2009-02-27 | 16:46:51

fredag

Har inte haft lust att uppdatera, har inte precis mått så jättebra de sista två dagarna. Varför är en annan historia.
Jobbade i alla fall igår och träffade distriktschefen. Gick mycket bra trots att man bara hade sovit knappt 4 timmar den natten. Resten av gårdagen vill jag stryka ur mitt protokoll kan jag säga.
Känslorna från onsdagen och torsdagen hängde med till imorse då jag bestämde mig för att åka hem till Skåne och hänga med Anna och Tina och några andra (har inte allt för stor koll om jag ska vara ärlig) till T3. Dagen blev som sagt bättre.
Polisen ringde även i förmiddags och första tanken var: FAN VAD HAR JAG NU GJORT?!?!? Det var inte så farligt utan de har bara hittat min cykel som blev snodd i slutet på oktober. Det lite småkomiska är att den har stått på samma ställe sen i november, utanför försäkringskassan som ligger typ bredvid polisen(vad jag fattade det som). Så ska hämta den på måndag. Det är så jäkla skönt för den andra cyklen börjar jag bli knäpp på. Den gnisslar, går segt och ja är cp helt enkelt. Och riktigt ful.

Nu ska jag göra vid mig ska hem till Anna om typ en timme!



/ V

2009-02-24 | 23:21:20

tisdag

Idag började dagen med att träna med Jenny. Blev ett lagom jobbigt pass. Sen bar det av hemåt och gjorde inte så mycket. Iväg till skolan som var allmänt dryg faktiskt. Ville bara sluta men han drog ut på allting kändes det som. Det är väl sånt man får ta.
Ikväll har jag inte gjort allt för mycket. Varit allmänt seg faktiskt men imorgon blir det andra puckar. Ska städa hela lägenheten, ut och handla lite på stan och sen iväg och handla lite nödvändigheter.

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4489283.ab
En ganska intressant artikel. Vem skulle inte sagt ja till det.

/ V

2009-02-23 | 17:51:02

måndag

Idag var det att gå upp tidigt för att åka tillbaka till kära Halmstad. Skulle tvätta klockan 9 trodde jag, men det var halv 10 men skit i vilket. Tvättade i alla fall så nu har jag rena kläder igen xD Idag var det även föreläsning och vi hade en Bengt istället för greken för greken är visst sjuk. Bengt var rolig på sitt sätt. Det han snackade om idag var ganska klart för det pluggade vi till tentan. Läser alltså mikro igen men med tillämningar och internationell handel. Vad det går ut på vet jag inte riktigt men om 3½ vecka är det tenta och då ska de sitta igen.

Ikväll blir det träning för hela slanten. Jag och Jenny sticker dit typ vid halv 8 eller något.
Ska även hämta våra overaller idag så får se hur den sitter. Sen är jag rosa för hela slanten!

Har inte mycket mer vettigt att säga mer än att jag är cp trött och att jag måste sätta påslakan på mitt täcke.
ha det!

/ V


2009-02-22 | 18:35:11

söndag

Gårdagen bestod av att jag spelade sims halva dagen och sen bakade jag chokladrutor med Matilda.
Sen gjorde jag vid mig och begav mig till Perstorp och till Tinas place. Där blev det 7 brudar och 6 sorterschokladsaker. Åt så fruktansvärt mycket så det fanns inte. Men det var inte det enda vi gjorde utan vi tittade på melodifestivalen och pratade som fan om allt och ingenting.
Sen skulle vi åka och hämta upp lite folk på en fest i perstorp för att köra hem dem till underbara Klippan men då var det typ snökaos så det tog ganska lång tid att köra kan jag ju säga. Efter att ha släppt av Anna i underbara söndraby så skulle jag åka till Stidsvig för att hämta alex. Tog en stund det med. Väl framme så stannade jag ett tag och pratade med folk. Var väl hemma runt 3 och sen en halvtimme senare så sov jag gott. 



   

   



Idag vaknade jag vid halv 12 och fick reda på att Matilda spelade innebandy, vilket jag även fick reda på igår men ja. Så det var bara på med kläderna och sticka iväg. Var ingen höjdare. Kom hem och la mig i sängen och sov till och från till halv 6. Helt slut är jag och ändå har jag inte gjort något.
Ikväll ska jag inte göra någonting. Åker hem imorgonbitti. Tidigt tidigt!


/ V

2009-02-20 | 16:55:41

oh yes

De ringde från teknikmagasinet idag och jag fick jobbet som extrasäljare. Har inte velat säga det riktigt tidigare för man ska inte ropa hej innan man är över ån. Ska jobba  nästa torsdag och ska redan träffa distriktschefen, kan bli intressant.
Ska åka hem om vilken minut som helst. Väntar bara på att Anna ska ringa det samtalet att hon är här ;p

aja måste packa detsista!

