2009-05-31 | 10:02:00

söndag

Kräftan 22/6-22/7

En väldigt sällskaplig söndag.
Du passar kanske på att skriva eller ringa till släkt och gamla vänner.



Idag är det en ny dag och nya tag! Det tar emot att sitta inne och plugga när det är strålande väder ute! Inte det minsta lockande. Det värsta är att det ska vara fint väder de närmaste dagarna och då är jag inspärrad antingen med plugg eller på jobbet! Det är inte det minsta kul!

Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag bege mig mot My!

Hoppas ni blir riktigt bruna idag!

2009-05-30 | 21:08:54

lördag

Kräftan 22/6-22/7

Fin lördag med många glada stunder.
Dock finns det en liten risk för kärlekstrassel, särskilt vid flirt.



Gårdagens tenta gick nog åt pipsvängen, var sjukt svår och även om jag skulle pluggat mer så skulle det nog inte ha gått mycket bättre eller sämre!

Efter tentan bar jag mig av hem, var här bara ett litet tag för sen kom Crille, Emmy och Rebecca och då åkte vi till Tylösand och satt där och myste ett tag. Sen till eurostop för att handla dricka och vidare hem till mig där det blev beställd-mat och en massa filmklippsvisande! Sen fick Rebecca och Carro för sig att de skulle kvällsbada så vi stack ut igen och åkte till östra stranden. Där började även ett sandkrig mellan Emmy och Crille som slutade med att det nästan var blodigt allvar till slut. Satt där ganska länge och sen bestämde vi oss för att börja dra oss hemåt. Crille och Emmy uppslöt sig hemma hos mig och vi tittade lite på tv och tjötade. Crille sov här och vi somnade väl vid halv 1-1 någon gång och sen sov jag väldigt dåligt hela natten.

Crille väckte mig helt lite över 9 och då gick vi in till Emmy och hjälpte henne att flytta. Sen gjorde jag vid mig för att sticka och plugga med Hanna och My. Skulle träffa dem vid 12 och sen gick vi och åt. Pluggandet började väl inte riktigt fråns 2 och då var det bara lite halvdant pluggande. Sen började vi på riktigt och tiden gick väldigt fort och vi stack från skolan lite över 8 och jag har bara landat här i sängen. Är hungrig men orkar inte riktigt resa mig upp för att fixa mat. Så är det med tentaplugg! Men denna tentan som kommer nu på torsdag ska jag klara! Så är det bara!

Imorgon blir det plugg igen!

/ V♥

2009-05-29 | 12:39:11

it's time!

Nu cyklar jag iväg! Önska mig lycka till nu!

2009-05-29 | 10:34:55

fredag!

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för att ta itu med praktiska saker och ekonomiska beslut.
Du är smart och dessutom kreativ.



Idag är det då dags, tentan skrivs om 3½ timme och jag låg uppe till typ halv 3 inatt och pluggade. Vaknade 8 och började igen! Däremot så känns det inte som att jag kan det!

Dagen är inte planerad för fem öre! Är faktiskt öppen för förslag!

Nej nu ska jag äta lite lunch och ladda upp. Blir inget mer pluggande iaf! Kuggar jag så kuggar jag inget mer med det!

/ V♥

2009-05-28 | 14:56:19

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

En helt vanlig torsdag som cirklar kring jobb, pengar och ägodelar.
Inget märkligt alls inträffar.



Tja!
Sitter på skolan förtillfället och pluggar med My. Vi har lunchrast för tillfället och ska väl snart börja plugga igen. Har redan gjort 1½ tenta och det känns väl lite si så där. Om man har tur så kan man nog klara skitet.

Ikväll händer det inte så mycket, blir väl att plugga som faen. Har tentan mellan 14-19 imorgon så kan lägga mig sent! 

Igår så var jag på stan med lite folk och fikade! Satt där ganska länge och sen blev det en tur inom gina. Nina testade ett par chinos och då hittade jag en superfin väska som fick följa med hem. Köpte även ett likadant linne som jag köpte för någon vecka sedan men i ljusblått. 

Blir inte så intressanta inlägg för det händer inte allt för mycket förtillfället mer än pluggande! 

8 dagar

/ V♥

2009-05-27 | 11:23:58

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en intressant och möjligen romantisk onsdag.
Viss risk för svartsjuka föreligger dock.



Tja!
Igår hände det inte mycket mer än att jag och Alex stack ut en runda och sen spelade jag sims! Somnade ganska tidigt och sov hela natten (första gången på länge känns det som) och mamma väckte mig vid 8 för jag skulle köra henne till Klippan!

