2007-04-27 | 22:23:26

we don't need anything

... or anyone.

Idag var det en väldigt onödig dag, började med att jag gick upp tidigt satte mig på bussen kl 8 och kom på att jag inte började fråns 11,20! vilken nitlott jag drog där. Kom till skolan och kollade på interntvn, jag hade ingen tyska heller så jag hade bara en lektion på 50 minuter idag. Lönt eller inte. Men tiden spenderade jag på körskolan, gjorde tre pärmar som jag klarade galant :) Körkortet börjar komma närmre och närmre :) Får se när det landar i min ficka xD

Imorgon sticker jag och åby flickorna till göteborg och spelar cup. Skönt att få komma bort lite. :) Stannar där tills tisdag så ja, ingen vickan på några dagar.

So long fuckers!

2007-04-22 | 21:59:51

all the money in the world

... can't buy my happines.

Jag saknar dig. Det är så jobbigt att prata om dig, tänka på dig, berätta saker som du gjorde mot mig, dina små hyss. Var och kollade på din grav idag. Den var skitfin tårarna rann då och de rinner nu. Tycker att du ska komma tillbaka men det går inte, kommer aldrig att gå. Vi ses i himlen älskade du.

image33

2007-04-11 | 14:22:58

here's a little

... song i wrote.

God eftermiddag. Nu har jag påsklov och det är riktigt skönt :) Igår var jag i ängelholm på jobbintervju, de ska höra av sig imorgon om jag får det eller inte så det är rätt nervöst. Annars gjorde jag inte mycket mer igår, tränade bara. Vi fick lotter som vi skulle sälja, 4 st var dvs jag och alex hade 8 st á 25 kr. mamma och pappa köpte alla 8. De är sådana tur apor. Pappa vann 100 kr dvs han gick +- 0 och mamma som aldrig vinner vann 125.

Idag är det en pluggedag så jag får snart gå här ifrån har suttit här förlänge ändå så. Anex ska få datorn så jag är lite snäller ;) muhaha!

Imorgon ska jag och Emma till Helsingborg. Roligt värre :)

Ante, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Det är bara så jobbigt, allt är jobbigt. Kvittar hur mycket än vi vill ha dig tillbaka så får vi inte det. Jag vet att du vakar över oss nu men det hjälper inte. inget hjälper så länge du inte är här. Varför?!

2007-04-09 | 19:17:08

six foot six

... he stood on the ground.

Helgen har varit rätt lugn. Fredes körde jag, Karro och Alex till Gabbe och hälsade på henne. Sen var vi på påskmiddag hos matildas farmor och farfar. Hem och sova.
Lördags målade vi påskaägg och sen körde vi på Antes bilbana som matilda har fått nu. Sen gjorde vi inte mycket mer den dagen. Gabbe kom och sov här.
Igår var vi i Mölle och åt mat sen följde jag med Gabbe hem till Bårslöv. Hon har fått det riktigt fint i sin lägenhet. Vi somnade vid 6 och vaknade sen vid halv 9. Kollade på tv och lite sådant.
Idag åkte jag och Gabbe till väla för att fördriva tiden. Jag köpte ingenting mer än en coca cola ;P

Ante, idag såg jag förförsta gången där du körde in i trädet. Där var delar kvar från din bil. Jag var så glad över att du klarade dig den gången, men du är ändå borta nu. Allt är skitjobbigt. Vi saknar dig!

2007-04-06 | 22:37:19

jag behövde

... en hundradels sekund.

Ante kom tillbaka, hjärtat gråter allt för mycket. Vi vill ha dig tillbaka. Få stopp på våra tårar! Jag orkar och vill inte gråta mer. Det har varit jobbigt idag mellan varven allt man tänker på är dig.
Snälla ge oss styrka.

45685-11

2007-04-05 | 18:37:26

if you were a carpenter

...and i were a lady.

Torsdag idag och det är dagen innan lovet officiellt börjar. FY FARAO VAD SKÖNT!!!!
Jag har längtat som in i bomben. Jag vet inte vad jag ska göra mer än att jag ska plugga en hel del. Fullt med prov och sådant efter lovet. Sen ska jag antagligen till Helsingborg med Waltan hon ska shoppa ;)

Ante, du anar inte hur mycket vi saknar dig. Tänk om du skulle ha fattat det innan du bestämde dig. Alla mår dåligt av det. Speciellt din familj och Gabbe. Du anar inte hur jobbigt det är att se ens syster sådär. Det värsta är att man inte har sett att du mådde så dåligt som du gjorde. Jag saknar dig, det gör vi alla som kände dig.
45685-20

2007-04-02 | 21:24:44

well i won't

... back down.

god kväll!
Måndag idag, tråkdag till max. Hv kommer inte att spela i finalen utan det gör linköping och modo. Kul för dem :P

Helgen passerade fort. Började med att jag inte gjorde så mycket i fredes var hemma och slappade. Lördags bar det upp tidigt för att åka till ängelholm och göra högskoleprovet! Var skitjobbigt mentalt.
Igår spelade jag innebandy, påskbollen. Det gick inte allt för bra men skit i det jag hade kul :)

Tre dagar kvar sen är det PÅSKLOV :D
Me like it! Puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!