/ V

2009-02-20 | 12:05:30

I don't know why I trusted you

but I knew that I could.

Nu är tentan avklarad och det känns skönt. Får i alla fall godkänt.
Idag ska jag åka hem till underbara Skåne. Skulle åkt tåg men underbara Anna är på gekås så de ska snappa upp mig i halmstad så slipper tåg och får åka bil :D Superduper bra. Ska försöka börja packa med men ska försöka att inte överpacka som alltid. Ska vara hemma i 2 dygn liksom hallå. Förra helgen var katastrofal. Använde inte ens hälften av vad jag hade med mig. :p



-

Jag har känt ett tag att det är något som tynger mig men vet inte riktigt vad. Jag har det jag vill ha men känns samtidigt som att det är något som fattas. Det är riktigt jobbigt när man inte förstår sig själv riktigt. Förstår inte varför man kan lägga sig i sängen och känna att man inte vet vad man ska göra för att man ska må bra. Det kvittar om man har varit hur glad som helst men när ensamheten kommer så är det som att en sten har kommit tillbaka i en och man känner sig så hängig.
Nu är det iaf helg och ska träffa Matilda vilda. Hon är en unge som kan få en att le oavsett vad...


/ V

2009-02-20 | 08:06:21

fredag

Gårdagen gick jättebra. Ska bara invänta svar sen säger jag vad det är som jag gjorde igår. Var helt slut efter igår så däckade i sängen!
Om 55 minuter sitter jag i tenta salen och ska lyfta pennan för att skriva mikrotentan. Jag är ganska nervös och kan inte äta min grötfrukost.

Idag bär det av hem till skåne!

Kommer kankse en uppdatering sen

/ V

2009-02-18 | 22:41:27

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen blir troligen en helt normal arbetsdag,
fylld av rutinuppgifter och vana småsaker. Inget nytt.

-

Idag var det bara plugg på schemat. Känns nog ganska okej inför tentan på fredag. Ligger just nu i sängen och det blir sovdags snart för imorgon är det upp tidigt för att åka buss. Vad jag ska göra kommer kanske fram senare. Blir i alla fall borta hela dagen och kommer hem runt 8. 

Bloggen blir lite torr nu när man pluggar för man gör inget mer än pluggar, pluggar och pluggar. Men kommer kanske något roligt på lördag. Vem vet.

Helgen är i alla fall planerad. Ska åka hem på fredag för att fira Elina som fyller 20 år idag. Grattis grattis!
Lördagkväll ska jag köra mot Perstorp för att träffa några brudar hemma hos Tina-denüberfina för att ha chokladknytkalas. Så lördagen kommer nog att bestå av att baka något riktigt gott till flickorna små.

Söndag blir det att åka tillbaka till Halmstad skulle jag tro för har tvätt-tid på måndag.


en liten bild på utbud och efterfrågeskitsaker. Helt enkelt min vardag för tillfället


/ V


2009-02-17 | 09:17:10

tisdag

Dålig uppdatering där i helgen men var iaf hemma i Skåne. I fredags var jag bara hemma hos Anna med henne och Reka och tittade på film. Lördagen var det kalas för Matilda och sen vidare till Emmy för att äta middag och ha rikitgt roligt. I söndags var det en riktigt slappedag, pluggade liiiiite men nog inte tillräckligt. 
Igår åkte jag tillbaka till Halmstad och började att städa min lägenhet så den ser helt okej ut igen. Sen gick jag till skolan för att åka till Nina för att plugga. 

Idag ska jag åter igen till Nina för att plugga, tenta på fredag ju :/ Känner mig även sjuk. Har blivit förkyld igen och har ont i mina mandlar :s knappt kunnat sova inatt. Aja det måste bli bra snart.

Nu ska jag gå och äta frukost och sen göra vid mig.

 / V 


2009-02-12 | 22:33:39

torsdag

I tisdagskväll kom Emma till mig och hon lagade fajitas till mig. Var otroligt gott. Har kommit på att jag tvingar mig att äta saker som jag inte har ätit förut för att inte vara så satans kräsen. Vi skulle se seinfeld, csi och coldcase men innan första pausen i seinfeld så hade jag slocknat.
Vi gick upp lagom tidigt för att köpa bullar. Emma gjorde även gröt som jag åt (!) av. Har aldrig ätit gröt för gillar inte konsistensen men det är bra för kroppen så varför inte. Vi gick till skolan för att fixa övningstentor till tentan men där fanns inget vettigt så gick och hämtade min organisationstenta. Hade mer tur än skicklighet på den men ett g är ett g. Gick hem och sov ett tag med eller Emma sov och jag fixade med msnet som jag hade råkat sabba lite innan på dagen.
Vid ca halv 5 började vi tagga till och korkade upp, lagade mat och fixade oss för att sen bege oss till Sofie på förfest som var riktigt nice med singstar. Jag måste ge mig när det gäller att sjunga. Förlåt alla ;p Gick vidare till kåren och dansade loss och hade riktigt roligt.
Idag när vi vaknade mådde vi ganska bra men började gå lite utför sen. Jag och Emma åkte till eurostop och gick runder där och lite så. Har inte gjort så mycket mer idag än att ha åkt hem till Klippan igen och största delen av helgen ska gå till pluggande.


en riktigt gammal bild på mig och emma med kladdkaka!
Denna bjuder vi (iallafall jag) på!


