2009-11-30 | 21:40:40

kvällsmys

Just nu ligger vi i sängen och myser samtidigt som vi tittar / lyssnar till grannfejden. Ska snart gå och flytta min andra cykel till det nya garaget. Sen blir det att sova tidigt för jag ska upp klockan 7(!) för det är skolarbete som gäller på förmiddagen.
Förövrigt imorgon så ska jag och Christian kolla på Luft skeppet som sprängdes för att småfira att vi har varit tillsammans i 8 månader, tiden går fort.

Nu avslutar jag detta inlägg för det gör ont i tummen varje gång jag slår på mellanslag!

Godnatt!

/V♥

2009-11-30 | 18:59:43

min turdag

... eller inte!
Hela otursgrejen började när vi hade slutat skolan. Jag skulle ta cyklen och cykla till maxi för att handla pepparkaks-saker för jag hade bestämt mig för att baka pepparkakor. Sätter mig på cyklen och börjar trampa men känner att det är något som är fel. Då är där absolut ingen luft och jag pumpade den på morgonen. Sen började jag gå hem och jag skiter i pepparkakorna som jag hade trånat efter hela föreläsningen. Jag pumpar cykeln på vägen och känner att ventilen inte sitter riktigt ok men fortsätter att gå hem och när jag kommer hem är där ingen luft igen. Struntar i vilket för tillfället för att skriva ut lite papper till skolan imorgon och gissa vad?! Färgpatronen har tagit slut och man kan inte bara ha den svarta i. Irriterande till max. Lämnar även detta och går upp till den andra lägenheten för att ta ner det sista, två stycken pallar. Jag placerar dem på varandra och börjar gå och då tippar den ena och smäller i tummen och det spricker vid naglen.

Tror att oturen har vänt lite nu för har lämnat över nycklen till tjejen som ska bo där sen och hon verkar vara nöjd i alla fall. Var nere och tittade på cyklen och tror att jag har fixat glappet vid ventilen men får se det imorgon när jag har pumpat däcket igen.

/V♥

2009-11-30 | 12:01:29

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Måndagen handlar om kärlek, romantik och starka band.
Kanske hör du av någon ur ditt förflutna.

God förmiddag!
Idag låg jag i sängen och verkligen drog mig, det är verkligen skönt att göra det. När Christian kom hem från besiktningen så kollade vi på andra delen av flickan som lekte med elden. Börade kolla inatt men vid 2 så kom vi fram till att vi inte orkade ytterligare en timme så vi sket i filmen och somnade istället. Dock hann vi inte riktigt klart med filmen nu på förmiddagen så det blir lite mer tittande ikväll när vi är åter samlade.
På schemat idag så är det först och främst föreläsning i ex antal timmar, jag längtar inte direkt men vad ska man göra?! Sen är det att cykla hem och ge nyckeln till tjejen som ska ha lägenheten efter mig för att sen sätta mig med lite pluggande.

Idag är det även sista november vilket betyder att imorgon får man ta första chokladen ur kalendern! På senare år har jag blivit bättre på att verkligen hålla mig och bara äta en varje dag. Det var inte som när man var liten och började duktigt med en chokladbit och sa till sig själv att nu tar jag bara en per dag men kalendern var ändå slut dagen efter. Man kan även göra som min lillasyster, för att inte chokladen ska ta slut så köper man flera chokladkalendrar. Av någon konstig anledning så tycker jag att chokladen i kalendrarna är riktigt god. Det är antagligen någon billig skit choklad men i princip allt som är sött och onyttigt åker finemang ner i min mage. Mums!