Jag har bara spelat sims efter det. Det är fan som en drog. Nu har jag i alla fall packat och bokat biljett hem till Halmstad och ska köra och hämta mamma om ungefär 20 minuter. Blir att vi åker in till Ängelholm och fikar lite innan mitt tåg går.

Idag ska jag träffa Nina innan hon åker till Stockholm för att vara där i en månad. Det är sjukt hur mycket man kommer sakna vårt plugg-gäng nu i sommar. Har träffats alltid innan känns det som och sen nu vet man inte riktigt när man träffar dem nästa gång! Sånt är livet! Kommer i alla fall vara hemma i Klippan ganska mycket i sommar skulle jag tro! Det är skönt det med, ta igen lite förlorad tid med mina Spice.

/ V ♥

2009-05-26 | 17:57:04

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en insiktsfull och känsloladdad tisdag.
Du är väldigt karismatisk, det ger fördelar.



Tja!
Dagen har inte varit min favoritdag alls! Det började med tjaffs men det fixade sig till slut!
Började plugga men kom inte så långt för då kom mamma hem och vi åt lite lunch. Sen fixade hon mina fötter så nu känns de helt underbart igen! Det är just sånt här som jag älskar med att vara hemma. Man har någon här i princip hela tiden som man kan prata med!

Pluggade lite igen och sen ringde Alex och jag tänkte hämta henne! Letade som fan efter bilnyckeln, trodde att jag hade slarvat bort den sen igår. Jag letade och letade! Till sist var jag tvungen att ringa mamma och då kläcker hon ur sig att Mattias har den. Letat i onödan och haft panik! Var inte precis nice. Ringde honom och han skulle iväg och kolla lysena på den så jag kunde inte hämta Alex. Skulle plugga mer men hade ingen ork. Kommer inte klara denna tentan för fem öre! Men jag har sommarlov sen så det känns som att jag skiter i vilket!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Christian är på kryssning så det blir inte mycket tjattrande med honom ikväll i alla fall. Tar kanske bilen en vända med Alex eller något! Vi får se helt enkelt!

Imorgon blir det hemfärd till Halmstad igen, ska träffa Nina på stan sen blir det fika med henne och Diana. Sen på kvällen får vi se!



/ V♥

2009-05-25 | 14:53:25

måndag

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir inte särskilt ansträngande.
Några små fnurror kanske men i stort sett bara vardag.



Tja!
Dagen började med att jag vaknade runt 6 av att råttorna väsnades ovanligt mycket så jag slängde ut dem från mitt rum. Somnade om och vaknade 10,20(!). Vet faktiskt inte när jag vaknade så sent sist faktiskt. Men det var skönt!

Pratade lite med Christian och sen blev det duschen för jag skulle hämta Alex i skolan.

Just nu så sitter jag och pluggar, det suger stort för jag fattar i princip noll av allt detta! Nej nu ska jag återgå till mitt äckliga tentapluggande!




/ V♥


2009-05-24 | 18:48:06

dagens

Humör: På riktigt glatt humör

Gjort: åkt tåg till skåne, ätit, varit på väla, sovit

Planer: kolla på stylista, prata med Christian ♥

Ser på: Stylista

Lyssnar på: Alexs sims ljud

Läser: bara orden jag skriver

Dricker: Ramlösa -jordgubb lime (riktigt söt 33cl flaska!)

Äter: Åt glass precis

Bästa: Komma hem!

Sämsta: Att det spöregnade innan

Väder: Soligt och fint nu men när jag kom hem spöregnade det! :(


2009-05-24 | 15:09:19

söndag

Igår blev det inte så mycket uppdatering. Hade inte riktigt orken efter att bara ha sovit ca 2 timmar på natten, ibland är det mycket jobbigare än vad man tycker att det ska kunna vara. Saknaden blir för stor helt enkelt.
Jag låg i princip i sängen hela dagen och pratade med Christian! Förutom då jag var och tvättade. Skulle också ha pluggat men ja hjärnan fungerade inte riktigt.

Igår bestämde jag mig även för att åka hem till Skåne, där jag sitter nu, för jag känner mig deppig och har ingen ork till pluggandet så då kan jag likabra ha de personerna som gör mig glad runt omkring mig istället för att sitta ensam i en lägenhet och tänka allt för mycket på det. Varför jag är deppig vet jag inte riktigt. Vill ialla fall bara ha sommar nu så jag slipper känna plugg-stressen.

