2010-10-29 | 10:16:20

dagen före

Jag vet att jag har varit superdålig på att uppdatera men det är ju tenta period så det är väl lite förståligt?!
Även fast att jag inte har pluggat hela dagarna så har jag varit helt slut. Det tär på en så himla psykiskt. Imorgon ska man gå in i salen och skriva ner allt man kan om externredovisning och räkna och ha sig. Det är verkligen inte lätt detta ämnet men det är roligt. Eller just nu känner jag att jag inte orkar mer, men jag har pluggat på det varje dag i 3 veckor så det är väl lite förståligt?!

Imorgon efter tentan så ska vi chilla på scandic på deras relaxavdelning och sen blir det paaarty paaaarty!! Blir en förfest här hemma och sen ut på stan, blir helt perfekt.

Nu ska jag gå och städa, sen ska jag göra en uppgift inför imorgon och sen ska jag unna mig med att spela the sims! Var ett tag sedan känns det som.


ca såhär ser jag ut idag, älskar den tröjan.

/V♥

2010-10-21 | 20:42:06

adressändring?

Dagen idag började med en gästföreläsning som var väldigt vettig enligt min mening, sen skyndade jag mig till jobbet för skulle på "utvärdering". Cyklade då dit och det var svinkallt, verkligen svinkallt trodde nästan att jag skulle trilla av pinnen. Flörtade lite med Christian så han hämtade mig när allt var klart. Fick höra en del bra om mig så det var kul.
Sen blev det plugg igen, gjorde dock inte allt för mycket kändes det som men man kan inte alltid ligga på topp. Det känns ju däremot typ 10000 gånger bättre idag än vad det gjorde för någon dag sedan. Har ju 8 dagar till på mig att plugga så det känns bra. Har även hunnit med ett litet träningspass. Älskar passen som endast är 30 minuter långa för det försvinner inte allt för mycket tid från allt annat. Sen när jag är mer fit så kommer passen väl att utökas en hel del.

Imorgon blir det plugg hela dagen sitter nog ganska länge med, det är ju ändå fredag så vad ska man annars göra?! Jag har faktiskt funderat på att adressändra till skolan för jag bor ju i princip där.

Nu är det snart lyxfällan, det roliga idag är att Vanita från bartenderskolan är med. Lyckat!

/V♥

2010-10-20 | 22:04:23

kass som bara den.

Jaag är så dålig på detta nuförtiden. Det enda som går i mitt huvud är plugg plugg och plugg men sen i måndags har jag haft en sån fruktansvärd huvudvärk så jag har bara velat dö.
Imorgon ska jag först till skolan, sen till jobbet och sen till skolan igen. Full rulle nu kan man ju säga. Sen ska jag hinna med att träna också.

Snodde "stöd rosa bandet" av Sarah, tyckte att den var fin.

Nu ska jag kolla på tv och lägga mig i tid.

/V♥


2010-10-16 | 08:46:49

morgonstund har guld i mun-eller inte

Godmorgon!
Idag är det en väldigt trött Viktoria som snart ska bege sig till skolan för att plugga i många timmar. Om jag skulle lagt mig ner i sängen igen så skulle jag somnat direkt alltså! Finns inget att göra sängen ska jag inte ligga i förrän ikväll.

Igår så tillbringade jag min kväll på repis hos My, Hanna var också med såklart. Vi käkade tacos och tittade på idol och snackade väldans mycket skit. Var hemma relativt tidigt, men jag somnade såklart inte tidigt för jag har en sambo som är nattmänniska. Idag så jobbar han öppning och det betyder att vi har kvällen tillsammans. Känns som att det var en evighets sen vi hade en kväll tillsammans på.

Nej nu måste jag skynda mig så att jag är i skolan 9 (troligt, nej!)

/V♥

2010-10-15 | 16:11:04

dödstrött

Jag har varit alldeles död nu denna veckan och är det fortfarande. Det är så mycket pluggande så det finns inte och idag orkar jag verkligen inte mer. Sov till och med en stund nu i eftermiddags medan jag väntar på att tvätten ska bli klar, det tar ju bara en sån jädra tid.