/V♥

2009-11-29 | 21:50:50

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Romantik och vackra ord förvandlar din söndag till en njutning.
Hoppa inte över de små detaljerna.
Godkväll!
Nu tar jag kväll från allt och lägger mig i sängen och tittar på tv.
Idag har det varit full fart på allting. Det började med att vi skulle till biltema och lämna tillbaka något till bilen, då köpte jag även flyttlådor som man kan ha ordning nere i källaren, jag köpte 10 stycken men har bara använt 3! Bra tänkt där. Sen vidare till jobbet och lämna lite saker. Efter det var det bara att åka till den gamla lägenheten och städa. Gick ganska bra tills det att Christian kom på att vi kunde åka till ikea så vi avslutade allt och åkte till Helsingborg. På ikea blev det 2 nya kuddar och ett ljusfat och ljus. Mitt gamla ljusfat gick i sönder när vi flyttade ner det.
När vi kom hem så skulle Christian åka till jobbet och jag började fixa med flyttlådorna för att sen städa upp lite här och slå in två julklappar! Sen var det bara att gå upp till andra lägenheten och städa igen så nu är den klar.

Igår så var vi utanför Kinnared tror jag och skulle fixa bilen. Christian sa ja men det går på typ 1½ timme. Vi åkte klockan 4 och var i Halmstad igen vid 9 men då skulle vi till maxi och fixa lite till adventmyset. I allafall när vi var i Kinnared så fick jag lite gjort i alla fall jag läste äntligen ut målet. Sen på maxi så fick jag äntligen köpt mitt rosa moppset! Var inte så svårt att övertala Christian! Kommer att komma så väl till pass här hemma!


Detta köpte jag på ikea idag. Jag älskar ljus!

/V♥

2009-11-28 | 09:41:29

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Du är lite väl ambitiös och det kan få hela lördagen att snubbla.
Sänk ribban så går det bättre.
Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan då Christian skulle åka till jobbet och nu ligger jag i sängen och tittar lite halvt på Svampbob, mtv har Svampbob-maraton idag så kommer bli en hel del tittande.
Igår blev det idoltittande och sen filmen the proposal som var bra förutom slutet som kunde ha varit bättre! Somnade faktiskt ganska snabbt fast att jag inte var trött.

Dagen idag kommer att bestå av att jag ska ta mig till jobbet om ca en timme för att göra produktprovet igen. Missade det med några småpoäng igår. Sen blir det hem igen och ska fixa lite här sen får jag se vad som händer! Plugg i alla fall men om jag följer med Christian eller inte det får jag se.

Nu ska jag fortsätta att kolla på svampbob!



fick upp lite julsaker igår!

/V♥

2009-11-27 | 17:08:09

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Romantiken fungerar bra men du är missnöjd med praktiskt taget allt annat.
Inte din bästa fredag.
Godkväll!
Har inte haft tid att blogga de sista dagarna. Det jag har gjort är att ha tillbringat väldigt mycket tid med att läsa boken Målet, varit en sväng hos mamma och pappa, inhandlat nya saker på ikea som även har blivit monterade, varit på p-gasque, åkt till Malmö och gjort ett produktprov.
Inte mycket tid över här inte. Har även städat en hel del i andra lägenheten så det borde bli helt klart imorgon. yeaah! Skönt till tusen!
Idag skulle jag egentligen ha åkt hem för att festa men allt sket sig och Christian hade bestämt att de skulle fixa med hans bil ikväll så jag är ensam hela kvällen. Det är inge vidare skoj så för att göra fredagen ännu tråkigare så ska jag läsa målet!

Har inte mycket mer att skriva om för tillfället kommer kanske mer sen!

/ V♥

2009-11-22 | 19:00:24

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Ingenting speciellt händer. Lite kärleksliv eller
en mysig aktivitet med familjen ger en fin kväll.
God kväll!
Dagen började med att jag vaknade halv 11 av att en telefon ringde och sen var jag såklart klarvaken. De andra två sov en timme längre än vad jag gjorde så jag låg i sängen och chillade. Lars skulle åka hem vid 1 så vi tog det ganska lugnt. När Han hade åkt hem så flyttade jag och Christian alla saker mellan våra förråd och jag slängde en hel del gammalt skit som man inte behöver längre. Har väl kvar en del som jag inte heller behöver men ja det är svårt att slänga allt.
Mer i eftermiddag så har jag läst lite i boken målet och det blir väl att jag sätter mig med den lite senare igen. Jag städade även lite i både denna lägenheten och den andra. Det är inget kul alls men orkar inte ha stökigt runt mig och inte behöva gå och tänka på att den andra lägenheten måste städas. Känns bättre när man har gjort lite för då är det inte lika mycket kvar sen!
 


om jag skulle ha haft ett sånt här sett så skulle det säkert ha blivit roligare att städa. eller?!



