2009-06-25 | 13:44:36

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Torsdagen handlar mycket om dina affärer.
Kanske hittar du en besparing som är väl värd att göra.



Hejhej!

Blir väldigt dåligt med uppdateringar men känner att det inte riktigt finns tid. Går upp tidigt på morgonen och åker till jobbet. Sen när man kommer hem så vill man lägga all sin tid på Christian!

I alla fall i måndags så var det Alexs födelsedag firade henne lite på morgonen sen gick vi och la oss igen och vaknade 11(!). Jag har inte vaknat så sent på hur länge som helst känns det som! Christian åkte och jobbade och jag satt och spelade sims 3. På kvällen blev det god mat, Alex hade bestämt! Sen blev det allsång på liseberg, den sög!

I tisdags var det att gå upp tidigt för jag skulle iväg och jobba. Var inte motiverande men klev upp och körde iväg. På kvällen umgicks vi bara med mina föräldrar, tittade på allsång på skansen som verkligen utklassade allsången dagen innan! Gick och lade oss ganska tidigt!

Igår var det jobb igen, ville gå hem tidigare men fick inte det!  Så kan det vara ibland! När jag kom hem så fixade vi mat och sen började jag, Christian och Alex att klippa häcken! Ska bli en överraskning till mamma och pappa som är iväg och campar tills på lördag! Jag somnade ganska tidigt till skillnad från Christian!

Idag så vaknade vi vid halv 10. Vi låg kvar ett tag för att sen äta frukost och Christian skulle göra vid sig för han är och jobbar till 15 så har huset för mig själv! Alex kommer i och för sig om typ en halvtimme. Idag ska vi även fortsätta på häcken. Tänkte börja men vill inte klippa själv!

Nu ska jag springa in i duschen!


c ♥


/ V♥

2009-06-20 | 11:00:15

lördag

Kräftan 22/6-22/7

Det lönar sig bäst för dig att vara aktiv under dagen och lugnare på kvällen.
Välj något mysigt då.



Tja!
Det har inte blivit så mycket uppdatering nu den senaste veckan. Christian kom i torsdags och vi har haft fullt upp hela tiden känns det som! Jag har även jobbat en 6 dagars vecka och har varit riktigt trött efter det. Man märker verkligen att det är jobbigt att ställa om sig från att inte ha några fasta tider alls till att man verkligen måste gå upp en viss tid för att hinna. Det är inte riktigt jag men det är skönt när lönekuveret kommer.

Midsommar igår var väldigt trevligt. Var bara trött men det fixade sig sen. Var först hos Reka och åt och hade allmänt mys! Efter det så åkte vi till Calle där det bjöd på ännu mer trevligt sällskap och dans runt midsommarstången. Skulle åka hem ganska tidigt men blev att vi stannade där mina föräldrar var på galej. Kvällen slutade inte allt för bra men med alkohol i kroppen så kan allt hända.

Just nu så ligger Christian och typ sover. Han var vaken innan men vi kom överrens om att han skulle få sova ett litet tag till. Jag sa till 10,40 för jag är svinhungrig men ja klockan är mer än det nu så jag är väl lite snäll idag! Kan väl behövas sovas ut för oss bägge egentligen.
Idag vet vi inte riktigt vad som händer. Ska försöka komma på något som är lagom bakis-vänligt!

Imorgon är det kalas för Alex så då blir det TÅRTA! Det är nice! Om 1 vecka och 1 dag så fyller jag 20 och då är det kalas ännu en gång! Ännu mer gottesaker!

Nog om det nu ska jag försöka få upp sömntutan och få i mig lite frulle!

/ V ♥

2009-06-10 | 19:52:56

when it was good...

Dagen slutade inte precis som jag ville att den skulle sluta men så är det ibland. Christian berättade att han fick reda på att han skulle på en andra intervju imorgon så han kunde inte komma idag. Det suger men samtidigt är ett jobb ganska mycket viktigare än att komma som planerat!
Dagen på jobbet var jobbigt och omotiverande men en dag kvar och sen är det ledighet i några dagar!
På fredag ska jag på student och sen så är helgen inte så planerad.

Just nu sitter jag och gör en musiklista till Christian som han kan lyssna på imorgon!

/ V♥


2009-06-10 | 08:59:44

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du har medvind, känner dig uppskattad och
har på alla sätt en bra dag framför dig. Många infall.


Hej!
Blev dessvärre ingen uppdatering igår. När jag väl kom hem från jobbet så blev det bara mat och sen iväg igen för att fixa studentpresenter och sen var jag helt slut. Låg i sängen resten av kvällen!

Idag så är det snart dags för ännu en jobbdag. Gick upp tidigare än vad jag behövde för mamma har gnällt på att här var stökigt på mitt rum så har städat upp det värsta.

När jag kommer hem från jobbet idag så är förhoppningsvis Christian här igen så kommer nog att bli lite off igen! Då är det att nå mig på mobilen istället för internet!

Nu blir det frukost för min del och sen köra iväg!


/ V♥


2009-06-08 | 21:09:11

måndag!

Kräftan 22/6-22/7

En skön måndag som börjar med samarbete och kanske ett fynd,
och slutar med en romantisk kväll.



