två veckorna jag bor här. Vad säger ni om det tjejer?!

Idag så är det inte så mycket på schemat, ska plugga satan i det kan jag säga. Sen måste det städas här för ikväll så ska vi grilla och det kommer lite folk hit. Sen är det maskeradfest men vet inte om jag känner för det så får se hur det blir, allt känns så bull nu när man har insett att man har tenta om 1(!) vecka och 2 dagar. Känns som att jag inte kommer klara denna tentan heller för jag förstår inte ett smack om vad det handlar om. Jag har absolut INGEN aning. Sen hjälper det inte precis att varje föreläsning så sitter man som ett större frågetecken än man var innan.
Kom på att jag ska i alla fall lägga mig "tidigt" ikväll för ska jobba imorgon!

Nej nu blir det åter till pluggandet. Har tagit en alldeles för lång paus, som egentligen jag tycker är kort, från pluggandet.
Tror att dagens kan komma upp sen!

saaaaknaad

/ V

2009-04-17 | 14:17:18

fredag

Kräftan 22/6-22/7

En sällskaplig och trevlig fredag väntar.
Förmodligen blir det en del romantiska inslag dessutom.



God eftermiddag!

Idag var det att gå upp tidigt, kvart över 6, för att sen åka ner till Malmö och lämna av Anders och Johanna på flygplatsen. Vill också åka till Thailand! Efter att ha släppt av dem i Malmö så åkte vi till Väla och gick runder där ett bra tag var även inom ikea! Nu sitter vi här på altanen och glassar oss i bikini ute i solen! Väldigt nice!
Kommer väl med uppdatering senare idag med!


/ V ♥

2009-04-16 | 22:54:45

gammalt som gatan

blev inspirerad av Sarah och tänkte bjuda på lite bilder som är ganska lagom gamla! Njut!





2009-04-16 | 22:23:53

dagens

Humör: Är glad men trött

Gjort: Packat, städat och åkt till Skottorp.

Planer: Blir väl bara tv tittande och sen sova

Ser på: Gordons nightmare

Lyssnar på: tvn

Läser: Bakom stängda dörrar (en verklighetsbaserad bok som handlar om incest)

Dricker: Vatten

Äter: inget

Bästa: att jag är omringad av personer

Sämsta: saknaden

Väder: underbart, solen sken :D


2009-04-16 | 11:05:38

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Torsdagen blir spännande, nästan vad som helst kan hända.
Du har tur i kärlek och tur med pengar.



God förmiddag!
Vaknade idag med ett inte allt för bra humör, varför vet jag inte men så är det ibland, men det är bättre nu. Dagen som kommer har inte så mycket på schemat utan jag ska städa, packa och sen åka till min kusin som jag ska bo hos i typ 2 veckor för hennes föräldrar åker till Thailand. Jag är inte lite avis om man säger så. Får se hur mycket jag uppdaterar idag beroende på hur kvällen ser ut.

/ V ♥

2009-04-15 | 23:49:15

dagens

Humör: Bra nu men irriterad innan

Gjort: Varit i Malmö hos Gabbe, åt lunch, lekte med leon, drack ett glas vitt.

Planer: Sova bara

Ser på: Christian

Lyssnar på: Christians underbara stämma

Läser: -

Dricker: vatten!

Äter: Ingenting

Bästa: leket nere i malmö

Sämsta: tåget var försenat i en halvtimme på vägen hem!

Väder: det är mörkt ute men i malmö innan idag var det soligt men blåsigt.


min och gabbes lunch idag



mys pys i soffan

2009-04-15 | 10:20:02

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du är impulsiv och framåt, riktigt energisk.
Just nu finns det inte mycket du inte kan lyckas med.



