2010-11-30 | 21:51:26

:(

Förlåt men jag har varken tid eller ork för att sitta och blogga.
Kommer att komma tillbaka när jag är på rätt köl igen.

/V♥

2010-11-22 | 11:52:21

segis

Jag var helt förstörd igår efter lördagens utgång, mådde inte dåligt utan var bara sjukt  trött. Jag låg i sängen till typ halv 4 bara för att jag kunde. Inte för att jag gjorde så mycket mer resten av dagen heller, jo kollade på walk the line. Älskar den filmen som fasiken.

Nu på morgonen har jag fixat med plugg, har översatt en artikel till svenska så nu ska den väl gå att läsa. Dagen är dock inte över där ännu utan jag ska på föreläsning 1 och sen blir det träning lite senare. Sen ikväll ska jag slappa faktiskt, Christian ska på bio klockan 9 så då kan jag njuta av alla bra program på tvn ikväll, YES! Det brukar alltid bli lite munhuggningar om vem som ska bestämma över fjärrkontrollen, men ikväll är den MIN!

Nu är det väl bäst att jag går och äter frukost(brunch blir det väl) glömmer oftast bort det om jag har något att göra. Inte bra detta men vi hörs senare!

/V♥


2010-11-19 | 20:23:04

idolmys

Idag så har det varit en fullspäckad dag, började i skolan runt 9 där jag och hanna fortsatte med vårt pm. Vidare till jobbet och som vanligt går det sjukt fort. Ville nästan jobbat längre men det är roligast när man jobbar 2. Christian hämtade mig för det var sjukt kallt, snön har kommit till Halmstad, och jag hade tygskor. Jag vet det är inte så smart att ha tygskor när halva november har gått.
Nu är det idolmys och Christian har tjatat på mig att stänga ner datorn ett tag nu.

Hörs senare!

/V♥

2010-11-18 | 18:33:08

Christian väntar på kvällsmaten :p ikväll ...

20101118065 (MMS)

Christian väntar på kvällsmaten :p ikväll blir det massor med pannkakor, hade ganska många ägg kvär som ska användas upp :)


2010-11-16 | 08:35:31

Godmorgon!

Natten inatt har varit riktigt jobbig, somnade sent och vaknade till och från ganska många gånger så hade svårt att komma upp men nu är jag uppe och ska bara äta frukost och sen ska jag bege mig bort mot skolan. Undrar verkligen hur denna dagen kommer att gå då jag är så sjukt trött.
Vi hörs lite senare!

/V♥

2010-11-15 | 22:40:00

aaahhh

Jag blir så arg! Egentligen är detta ett i-landsproblem men jag blir så irriterad ändå. Jag beställde mina skolböcker för en vecka sedan bara för att ha dem i tid, inga problem från adlibris utan de skickade böckerna dagen efter men de har fastnat i göteborg och har legat där sen i torsdags morse. Det brukar vara så att man får paketet samma dag som då de kommer till göteborg. Alltså borde jag haft dem i torsdags men de kom inte, sen kom de inte i fredags och inte idag. Så jag ringer till posten och de har ingen aning men tycker att det är konstigt men jag ska ge det en dag till och om de inte har kommit imorgon så ska jag ringa adlibris så att de kan göra en reklamation. Det komiska är att jag har beställt en jacka till my (hon kunde inte beställa den och jag skulle testa och sen  fattade jag inte hur jag skulle avboka så jag beställde den helt enkelt till henne) och den har heller inte kommit utan ligger också i göteborg så vi får väl se imorgon. Annars blir det en massa problem för jag behöver ha böckerna ganska snart i och med att vi ska skriva arbete med hjälp av dem. Ibland kan man hata posten!

Nu ska jag sluta att prata om mitt i-landsproblem

/V♥

2010-11-15 | 22:15:00

bilder från helgen

Här kommer bilderna från i helgen


Gabriella, Fredrik och jag

Min prins



En underbart god middag

Fredrik och Gabriella.

/V♥

 


2010-11-15 | 21:49:42

fullt upp...