Nu ska jag snart titta på mtvs serie om 16 år och gravid.

/V♥

2009-11-22 | 02:08:28

godnatt!

Nu ska jag hoppa ner i sängen efter en mycket trevlig kväll. Vi har suttit och spelat rock band hela kvällen och nu har killarna gått iväg för att spela lite biljard. Imorgon ska jag försöka städa klart lägenheten där uppe så att den är helt klar. Sen måste jag plugga! Har lagt det ganska mycket åt sidan!

God natt allesammans!

/ V♥

2009-11-22 | 02:00:14

jag är med och tävlar...


här
om ölspelet

/V♥


2009-11-21 | 15:34:09

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Spontan och spännande lördag som inte alls blir som du planerade den.
Överraskningar i stor mängd.
God eftermiddag!
Igår så var vi i hbg och strosade runder var även på ikea och köpte 2 saker. En besticklåda och ett sett med sex lådor som man kan ha i garderoben. På kvällen blev det kinamat, mums mums! Killarna drev med mig för att jag inte kan säga friterad utan jag säger friTRErad. Ligger väl i släkten att vi inte kan säga det. Jag och Alex är likadana! Vi tittade på Idol och spelade GH och jag vann alla gånger utom 1. Vann när jag spelade gitarr men även när jag sjöng! HUR ÄR DET MÖJLIGT?! Jag kan inte sjunga och jag slår killarna när de spelar gitarr! Det är sjukt!

Imorse vaknade jag halv 11 av att Christian sprang upp för han skulle till jobbet. Jag låg kvar i sängen ett tag och sen gick jag upp till andra lägenheten och började plocka. Gjorde ingenting igår så kände att jag behövde göra något. Sen fick jag ett ryck här nere med så har städat undan en del och försökt lägga allt på sin plats men det är väldigt svårt!
Just nu så håller jag på att tvätta och ska väl passa på att läsa något kapitel av målet! Ikväll blir det kanske en vända till Wapnö slott för att gå på julmarknad!

/V♥

2009-11-21 | 11:09:01

jag är med och tävlar...

CIMG2830


Hos här där 1:a priset är en griffeltavla. 2:a priset är ett helgjutet hjärta med valfri text 3:dje priset är 5 stycken små hjärtan.

/V♥

 


2009-11-20 | 11:32:32

glömde säga...

 

Klänning


att jag klickade hem denna klänningen igår. 299 kronor hos Halens.
Tänkte att man kanske kunde ha den på nyår!


/V♥

 


2009-11-20 | 10:07:23

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Du ändrar dig i sista stund och stuvar om alla fredagsplaner.
Resultatet blir roligt men kaotiskt.
God morgon!
Jag skulle ha uppdaterat mer igår men det fanns inte riktigt tid för det. Gabbe lämnade oss vid halv 6 och sen blev det lite chill innan vi skulle äta tacos! Sen blev det mer flyttande. Fick dock inte ner allt för började städa här nere också för Christians vän Lars skulle komma senare på kvällen.

Idag är jag uppe med tuppen och har redan duschat. Christian är och jobbar och Lars sover fortfarande. Jag ska snart sätta mig och läsa lite av målet och innan skolan börjar ska jag försöka ta mig till jobbet och se om de har en xbox kontroll.

Senare idag blir det mest troligt att vi ska åka till väla! Vill gärna inom ikea och köpa lite saker till lägenheten så att vi kan bli heelt klara. Däremot så blir det inte riktigt så för pengakassan är väldigt tom. Kan man inte vinna på lotto eller något? Det skulle ha varit trevligt!

