2009-01-28 | 18:18:18

onsdag

Idag är det onsdag vilket betyder inga föreläsningar. Jag drygade mig i sängen, tyckte jag förtjänade det. Jag fixade min garderob där jag har lite allt möjligt, satte in en till hylla och lite sånt. Har även varit och tränat men inte fullt ut då jag har träningsverk sen igår. Kom hem och hade fått mail från skolan. Gick in och kollade på internet och jag klarade min organisationstenta. Så jävla skönt. Fick precis godkänt men det är iaf godkänt. Trodde inte det då jag saknades en bok på tentan. Fram till nu har jag bara pluggat och lagat mat. Ska inte göra så mycket ikväll heller. Ska packa för imorgon ska jag åka hem! Ska bli mys.

Nej nu blir det soffan och kolla på How i met your mother och sen 2½ men!

/ V

2009-01-27 | 22:10:08

tisdag

Idag stod träning först på schemat och träning blev det för fulla muggar. Efter det blev det skolan tidigare för att gå igenom uppgifter med Nina. Blev inte mycket gjort men tillräckligt. sen föreläsning som jag höll på att somna på. Skyller Malcus salen. Sen var det bara hem och slöa för att sen gå över till Emmy där det fanns härligt folk och god mat. Nu sitter jag i soffan och är halvt döende. Dvs somnar vilken sekund som helst. 
Jag köpte även gh till mig och alex idag så nu kan vi tävla hemma hos Karro och Mattias vilket är väligt bra så att jag kan bli bättre. 


Denna bjuder jag på


/ V


2009-01-26 | 20:04:12

måndag

Idag vaknade jag med världens huvudvärk vilket inte var roligt. Fick avboka allt jag hade på förmiddagen och jag steg upp ur sängen vid 11. Sen bar det av till föreläsningen och den var väldigt seg men man klarade sig. Nu är jag hemma och har ätit osv. Ska snart göra uppgifterna inför morgondagen. Marginalnytta och totalnytta dra mig åt pipsvängen!

 

Nej nu blire plugg och sen tv!

 / V


2009-01-25 | 20:56:18

söndag

Jag vill verkligen inte lura mig själv men jag gör det om och om igen. Tror varje gång att det ska bli bra men det blir det aldrig. Man försöker om och om igen för att försöka få det på rätt spår igen men det blir ett bakslag varje gång känns det som. Jag har verkligen försökt men vet inte hur många gånger till jag orkar detta. Lägger snart ner hela projektet. Jag orkar och vill inte vara den som alltid kommer i andra hand. Även om det inte är så så känns det som det. Det är verkligen inte såhär jag vill ha det men det är väl bara att acceptera.

2009-01-23 | 17:01:52

Fredag

Som alla redan vet så är dagen innan fredag en torsdag vilket är lika med karaoke kväll på mårtenssons. Det var riktigt roligt och jag kunde hålla mig borta från micken. TACK GODE GUD! Jesper blev upplurad att sjunga cotton eye joe vilket var roligt. Blev lagom mycket dricka för min del för en gångsskull.
Idag däremot så var man inte lite lagom sliten men det är sånt man får ta efter en lyckad kväll. Vaknade av att mamma skickade ett sms, är alltid lika trevligt. Gjorde inte mycket mer än att tittade på tv sen följde jag Crille till stationen. Har inte hänt mycket mer nu idag. Däremot så ska jag snart åka hem till Nina där det är Lets dance kväll! Vilket menas med trevligt sällskap, Carl Jan och godis. Kan nog inte bli mycket bättre.
Helgen är inte alls bestämd. Det enda jag vet är att jag ska tvätta imorgon och kanske åka ut till Jysk och köpa mina hyll-korgar. Söndag blir det nog plugg. Måste verkligen följa med i detta ämnet nu.
Det var nog det jag ville ha sagt.


En liten bild på mina spice - mådarn.


/V


2009-01-18 | 20:12:55

söndag

Kan börja hela bloggen med att säga att idag mår jag som jag förtjänar. Blev nog några drinkar för mycket igår.

Idag åkte jag, mamma, pappa, Karro och Matilda (som förövrigt har blivit kallad MAJS hela dagen, det är en blandning mellan Matilda och bajs) till Landskrona och hälsade på Ante. Sen bar det av till ikea där jag gick och tittade ut en massa till min lägenhet. Om man bara skulle vara mer rik än vad man är. Köpte i alla fall en nytt hyllplan så ska byta ut det jag har till en annan färg. Jag köpte även en handdukshängare. Åkte vidare till familia och kollade lite köpte ett volympuder till Nina. Nu ikväll ska jag träffa Crille och imorgonbitti bär det av till Halmstad igen.


Ska fixa mig litta nu innan han kommer.


