2009-03-31 | 15:44:37

tisdag

Igår var det meningen att jag skulle åka tillbaka till Halmstad men det blev inte riktigt så utan jag åkte upp till Gävle istället :D

Uppdaterar allt när jag kommer hem till Halmstad!


/ V

2009-03-29 | 15:11:58

söndag

Man kanske skulle börja med att summera helgen.

Fredag.
Dagens partaj började tidigt och ganska utför för mig. Vid halv 8 kom Christian och Anton hit och lite senare Carl och Malin. Vi satt och spelade lite kortspel som de två gävle inte fattade ett smack av. Sen skulle vi gå till Pluto och ja gick väl ganska sakta för blev av med Emma. Kom däremot fram till sist. Väl inne på pluto så började dansandet och jag fick ont i mina fötter så nötskalet Vicki tog av sig sina skor och gick barfota, konstigt att jag inte skadade mig. Gick även barfota hem för vrickade foten 2 gånger. Var hemma typ halv 3 och måste faktiskt ta åt mig äran från Christians madrass-uppblåsande för jag gjorde den sista hälften. Sen var det typ dags för att sova och som vanligt så somnade jag typ direkt.

Lördag.
Dagen började med att jag och Emma var klarvakna vid 8(!) och det tyckte killarna var väldigt jobbigt men de somnade om typ direkt. Jag och Emma röjde upp och sen blev det lite olika filmer och mys i Emmas säng. Gjorde inte så mycket på dagen jag mådde väl mest dåligt av oss alla här men vi bestämde oss för att gå och äta så donken blev det. Ångrade oss ganska snabbt efter vi hade ätit det och insåg hur dåligt vi mådde av det.
Kom hem och satte oss i soffan tittade på björn gustavsson och Bert. Halvsov också lite vilket var skönt.
Vid 4 åkte killarna hem vilket var lite småjobbigt men det är något vi får lösa sen.
Jag och Emma stack och handlade till vår romantiska middag för 2 tjejer. Blev fläskfilé, klyftpotatis, vitlöksbröd och fetaostsallad. Blev riktigt mätta och jag la mig i sängen halvt död. Kollade på halva Maria Larssons eviga ögonblick sen somnade vi runt 11.

Söndag.
Söndagen börjades med att vi vaknade runt 9 trodde vi för vi hade missat att vi skulle dra fram klockan. Åt frukost och segade. Vid halv 1 gick vi ut och var ute i ungefär 2 timmar. Var i och för sig inom coop och någon godisbutik. Handlade godis för 72 (!) kr men man får unna sig ibland.
Idag kommer det bara bli lite slappedag!

Det var nog det hela i stora drag

det kommer bli jobbigt men det ska gå
/ V

2009-03-27 | 18:55:50

FREDAG

Nu har jag tid att blogga! Bloggade på tåget igår men det blev 22 inlägg och alex fick plocka bort de som inte skulle vara där så vågar inte blogga från mobilen igen!
Jag är som sagt i västerås hos Emma och förtillfället så össnöar det ute och vi sitter och förförfestar vilket är väldigt trevligt. Ska väl snart göra vid oss!
Idag har vi i princip bara gått på stan och shoppat. Jag köpte ett par stövlar för 200 kr och de är rätt fina så är ganska nöjd. Får se när jag uppdaterar i helgen. Nu ska vi festa vidare!

/ V

2009-03-26 | 18:40:44

Sitter på tåget

Just nu sitter jag på tåget mellan göteborg och västerås. Har typ bara 3 timmar kvar på tåget. Emma hade varnat mig för tåget däremot så är det skönt för det sitter ingen bredvid mig så jag kan i princip ligga ner med mitt makrohäfte och läsa. Kommer dock bli åksjuk för åker baklänges. Det får räcka för tillfället. Hoppas alla har en super torsdag:D /V

2009-03-26 | 09:50:17

torsdag

Godmorgon allesammans.
Detta blir ett kort inlägg för jag ska kila om ca 4 minuter ;P Sov ganska skönt inatt men Stoffe halvväckte mig via vibb på msn vid 7(!) men jag ingorerade det och somnade om och ringde honom sen. Har inte gjort så jättemycket nu på morgonen mest tagit det lugnt och packat ner de viktiga sakerna typ som mobilladdare. Är ju en mästare på att glömma den! Har även gjort en bild till mauds blogg som jag ska sätta mig ner med någongång nästa vecka tror jag.