/ V♥

2009-11-19 | 09:36:27

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Din torsdag blir inte som förväntat.
Både goda och dåliga nyheter dimper in under eftermiddagen.
Godmorgon!
Igår kom vi isäng relativt tidigt i säng om man jämför med de andra nätterna! Sov superskönt men vaknade då Christian skulle gå upp men somnade om nästan direkt igen och det är så skönt. Dock vaknade jag 9 igen så då var det bara att gå upp. Gabbe ringde lite efter det och nu är hon på väg hit upp till oss! Blir en heldag med henne förutom den lilla stunden som jag ska vara i skolan!

Just nu sitter jag här och har MTV igång och det är Lady Gagas Bad Romance och jag tycker att den är sjuktbra. Sen att hon klär sig knäppt gör saken bara bättre.


Nu ska jag göra vid mig så att jag är klar när systern min kommer!
/ V♥

2009-11-18 | 21:17:07

fixade väggdekorationen



2009-11-18 | 19:57:39

jag är med och tävlar...



om en miniplattång hos http://famain.blogg.se




/V♥


2009-11-18 | 19:53:16

jag är med och tävlar...



"Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se"

/ V♥

2009-11-18 | 18:21:38

såhär...

 


ser min besticklåda ut nu. I och med att våra lådor endast är 23 cm breda så får man ta saken i egna händer!
Kanske inte så snyggt men det funkar!

/V♥

 


2009-11-18 | 15:46:03

överraskande

Beyonce och Lady Gaga har gjort en låt tillsammans Video Phone heter den. Jag tyckte först att låten var relativt bra men sen blev den bara tjatig. Det är kanske en låt som man måste lära sig att tycka om!
Här kan ni lyssna på den!



/ V♥

2009-11-18 | 15:23:30

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Onsdagen handlar troligen mest om arbete och vardagsansvar.
Ingenting märkligt händer alls just nu.
Hej hej!
Dagen började med att vi vaknade vid 9. Christian överraskade mig sen med frukost på sängen. Det är väldigt sällan han är uppe innan mig så det var en väldigt trevlig överraskning.
Lite efter så fick jag ett sms av en tjej som skulle vilja kolla på lägenheten så jag fick halvt panik för den såg förjävlig ut. Så jag gick upp och rensade upp en hel del.
Sen körde jag till skolan för att plugga med Nina. Gick väl lite sådär men vi gjorde i alla fall den uppgiften som vi skulle göra till på fredag. Vi orkade inte plugga allt för länge så vi stack till Maxi och kikade runder.

Nu sitter jag här i min soffa och ska visa lägenheten snart igen. Blir mycket sånt nu. Ikväll ska jag fixa mer med lägenheten och ska försöka sätta upp en väggdekor som jag köpte för lääääängesedan. Det kommer bilder sen! Jag lovar! Jag ska försöka sätta igång med Målet ikväll men det är en riktigt tråkig bok!

/ V♥

2009-11-17 | 23:10:22

Goder afton!

Nu tar jag kväll... Inget mer pillande för idag. Dock har jag inte flyttat allt för mycket utan när Christian kom hem blev det lite mat, halv åtta hos mig och sen filmen livet är en schlager. Sen flyttade vi ner bokhyllan, all mat och lite annat smått och gott. Hoppas innerligt att resten kommer ner imorgon!

Imorgon ska jag inte vara i skolan förrän vid 12 för att plugga med Nina! Blir lite verksamhetsplanering. Måste komma igång med pluggandet och det ordentligt! Ska klara mina tentor nu inga fler U-n tack!

Nu ska jag se veckans avsnitt av Gossip girl! Ja jag bestämde mig för att följa serien igen och ja jag har kommit igen helt enkelt! Så here we go!


en väldigt mycket studerande Nina.



/ V♥

2009-11-17 | 16:53:24

internet...