God morgon!
Som igår så vaknade jag tidigt typ lite innan 7. Låg i sängen och tänkte på vad jag skulle göra idag, är ju helt "ledig". Skickade iväg ett sms till Gabbe och bestämde mig för att åka ner dit till dem idag, lite impulsivt där, och ska åka snart så blir bara ett kort inlägg för tillfället.
Vad som händer idag är oklart vet bara tågresorna fram och tillbaka!
Kommer mest troligt en uppdatering ikväll fast det beror på när jag kommer hem och om jag är trött. Ska leka med Leon idag!


Agnes igår när vi busade med hennes boll!


/ V


2009-04-14 | 17:13:14

jag blir så irriterad



Visst Chris Brown är en helt okej artist men sen misshandeln av Rihanna så har jag bara irriterat mig på killen. Förnekade att han hade gjort det, visst det gör alla men han är en "offentlig person" så han är alltid i rampljuset och det fanns vittnen liksom. Däremot så är det inte det som gör mig mest irriterad. Det som är det sjuka är att det finns tjejer som vill ha Chris nu direkt efter. Ursäkta men vad tänker det med? Det är knappt 2 månader sedan han misshandlade sin dåvarande flickvän brutalt och nu har han enligt ryktena inte bara en ny tjej på g utan två! De kan ju inte skylla på att de inte visst om det om de inte kan skylla att de har varit inlåsta de senaste 2 månaderna och hur troligt är det?! Man får ju bara hoppas att de vet vad de ger sig in på och visst han behöver ju inte misshandla någon igen men man ska ju verkligen ha det i baktanke. Man förändras inte så mycket på två månader!

/ V

2009-04-14 | 16:43:09

dagens

Humör: Ganska bra

Gjort: Passat Agnes, ätit glass, fixat Annas blogg och sovit

Planer: Ska laga mat

Ser på: top model

Lyssnar på: Tyra Banks

Läser:

Dricker: Vatten

Äter: Inget för tillfället

Bästa: Pratat med Christian

Sämsta: Att jag sov i typ 1½ timme precis

Väder: Lite sol men ganksa molnigt


2009-04-14 | 13:24:02

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

En fin tisdag, särskilt om du får lite lugn och ro.
Du är inte trött men du behöver lite tid för tankar.



Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt, lite innan halv 8, och då var Christian redan vaken (!) så pratade lite med honom. Vid 8 kom Nina och Martin med Agnes så har passat henne nu på förmiddagen. Nina var här ett tag och vi snackade lite skit och bestämde oss för att gå till Picassoparken och äta glass. Madde, som också hade skrivit tenta, hängde på så där satt vi på en filt och hade det väldigt mysigt.

Nu är jag hemma igen och har inte så mycket på schemat. Ska väl ta och plugga och göra klart Annas blogg helt. Hon ska bara säga vad hon tycker först!

/ V ♥

2009-04-13 | 15:38:00

dagens

Humör: Känner mig väldigt positiv idag.

Gjort: Inte allt för mycket, vaknat, duschat och pratat med Christian

Planer: Ska plugga makro och åka tillbaka till Halmstad

Ser på: Datorskärmen bara

Lyssnar på: I don't want to miss a thing - Aerosmith  

Läser: De orden jag skriver

Dricker: Loka citron

Äter: Åt äggmacka till lunch

Bästa: Att mamma och pappa kom hem!

Sämsta: Att jag måste plugga

Väder: Relativt blå himmel med en härlig sol!


2009-04-13 | 14:47:09

träning- eller shoppingdags?!



Syns inte precis att denna damen precis har kommit ut från pilates-träning sen samtidigt om hon skulle har varit dösvettig så skulle väl skvaller tidningarna klagat för det. Tycker att hon har en grymt snygg träningsoutfit vilken hon matchar snyggt med sjalen och solglasögonen vilket gör det ltie mer till en casual-outfit.

2009-04-13 | 13:08:14

måndag

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir trevlig, vardaglig och sällskaplig.
Du åstadkommer bra saker, särskilt vid samarbete.