/ V


2009-01-17 | 10:23:06

Lördag

Sådär nu är tenta perioden över för denna gången. Hur tentan igår gick är bara att vänta och se, organisation är ett sånt ämne man bara skriver skriver och skriver och sen får vi se vad hon tycker.
Igår var det tentafest men jag känner mig fortfarande krasslig så hoppade den faktiskt. Låg hemma i soffan och somnade till vid 11.

Idag händer inte mycket, ska träffa the spice ikväll bara. Blir säkert apkul som vanligt. Imorgon ska jag iallafall till Landskrona och hälsa på Ante, 2 år på tisdag vilket känns väldigt tungt. Man går i en atmosfär som känns väldigt dämpad. Man är glad ena sekunden och sen nästa kan humöret svänga så är man riktigt deppig. Det är riktigt jobbigt. Det har inte hjälpt med att man har varit stressad inför tentorna heller.

/ V

2009-01-15 | 09:37:06

Torsdag

Jag hade förvarnat er all att det skulle vara dålig uppdatering, trodde dock inte själv att det skulle bli så här sen uppdatering.
Det har i princip bara bestått av plugg,plugg och åter plugg. Hade tenta i måndags och en imorgon. Får se hur allt går, det blir iallafall fest imorgon vilken man inte tackar nej till.
Jag ska snart äta för att sen åka hem till Nina där vi ska plugga på det sista inför tentan. Känns inte så nervöst för man vet inte riktigt hur det kommer gå.

I helgen har jag inte riktigt bestämt mig om vad som händer. Funderar på att åka till landskrona iaf. Om jag åker hem vet jag inte. Lite ångestfyllt allt det här. Det löser sig iallafall.

Nej nu blir det frukost. Kommer att vara bättre sen när denna tiden är över.

/V

2009-01-07 | 08:24:20

Onsdag

Dagens inlägg börjar med att jag måste klaga. Har blivit riktigt förkyld igen, vilket verkligen inte är rätt tidpunkt nu. Natten har varit hemsk, vaknat hela tiden av att man inte har kunnat andas och sen inte kunnat somna igen. Gick även upp tidigt för att tvätta. Tänkte först dra till skolan nu till tio men jag mår skit så det blir vid 1 och sen sitta där tills jag är klar för dagen.
I måndags kom Emma och vi åt tacos (jag krängde otroligt mycket), godis och tittade på film. Vi höll på att elda upp lägenheten med genom att min dekorationsblomma fattade eld.
Sen igår var det bara plugg resten av dagen, satt i skolan till lite över 9 sen hem och kollade på johan glans och sen sova.



I brist på annat så lägger jag upp bilder från pluggandet igår.


/V

2009-01-05 | 14:18:53

måndag

Har blivit dåligt med uppdateringen nu i helgen. I allafall, lördagen ägnades till att plugga och sen fixa inför kvällen då vissa i sp05 kom hem till mig. Det var riktigt trevligt. Tack alla ni som kom.
I går låg jag i sängen väldigt länge och åkte sedan upp till halmstad.
Idag väcktes jag halv 8 av att det ringde på dörren, då skulle de laga toadörren som inte har gått att låsa innan. låg kvar i sängen ett tag. Idag har det generellt varit en plugg dag, har kommit en bit men det tar så lång tid :s Ska sitta till 4 sen ska jag iväg och handla och ikväll kommer Emma hit. Ska bli trevligt att träffa henne igen. Nej nu blir det att återgå till pluggandet och kommer vara off i den närmaste veckan för har tenta om en vecka och om 1½.

/V

2009-01-02 | 19:58:17

Fredag

Gott nytt år allesammans :)

Min nyår var riktigt trevlig. Kvällen började i G-town där Josse och Tina hade nyårskalas. Firade 12-slaget där också vilket var mycket mycket trevligt. Efter det stack jag och Anna in till klippan och firade lite där. Blev inte kvar där allt för länge för att sedan hamna bums i säng vid kanske 3 halv 4.




Vaknade och mådde halvt okej blev bättre med tiden. Gjorde inte så mycket var på bk bara och sen spelade gh hos karro och matte.
Idag var det att gå upp tidigt skulle till väla och sen till min lägenhet. På väla bytade jag min hdmi kabel för kom på att den var lite förkort om man skulle ha datorn på bordet. Köpte även en conceler. Vidare till lägenheten och där fann man att allt i min frys var tinat pga att mest troligt termostaten inte fungerar. En snubbe kom och tittade men ska fixa det på måndag igen. Kom iväg från lägehenten lite sent så Karro fick hoppa av bilen springa in till optikern och jag skulle parkera den. Håller dricka i handen som jag sätter fint i sätet. När jag parkerat bilen så har muggen vält och där är coca cola i typ hela sätet. Ska ta p-biljett och den närmaste automaten fungerar inte så man får gå som fan för att kunna ta en biljett. Det blir inte bättre av att det är superkallt ute.
Som ni kanske har märkt har detta inte varit någon superdag för mig men man måste ha sådana med för att uppskatta de som är bra.
Ett pluss är att Hilda klarade sitt körkort idag! Grattis grattis!

/ V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!