I och med att jag bor i ett Hfab hus så använder vi oss av stadsnätet och när man ska flytta så inaktiverar man bara sitt konto där man bodde innan och trycker in sladden i den nya lägenheten och aktiverar sitt internet. Så enkelt skulle det vara men det var det inte riktigt för oss. Jag gjorde den första delen helt korrekt och kommer ner och sätter in routern i vägguttaget men jag kommer inte in på den sidan man ska aktivera sitt konto på så jag gick upp igen och då fungerade det. Gick ner igen för att se om det fungerade men nej det ville sig inte. Däremot så hittade jag ett annat nätverk som var oskyddat så vi har snyltat på det men imorse ringde jag till de som har hand om internet och de skulle kolla på det. De ringde tillbaka nu i eftermiddags om att det skulle fungera om en halvtimme så jag väntade och nu fungerar det! Älskar när det går att lösa "snabbt" så att man inte behöver vara utan eller snylta på någons internet.

/ V♥


2009-11-17 | 14:16:41

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Egentligen vill du fokusera på ett speciellt ämne
men massor av oväntade småsaker stör dina planer.
Dagarna passerar fort och det känns inte som att det är flera dagar sedan jag uppdaterade. Dock har vi haft fullt upp med att måla den nya lägenheten plus att jag har jobbat och haft skolan.
Nu har vi börjat flytta in saker i lägenheten och sov här inatt för första gången. Bilder kommer när allt är klart!

Idag så skubbade jag föreläsningen för känner inte att jag mår riktigt 100. Har ont i huvudet väldigt ofta nu för tiden. Borde gå och kolla upp det för känns inte riktigt ok att ha huvudvärk typ 1-2 gånger i veckan. Så istället har jag flyttat lite och ska alldeles strax läsa igenom alla anteckningar.

I eftermiddag ska jag cykla till skolan för att göra verksamhetsplanerings-arbetet och sen flytta ännu mer. Ska försöka få ner allt porslin idag så att vi kan börja äta här nere. Har inga sitt möbler kvar däruppe så kan bli besvärligt!

Nu ska jag fortsätta! :)
/ V♥

2009-11-12 | 12:40:39

torsdag

Kräfan 22/6-22/7
Torsdagen börjar bra men slutar lite trist
när något som du planerat inte alls går att genomföra.
Det är mycket som händer för tillfället. Christians föräldrar är här på besök och vi är i hos dem i princip hela tiden! Det är riktigt trevligt! I måndags så åkte vi till Ullared och shoppade loss. Blev en hel del till den nya lägenheten och julpynt! I tisdags var det först skola för mig. Mådde inte toppen så gick hem efter ett tag. Blev sängen direkt och sov tills vi skulle åka till Hemmeslöv och hämta Christians föräldrar för det var hockey på schemat sen! Kollade på Rögle-brynäs. Var lite halvbra tempo men spänning fanns där i alla fall.

Igår var det skola igen och sen stack vi till hfab och fixade med rekvisitionen för andra lägenheten så att vi kunde hämta ut färg. Däremot så visste de inte på färghuset vilken färg det skulle vara så vi vände utan någonting däremot så maskerade jag alla lister igår.

Idag gick vi upp tidigt för att åka till Hfab och fixa färgerna. Pratade med hon som är ansvarig för studentlägenheterna och fick all vit färg som vi behöver, spackel och målarsaker av dem. Så nu har jag maskerat ännu mer och lagt på papp på golvet. Jäkla negergöra men det måste göras! Så nu ska det bara spacklas och slipas innan vi kan börja måla! Det är en hel del det!

Nu ska jag snart cykla till skolan för att göra en dator-övning och sen blir det att åka tillbaka till Hemmeslöv där det blir middag med Iris och Pär. Även mamma kommer dit dock åker hon själv för pappa är i Skövde!