Vet inte om jag hinner uppdatera mellan skolan och tåget men det får vi väl se men ha en superbra torsdag!

/ V

2009-03-25 | 23:36:37

det kunde ha gått bättre

med min lista idag. Jag har inte packat klart ännu men det kan jag inte göra fråns imorgon heller. Laddat ipoden har jag inte gjort, matlådan är inte gjord. Däremot har jag skrivit in all makro på datorn. Känner mig superduktig. Skrev även ut makrokompendiumet så jag har något att läsa imorgon på tåget. Har lånat en bok av Emmy med så får se vilket jag väljer imorgon.


sånt här har jag suttit och skrivit in. Tror jag börjar bli knäpp alltså!

Sängen snart!
/ V


2009-03-25 | 17:46:58

hej och hå

...fullt schå.

Idag var föreläsningen mer än bara tråkig, den var superduper tråkig! Funderade på att gå hem vid 3 för hade sån jävla huvudvärk men tog förnuftet till fånga (ja jag har ett sådant) och stannade kvar till 5. Inom maxi för att köpa resterande ingredienserna till min tacos som jag ska ha ikväll. Mums.

På föreläsningen gjorde jag även en "Att göra lista" som jag ska bocka av idag. Bara det säger hur tråkig den var! Här kommer listan:

  • packa
  • skriva ut makrokompendiumet
  • leta upp en bra bok
  • ladda ipoden
  • göra matlåda



Nej nu ska jag gå och laga mat så jag får något gjort här idag.

/ V

2009-03-25 | 11:34:27

onsdag

Blev inget uppdaterande igår för vi bio-tjejer hade bestämt oss för att laga mat tillsammans så åkte hem till Sofie och lagade kyckling med pasta,spenat och soltorkadetomater. Var smaskens. Det är så himla kul att laga mat tillsammans med någon annan än sig själv. Jag hatar verkligen att laga mat och i och med att det bara är till sig själv så gör man aldrig något ordentligt.
Efter maten begav vi oss till bion. Filmen var bra men man hade tänkt sig den som annorlunda. I biosalongen så var det 9 personer med oss och det lät väldigt mycket när vi skrattade. Nu har man sett den filmen och det är en typisk tjejfilm så om man gillar den sortens film så se den.
Jag kom hem lite efter 10 och gjorde inte mycket mer. Var rejält trött så somnade halv 12 med Christian på msn. Var inte riktigt min mening deckade helt enkelt. 
Märkte även igår att den väskan jag har trånat efter och har tänkt att köpa nu när jag fick pengar är borta från zoovillage! Det var inte så kul men om man är en fattig student så får man väl räkna med det!

Idag vaknade jag lite innan 7(!) och för er som känner mig vet att jag INTE är en morgon människa. Låg i sängen ganska länge men har hunnit med att betala räkningarna, deklarera (pengar tillbaka! ohyes!), hitta kompendiumena till makron och lite annat smått och gott. 
Idag händer det inte så jättemycket mer än skolan och packa som ett stressmongo. Har inte packat en enda sak och vet inte om jag har rena kläder heller men det återstår att se. Åker ju till Västerås imorgon till min älskade Båtsman aka Emma Kvist. De ringde även från Sj igår. Det har skett en olycka mellan Västerås och Eskilstuna så på måndag när jag ska åka hem så får jag åka buss först. Inte riktigt min grej det där. Blir lätt åksjuk! Hoppas det inte tar för lång tid. Har ingen aning om avstånden längre upp i landet! Men varför skulle jag?! Jag är ju skåning! 

Nej nu ska jag göra vid mig för Sandra kommer snart och lämnar en extra nyckel till hennes lägenhet för ska rasta hennes hund ikväll när hon är ute och festar! 



/

2009-03-24 | 12:39:58

tisdag

Nu sitter jag uppe i Halmstad igen, åkte upp idag men åkte inte upp med Karro utan blev lite senare.
Gårdagen spenderades en heldel hemma hos familjen Engström där det som sagt blev gh-spelande. Ska vara utan det ett tag nu så måste passa på när jag är hemma. På kvällen begav jag och Alex oss till familjen Karlsson i Stidsvig. Alex och Jim skulle se på saw men jag hoppade den filmen efter ett tag, hade missat början så kändes dumt att fråga allt hela tiden. Jag gick iaf och la mig i Kenths säng där även han låg och tittade på allt möjligt krimskrams på tvn. Var väl hemma runt 11 sen skulle jag sova tidigt men fastade framför datorn som jag brukar göra.

