2011-09-26 | 21:52:59

hard work work

Helgen har bestått av jobb, jobb och jobb och lite sömn vilket resulterade i att jag var dödstrött idag efter att ha gått upp klockan 5 för att återigen jobba. Mådde skit ikväll när jag kom hem så det blev bara att äta och sen hoppa ner i sängen direkt och somnade lite efter 7 och sov i 2 timmar. Nu mår jag bättre men är trött men samtidigt inte.
Imorgon blir det skola till 16 och sen blir det träning, första gången på länge och jag längtar faktiskt. Ska köra så att jag får träningsvärk annars är det inte lönt. Eller?!

/V

2011-09-23 | 13:33:15

segedag

Idag är jag och My så grymt omotiverade till att plugga att jag hellre sitter och uppdaterar min blogg än att skriva på arbetet. Segt som fan!
Igår började den nya big bang theory serien och den är så grymt bra, såg de två första avsnitten idag och jag skrattade så jag höll på att dö! Alla borde se den serien alltså.
Nu får jag väl skriva klart om agentteorin så vi kommer någon vart, ikväll blir det jobb, 20-05, så ska väl försöka hinna sova lite innan det med.

/V

2011-09-22 | 09:12:27

sovmorgon för faen

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon till klockan 8. Tidigare i veckan har jag varit upp redan klockan 7 och en hel timme gör så himla mycket.
Igår var jag i skolan hela dagen och sen jobbade jag på gymmet så var inte hemma förrän halv 10 och då blev det sängen på en gång. Har börjat kolla på How I Met Your Mother från början igen så det gänget höll mig sällskap i någon timme. Jag är egentligen en riktig serienörd men jag hittar inte riktigt tid för att titta på serier nu tyvärr. Det blir alltid så sent isåfall och jag försöker att gå och lägga mig i tid för att orka upp på morgonen.
Dagens schema är att jag ska försöka få tvättid nu klockan 10 för jag har absolut inga rena kläder, har inte haft en tanke på att boka tvättid men sen å andra sidan har jag inte varit hemma heller. Paralellt med det blir det pluggande och sen vid 13,30 ska vår klass på 5 personer åka till falkenberg och besöka en revisionsbyrå. Ska bli kul faktiskt. Ikväll vet jag inte vad som händer än men tippar på att jag ska försöka att plugga beskattningsrätt, mitt liv består typ bara av plugg men nu är det 8 månader kvar sen har jag förhoppningsvis en magisterexamen.

Jag vill tillbaka!

/V

2011-09-20 | 20:37:54

det här med uppdatering

är inte riktigt min grej.
Har hänt en del sen sist, var i Bulgarien och hade en grym vecka. Kom tillbaka till Sverige och började skolan igen och har sjukt mycket där och samtidigt ska jag kombinera det med jobb. Ibland undrar jag om jag har tagit mig vatten över huvudet men sen samtidigt gillar jag inte bara att sitta hemma och glo.
Ikväll blir det sängen tidigt i allafall så jag kan komma upp 7 imorgon för ska vara på skolan 8 och ska inte försova mig som jag annars alltid gör. Vet inte riktigt vad det är med mig och morgnar, jag kommer verkligen inte upp. Ska glo vidare på idol och sen duscha.
/V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!