/ V♥

2009-11-07 | 11:21:01

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Månen ger din lördag ett extra skimmer.
Gott om nöjen och njutningar men viss risk för svartsjuka.
God förmiddag!
Gårkvällen var väldigt mysig. Vi tittade på idol och I love you man. Filmen var väl lite halvbra men den gick att se på. Vi kom i säng ganska sent och jag somnade väl när klockan var närmare 2 och sen vaknade jag vid 10 idag så har ju sovit mina 8 timmar.

Idag kommer Christians föräldrar ner hit och vi ska spendera kvällen där. Kommer att vara hos dem ganska mycket och uppdateringen här kommer att vara väldigt dålig den kommande veckan. Ska försöka slänga iväg en uppdatering när jag är hemma men jag vet inte riktigt hur det blir med det.

Igår fick vi reda på att vi kan få den nya lägenheten redan imorgon! Så spännande! Ska bara försöka hitta en tid imorgon som man kan hämta nyckeln på för vi är ju först i Hemmeslöv för att sen åka på middag hemma hos mina föräldrar! Men i alla fall! Så nu ska det målas om, mätas och ha sig! SUPERKUL! Däremot så har vi två lägenheter i 3 veckor men det gör inte så mycket för då kan man flytta i sin egen takt!

Nu ska jag gå och göra vid mig så att vi kan komma här i från och köpa lite småsaker!

/ V♥

2009-11-07 | 11:13:56

jag är med och tävlar...




om ett namnhalsband hos Sanaz. Man kan även vinna att handla smycken
och namnhalsband för 500 kronor om man är kreativ, vilket jag inte är.

/ V♥


2009-11-06 | 18:28:41

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Månen ger dig en dramatisk och intensiv fredag
som handlar mycket om flärd, glitter och njutning.
God kväll allesammans!
Dagens uppdatering har inte varit speciellt bra men har inte riktigt haft tid!
Dagen började med att jag gick upp tidigt för att tillsammans med My åka till Nina för att påbörja ekonomistyrningsarbetet (det är nästan ett år försenat, bra jobbat där!). Gjorde nästan en hel uppgift bara lite finjustering kvar så var hemma lite innan 12. Jag var supertrött så jag gick och la mig i sängen och vilade tills Christan kom hem för då skulle vi åka till systemet och sen till Maxi för att panta flaskor! Hade ganska många om jag säger så! Handlade lite gott till efteerätt idag. Glass och hallon. Däremot så blir det inget godis ikväll kan ju inte ha båda sakerna!

Efter maxi kom vi hem och började städa. Då menar jag verkligen städa. Jag har skurat hela köket inklusive spis och kylskåp. Sen även städat toaletten. Det behövdes verkligen var riktigt äckligt!

Just nu sitter jag med en drink och väntar på att maten ska bli klar. Idag blir det kyckling, pommes i ugn, beasås och vitlöksås och sen efterrätten såklart! Kvällens schema är endast idol och ha det mysigt.




(bilden är tagen med min mobil och jag gillar resultatet!)

/V♥

2009-11-05 | 16:26:14

hemma!

Nu är jag hemma från föreläsningen. Märkte att det är ganska simpla föreläsningar för han går bara igenom det som står på slidesen. Det gör så att det blir 100000 gånger tråkigare! Nu är jag hemma i alla fall och väntar på att Christian ska spela klart sitt bilspel för sen ska vi mysa har jag bestämt. Drömde inatt att Christian stack ifrån mig så mysa behövs verkligen!

Sen funderar jag på om jag ska ta upp mitt gossip girl tittande igen. Älskar den serien! Däremot så har jag mycket att ta igen så kommer blir helt isolerad! Jag fortsätter att överväga det!



/ V♥

2009-11-05 | 12:42:22

nu är det dags...

att bege sig mot skolan där kvantativa metoder väntar på mig. Det blir min första föreläsning i den kursen i och med att jag var sjuk i tisdags. Kommer hem senast 5 och sen måste vi åka iväg och fixa lite saker till våra små hamstrar! Sen blir det hem och mysa lite. Ska även se veckofinalen på halv åtta hos mig!