Idag händer inte så mycket faktiskt, skolan först och sen blir det hem och göra vid sig lite för sen ska jag på bio med tjejerna. Ska äntligen se en shopaholics bekännelser. Hoppas verkligen att den är bra.

Nej nu ska jag faktiskt kila!

/ V

2009-03-23 | 10:02:51

måndag

Gårdagskvällen blev inte som jag hade planerat med en lugn kväll hemma utan jag pratade med Crille typ vid halv 9 så kom vi fram till att jag skulle hem till honom så han kom och hämtade mig. Körde inom ica och handlade lite till maten som jag skulle laga till honom. Han och Alexander är ensamma hemma så det blir ingen ordentlig mat så jag gjorde det. Kycklingbitar i tomatsåsaktigtröra och klyftpotatis stod det på menyn. Skulle varit bättre med pasta men det vet vi nu i efterhand! Gjorde inte mycket mer sen än att ligga i soffan och titta på tv. Vi båda två somnade gott.
När jag väl kom hem så blev det sängen ganska snabbt men smsade med Christian så blev ingen tidig kväll ändå men det gör ingenting.

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat mer än att jag ska hämta alex i skolan om 4 timmar. Funderar på om jag ska åka hem till Halmstad idag eller om jag ska gå upp tidigt imorgon med Karro. Det är dagens funderare i alla fall!
Funderar även på om man ska vara fräck och gå hem till Karro och dem och spela Gh. Tror inte att de är hemma.

Slut för nu

/ V


2009-03-22 | 18:32:20

söndag

Helgen har varit riktit skön i min mening, precis vad jag behövde.

Igår vaknade jag 07,44 av att min syster Karro skickade sms om att hon hade varit och köpt färska bullar så om jag ville komma ner och äta frukost med dem så skulle det ha varit mysigt. Jag pallrade mig upp ur sängen och gick de ca 20 metrarna det är hem till dem. Var där ganska länge och spelade gh. Gick sedan hem för att klä på mig ordentliga kläder och tog tåget till helsingborg vid 1. Gick till Gabbes jobb och väntade där till det att hon slutade. Hjälpte henne att lasa på hennes möbler på släpet i Bårslöv. Gick ganska smidigt och sen bar det av till Malmö. Daniel hade väntat otåligt för han ville med hjälpa till så han fick bära möblerna med Gabbe medans jag var dörrhållare, vilket jag tyckte var väldigt skönt!
Åt mat där och kollade på bandy (!). Hoppas du är nöjd Chrisitan... Körde sedan hem till Crille där Elina och Lorkan befann sig. Var där bara ett litet tag för att sen köra till Langen där två av mina spice var! Var kul att se dem! Skulle köra hem sen men blev en liten ändring på vägen så det bar av till Crille igen och var där ett litet tag och mös med gänget. Stack sen hem och var uppe onödigt länge med Alex.


Gabbe och Daniel


Idag vaknade kvart i 12 idag av att jag fick sms av Emma och då höll jag på att drömma om att Sean våldtog mig. Varför jag nu gjorde detta vettifan men ja!
Gjorde amerikanska pannkakor till frukost vilket var riktigt smarrigt. Sen bar det av hem till familjen Engström. Känns som att jag har våldgästat dem i helgen men det är det syskon är till för! Deras katt var i allafall helt kär i mig idag skulle kela och även skriva sms när jag skrev. En märklig katt! Blev även en hel del Gh spelande.

Just nu sitter jag och tittar på rögle-aik och änsålänge så leder rögle vilket är superduper bra!

Nu avrundar jag mitt bloggande!

/ V

2009-03-20 | 23:44:50

when i was young

... i never needed anyone.

Sitter här hemma och har tråkigt faktiskt. Lite roligt är min och Richards konversation men ja det är så låg humor i den så att det nästan inte är kul.

För att visa hur roligt jag har ikväll så ska jag lägga in en crazy bild som är tagen för cirka 5 minuter sedan!
Njut av min galenhet. Solglasögon inomhus är inte att rekomendera!