Helgen var underbar! Christian kom i fredags och jag bjöd honom på fahitas. Åkte sedan till mamma och pappa, som befann sig i Ängelholm, så att han kunde träffa dem. Var nog mer jag som tvingade honom, bättre sent än aldrig som man säger. Blev inte mer gjort den kvällen än hem och sova.

Vaknade tidigt i lördags, eller jag vaknade tidigt och väckte Christian. Gick upp och gjorde vid oss för att sedan bege oss till Halmstad för jag skulle lämna butiksnyckeln som jag missade att lämna i torsdags. Var inom min lägenhet en snabbis. Åkte till Ängelholm och fikade med mina föräldrar och Christian fick se Råbocka-stranden med! Åkte hem och började fixa inför kvällen då mina älskade spice var här. Vi grillade och drack lite för att de som sagt skulle få träffa Christian. Var en lyckad kväll!

I går morse så vaknade jag om möjligt ännu tidigare och väckte som vanligt Christian. Vi gick ner och la oss i soffan och tittade på hitta nemo! Sen började vi städa uterummet. Tog ett bra tag och allt skulle diskas och usch jag vet inte allt! Sen skulle Alex och Emelie till Väla så vi följde med eller ja Christian körde så de åkte med oss! Köpte inget mer än mat! Ville ha ett par skor men det sket sig. Antingen har jag blivit för kräsen eller så finns det inga fina skor längre! När vi kom hem så vilade vi lite, eller ja i 2 timmar. Gick och åt och sen åkte vi till Josse för att lämna pengar! Fick reda på att Christian var tvungen att åka hem för han skulle på en arbetsintervju idag. Så gjorde inte mycket mer igår.

Idag var det att gå upp tidigt för jag skulle åka och jobba min första dag igen på teleresurs. Känns lite småskönt att träffa en hel del folk igen. Dagen började med en lite reminder och sen började vi plocka samtal. Gick förvånansvärt bra för att inte ha jobbat på ett halvår! Imorgon är det dags igen! Upp klockan 7 för att jobba mellan 9-18.
Idag var jag även och kollade på balen, man var inte lite avundsjuk. Jag vill också vara finklädd. Man minns student veckorna så jäkla väl och man vill bara tillbaka till den tiden!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv!



/V ♥

2009-06-05 | 10:09:08

fredag!

Kräftan 22/6-22/7

Avkopplande och mysig fredag som får extra sommarkänsla av levande kultur,
som teater eller utomhusmusik.



Hejhej!
Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringar nu i veckan. Största anledningen är att jag har tentapluggat! Hade faktiskt sista tentan för sommaren igår!

I måndags så var det jobb som gällde. Jobbade från 12-19 så var helt slut när jag kom hem. Däremot så gillar jag det jobbet så jäkla mycket. Tiden går superduper snabbt och det känns som att det mesta klickar.
När jag kom hem så tog jag tag i städningen i lägenheten. Städade köket svinnoga! Inget kul men bättre än plugg!

I tisdags så pluggade jag i princip bara! Var en sväng om Emmy för att hämta min resväska som hon hade lånat! En allmänt tråkig dag!

I onsdags så blev det inte så mycket plugg. Kände mig sjuk, feberaktig och satans ont i huvudet. Stack till bibblan i hopp om att det skulle gå bättre men blev väl mest snack där med de andra!

Igår var det upp tidigt, Christian ringde och väckte mig. Finns nog inte så mycket som slår än att vakna och höra hans röst♥. Stack till skolan för att skriva den jäkla tentan! Vet inte riktigt hur det gick. Kändes okej men kan lika gärna ha gått bra som dåligt! Direkt efter tentan stack jag till jobbet, skulle hjälpa till och göra butiken snygg efter att den har blivit omgjord. Jobbade till 17,15 sen var det bara att cykla hem för att packa och dona för jag skulle ta tåget klockan 7 hemåt mot Klippan! Eller ja, Alex och pappa hämtade mig i Ängelholm! När jag kom hem så blev det snabbt att gå ner till familjen Engström för de har fått små kattungar! Matilda ställde även typ 100000 frågor om Christian! Sen hem och mös med mamma och pappa. Somnade ganska tidigt för att vara mig! Det var skönt det med!

Idag så vaknade jag tidigt. Typ redan 6 men låg och drog mig i sängen till 8. Har ett lagom fyllt schema idag faktiskt! Ska snart gå och kolla vad jag behöver handla till kvällens måltid! Sen blir det att städa lite. Behövs på detta rummet kan jag säga!
I eftermiddag ska jag sätta mig i bilen och åka till Helsingborg för att klippa mig! Är verkligen på tiden! Sen hem snabbt som attans för att vara hemma tills det att Christian anländer! Sen blir det att fixa maten. Är lite nervös inför det men det ska nog gå!

I och med att Christian kommer idag så kommer det nog inte att bli någon direkt uppdatering i helgen men det kommer antagligen senare!
Helgen ska i alla fall bestå av att åka till mina föräldrar som är och campar, grillmys med spice imorgon och på söndag är det nog bara slappe som gäller! Eller kommer jag på något som vi kan göra! 


hjärtat mitt ♥
/ V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!