Vaknade runt 9 idag men låg kvar i sängen till typ 11. Hade inte riktigt någon lust att gå upp vill fortfarande ligga och dra mig men måste få något gjort idag. Jag ska försöka att plugga en hel del, fixa lite med Annas blogg och sen åka hem till Halmstad igen. Orkar inte ta tag i något för tillfället bara. Ska även ta och kolla upp när min moster och morbror kommer hem från Thailand så jag kan boka in att resa upp till Gävle igen. Lite jobbigt med det här att planera. Jag hade gått ifrån det ganska mycket och känner att jag börjar tvingas att planera allt i minsta detalj igen, fast det är sånt man får ta när man har en pojkvän en bra bit ifrån sig själv.

Nu får det vara nog jag ska ta min skol-pärm och börja plugga.

/ V ♥

2009-04-12 | 20:52:36

söndag

Tjena!
Blev inget inlägg igår men det var brist på tid för det. Åkte till mina föräldrar som campar i Mölle vid halv 11 på förmiddagen. Kom hem runt 5 och då var det bara att börja göra vid sig för jag skulle till Kallin på grillkväll! Hade riktigt kul och härligt att träffa det gänget. Följde med Crille hem och sov där för ville inte sova själv hemma. Kom hem vid halv 11 och mådde inte hallon. Låg i sängen till ca halv 7 ikväll då jag kom på att jag nog hade vaknat till liv igen. Alex kom även med min kvällsmat då, överraskningskvällsmat om man säger så. Min lillasyster har sina stunder!

Just nu ligger jag i soffan och tittar på wipeout och smsar med Christian. Är även ensam hemma vilket suger. Gillar inte att sova själv i detta huset längre. Känns så stort om man jämför med min lilla lägenhet! Men men så är det!



/ V

2009-04-10 | 22:58:07

nästan natta

tja!

Jag har väldigt trevligt ikväll men mina tankar går ändå till min pojkvän Christian som tillbringar sin långfredagskväll på akuten för ett brutet nyckelben. Helt sjukt hur mycket jag saknar den killen. Det är inte många som har lyckats men jag är totalt jävla ner kärad i den killen.  Det är faktiskt så att det känns helt rätt. Saknar honom som fan med och det är inte lätt alltid att motivera sig själv att det ska fungera men varje gång man pratar med eller ser honom så blir man mer övertygad. Bara jag tänker på honom så ler jag inombords och blir riktigt glad. Det var verkligen längesedan jag kände såhär mycket för en person som Christian och jag tror verkligen på oss fast att det är en ganska bra bit emellan oss.
Avslutningen på detta blogginlägg blir en text som Christian skickade till mig häromnatten som jag blev riktigt glad över när jag läste.

Vaknar du så, är det bara tt skicka ett sms, tycker om dig jätte mycket. Vill vara med dig 24/7, hoppas du förstår hur ja mena :P Kanske inte limma fast mig vid dig men ja :P Hoppas vi ses i helgen, kommer nog inte sova så bra, kommer bara ligga och vänta på att chefen ringer.. Hur som haven, sov så sött. Christian ♥ Viktoria

Det blev inte som han ville däremot. Jag är utan min Christian i helgen vilket suger ganska stort. Säger som han, vill vara med honom 24/7

/V

2009-04-10 | 17:05:33

långFREDAG

Kräftan 22/6-22/7

Du vaknar på fel sida men fredagen blir rätt snabbt betydligt trevligare än du hade förväntat dig.



Gårdagen hos Anna var superduper mysig. Riktig tjejkväll med fyra brudar och en massa kakor och popcorn! Finns bara ett ord för vad det var och det är NICE!

Kom hem vid 10 och började smådricka för Alex hade klassfest här. Var väldigt trevligt fast att det finns vissa som är riktiga rötägg! Pratade med Christian ganska länge inatt med så kom i säng vid halv 5 kvart i 5 någonting!

Dagen började inte bra. Jim väckte mig klockan 8 och sen fixade vi hem han och Anton. Kom hem och la mig i sängen igen. Satte på musik och hade fortfarande skype på med Christian och jag vaknade VARJE gång hans mobil vibrerade. Var inte någon bra start på dagen så vaknade helt enkelt på fel sida men det har helt klart blivit bättre och ikväll blir det lite party igen.