Jag har lyckats fixa podcast till min mobil så just nu sitter jag och lyssnar på mammas nya kille. Jag och Christian lyssnar på det varje vecka. Har blivit lite av en tradition. Det är ett sjukt program och vi brukar faktiskt lyssna på det när vi ska sova. Man somnar riktigt lätt till det! Om ni inte har lyssnat på det så gör det men ge det lite tid. Det är inget man gillar direkt utan man måste lyssna ett litet tag. Sen är det typ 4 stycken som gör alla karaktärerna. Så gå in på SR:s hemsida och sök på mammas nya kille!

Nu måste jag göra vid mig för att cykla iväg!

/ V♥

2009-11-05 | 09:52:02

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Du vill ha lugn och ro men så blir det inte.
Torsdagen blir livlig och ger både glädje och bekymmer.
God morgon!
Idag var jag nästan uppe med tuppen. Vaknade vid 8 av att våra klockor ringde. Drog mig faktiskt lite, det är så jäkla skönt! I alla fall den största anledningen till att jag var uppe tidigt är att jag ska snart iväg och träna med Emma. Det är riktigt skönt att träna med henne man ger järnet och sen kan man prata av sig riktigt ordentligt. Det kommer vara riktigt tråkigt sen när hon flyttar upp till Västerås igen :/

Nej nu åker skorna på!



/ V♥

2009-11-04 | 17:36:17

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Rolig onsdag, särskilt om du fokuserar på dina egna intressen.
Vänner som deltar ökar trivseln.
God eftermiddag!
Idag har jag inte haft någon tid att sitta vid datorn för jag har flängt överallt känns det som! Dagen började med att de ringde från telenor och sa att min telefon hade kommit in och jag gick dit och hämtade den. Sen kommer jag hem och ser att bakluckan inte passar till 100. Det värsta var att jag hade fått den enda telefonen som de hade så jag kom hem och började ringa runder och se var de kunde ha den så jag fick bege mig till väla. Felet var så enkelt att de bara bytade bakluckan men i alla fall. Så nu är allt löst.
Träffade även syster yster Karro på Väla och vi åt lunch tillsammans och begav oss bort till Ikea där vi gick och tittade på lite olika saker. Jag köpte bara ett paket med glas som man ska ha ljus i. Förstörde de vi hade här hemma genom att hälla kallt vatten på dem. Inte så smart kanske!

Nu ska jag snart påbörja maten tänkte förbereda för jag ska hämta Christian på jobbbet vid kvart över 7. Så ska maten nästan vara klar.

Har missat att skriva att jag fick ett besök av radiotjänst igår. Det ringde på dörren och ingen var där. Tänkte inte öppna alls men jag är så nyfiken så jag öppnar och tittar ut. Då står det en gubbe borta vid grannen och hon ser väldigt sur ut så jag fattar på något konstigt sätt vilka det är så jag springer in stänger av tvn och sätter den tätt emot väggen. Sen kommer gubben till oss och jag drar en rövare om att vår tv är i sönder och att vi inte har den i lägenheten och att vi inte ska köpa en ny fråns det att vi flyttar. De får ju inte lov att gå in i lägenheten om man inte godkänner det. Så jag klarade mig!
Nu ska jag ta och spela lite gh5!

/V♥

2009-11-03 | 18:07:09

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Du är sällskaplig och helst skall tisdagen handla
om vänner, nöjen, möten, idéer, intressanta samtal.


Hej allesammans!
Dagen idag har inte varit så bra. Vaknade imorse och mådde riktigt dåligt. La mig i sängen igen och låg där i princip hela tiden till typ 3. Christian låg med mig och snarkade. Var väldigt mysigt att bara ligga och inte göra någonting.
Nu mår jag lite bättre men inte bra så blir inne resten av dagen. Ska titta på halv 8 hos mig, uggly betty och desperata hemmafruar. 