Ikväll så ska jag nog bege mig till Hanna och chilla men jag ska städa upp här hemma först, och läsa klart ett kapitel i IFRS boken. Så känner jag mig lite bättre.

Jag kommer tyvärr inte att bli så rolig nu de närmaste 2 veckorna för det är PLUGG som gäller. Har tenta den 30 oktober så jag kommer att sitta i skolan ganska mycket, jag kommer befinna mig i skolan hela helgen och plugga. Det enda roliga i det närmaste är att jag ska klippa mig på TISDAG! Jag hade faktiskt glömt bort det men nu ska jag äntligen ner till Helsingborg och Teresa. Gud vad jag har saknat att bli klippt av henne. Minns inte när det var sist, måste börja göra det till en vana fast att jag bor i Halmstad. Jag är lite knäpp jag vet!

Nu ska jag ta och sluta gäspa och sätta igång med allt.

/V♥

2010-10-10 | 21:41:48

plugg,plugg,plugg

Jag tog mitt förnuft till fånga och började göra instuderingsfrågorna till IFRS. Har kommit en bit på de 2 timmar som jag har suttit med det. Har hunnit med hela kapitel 1 och lite mer än hälften av kapitel 2. Tänkte bara slänga in en bild på hur det ser ut på vårt bord och sen fortsätta. Mitt mål är att bli klar med kapitel 2 ikväll.

/V♥

2010-10-10 | 18:16:24

söndagskväll...

God kväll!
Har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna, tempot har gått i 300+. Jobbet i torsdags gick bra, hade dock fått en aningen för lite sömn så jag var helt slut på kvällen. Fick vila upp för i fredags var det åter en fullspäckad dag då jag var hemmifrån i 12 timmar. Pluggade först till 13, sen blev det föreläsning till 15 för att sen gå och jobba på gymmet till halv 9.

Igår blev det återigen jobb, 9,30-13. Sen hann jag med en snabb fika med Nina, Martin, Agnes och Chrisitan i det fina vädret innan Gabbe, Danne och Elias kom hit. Blev en myskväll med mycket bebismys, tacos, spel och lite dricka. Vi spelade bland annat poker och jag vann!!! Jag har inget pokerface och jag satsar bara när jag tror att jag kan vinna (alltså ingen bluffare) och jag vann på par i 3:or! Hur stor chans är det?! Jag och Gabbe somnade inne med Elias medan Danne och Christian spelade tvspel.

Hade en mysig morgon innan de skulle åka hem. Jag och Christian slappade ganska rejält innan han skulle till jobbet, finns inget bättre. Sen fick jag ta tag i mitt liv och plugga lite så har gjort lite uppgifter i externen men blir så irriterad när det inte går. Det är inte svårt egentligen, bara många steg. Ahhh... Ska nog övergå till IFRS och göra instuderingsfrågorna där. Men det får bli efter topmodel.

/V♥

2010-10-06 | 23:17:28

Godkväll! Ligger just nu i sängen och sk...

Godkväll! Ligger just nu i sängen och ska snart sova för ska upp tidigt och är ganska slut efter jobbandet idag. Det är en sjuk stor skillnad på att plugga och jobba fast att båda två är psykiskt påfrestande. Tur nog så gillar jag att göra båda delar, ingen har dött av variation :) Imorgon är det jobb igen 8-12, en på jobbet har blivit sjuk så passen måste fyllas men jag gjorde en stor tabbe idag när jag sa att jag kunde jobba för jag trodde att jag hade föreläsning på eftermiddagen så jag sa att jag bara kunde jobba till 12. Sen när jag kommer hem så kollar jag schemat, då har jag föreläsning 9-12. Smart! Man kan faktiskt inte ligga på topp alltid. Nej nu ska jag avsluta denna mobilroman så att jag kommer upp imorgon :) sovgott!


2010-10-05 | 17:16:27

spännande. . .

Halloj!