Slut för idag
/ V


2009-02-09 | 23:34:35

måndag

I helgen var som sagt Alex här. Vi gjorde inte så mycket utan slappade mest vilket var väldigt skönt. Hon lagade maten och diskade. Kunde väl inte ha blivit mycket bättre. Vi kollade även på melodifestivalen, har detta blivit ett skämt? Jag trodde inte mina öron. Undra hur de andra delfinalerna kommer att vara.

Igår
var det att gå upp tidigt, eller ja klockan 10 för att åka till Nina för att sedan åka vidare till Ikea och Väla. Det enda jag handlade var två underlägg och ikea korvar. Kvällen spenderades hemma hos Nina där vi gjorde en supergod fläskpannkaka, tittade på satc och drack öl. Vildet var väldigt mysigt.

Idag
vaknade jag halv 9 men låg och drog mig till halv 11. Såndana dagar behövs de också. Var i skolan till ungefär klockan 7 ikväll och nu har jag inte gjort så mycket. Ska snart dimpa ner i sängen för att gå upp lite tidigare imorgon för att plugga med My. Efter det blir det föreläsning och vidare till träning. Båtsman kommer kanske också imorgon eller på onsdag och då blir det fest.

Aja dags att runda av.

/ V


2009-02-06 | 23:12:13

i'm a lover and a sinner

Jag och Alex ligger just nu och slednar, jag i soffan och hon i sängen och lyssnar på musik. Vi åt tacos innan och det var riktigt gott, får väl tacka Alex för det och hon diskade även upp. Om man ändå skulle haft henne här alltid. Så är inte fallet. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Blir nog en vända på stan och sen kanske förfest för Alex kommer inte in på Moon vilket suger. Men är man inte 18 så är man inte det.

Grannarna ovanför har fest så man hör gamla godingar typ som vengaboys och sånt skit.

/ V


2009-02-06 | 11:37:16

fredag

Äntligen helg nu då och den började jag med att sova länge. Skulle egentligen inte men 10,50 vaknade jag.
Idag på schemat så står först tvättning vilket verkligen är ett måste för har i princip 0 rena kläder. Ska även plugga och städa. Halv 4 kommer Alex och ska vara här hela helgen. Sen får vi väl gå och handla också så att hon kan få något som hon tycker om.
Har inte planerat mycket mer än så. Ska kanske till väla på söndag med Nina men det får vi fortfarande se hur det blir med den saken.



I lördags när jag var ute och gick med Waltan så hittade jag denna bilden. Det är reklam för oboy och satt på storköpet. Det läskiga med denna är att katten är så jäkla lik Måns. Saknar min Månsen som fasiken.


/ V


2009-02-05 | 12:21:35

torsdag

Igår kväll var det att jobba på kåren. Hade väl sina för och nackdelar. Tiden gick väldigt fort, jag och Sofie stod i entrén hela kvällen så rätt nice. Det var lite roligt att se folk som var rätt så knagade och man tänkte "oh shit är det såhär jag med är?!" Kom hem typ runt 3 och var inte det minsta trött konstigt nog. Somnade runt klockan 5 halv 6.

Idag vaknade jag halv 12 var  bara att stiga upp för om 10 minuter ska jag kila till skolan för att vara på en uuuuunderbar mikroföreläsning. Skulle hellre legat i sängen men tenta om 2 veckor så bäst att börja vara lite seriös i alla fall.

Uppdaterar kanske senare om det hände något kul idag.


Bjuder till med en liten bild på mig ^^
/ V

2009-02-04 | 17:03:29

onsdag

Det har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Var hemma i helgen och festade, träffade Waltan och firade Gabbe. Har även köpt de sista stora möblerna till min lägenhet så snart är allt fixat. Nu i veckan har jag inte gjort så mycket. Pluggat för det mesta och sovit. Har inte mått så jättebra.

Dagen har bestått av att städa lite i lägenheten och skolplugg. Ikväll blir det att jobba på kåren, jag jublar av lycka. Eller inte. Kommer att komma hem någon gång inatt! OH YES!
Nu ska jag gå och göra vid mig.



Lägger in denna störtsköna låten.

/ V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!