2009-03-20 | 22:29:23

fredag

Godkväll allesammans!
Tänkte börja med att skriva att tentan gick nog bra. Om jag sätter g på a delen det vill säga. Vi hade nog haft ganska tur med frågorna för det kom på det som vi hade pluggat på förutom den delen med staten. Vafan skit i det nu. Skrev tentan på 1½ timme sen stack jag hem satte på Hotshot men somnade genom halva, var helt slut.
Sen bar det av till gymmet för att träna med Jenny. Vi var väldigt snabba idag för jag hade kommit på att det ändå kanske skulle ha varit nice att åka hem idag istället för imorgon. Sagt och gjort. Åkte hem med tåget klockan 4 och befann mig i "underbara" Klippan klockan 6.
Träffade på Jonte i Ängelholm så jag hade en reskompis på vägen. Mattias hämtade mig inne i byn så han körde mig hem till dem där det bjöds på underbar mat och bus med Matilda och Amälie. Kollade på Så ska det låta med Karro, synd att snygge-Måns inte vann men Kingen var också lite charmig.
Nu sitter jag bara här och smsar med Christian kommer väl inte hända mycket mer idag heller.

Sitter även och lyssnar på Alexs spotify lista där hittade jag Emilias låt You're my world. Har aldrig lyssnat på den ordentligt men den är riktigt bra. Man blir riktigt glad av den. Blev chockad! Lägger in låten här så ni kan lyssna på den direkt! Riktigt bra är den!





/ V

2009-03-19 | 17:10:47

torsdag

Torsdag idag och jag har tenta imorgon. Börjar få lite panik igen. Vet inte hur det kommer att gå måste verkligen ha lite tur med de frågorna. Vi tjejer har verkligen försökt att få in allt i våra huvuden men ja, det går ju bra ett tag men sen om det verkligen fungerar vet vi ju inte fråns imorgon eller möjligtvis när vi får tillbaka tentorna och det inte står godkänt. Vi får väl se helt enkelt.

Jag kan inte hjälpa det men jag är så trött på allt för tillfället, vet inte om det är för att det är tenta imorgon eller vad det är men jag känner mig helt nere. Sen blir man irriterad för småsaker hela tiden, jag har blivit irriterad på mig själv ett antal gånger denna veckan för att jag fortfarande inte har städat min lägenhet sen helgens bravader. Det enda jag har gjort är att ha diskat men wow resten ser ju helt jävla förjävlig ut men även idag har jag ingen ork. Nog om det!

Helgen är iaf halvt planerad ska hem och hjälpa Gabbe att flytta hem till Daniel och sen får jag bilen! Helgen är räddad! Ska även få chips och dippe där, vilket Daniel har lovat mig. På söndag ska jag och Alex ha en liten myssöndag! Alltså en väldigmyshelg!

Nu ska jag fixa lite krubb så att min mage inte kurrar längre!

/ V


2009-03-18 | 21:59:41

onsdag

Tänka sig att det redan är onsdag. Jag kan inte förstå det! Tenta om 2 dagar! Får se om jag kirrar den eller vad jag gör!
Idag bestod dagen av att jag cyklade till skolan och hjälpte Fia med affärsredovisningen, hoppas verkligen att hon klarar den denna gången. Lite över 1 cyklade jag hem till Nina där gänget satt och pluggade, vi åkte direkt till Östra Stranden och fikade där. Var riktigt goda mackor. Hem till Nina igen och pluggade. Var där bara till lite över 6 sen cyklade jag hem. Har inte gjort så mycket mer än att jag har diskat upp all min disk, var verkligen på tiden. Nu ligger jag bara här och tänkte lägga in lite bilder sen i helgen som jag utlovat! Enjoy!

/ V



emma och emma är i full gång med maten!


alkoholen har kanske börjat verka?!


fotoapor


verkligen en student kyl!


Denna bilden får avsluta allt! Vi väckte till och med grannen halv 4 på natten DET NI!

2009-03-17 | 22:05:50

tisdag

Imorse gick jag upp väldigt tidigt för att cykla till jobbet. Var där lite innan 7 och sen började hela inventeringen. Skulle slutat vid tolv men inventeringen var klar 11 och de frågade om någon kunde stanna kvar ett tag och det gjorde jag så jag slutade vid halv 3 utsvulten och trött. Begav mig hem till Nina för att plugga. Stack hem vid 5 och hade jävla motvind hem så var genomsvettig när jag väl var framme. Var bara att sticka hem och byta kläder till mys och sen hem till Emmy där det blev mat och mysigheter som att spela spel, helt hysteriskt, vilket är ett superduper roligt spel!