Idag kom jag som sagt hem, Alex och Karro hämtade mig i Ängelholm! Alex körde och det börjar gå riktigt bra! När jag kom hem så möttes jag av Matilda och Leon som hade varit och plockat blommor i skogen. De två busfrönen skulle titta på film och jag satte mig bredvid och då började Leon kela med mig igen! Den lille killen är så söt! Blev lite grillat sen körde Gabbe, Daniel och Leon hem. Jag och Alex ska nog snart sticka iväg en runda. Borde plugga men har gjort lite får ta mer ikväll! Har ingen ork som sagt!

12 dagar kvar ♥!



/ V♥

2009-05-22 | 08:35:46

fredag

Kräftan 22/6-22/7

Du trivs prima i lyxiga miljöer. Rätt fredag för en elegant show,
delikat mat, ett större evenemang.



Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen för jag ska snart sätta mig på cyklen och cykla till jobbet.
Inatt blev det inte allt för mycket sömn men så kan det vara ibland, var till stor del mitt egna fel.
Idag händer det inte mycket mer än jobb. Kommer väl somna tidigt!

Helgen har jag bara plugg inplanerat och det ska FAN följas! Jag är ganska dålig på att planera in mina egna pluggtider, kanske för att det är så jädrans träkigt!
Ska även tvätta! Tvättade lite hemma hos mamma och pappa förra helgen men det räcker inte på långa vägar! Hatar att tvätta speciellt när man alltid måste boka tvättid och där finns typ bara dumma tider kvar! Fick imorgon mellan 12 och 14,30.

Två veckor kvar ♥


när allt är som jobbigast så saknar man dig som mest.


/ V ♥


2009-05-21 | 18:19:37

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Trasslig torsdag men om du lutar dig på goda råd från vänner
så kan flera problem gå att lösa snabbt.


Hejhej!
Gårdagen var väldigt trevlig! Skulle ha ätit på Bulls men blev Cafeet men det var ärligt talat ingen höjdare! Sen bar det av till Sofie och där var det väldigt trevligt! Kom hem runt 1 inatt och sen pratade jag lite med Christian och sen somnade jag.

Imorse vaknade jag halv 9(!) av att Gabbe ringde och väckte mig för de hade planerat att åka och hälsa på mig men jag skulle jobba så det sket sig! Jobbade idag mellan 13-17.  Var ganska mycket att göra idag, mycket folk och mycket omskyltning! Ska jobba imorgon med från 9.30-19 så blir en lång dag imorgon!

Nu ska jag gå och laga kvällsmat, blir tacos helt själv men tänkte lyxa till det lite för imorgon kommer jag nog inte orka laga mat så då blir det tacos då igen! Ibland är jag smart!
 
/ V♥

2009-05-20 | 17:33:23

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen blir inte som du tänkt dig.
En enkel handling leder till ett oväntat och svårlöst problem.



Dagen började med att jag vaknade lite innan 9 av att det var cp varmt i min lägenhet, som det alltid är när det är soligt på morgonen så skyndade mig att öppna dörren ut. Sen var det att slöa till det att klockan närmade sig 11 då jag skulle vara i skolan på tenta genomgång. Hade klarat tentan så behövde inte vara där egentligen men skönt att få ut tentan. På lunchen valde vi vad vi ska läsa för valbar kurs till hösten. Vi hade lite småpanik över det men nu är det inlämnat så nu blir det på det sättet!

Efter lunchen var det dags för Ulfs föreläsning, första och sista föreläsningen jag var på på denna kursen. Jag hade glömt hur tråkig han var! Som tur var slutade vi en timme tidigare och det var vår allra sista föreläsning innan tentan som vi har nästa fredag. Vet inte riktigt hur den kommer att gå för fattar typ 0 men så kan det vara!

Sen var det nollningsmöte där vi fick lite information och mycket mer än så var det inte. Nu är jag hemma och har gjort vid mig och väntar på att klockan ska gå. Klockan 6 ska jag vara på Bulls och äta för Sofie fyller år idag. Mycket trevligt!

Imorgon och på fredag blir det jobb som gäller, annars skulle jag ha åkt hem idag och firat Anna! Det är lite tråkigt att man missar mycket där hemma men snart kommer jag hem och är hemma ett tag :) Underbart!

Nu ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll!



/ V♥

2009-05-19 | 18:17:09

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Du vet vilka du kan lita på och det är dessa du vill umgås med.
Övriga människor struntar du i.



Blev ingen uppdatering igår, hade varken ork eller lust.
På sista tiden har jag varit på ett sånt jävla humör och jag vet inte varför kan vara att man är halvt stressad inför sommaren med det sista eller något, jag vet inte. Det har tyvärr gått ut över mina nära och kära lite väl för mycket. Förlåt Christian och Alex!