Imorse försov jag mig big time, vaknade 8 och började 8.15, och insåg att jag verkligen inte skulle hinna så jag somnade om och vaknade 10!! Jag måste verkligen ha varit trött efter helgens bravader. Begav mig till skolan till 13 och föreläsningen som skulle sluta 17 slutade redan 15.40 så jag och My fick vänta länge på träningen.
Efter träningen så har jag läst lite i IFRS boken inför imorgon och sen har jag inte gjort så mycket. Kollat lite på tvn och slappat.

Imorgon så blir det först pm-skrivning med Hanna och sen jökenföreläsning. På kvällen ska jag ta tag i uppgiften som ska vara klar till nästa tisdag så jag inte behöver göra så mycket till på den. Är en hel del skolgrejer nu som ska göras men det är ju mitt "jobb".

/V♥


2010-11-14 | 20:12:24

trötter

Nu är helgen över och jag har haft en helt underbar helg.
Jobbade i fredags och sen när jag kom hem så var det bara snabbt att ställa om för då kom Fredrik, Christians kusin, och lite senare kom även hans fru Gabriella. Kvällen bjöd på god mat och roliga spel. Kom i säng 2-3 men som vanligt så vaknar jag tidigare än alla andra och slog upp ögonen redan klockan 9. Vi åt brunch och sen begav vi oss till tylösand och njöt av det fina vädret och höga vågorna. Vi gjorde inte så mycket den dagen utan tog det relativt lugnt och njöt av varandras sällskap. Killarna lagade en tre rätters och det var riktigt gott. Vi satt uppe ochc pratade till 4 och sen tog vi förnuftet till fånga och gick och la oss.
De åkte hem vid 1 halv 2 idag och sen dess har jag inte gjort ett smack, eller jo gick bort till repis vid halv 4, och nu ska jag titta på ensam mamma söker och inte lyfta ett finger. Yeay! Är så fruktansvärt trött!

Ha en trevlig kväll!

/V♥

2010-11-11 | 19:22:21

torsdagkväll

Godkväll!
Har varit en väldigt lång dag idag, var i skolan klockan 9 och hemma igen lite efter 18. Då har jag hunnit med ett informationsmöte angående c-uppsatsen, en 4 timmars föreläsning och träning. Det är flitigt som bara den. Ikväll händer det inte så mycket ska städa upp lite här hemma för imorgon kommer Christians kusin och fru hit. Hinner dock inte göra så mycket imorgon för jag jobbar 12-16.30 och besöket beräknas anlända 17. Så vi ska försöka hinna handla imorgon förmiddag.
Vet inte vad som kommer att hända i helgen, det bestämmer vi när de är här.
Nu ska köket städas

/V♥

2010-11-10 | 21:08:26

godkväll

Dagen idag har varit fartfylld, städade först lägenheten och sen begav jag mig till skolan där det blev föreläsning 13-17 i revision. Föreläsaren var väldrigt intressant och jag märker att jag verkligen har valt rätt ämne, trots att det är mycket arbete med kursen. Ska skriva 1 pm på 10 sidor, en mindre uppgift på 2 sidor och sen studiebesök. Längtar till studiebesöket, fatta vad kul. Besöka en revisionsbyrå, sen ska vi åka och kolla på handboll.
Annars ikväll har jag inte gjort ett skit, ska snart gå och städa lite i köket och lägga klart mattorna i skåpen. Kan ju inte bara sitta här och dega framför datorn och tvn.

/V♥

2010-11-08 | 22:48:39

nattinatt

Godkväll!
Nu ligger jag i sängen och ska alldeles snart sova. Imorgon är det en ny dag och den kommer att bestå utav leta ämne till c-uppatsen och pmet i externredovisningen. Inget lätt jobb det där men jag och Hanna ska fixa det. På kvällen ska jag jobba i gymmet, inte många kvällar kvar att sitta där och det kommer att gynna plånboken sen innan jul så det gillar jag.
Imorgon ska även fastighetsskötaren komma och rensa avloppet till badkaret, nu när man dushar så svämmar hela golvet över och det är ju inte bra, eller jo om man vill plaska med fötterna.

Vi hörs imorgon!