Nu blir det snart sängen för jag är helt slut, duschen först där emot. Ska upp och plugga imorgon igen!

/ V


2009-03-16 | 20:38:26

måndag

ny vecka och nya tag, skulle man kunna tro. Dagen började med att jag vaknade av att det ringde på dörren. Då står en som har samma föreläsningar utanför min dörr och frågar om vi skulle följas åt till skolan jag bara ehhh vad är klockan? Då var den 09,50 och jag börjar skolan 10,15. Det tar typ 10 minuter att cykla till skolan så det var bara snabba på som fan. Hann men ja hur jag såg ut är en annan femma. Bestämde mig i skolan att jag skulle följa med Nina hem och plugga lite. Var där till typ 8 och nu sitter jag här och gör inte mycket mer än så. Det är csi snart!
Ska i säng tidigt idag för imorgon är det jobb 07,00 och var inte oroliga jag har ringt pappa så att han ska väcka mig!

Trevlig kväll!

/ V

2009-03-15 | 17:18:36

söndag

Idag mår jag helt okej med tanke på den alkoholkonsumtion jag hade igår. Kvällen var riktigt lyckad och det var lätt den bästa festkvällen detta året trots en spya i min dusch. Fick höra att vi skåningar är jävliga på att dricka och det har man nog hört förut. Tackar alla för en trevlig kväll!

Dagen har mest spenderats med Emma och Emmy. Alltså en slappesöndag med pizza, läsk, chips, godis och sängen vilket jag gillar superduper mycket. Nu är Emmy iväg för festlokalen skulle inspekteras och jag och Emma ska nog snart gå och köpa gifflar.

Nu får det vara nog för tillfället lägger kanske in bilder från gårdagen när jag har fått några!

/ V


2009-03-14 | 15:43:20

äntligen

Nu har jag städat klart min lägenhet vilket är ganska skönt. Gänget kommer om cirka en timme så det är ganska lugnt nu innan. Ska bara ligga i soffan och titta på tv tills de kommer!

Sup och svälj trevlig helg!

/ V

2009-03-14 | 10:58:38

lördag

God morgon eller kanske snarare god förmiddag. Igår gjorde jag inte så mycket, var sjukt godissugen men struntade i det och satt och fixade med Christians blogg. Den blev helt okej om jag får säga mitt. Somnade väl runt 2 och vaknade för 10 minuter sen när Lorkan ringde och väckte mig. Det är fortfarande många frågetecken inför ikväll vilket känns väldigt jobbigt men det löser sig.
Jag ska i alla fall klä på mig och städa lägenheten och sen iväg och fixa lite blannevann! Borde träna med men får se om jag får tid över till det.

om man bara skulle ha varit brun igen...

/ V


2009-03-13 | 20:55:14

fredag

Fredagen den 13 varför är det en sån skrockdag? Jag vet att det har bakåt i tiden att göra och att det finns olika förklaringar till det men hallå?! Det som hände för mer än 700 år sedan ska det verkligen påverka oss?
Iallafall min dag började med att jag gick upp runt halv 11 för att sen cykla till jobbet. Där hände det inte så mycket utan det var en lugn dag för mig och Fredrik. Slutade 5 sen var det bara dirket hem till Nina där vi satt och pluggade till lite innan 8 tror jag och nu sitter jag här. Funderar på att börja städa lite i lägenheten så slipper ta allt imorgon. Har en FET lista på vad som behöver göras här, det inget vidare kul inte.
Vet inte om det blir en tidig kväll eller om jag börjar fixa lite på Christians blogg. Det är en liten gåta fortfarande!

Nu ska jag se de sista 5 minuterna på så ska det låta!

/ V


2009-03-13 | 01:32:45

GRATTIS EMMY!

Idag fyller Emmy 20 år och med det vill jag säga ett stort grattis! Vi är inte så små längre, i och för sig så har vi aldrig trott att vi har varit små. Vi har alltid varit gamla nog för att göra saker som vi kanske inte borde ha gjort. Vi har haft det väldigt roligt tillsammans och jag är glad att jag har en vän som dig. Vi har även haft våra motgångar men det kvittar för du kommer alltid ha en plats hos mig.  ♥

Än en gång GRATTIS EMMY!



2009-03-12 | 23:19:07

hm...

Nu är den nya designen uppe. Vet inte riktigt vad jag tycker, lägg gärna en kommentar om den.