Igår var det först skola sen hem och lagade mat. Vid 7 var jag och Emmy ute och gick i över en timme, var verkligen skönt! Gick in till mig och tittade lite på tv och bara tjötade. Det är skönt när man har sådana tillfällen! Skulle somna tidigt men blev inte riktigt så. Var en riktig bitterfitta så det fanns inte! Däremot så blev det bättre en aningen för sent in på natten.

Idag vaknade jag vid 8,20 och blev helt förvånad. Jag hade inte vaknat av min väckarklocka utan hade bara stängt av den. Tur att jag vaknade då och inte 9,20 för Nina var här och hämtade mig vid 9,40 för vi skulle åka till Jelena och plugga inför tentan som vi har nästa fredag! Det gick ganska bra tyckte jag. Har nog lärt mig lite till får jag hoppas! Körde hem därifrån lite över 4 och sen har jag bara städat för mamma och pappa kommer hit vilken minut som helst. De skulle hämta volvon idag och jag har lite saker som ska hem till Klippan så det får de ta hem!

Kvällen kommer att bestå av typ slappande och kanske lite pluggande, ska faktiskt ut och gå med, fläsket måste röra på sig!

Imorgon börjar jag inte fråns 11 så det blir en liten sovmorgon men om jag känner mig själv så kommer jag vakna runt 8-9! Vilket suger stort!

Nu kom mina föräldrar!



/ V♥

2009-05-17 | 17:07:39

sunday afternoon

Nu har jag och Crille varit och hälsat på Emma! Känns verkligen jobbigt att se en vän lida. Var hos henne i ungefär 2 timmar och jag kom hem typ precis!

Ikväll ska jag träffa Anna för att småfira henne för hon fyller år på tisdag! Händer väl inte mycket mer än så. Småbråkar med Alex hela tiden. Så kan det vara ibland.

Jo i förmiddags satt jag även och gjorde klart Emmys blogg. Börjar bli roligare och roligare att pilla med bloggar. Kanske för att man lär sig hela tiden hur man ska göra. Visst den är kanske inte super avancerad men det tar ju ändå lite tid och allt måste bli precis som man vill! I alla fall här är ett litet smakprov på den:




/ V♥

2009-05-17 | 10:15:49

söndag

Kräftan 22/6-22/7

En riktigt fin söndag, särskilt om du själv leder den rätt.
Våga lita på att dina idéer ger bra resultat.



Blev visst inte mer uppdatering igår.
Igår åkre jag, Alex, Karro och Matilda till Ante. Det var ganska jobbigt på kyrkogården fast att tiden har gått så fort så man glömmer aldrig vilken person han var.

Efter att vi hade varit i Landskrona så åkte vi till Gabbe när hon jobbade. Var där ett litet tag och tjötade, måste passa på att träffa henne när man är hemma! Efter tjötandet med Gabbe så var det dags att åka till Väla. Alex hämtade ut sin mobil som hade varit på lagning igen. Sen var det dags för shopping! Köpte faktiskt mer än vad jag tänkt mig! Köpte en supersöt tröja på hm och ett linne som är som en tunika på gina. Kommer kanske bilder sen om jag får bluetoothen mellan mobilen och datorn att fungera! Sen handlade jag nog det som var mest behövligt, en ny mjukisdress! De gamla byxorna var så utslitna så det är nästan ett under att de inte har trillat i sönder ännu.

Igårkväll så hade vi en riktig myskväll, jag, Alex, mamma och pappa. I och för sig så sov pappa nästan hela tiden men vi andra tre satt i samma soffa och hade det mysigt och tittade på Eurovision. Helt klart rätt låt vann. Alexandra hade gett alla poäng och på Alexander så fanns det inget negativa poäng att få! Hel mysig kväll alltså!

Igår fick jag även reda på att en av mina bästa kompisar, Kallin, ligger på sjukhus så ska in till henne idag och hälsa på!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar när de andra är klara för att åka. Tror inte att det blir fråns senare men bättre att vara klar!


Vår present till Ante.


Det kommer bli bra vännen


/ V♥

2009-05-16 | 08:55:46

Grattis Ante!

Idag skulle du ha blivit 29 år gammal! Saknar dig som satan! Det är så längesedan man fick höra ditt skratt som man själv började skratta av. Det finns egentligen inga ord som kan beskriva denna känslan av saknad. Ibland är det lättare, ibland svårare. Jag vet att du har det bra där du är! Hoppas du har en bra födelsedag! Grattis!