/V♥

2010-11-08 | 09:30:00

dagens 8 november

Jag har tänkt att jag ska börja göra dagens igen så här kommer dagens.

Humör: Känner mig glad.
Gjort: Ätit frukost, gjort vid mig.
Planer: Skolan, träna och laga mat
Ser på: Tv
Lyssnar på: Musik
Läser: Kommer att läsa en massa juridik text.
Dricker: Vatten
Äter: Blir överrasknings mat ikväll
Bästa: Att morgonstund har guld i mun
Sämsta: Att jag vet att jag har en lång dag framför mig
Väder: Molnfritt och sol men säkert svinkallt.

/V♥


2010-11-08 | 08:56:22

ny vecka nya möjligheter

Nu är det återigen måndag och även en ny vecka, tycker att veckorna springer förbi och man vill bara säga stop men tyvärr kan man inte det. Gårdagens bingospel gick åt pipsvängen då vi var 1 nummer ifrån 100 000. Däremot så skickade vi in på guldordet men vi får väl se.

Gjorde inte så mycket mer igårkväll, jag spelade mobilspel (angry birds, typ det roligaste spelet ever). Somnade relativt tidigt, om man räknar med att 23 är tidigt, och har sovit som en prinsessa inatt. Skulle egentligen bara vilja kura ihop mig och sluta ögonen. I och för sig skulle jag inte somnat så jag skulle väl inte försova mig direkt men det känns bättre att ligga i sängen med datorn på magen för då är man i alla fall vaken.

Ska avsluta detta och sen göra vid mig för klockan 10 ska jag vara i skolan och plugga, ska börja plugga inför tentan den 18 december. Man ska vara ute i tid!

/V♥

2010-11-07 | 19:33:38

bingolotto

Nu är det lite pensionärsvarning på mig och min kära sambo, på lördagskvällar så sitter vi bänkade framför dansbandskampen och idag har Christian köpt bingolotto så nu sitter vi och spelar det. Första bingon är körd och vi har inte vunnit ett öre. Christian vann nästan en julkalender.


/V♥

2010-11-07 | 10:00:00

ny inköpt

Jag har glömt att berätta att jag har beställt en ny klänning från Bubbleroom. Den är skjukt fin och den passade helt perfekt, till och med så att Christian har erbjudit sig att betala för att den är så fin. Det gillar vi! Har tyvärr inte tagit foto på mig i den än men det kommer säkert då denna kommer att användas flitigt.

/V♥

 


2010-11-07 | 09:45:00

Robyn

Häromdagen när jag kollade på veckans gossip girl (orkar inte vänta tills det säns i Sverige) så var underbara Robyn med och sjöng sin låt hang with me. Den var helt sjukt bra akustisk, men det chockar inte mig för det är ju Robyn. Tänk att artister från lilla landet Sverige slår så stort runt om i världen, vi är egentligen jävligt bra här i Sverige! Tycker allt att ni ska se avsnitt 7 av gossip girl bara för att se Robyn, grymt bra!

/V♥

2010-11-07 | 08:55:17

ojdå

Känns som att varje gång jag har varit ute så ligger bloggandet nere några dagar, vet faktiskt inte varför för jag gör i princip inget förutom att ligga i sängen och dega så borde ju kunna skriva?!

Onsdagen var grymt rolig, dansade skjukt mycket och blev lagom berusad. Var hemma lite innan 3 och sen vaknade jag 8 då Christian skulle gå till jobbet, det är nog det sämsta med att vara ute en vardag, eller ja skulle inte spelat roll om det var helg heller för han jobbar ju morgon vissa helger med, tex denna. Kvällarna har varit ganska chill igår gjorde jag typ inget, skulle egentligen bege mig bort till repis men jag orkade inte.

Idag så ska jag jobba på gymmet 12.30-18.30 sen hem och laga maaat. Ska äta kycklingcurrygryta ikväll. Det ska bli riktigt gott! mumma säger jag bara.

/V♥

2010-11-03 | 18:20:01

redo för skaka ruuuuumpa

Nu är jag redo att partaja till det, kanske en aningen tidig men skit i det. Ska nog snart bege mig bort till repis där jag kommer få sitta och vänta i typ 5 timmar på hanna och my som är SKITSNABBA! Känn er träffade.