Håller på att ändra min design igen. Jag vet att jag gör det mycket men jag gillar det! Gillar att sitta och pilla med lite olika headers och sånt! Däremot så tar jag en paus från det nu och ska hoppa ner i sängen och titta på lite gamla repriser som alltid går på kvällarna. 

Telenor har fortfarande inte fått telefonen så jag går här med en gammal K610i. Den är röd så lite fräsig är den!

Aja sängen står och blir kall!

/ V♥ 


2009-11-02 | 22:49:23

sleeping beauty

Nu retunerar jag mig till sängen. Ska verkligen sova ut inatt och ge mig en sovmorgon som aldrig förr! Imorgon är det åter dags för skolan.
Har för övrigt bara föreläsningar på eftermiddagarna vilket jag tycker suger ganska stort. Bättre att ha dem på förmiddagen och sen kan man göra någon på eftermiddagen men nej så är det inte nu. Varken i kvantitativa metoder eller verksamhetsplanering. Det är 13-17 som gäller varje gång man ska till skolan så det är bara att bita ihop.

Godnatt allesammans!

/ V♥

2009-11-02 | 22:27:30

jag är med och tävlar...

om ett armband här!


/ V♥


2009-11-02 | 19:39:08

Godkväll!

Dagen som har varit har varit lite halvt stressad.
Det började med att vi skulle tvätta klart och sen till telenor för att byta telefonen. Väl på telenor så kunde de inte byta min mobil för de hade bara den svarta telefonen inne och jag vill ha den vita. Så jag får vänta någon dag och så länge använder jag en gammal lånetelefon. Orkar inte fixa med min gamla telefon igen.

Nu ikväll sitter jag och tittar på halv 8 hos mig för att sen byta kanal till femman för att titta på Ullared. Kan bli spännande!
Sen blir det lite pluggande med. Måste läsa läsa läsa!

Nu ska jag sätta mig tillbaka i soffan och lyssna på Helge!


/V♥

2009-11-02 | 10:06:07

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Måndagen blir rolig men du hade hoppats på romantisk,
och på den fronten blir du rätt besviken.
God morgon!
Här har det inte varit så god morgon för jag gick upp för att ta tvätten så nu är tvättningen i full gång. Har sjukt mycket som måste tvättas så det finns knappt!
Dagens planering är då först att tvätta klart, fixa med min telefon, åka till jobbet för att hämta en pärm och sen åka till skolan för att börja på en ny kurs. Verkligen spännande!

Jag har börjat vara med i olika blogg-tävlingar nu. Tänkte att man kan aldrig vinna om man inte är med och tävlar så tänkte att det kunde vara kul om man vann någongång! Vi får väl se!

Nu ska jag återgå till min frukost.


/ V♥

2009-11-01 | 21:10:06

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Högt satta mål gör att du ofta blir besviken, även om vissa mål går att nå bara du har lite tålamod.


God kväll!

Nu är jag hemma och har kommit till ro lite. Gårdagen spenderade vi hos Karro och Mattias och åt tacos, spelade spel och tittade på fotbollen. Gick hem till mamma och pappa, där vi även sov inatt, vid 23 och somnade ganska snabbt. Idag så har jag färgat mitt hår, eller Alexandra färgade mitt hår. Först brunt och sen la vi in blonda slingor. Blev väldigt nöjd och tänkta lägga in en bild men min mobil vill inte riktigt synka med datorn.

Igår var jag och köpte en ny mobil men har redan upptäkt fel med den. 3 stycken döda pixlar så var inne idag igen med den men de kunde inget göra för deras system låg nere så ska ringa imorgon och sen in till butiken här i Halmstad. Får väl se hur det blir. Mobilen jag köpte var Sony Ericssons Aino. För övrigt så är jag nöjd med den änsålänge!

Nu ska jag titta på Djävulen bär prada!



/ V♥

 


2009-11-01 | 17:57:21

jag är med och tävlar...

om en longchamp necessär hos ekva.blogg.se!

/ V♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!