/ V ♥


2009-05-15 | 19:40:31

hem ljuva hem

Nu är jag åter i Skåne! Det är alltid lite speciellt att komma hem hit, man längtar på på något sätt och finner någon inre ro fast att man har flyttat hemifrån. Det är mycket möjligt att man känner sig trygg hos sina föräldrar, känner att där alltid är någon som finns i närheten och inte bara en tom lägenhet som är mörk när man kommer hem. Det finns klart negativa saker med att vara hemma igen också. Man kan inte göra precis som man själv vill, man märker fort vilka rutiner man själv har och vad de här hemma har, och man tröttnar faktiskt snabbt på att vara hemma. Det räcker med några dagar faktiskt!

Ikväll blir det filmmys hemma hos Anna! ska kila bort till henne snart. Försökte få med henne på en promenad men hon är BAKIS så hon ville inte. Vilket sätt att vara bakis en fredag men det är förståligt för hon var och festade med studenterna igår! Jag vill också ta studenten om 4 veckor! Man hade så jävla kul och man fick en så bra sammanhållning med alla! Det finns inget i min fest-historia som slår de sista veckorna på gymnasiet! Säger till alla som ska ta studenten: Ha inga hämningar och var med på alla festerna för det finns inget bättre!


En bild på reka och mig från balen!
/ V ♥

2009-05-15 | 12:45:27

FREDAG!

Kräftan 22/6-22/7

Fredagen blir ganska stillsam, det handlar om familjeliv,
rutiner och små vardagsplaner. Mysigt.



Dagen började med att jag vaknade klockan 6(!) var vrålhungrig så gick och åt frukost. La mig i sängen igen och sov till halv 8. Stack till skolan och även denna föreläsning var relativt nyttig! Var däremot riktigt hungrig från typ 10! Som det kan gå om man äter frukost för tidigt! Slutade 12 och cyklade hem fort som attan för att äta och det har jag gjort nu!

Ska snart börja packa för att åka hem till skåne! Känns som att det var ett tag sedan jag var där så ska bli skönt! Kvällen kommer att bli lugn. Alex ska iväg och mamma jobbar så det blir bara jag och pappa hemma! Får se vad som händer helt enkelt!


/ V♥

2009-05-14 | 15:36:40

silly boy


Rihanna och Lady GaGas låt mot Chris Brown! Jag kan tycka att det är lite barnsligt att göra en låt mot honom, känns lite som Eamons låt Fuck You! Samtidigt så tycker jag att det är bra att hon hänger ut honom för det har hon all rätt till att göra. Ett litet dilemma och jag vet inte riktigt vad jag tycker om låten ännu. Det är kanske en låt man måste lära sig att tycka om. Hmm..

2009-05-14 | 15:31:03

ett tu tre

Hemma från skolan nu! Dagens föreläsningar var nyttigare än vad jag hade trott så är väldigt glad att jag masade upp mig från sängen och stack till skolan. Har kommit på att finansiell ekonmi är kanske lite roligt ändå. Vet inte hur det är med den finansiella politiken men ja, den får jag väl försöka lära mig! har missat en del föreläsningar på den däremot!

Idag så är det städning på schemat igen kom ju inte så värst långt igår men måste ta mig i kragen idag och verkligen städa. Orkar inte leva i en riktigt skitig lägenhet men det är mitt egna fel! Så blir inte att vara så übersocial ett litet tag för städa min lägenhet tar inte så jättelång tid utan det är bara jag som är lat och lägger saker lite överallt! När jag städar så tar jag en sak från ett ställe och lägger på ett annat ställe där den inte heller ska vara. Blir aldrig någon ordning!
Jag funderar även på att gå ner med vintersakerna i källaren! Kan bli spännande om hur detta går!

Det händer nog inte mycket mer idag.  Ska försöka få lite pluggande gjort också och sen ikväll är det GRANNFEJDEN! Det är fan i mig ett humorprogram till max! Hur kul som helst! Att folk ens orkar hålla på! Jag till exempel har några nedanför mig som röker som idioter och röken luktas inne i min lägenhet men jag har inte orkat ringa och säga till hyresförvaltaren ännu.

Aja nu får det bli städning!

/ V ♥


2009-05-14 | 08:11:44

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du söker efter något originellt och det kan leda långt,
kanske till nya vänner eller nya inkomster.



Godmorgon!
Sov lite längre än vad jag skulle idag men det var skönt som faen och tyckte att jag kunde unna mig det! Varför vet jag inte men i alla fall!

Just nu så håller jag på att koka ägg till frukost! Finns nog inget som är mycket bättre till frukost än nykokta ägg på mackan! Möjligtvis Ben & Jerry!
Idag är det bara skolan som står på schemat! Går till 3 vilket är ganska segt men får gå helt enkelt! Har inte många föreläsningar kvar så det är bara att bita ihop och sen är det SOMMAR! Förhoppningsvis inget pluggande i sommar heller! Hoppas på det!

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan!