Skolan idag var mer än seg och jag höll på att somna på föreläsningen, inte bra det! Man kan ju inte vara på topp alltid! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, dock har Christian precis börjat laga mat och jag har ingen aning om vad det blir för något ännu. Hör bara en massa skrammel så undrar verkligen hur det går. Detta är en av de få lagade rätterna han gör åt mig så det är därför jag är lite upp på väggarna. Nervvrak?! njaa liiiite! Ikväll händer det inte mycket kan jag säga er, vi ska kolla på halv åtta hos mig (som vanligt) och jag försöker få Christian att bjuda hit någon så vi kan spela tvspel men det går inte så bra!
Imorgon är det jobb som gäller, 9.20-16.45, och det ska bli riktigt kul. Jag älskar verkligen att jobba på teknikmagasinet, däremot så har jag fått ge bort en tid denna månaden för såklart hade jag fått ett pass den 30 oktober och då skriver jag tenta. Jag kan ju säga att jag jobbar ju hellre!

Nu ska jag gå in i köket och tjuvkika vad det blir för mat (om jag kommer så långt dvs innan jag blir utschasad igen)

/V♥


2010-10-05 | 09:47:35

godmorgon!

Nu är det åter dags att bege sig till skolan efter en vecka utan föreläsningar. Jag har dock inte fått gjort så mycket som jag skulle ha velat men det har jag mig själv att skylla. Har föreläsningar hela dagen (10-16) och när jag kommer hem är jag bannlyst från vissa delar av lägenheten för Christian ska laga mat till mig och jag vet inte vad det blir. Spännande.

Annars händer det inte så mycket idag. Ska försöka göra någon uppgift i boken, sen imorgon är det jobb som gäller! Det gillar vi!

/V♥

 


2010-10-04 | 15:37:53

deep thoughts

Jag har funderat en hel del och det är helt sjukt hur mycket man förstör sin kropp när man struntar i att ta hand om den, då inräknar jag även mig själv. Jag förstörde så mycket med min kropp när jag gick upp i vikt och jag tog verkligen inte tag i det heller. Fast att jag har gått ner 15 kg så ser jag mina bristningar dag in och dag ut. De försvinner ju inte bara för att jag går ner i vikt. Det är faktiskt ärr som mest troligt alltid kommer att vara där. De kommer dock att blekas men man vet ju inte hur mycket eller hur lite. Det är ju verkligen inte kul att vara 21 år gammal och ha bristningar på magen som gör att det ser ut som man har fött ett barn eller något. Jag kan och ska inte säga att man inte ska gå upp i vikt och att man måste tänka på vad man äter för det är svårt att se en skillnad när den sker över en lång period och sen är det även lätt att hamna i ett mönster. Min viktuppgång beror till största delen att jag blev sambo, vi kom in i en onyttig cirkel med hämtmat flera gånger i veckan och godis var och varannan dag. Den var väldigt svår att bryta men vi gjorde det tillsammans och min viktnedgång beror också till största delen att jag är sambo och har en som kämpade med mig. Det som är tråkigt är att han är redan klar och jag ska kämpa vidare med min vikt och det är verkligen svårt. Men det är aldrig försent!  :)



jag för 6 månader sedan




Jag för någon vecka sedan

/V♥ 


2010-10-04 | 09:25:01

nerdie

Jag är så värdelös på detta alltså. En vecka till har gått och jag har inte uppdaterat!
I onsdags blev det fest, lite för mycket av det goda så jag gick upp vääääldigt sent i torsdags. Rättare sagt klockan 4 och vad gjorde jag sen? jo la mig i soffan för att sega ÄNNU mer.

I fredags hade jag och Christian varit tillsammans i 1½ år, väldigt länge nu. Vi gjorde ingenting speciellt utan jag pluggade och tvättade. Sen tror jag inte att jag gjorde mycket mer. JO! jag bakade kanelbullar och de blev goooda!
Lördagen spenderades på jobbet och sen hemma igen. Jag är värdelös på att hitta på något på kvällarna. Känner mig så jävla sliiiten. Sen spelar jag såklart sims också så det händer ju inte allt för mycket kan jag säga.

Det var lika igår. Jag och Christian segade oss och jag spelade sims. Idag ska det dock bli andra bullar då jag MÅSTE plugga. Jag måste verkligen läsa mina kapitel i jöken boken så att jag hänger med. Sen måste jag även räkna i extern. Sen kan jag KANSKE spela sims! (är man nörd så är man!)

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!