Hade glömt att skriva att jag har namnsdag idag! Kom på det i eftermiddags när jag cyklade till skolan och bussarna hade flaggor hissade. Det är verkligen man glömmer bort. Varför ha namnsdag från första början?!

Ikväll har jag hjälpt Christian med sin blogg. Han suger på det helt enkelt men man kan inte vara bra på allt!

Imorgon är det jobb som gäller och efter det sticker jag till Nina för att plugga lite. På lördag ska jag plugga och städa för de hemifrån kommer hit för Emmys och Rebeccas kalas! Ska bli riktigt kul att ha dem här uppe så de får se vår underbara stad!

Nu ska jag se klart på Seinfeld!

/ V

2009-03-12 | 16:42:08

i'll never see you again

Igår missade jag att berätta att jag klarade den första mikrotentan vilket var väldigt skönt att veta för om jag inte klarar nästa så har jag iaf klarat allt annat.

Pratade precis hem mamma fick reda på att hon saknar mig så mycket att hon går in på mitt rum bara för att känna lukten från mig. Kändes lite sjukt besatt men lite småkomiskt!

Just nu sitter jag och håller på med ett nytt utseende på min blogg. Vet inte riktigt hur jag ska göra men det fixar väl sig senare!

/ V


2009-03-12 | 11:13:14

torsdag

Igår när jag höll på med tvätten så gick jag in till Emmy där Rebecca redan befann sig. Satt och chillade helt enkelt. Sen bestämde jag mig för att skippa träningen och följa med ut och gå istället. Så jag hämtade tvätten och sen var vi ute i kanske en timme var väldigt nice. Slutade även hos Emmy, där vi satt och chillade igen. Snackade en jävla massa vilket kan vara väldigt kul att lyssna på! Gick hem vid halv 11 tror jag blev dusch och sen säng. Somnade tidigt för att vara mig men Christian ville inte att jag skulle sova så fick en jävla massa sms så vaknade till men det höll inte länge för jag somnade nästan direkt igen!

Vaknade för ett litet tag sedan. Känner att jag inte mår superbra men måste hålla lågan uppe. Kan inte ge upp nu. Sova får jag göra på söndag! Efter skolan var det tänkt att jag skulle sticka och träna med My men hon kunde inte så jag ska komma iväg själv.

Idag är det bara 2 veckor kvar sen åker jag upp till Emma! Längtar till tusen musen!

Nu ska jag äta min gröt-frukost!



I miss my spice :(


/ V

2009-03-11 | 17:39:11

onsdag

Onsdag idag och det är lill-lördag. Har faktiskt inte hänt så mycket idag, var bara skolan. Tror att jag börjar fatta det lite smått nu men fortfarande långt borta i och med att vi har tenta om 1½ vecka. Ska börja gå igenom mina anteckningar lite smått ikväll så jag kanske fattar det.
För tillfället gör jag inte så mycket sitter i sängen och tittar på tv. Väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan gå ner och fixa det andra sen vid 8 blir det väl träning för hela slanten !

Imorgon är det bara skolan på eftermiddagen sen vet jag inte riktigt vad som händer. På fredag är det jobb som gäller och sen mys med mig själv tror jag. Ska komma i säng i tid så att jag orkar med lördagens bravader!

Nu ska jag springa ner till tvätten!

/ V


2009-03-10 | 11:57:14

i was broken

...and alone.

Jag satt här precis och surfade runder lite och hittade ett par solglasögon man skulle kunna ha till nollningen.
De är inte så farligt dyra, 330 kr får man punga ut och det är ingen frakt på dem heller! Så tror kanske att jag klickar hem sådana sen om någon månad kanske om jag inte hittar några andra!
Vintage Solglasögon: Way Hot Pink

2009-03-10 | 11:25:05

tisdag

Inatt var första natten på länge, kändes det som iaf, som jag sov länge. Har varit riktigt trött de senaste dagarna men ändå inte kunnat sova.

Igår hände det inte så mycket, sov typ hela kvällen så det var skönt det med.

Idag är det däremot föreläsning vilket jag inte känner för men måste släpa mig dit för vi har tenta nästa fredag. Känns lite småjobbigt på denna för man vet inte hur man ska plugga eller något liknande. Får väl se hur det går. Efter det ska jag hem till Emmy ska kanske se på Linda Rosings program med. Det är ett skrattretande program kan jag säga. Så kan det vara.