/ V ♥

2009-05-13 | 22:44:41

dagens

Humör: Bra men trött

Gjort: Dugga, städat lite och sovit

Planer: Lägga mig i sängen och prata med Christian

Ser på: kanal 5

Lyssnar på: 10 000 nights med alphabeat

Läser: det blir bara skärmen för tillfället.

Dricker: Idag har det varit vatten!

Äter: ingenting.

Bästa: att jag klarade duggan helt galant

Sämsta: att jag inte städade mer än vad jag gjorde!

Väder: Lite blandat sol och molnigt!


2009-05-13 | 14:45:28

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du låter din intuition visa vägen och det lönar sig.
Onsdagen för med sig förbättringar på flera plan.



Dagen började med att jag gick upp vid 7, hade ingen frukost direkt så blev endast gröt. Stack till skolan för att göra minitentan. Gick bra fick 11 / 13 så fick med mig typ 8,5 poäng till tentan sen ganska skönt! Trodde att det skulle gå sämre men inte det inte! Var även på en gästföreläsning i en timme men höll på att somna så sket i det tillslut!

Efter skolan stack jag till ica och handlade lite så nu har jag så jag klarar mig ett litet tag till i alla fall! Skulle ha städat men har inte riktigt orkat ta tag i det ännu men det blir snart. Ska orka sortera all tvätt jag har. Det fanns ingen tvättid heller så det blir att tvätta hemma i helgen! GUD VAD KUL! släpa kläder fram och tillbaka! Så får det blir i alla fall!

Vet inte riktigt vad som händer senare men det fixar alltid sig. Tänkte faktist ut och gå men ser ganska mörkt ut tyvärr! Får se hur det blir!

Nej nu ska jag städa som faen!

/ V♥

2009-05-12 | 22:08:48

på vägen

Just nu sitter jag på tåget på väg hem från Christian. Har ungefär 2 timmar kvar tills det att jag är i Halmstad igen. Skaffade internet på tåget men det fungerar lite som det själv vill men ändå.
När jag satte mig på tåget i Gävle så kände jag något annorlunda i fickan, då hade Christian smygit ner ett foto på honom där så nu är min plånbok pryd med en bild på honom. Är han inte för söt?!

När jag kommer hem så blir det sängen direkt för ska upp typ 7 imorgon! Kommer bli tungt att både gå upp då och sova utan Christian. Kom även på att jag nog inte har någon frukost till imorgon. Får se hur jag löser det! Imorgon är det skola till 12 som gäller i alla fall! 
Ska även kolla upp tvättid imorgon med. Tror inte att där finns någon så blir nog att man får ta med tvätten hem till mamma och pappa i helgen! Känns som en evighet sedan jag träffade dem men det är bara 1½ vecka sedan! Vadå hemma-kär?!

/ V ♥

2009-05-12 | 13:09:15

oh yes!

Fick reda på resultatet på den förra tentan idag och jag KLARADE DEN! Ganska skönt att inte ha den efter sig. Man visste inte alls med denna tentan kunde lika gärna ha gått bra som dåligt!

Nu ska jag återgå till Christian ♥

/ V♥

2009-05-12 | 07:43:01

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Du väljer en helt annan väg än den förväntade
och därmed blir tisdagen spännande, stressig och lärorik.



Godmorgon!
Här är det verkligen inte en godmorgon. Vaknade lite innan sju av att jag har värsta ont i halsen, helt svullen och den kliar. Hoppas på att det inte är halsfluss. Sen är detta även sista morgonen på ett tag som jag får vakna upp bredvid Christian. Åker hem vid 5 idag så några timmar har vi kvar tillsammans men ändå. I och med att klockan är så lite så låter jag honom sova ett tag till.

Idag kommer det inte hända allt för mycket då. Ska packa ihop mina saker och ta vara på all den tid jag får med Christian och sen åka hem med tåget. Ingen rolig resa hem men jag har ganska mycket skolsaker att plugga på så kan nog fylla de timmarna!

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn igen!

/ V ♥

2009-05-10 | 18:32:04

söndag

Blir en snabb uppdatering innan Christian kommer hem igen. Han har varit och tränat och jag har passat på att plugga lite. Förstår inte så mycket av det men det får väl gå.

Fredags blev det ett litet gille här och vi sjöng singstar och jag vann alla gånger utom 1 gång då Christian vann över mig med 10 poäng!

Igår var vi först inne i Gävle och kollade på crusing bilar för att sen åka och titta på street race någonstans! Kom hem ganska sent och idag har vi bara segat ska inte göra något speciellt idag!

