2011-02-28 | 23:05:00

a fresh start?

Jag har funderat lite, blir nog att jag kommer börja blogga igen. Däremot så kommer det nog bli mer som en terapi för mig och jag kommer skriva när jag känner för det, vill inte känna mig tvingad. Det har hänt så sjukt mycket känsliga saker de senaste månaderna. Redan efter 3 meningar så är mina ögon tårfyllda.

Vad har hänt då?
Jo jag är singel igen, efter ett förhållande som nästan höll i 2 år. Sambo och hela köret var vi och tyvärr var inte uppbbrottet så himla trevligt, har fått reda på så mycket saker nu i efterhand som jag egentligen skulle mått bäst av att inte veta. Däremot är det nog det bästa som kunde hända för jag levde i ett förhållande där lögner förekom väldigt mycket men jag såg väldigt mycket genom fingrarna för det var ju min kärlek. Sen att man inte blir fri från lögnerna trots att man har gjort slut känns ju lite halv taskigt. Jag säger inte att det är bara han som har varit boven i dramat för ingen är perfekt men att få reda på att jag inte officiellt har varit hans flickvän i 1½ år det gör ont i hjärtat.

Trots dessa 2 jobbiga månader så har jag skaffat en ny lägenhet, hade inte råd med att bo i en trea på 80 kvadrat så jag skaffade mig en tvåa på 60 istället. Jag fick en katt i julklapp av Alex och Gabbe, hon heter Kexet och är en väldigt speciell liten katt. Hon kan vara världens skyggaste katt ena sekunden och andra sekunden så kelar hon ihjäl mig.

Jag har även påbörjat min sista termin på min utbildning som ekonom och just nu är det full fart med pluggandet och jag har faktiskt panik för att det inte ska bli bra. Jag fick även VG på juridik tentan hade den 2 dagar efter det tog slut mellan mig och Christian så det är jag nöjd över. Att jag sen kuggade tentan efter jul är en annan femma, skyller på att den krockade med min flytt så jag inte hann plugga. Har min sista ordinarie tenta om 2 veckor och det känns sjukt det med faktiskt. Mina 3 år är snart slut och min trygghet försvinner och jag ska ut i arbetslivet om jag nu lyckas få ett jobb. Om ni har något ekonomijobb ledigt och vill anställa mig så snälla gör det, är livrädd för att bli arbetslös. Däremot så kommer jag att söka ett fjärde år trots att jag inte är sugen för tillfället.

Vad har mer hänt under dessa två månader?
Jo jag har börjat träna ganska mycket, har varit sjuk i 1½ vecka däremot så ingen träning då. Så nu har jag minskat i storlek åter igen och lyckats gå ner ytterligare 8 kilo så det ska jag väl vara nöjd med. Eller inte för nu ska jag gå ner ännu mer har 7 kilo kvar till min målvikt och då har jag totalt gått ner 30 kilo sen i somras. Jag förstår inte hur jag har kunnat behandla min kropp så som jag gjorde innan, man skyller väl på sambokilona?!
En annan sak som har hänt är att jag har fått mer fast jobb på Teknikmagasinet så nu ska jag börja jobba varannan lördag i citybutiken så jag överger faktiskt Christoffer och Eurostop. Känns lite vemodigt men jag kände att jag jobbar hellre 2 lördagar i månaden än 1 lördag.

Det var nog det mesta som har hänt, om jag har glömt något så kommer det kanske senare!
Däremot vill jag tacka alla i min närhet som har ställt upp för mig denna tiden då jag har varit så fruktansvärt nere, utan er skulle jag inte ha klarat att gå upp ur sängen idag. Tack ♥

2011-02-18 | 21:12:30

du får ett gratis inlägg sarah!

Jag menade 10 kommentarer från olika personer alltså från olika ip-adresser med sarah ;)






fler som vill att jag ska börja blogga igen? då får ni banne mig kommentera ;P 10 kommentarer och jag börjar blogga regelbundet igen, och det funkar inte med samma ipadress ;) Sorry Sarah!

/V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!