Men nu ska jag göra vid mig så jag hinner göra allt innan jag ska cykla iväg.

/ V


2009-03-09 | 14:18:16

måndag

Dagen började med att jag gick upp relativt tidigt för att cykla till skolan. Väl framme i skolan så får man reda på att det är inställt och det är bara att vända igen. Stack och tränade med Jenny och nu sitter jag här. Ska snart titta på en film igen och det händer inte mycket mer idag heller. Ska försöka sätta igång och plugga lite. Ligger lite efter där men så kan det vara.

Skriver kanske mer senare.

/ V

2009-03-08 | 19:54:19

söndag

Har varit ganska lat nu i helgen och inte orkat uppdatera. Om jag ska vara ärlig så har jag inte suttit vid datorn så jättemycket för den delen heller.

I fredags så tränade jag på förmiddagen och sen gick jag på stan med Emmy och Rebecca. Vi fikade lite hemma hos Emmy och jag halvsomnade i soffan. På kvällen åt vi våfflor och gjorde inte så mycket. Mådde väl inte 100 heller.

I lördags städade jag min lägenhet lite halvt, skulle städat mer men ja orken föll mig inte in där heller. Emmy kom på kvällen och vi åt tacos fjantade oss och tittade på gamla bilder. Det var tider det, många fyllor och mycket dumt vi har gjort.
Sov väldigt dåligt inatt med. Kenth ringde och väckte mig utan att säga något :o och sen kunde jag inte somna igen så låg vaken alldeles för länge. Christian höll mig däremot sällskap ett tag.

Idag var det att ta tåget vid 11 och åka till min kusin som fyller 18 år idag. Grattis grattis! Åt tacos där igen, tacos är något jag nog inte kan få nog av. Hände inte så mycket mer än att fira henne och vi snackade lite om när min moster och morbror ska åka till Thailand så ska jag bo där. Det var typ allt. Körde även bil hem hit, Matilda ville se min lägenhet hette det för att jag skulle slippa åka tåg. Nu sitter jag här och gör inte någon vettigt direkt. Ska väl snart dra igång en film och sen sova.

<3

2009-03-05 | 18:17:54

torsdag

idag är jag helt slut och då menar jag verkligen helt slut. Har jobbat 3 dagar i rad nu och varit i skolan och sovit dåligt. Så ikväll kommer det bli en tidig kväll för mig. Vilket jag alltid säger men jag kommer helt enkelt att däcka i sängen.
Nu är det iaf helg och hur den ser ut är lite oklar men ändå klar.

Imorgon blir det träning på förmiddagen och plugga på eftermiddagen. Kvällen bjuder på tjejkväll så mysigt till max!
Lördag dag vet jag inte vad som händer. Tror faktiskt på träning. Kvällen är det kanske melodifestivalkväll.
Söndag ska jag åka till Skottorp där vi ska fira kusinen min. Hon fyller 18(!) år. Helt sjukt vad alla blir gamla.

Nu ska jag iaf gå och äta kvällsmat.


en underbar bild på underbara girls sen innan t3 i fredags!



/ V


2009-03-03 | 09:03:42

tisdag

Kom i säng lite försent inatt men får väl säga att just nu så känns det som att jag inte riktigt bryr mig om det. Kändes som att det behövdes.

Nu ska jag alldeles strax gå ner till bussen för att åka till jobb. Undra hur det nu kommer gå när jag är lite småtrött men jag får fixa det. Jobbar till 7 ikväll så kommer inte vara hemma från närmare 8.

Uppdaterar kanske ikväll om det hänt något kul idag.


/ V


2009-03-02 | 10:48:05

måndag

Helgen blev sådär ändå. I lördags gjorde jag inte mycket på dagen men jag åkte till Gabbe på kvällen och var där till igår. Leon var också där. Han är så söt den lille killen. Busade riktigt mycket med honom. Var även ute på stan ett tag och sen åkte jag hem. Skulle ta tåget från Helsingborg men tåget var försenat först 20 minuter men det blev tillsist typ 55 minuter. Var så ofantligt tråkigt men jag kom hem!
Kollade även på Patrik 1,5. Den var bra den filmen.

Idag händer nog inte så mycket ska snart äta frukost och sen gå till polisen för att hämta min cykel. Den är efterlängtad.

Ska nog fixa nu så jag hinner

/ V


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!