/ V♥

2009-05-08 | 15:40:41

Fredag

Kräftan 22/6-22/7

En riktigt mysig fredag även om ditt kärleksliv inte ser ut som du vill ha det. Ändå en fin kväll.


Nu är det dags för en liten uppdatering! Tåg resan upp gick bra fast att den var väldigt seg! När jag väl kom upp så bjöds det på mat som var riktigt god! Hände inte mycket mer den dagen i och med att jag var hemma hos Christian vid halv 10.

 

I onsdags så åkte i till Valbo och se till Tierp för att hjälpa hans moster med deras dator. På kvällen bjöds det på grillning och kubbspelande!

 

I går så var vi först ute och körde och tittade på jättemysiga hus. Sen köpte vi jättestark mat så jag nästan höll på att dö! Sov en liten snabbis sen blev det att åka till Christians kompis Lars! Där blev det kortspel, mario kart spelande och hockey. Höll på att somna hur länge som helst. När vi kom hem så tände Christian lite ljus och vi mös!

 

Idag har vi städat lite sen tog vi en tur med bilen och köpte glass. Doppade även fötterna i vattnet idag, var ruskigt kallt. Sen blev det att åka tillbaka till Skutskär och köpte frukt som vi ska ha ikväll! Lars kommer även hit så vi får se på vad kvällen bjuder på!

 

Får se hur uppdateringen blir de närmaste dagarna. Min dator är fortfarande avstängd och jag känner inget datorberoende! Det är riktigt skönt!

 

 

/ V


2009-05-04 | 18:11:13

tiden går fort

...när man har roligt men även annars också


Dagen idag har gått sjukt fort. Åkte till skolan och de 2 timmarna gick snabbare än förväntat och sen blev det inom Maxi för att handla det jag behövde till resan imorgon. Missade att köpa en tidning men får väl antingen läsa lite skolsaker eller kolla på en film. Christian har fixat in filmer på hans ipod som jag kan sitta och titta på. Förövrigt är det mesta redan packat och kläderna inför imorgon är framlagda! Detta är kanske mitt sista inlägg innan jag åker till honom och uppdateringen kommer inte att vara tipp topp när jag är där uppe hos honom för enligt honom så har vi mycket inplanerat på schemat men jag vet typ ingenting av det. Tror att det kan bli trevligt i alla fall!

/ V ♥

2009-05-04 | 08:22:29

måndag

Kräftan 22/6-22/7

Du är sällskaplig och bra på att inspirera andra.
Måndagen blir givande. Du gör ett gott intryck.



God morgon!
Idag vaknade jag cirka kvart i 8 gick upp och fixade lite. Kommer tillbaka till mobilen så har Sofie skickat sms om att första föreläsningen är inställd! Både bra och dåligt för nu börjar jag klockan 1 istället så kunde sovit längre men nu kan jag tvätta och packa inför imorgon!

Det är sjukt hur ett liv kan försvinna så fort. Alexandra ringde igår och berättade om en gammal bekant som hade varit med om en olycka och låg på sjukhus, bara det är tråkigt. Killen avled lite senare inatt. Känns som att det har hänt alldeles för mycket sånt här på sista tiden. Även fast att man inte umgås nu så har de ändå varit en del av ens liv ett litet tag och man tänker på deras anhöriga och lider med dem för jag vet hur det känns att mista en person som man älskar.
Det är sjukt hur ett liv kan försvinna så fort!



Går inte en dag utan att man saknar dig :(


/ V ♥


2009-05-03 | 20:28:22

inget horoskop :(

Det har fortfarande inte kommit ut något horoskop för söndagen, kanske är så att de har tagit söndags-ledigt!



Dagen idag har varit ganska slapp. Började ju med att jag gick upp och gjorde vid mig för jobbet. Körde dit och jobbade i 3 timmar. Gillar att jobba med Stoffe! Hände inte allt för mycket! Kom hem och började städa och sen lagade jag tacos till mig och Katarina! Älskar det! Sen var det bara ut och fixa hästarna och hunden.

Nu har jag fixat min blogg också! Gjorde inte så jättemycket förändringar men det är ändå en förändring. Känns som att man lär sig något nytt varje gång man gör en ny bloggdesign! För en gångs skull så är jag nöjd med den!

Imorgon på schemat så står det skola och sen hem och tvätta det sista så att jag har allt rent tills jag åker till Christian! Det har gått jättesnabbt sen dess att jag beställde biljetterna till nu. Det är inte lätt att vara ifrån varandra på detta sättet men man klarar det med ganska mycket vilja! Så på tisdag klockan 14 så går mitt tåg mot Christian!