Nej nu ska jag gå och titta till kroketterna som vi ska ha till vår grillade mat!

ibland är det svårare än vad jag trodde att det skulle bli men vi klarar det!

/ V ♥

2009-04-10 | 01:14:18

älskade ängel

Hej och hå!
Sitter för tillfället här framför denna dumburken. Blev lite partaj för min del för alex har klassfest.

sitter även för tillfället och väntar på min christian men vet inte riktigt vad han gör men jag väntar. Frågan är börjar jag bli en liten toffel? :p i allafall tycker om min man väldigt mycket. Han har lyckats med det nästan omöjliga xD


/ V ♥

2009-04-09 | 10:43:05

skärtorsdag

♥Kräftan 22/6-22/7

Ingenting fungerar, i alla fall inte som du vill. Det är inte sannolikt att du blir nöjd med något alls.



Blev ingen uppdatering igår, var inte ritkigt på humör. Var i allafall i Helsingborg hos tandläkaren. Mitt allra sista besök där. Gjorde inte mycket mer igår typ deppade lite och tittade på hockey. Jag och Christian skypade varandra också så nu känns det lite mer verkligt när man kan prata med varandra istället för att bara skriva!

Idag så ska jag åka hem till SKÅNE och ska vara där tills på måndag! Vet bara lite av vad helgen har att erbjuda! Ikväll ska jag hem till Anna och mysa och titta på film! Imorgon blir det plugg på dagen iaf och sen får vi se på kvällen. Lördag blir det först Mölle och sen grillkväll med det gamla härliga gänget! Söndag blir det väl bakis dag eller något och på måndag åker jag tillbaka till Halmstad igen.

Idag skippade jag även skolan för att plugga hemma och packa/städa.

Nu ska jag fortsätta med mina sysslor!


/ V ♥

2009-04-07 | 20:01:29

tisdag

Blev ingen uppdatering igår kväll. Hade planerat men kom hem från nina runt kvart i 9 och vid kvart i 10 så sov jag som en sten. Vaknade tidigt imorse men låg och drog mig i sängen. Fick reda på min tenta, var 4 poäng från G så ska kolla på genomgången om man kan få 4 poäng men annars tar jag den i sommar. Kändes rätt jobbigt att kugga men tur att man har personer som finns där för en ♥.
Skolan idag kändes halvt meningslös men men jag hade Christian och vi slutade en timme tidigare vilket var skönt. Stack till gulan och fikade. Kom hem och pratade med Emmy och bestämde mig att hänga med henne på gymmet. Tog det ganska lugnt idag. 
Kvällen består av hockey och lite plugg tänkte jag!



/ V ♥

2009-04-06 | 09:42:36

måndag

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen passar för umgänge, men bara med människor som du delar mycket med.
Stor grälrisk annars.



Godmorgon!
Jag har sovit riktigt gott inatt och vaknade av mig själv över en timme innan mobilen var satt. Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket för det utan mest surfat runder och pratat med mamma.
Idag ska jag först jobba några timmar, vilket är superkul! Trivs verkligen där! Sen ska jag cykla hem till Nina och vi ska åka till Väla. Känns som att det var en evighet sen jag var där. Kommer nog att vara mycket folk där i och med att det är påsklov hemma men jag har klarat sånt innan!

Sen står det inte mycket mer på schemat! Får se när jag är tillbaka från Skåne ♥, kanske hinner med ett träningspass!


En perfekt sommarfest med brudarna, miss it ♥


/ V ♥


2009-04-05 | 21:19:32

söndag

Dagen började med att jag vaknade vid 11 men låg kvar i sängen väääldigt länge vilket även är skönt ibland. Eftermiddagen bestod av att jag röjde upp lite här, städade inte precis vilket jag borde ha gjort. Har även ätit upp min fruktsallad som jag gjorde igår. Var inte lika god idag som igår.
Fixade med Mauds blogg idag med så nu har hon fått sin nya layout, hoppas verkligen att hon blev nöjd!
Till kvällsmat gjorde jag en romantiskmiddag för en person och det var fläskfilé, potatisklyftor och morötter i ugnen och vitlöksbröd. Var riktigt gott!