/V♥

2010-11-03 | 16:28:43

tonight is the night

God eftermiddag!
Tvätten idag gick bra förutom att centrifugen slutade att funka i ena maskinen så min tröja var dyngvåt. Det löste sig ändå, tacka vet jag torktumlare!
Stack in till stan med Hanna, My och Sofie. Sprang runder och fixade lite, köpte ett nytt nagelack som jag ska ha ikväll, ett silvrigt. Sen jag insåg att jag inte kan ha lösnaglar så har nagelack prytt mina naglar så håller på att spara till en liten samling.
Ska snart börja göra vid mig inför ikväll, svinkul kommer det att bli!

Nu kallar Christian, han behöver också lite tid idag(toffelvarning på oss)

/V♥

2010-11-03 | 09:01:19

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag och vi har redan proppat 2 maskiner med tvätt, kommer dock slänga in typ 3-4 maskiner till. Så mycket tvätt har vi, jobbigt mycket.
Dagens planer är typ obefintliga förutom att det blir utgång ikväll, underbart! Så jag ska gå till systemet idag och ladda upp. Vet dock inte vad jag ska dricka men det märker jag. Vet inte vad jag ska ha för kläder ikväll heller utan det blir väl att improvisera precis innan jag ska kila. (inget ovanligt)

Nu ska jag ta och mysa med Christian som ligger och väntar på mig!

/V♥

2010-11-02 | 15:57:48

snabbinlägg

Är hemma en snabbis nu, ska snart cykla till skolan igen och hjälpa Klara. Föreläsningen idag gick bra, dock så märkte föreläsaren att jag inte var där igår och skämtade om det. Det är väl sånt man får ta?! Borde vara positivt att han känner igen mig eller?!

Ikväll blir det nog inte bio, den filmen jag vill se går vid halv 10 och sen var inte Christian så sugen heller verkar det som. Då är det inte roligt att gå. Tråkigt men sant.

Nu blir det allt att komma på vad man ska ta och äta, inte alltid det lättaste när man inte får hjälp att komma på något gott. Får skynda mig lite nu.

/V♥

2010-11-02 | 09:23:29

tisdagsmorgon

Godmorgon sunshine.
Här soler skinen som alltid, även fast att den förtillfället skiner bakom molnen. Gårdagen spenderades inte åt att tvätta utan jag spelade sims 3 typ hela dagen och sen hackade vi Christians telefon, uppdaterade den och det blev frid och fröjd i lägenheten.
Igårkväll så hängde jag i Hannas soffa och var allmänt seg, det var hon med så det var helt underbart. Vi kollade på en massa tv och åt mat tillsammans.

Dagens planer är:
- försöka läsa civilrättsboken
- föreläsning 13-15
- hjälpa Klara med lite hsif arbete
- kanske bio.

Blir kanske en promenad med hanna också direkt efter skolan, inget är riktigt bestämt ännu däremot.

/V♥

2010-11-01 | 09:11:50

måndag morgon

God morgon!

Tentan i lördags är såklart skriven och jag hoppas på att jag klarade den trots att jag gick typ 2 timmar innan alla andra, har jag missat något eller?! Tyckte att jag gjorde bra ifrån mig.
Tentafesten var riktigt härlig och det skedde som vanligt en hel del sjukt roliga saker. Var hemma typ 2 men kom i säng mycket senare.

Igår begav jag mig till Hanna för att bakishänga, lämnade Christian hemma själv för att bakissova. Blev väldigt mycket snack och skratt och vi käkade såklart bakispizzan. Stack hem vid 4 med sushi till Christian för han ville ha det, är ju en snäll flickvän, men innan jag är hemma så ringer han och säger att han missade att han skulle jobba. Köpte sushi bara för hans skull och jag är inte superförtjust i sushi än. Blev en sims-kväll tills han kom hem. Då kollade vi på dansbanskampen, vi är ett par pensionärer.

Idag är det föreläsning men ska se om där finns tvättid för jag måste verkligen tvätta! Har inte tvättat på 2 veckor och det blir mycket tvätt på 2 personer.

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!