Ikväll så ska jag slappa som fasiken! Blir sängen ganska tidigt skulle jag tro. Är trött idag igen! Vad är det som börjar hända med mig?! Får väl snart joina pensionärerna! ;P


Livet är en fest!


/ V ♥

2009-05-03 | 10:07:34

söndag

Horoskopet var inte uppdaterat så det kommer mest troligt upp ett här senare!


God morgon!
Dagen började med att jag vaknade vid 8 låg och tittade på Christian och pillade lite med designen på min blogg. Känner att det snart är dags att byta igen. Vet inte när den kommer att komma upp, beror på hur mycket tid jag har för det nu den närmaste tiden.

Idag stod det egentligen städning av huset på schemat men de ringde från jobbet och jag sa att jag kunde åka och jobba så det blir jobb mellan 12-15. Ska snart hoppa in i duschen så att jag ser någerlunda respektabel ut senare! Ikväll blir det väl total röjning av huset tillsammans med Katarina!

Nu ska jag skynda mig så att jag kan slappa lite innan jag ska köra!

/ V

2009-05-02 | 19:49:38

lördag!

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för shopping och för små förändringar i hemmet.
Du tycker om att orsaka utveckling på olika plan.



Tja!
Igår somnade jag ganska tidigt för att vara fredag, typ runt 11, vilket betyder att jag vaknar ännu tidigare än vad jag tycker är rimligt att vakna. Slog upp mina ögon första gången vid sju men gick inte upp fråns cirka klockan åtta. Dagens planer var att åka till Halmstad, träffa Emmy ett litet tag, hämta Katarina och sen åka till mamma och pappa som för tillfället är på en Camping i Halmstad. Allt blev gjort och det har varit riktigt skönt väder med idag så jag satt ute och stekte som fan.

När vi kom hem så fixade vi grillen för att sen åka iväg och handla grönsaker till det grillade. Vår mat blev riktigt god, gillade min marinad och det tror jag att Katarina med gjorde fast att hon gnällde på att hela kylen luktade vitlök och trodde att det skulle smaka lika mycket men det smakade perfekt mycket vitlök! Det är mycket roligare att laga mat när man är fler än en person!

Ikväll händer det inte så mycket ska snart ut och ge hästarna mat. Ska även köra Katarina och Erika till någon fest så jag är all by my self ikväll. Jag klarar mig fint för då blir det bara att sova tidigt idag med! Jag precis som Josse märker att jag börjar bli gammal. Orkar inte vara uppe länge på kvällarna längre och vaknar übertidigt fast att jag har varit och festat till 4 på natten. Jag har inte ens fyllt 20 eller är det bara som man inbillar sig?!



älskar våren!


/ V


 

2009-05-01 | 21:21:46

fredag

Kräftan 22/6-22/7

En stillsam dag som passar fint för små lyxupplevelser i lugn och ro.
Det är detaljerna som räknas.



Hej hej!
Dålig uppdatering de senaste dagarna och det har framförallt berott på att jag har festat!
I onsdags var det först skola sen stack vi till gulan och fikade. Kom hem runt 3 halv 4 och då hade jag ca en timme på mig att göra vid mig för att sen festa. Kvällen slutade illa för min del!

Igår mådde jag lite smådåligt men klarade mig ganska bra ändå. Körde hem till Skåne för ytterligare en fest. Började med grillning hos Anna för att sen åka till johan. Var lite blandat folk men rätt så segt så åkte hem runt 12.

När jag kom hem la jag mig i sängen men kunde inte somna och när jag väl somnar så vaknar jag av att jag får sms av Christian och så fortsätter det ett tag. Jag småsomnar och sen får jag ett sms! Tillsist kunde jag inte somna om så jag somnade vid halv 6 i morse och vaknade runt 9! Det är så typiskt mig att vakna onödigt tidigt. Nu sitter jag i Skottorp igen och är ganska trött. Denna dagen har jag inte gjort så mycket, hjälpte Karro med att städa bilen och sen slappade vi! Sen körde jag som sagt tillbaka till Halland igen!

Måste även skriva att igår när jag var hemma hos Anna så ringer pappa och frågar hur festandet går. Då tänkte jag "ja men han ringer väl bara för att säga att han med har kläckt sin öl eller något" men ack så fel jag hade. Han ringde för att berätta att Volvon hade havererat mitt på hallandsåsen när de körde med husvagnen. Ganska tråkigt men sånt är livet.

Helgen framför mig är inte väl planerad utan imorgon blir det en sväng in till Halmstad för att träffa mamma och pappa. Ska även hämta Karros gardiner så att hon kan få tillbaka dem typ 8 månader senare. Jag har fortfarande inte använt dem!

Nu ska jag slänga mig i soffan igen!

/ V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!