Nu ikväll händer inte så mycket. Tittar lite på Gossip Girl och pratar med Anna på msn!


Kände för en liten oldie pic,


/ V ♥


2009-04-05 | 16:03:52

om man alltid kunde ha varit så snygg.



Till och med när hon är och shoppar så är Vanessa Hudgens hur snygg som helst fast att hon har en väldigt simpel outfit. Undra vad hon och Zac ska ha för påsk middag en stor familjemiddag eller en romantisk för två. Det har även gått många rykten på att de två high school musical- stjärnorna har förlovat sig. Supergulligt enligt mig.

2009-04-05 | 03:10:10

är bara tvungen


Såhär ser jag och Christian ut klockan 3 på natten ^^,
jag somnade vid 23 och vaknade igen vid halv 3.
Tur att man har en nattmänniska till man! 

/ V

2009-04-04 | 11:02:24

lördag

Igår var en riktigt slappekväll. Orkade inte göra fruktsallad men det får väl bli idag istället. Somnade runt 12 men väcktes av att Christian ringde lite innan 1. Var vaken ett tag och pratade med honom men däckade ganska fort vilket inte är så himla ovanligt längre! Drömde en del konstiga saker inatt men allt är ganska flummigt så tar det inte här!
Vaknade lite innan 8 och låg i sängen till typ nu. Har tittat på Christian medan han sover, gud vad bra det är med webcams.

Idag på schemat så står det

  • Stan (måste hitta nya örhängen iom att jag har tappat några)
  • Träna
  • Städa
  • Tvätta

Vilken rolig dag eller inte men den är i alla fall solig som få!

Nu ska jag göra vid mig så jag kan få något gjort här idag!

/ V♥


2009-04-03 | 19:36:15

jag vill ha

din ryggrad här fäst den i mig

Nu är dagen snart slut och skolan sög som fan. Man förstår absolut ingenting vilket är väldigt frustrerande för man lägger ner tid på att gå dit och det enda man fattar är typ att det är lönlöst att förstå något. Det som var ett plus i dagens skolgång var lunchen då vi åkte till gulan eller vad de kallar det stället här och åt lunch i ute i solen. Det är så mysigt så det finns inte.
 
Eftermiddagen har varit rätt så händelselös förutom att jag håller på att fixa Mauds blogg men det går lite si och så med det. Har även pratat med Christian eller ja vi pratar typ alltid men ändå! Sjukt hur mycket man kan sakna någon så snabbt. I och för sig så var jag hos honom i 4 dagar så man var ganska van vid att ha honom vid sig hela tiden!

Nu är det iaf hockey på schemat, ensam i min soffa med ramlösan och ska fixa fruktsallad sen också!

Saknaden är enorm ♥


2009-04-03 | 08:32:52

fredag

God morgon!
Inatt kom jag tillbaka från Christian, vilket har varit väldigt mysiga. Vi gjorde inte jättemycket utan tog dagen som den kom. Tog verkligen emot att åka hem igår!
Sov inte vidare bra inatt heller kändes tomt men detta fixar vi!

Idag är det skolan som gäller och sen ska jag handla och träna. Har lite ångest över att inte ha tränat på ett tag!
Kvällen blir lugn!

Har inte så mycket att skriva förtillfället men min vecka har i alla fall varit superduper bra :D

/ V ♥

2009-04-01 | 10:40:03

onsdag

Ligger fortfarande kvar i sängen men har en småsnarkandes Christian bredvid mig. Jag sitter här och tittar på järngänget och spelar röj. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag utan vi tar det som det kommer. Nu ska jag kolla klart på Järngänget!

/ V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!