2010-08-31 | 11:44:36

tisdag 31/8-10

Kan ni tänka er att augusti redan är förbi?! Vart tar all tid vägen?
Det känns som att man precis fick "sommarlov" och man hade hela sommaren framför sig och nu går vi in i september och det blir höst. Det är lite skrämmande att tiden kan gå så jädra fort.

Imorgon är det i alla fall dagen D och vi har i princip packat allt nu. Det som inte är packat är småsaker som man kan slänga ner i en pappkasse om det skulle behövas. Imorgon ska vi upp tidigt, redan klockan 7 för klockan 8 går bilen mot Väla och det nya IKEA där vi ska vara klockan 9 för att vara bland de första in (lite av Christians påhitt). Sen blir det att få nycklarna och själva flytten börjar. Jag undrar hur mycket jag kommer kunna sova inatt. Man är som ett barn kvällen innan julafton.

Nu ska jag sluta jiddra om vår flytt och ska gå och göra vid mig för om en timme bär det av mot skolan för ännu en jöken föreläsning. Sen ikväll blir det jobb på gymmet 16.30-21.30.

Vet inte riktigt hur uppdateringarna kommer att vara nu de närmaste dagarna men jag lovar att jag ska ta foto under hela processen!


blev en bild från balen för att fylla ut lite!

/V♥

2010-08-30 | 16:12:17

pluggeliplugg

Föreläsningen idag gick bra men man fattade knappt vad gubben sa! Han både mumlade och avbröt sig själv i sina meningar. Lite jobbigt men det ska nog gå.

Nu ska jag snart iväg med Christian och fixa boxer abonnemang till nästa lägenhet så att vi kan se lite mer kanaler än dem fria. Måste skaffa det nu för erbjudandet går ut imorgon. Sen blir det styrelsemöte mellan 6-7 för sen måste jag verkligen hem och packa. Ska packa ner alla kökssaker idag.

Hörs senare!
/V♥

2010-08-30 | 09:46:44

måndag 30/8-10

God morgon!
Hoppas att allt är bra med er läsare, idag skiner solen här i alla fall. Älskar att vakna upp, titta ut och se en blå himmel. Då vet man bland annat att man slipper cykla i regn!
Idag är det första föreläsningen på det sista året här uppe och det börjas med en mjukstart 13-15. Jag börjar med att läsa jöken och det ska bli riktigt kul. Har bara skola 3 gånger denna veckan och det är idag (såklart), imorgon och på fredag morgon. Detta betyder att vi har gott om tid att komma i ordning i lägenheten. Mamma och pappa kommer nog och hjälper till på onsdag kväll. Vi kom på att det kan bli lite för mycket för våra två ryggar att bära allt.

Märker att det har blivit en hel del inlägg om vår kommande flytt men det får vi leva med. Kommer däremot inte att bli några bilder från i helgen förrän vi flyttar för jag har, smart nog, packat ner sladden till kameran.

Nu ska jag snabbt göra vid mig för om 45 minuter kommer tjejen som ska ha min lägenhet, ska visa henne runt på området så hon vet hur saker och ting fungerar.

/V♥

2010-08-29 | 22:00:36

flyttlass

Idag kom Christian hem tidigare än räknat och vi började att packa en hel del. Snacka om att det är roligare när man är två. Nu har vi totalt 9 stora kartonger, 2 små, en resväska med kläder, Ullareds-kassen med kläder och två pappkassar med kaffekokare och vi är INTE klara. Herregud säger jag bara!



/V♥

2010-08-29 | 16:17:49

ohh nooo

Idag har jag packat och rensat bland mina smycken och jag hittar inte mitt thomas sabo armband!!!!
Det är mitt favoritarmband men har inte orkat leta efter det innan och nu är jag irriterad på mig själv att jag inte har bättre koll! Ahhh.

Nu ska jag fortsätta att packa och vara irriterad till max!

/V♥

2010-08-29 | 11:43:02

söndag 29/8-10

God middag!

Gårdagen var riktigt rolig kan jag säga. Blev en rejäl förfest hos Emil och sen vidare till Morfars. Innan morfars så köpte vi korv och sen försvann korvgubben och då övertalade Hanna att My skulle ta en korv till henne. När My håller på att ta korven så kommer gubben springandes och frågar vad hon gör. Skit dumt men kul.
Inne på morfars var det först ganska lite folk men sen hittade vi ett par grabbar och det visade sig att en av dem var från ängelholm och kände en gammal kompis. Ganska kul. Jag tror att jag var hemma runt 2 halv 3.

Idag vaknade jag 9 och kunde verkligen inte somna om. Det är nog den första gången jag vaknar av att kyrk-klockorna ringde. Har aldrig hört dem men såklart idag gjorde jag det. Har dock legat och myst kvar i sängen med en underbar pojkvän.

Idag står tvättning på schemat och fortsatt packning. Ska tvätta om 20 minuter så borde kanske sätta fart med att klä på mig och sortera tvätten.

Bilder från igår kommer lite senare.

/V♥

2010-08-28 | 16:37:33

parteeey

Här sitter jag och tar en paus ifrån sminkandet, ikväll är det fest med stort F. Vi vet väl inte riktigt vad som händer men det är väl det som gör det hela lite mer roligt?! Ska dra till Hanna eller My sen när jag är klar och sen är det oklart.

Imorgon har jag inte ett skit planerat, ska väl bara vara bakis och packa. Bra framtidsutsikt!

På måndag börjar skolan igen, sommaren har verkligen sprungit förbi! Det är både positivt och negativt, ska bli kul att komma igång igen men skulle inte ha varit helt fel med lite längre lov.

Nu får jag fortsätta att göra mig snyggare.
Ha en supertrevlig kväll ikväll!

/V♥

2010-08-28 | 07:50:22

lördag 28/8-10

God morgon!
Vad gör jag uppe nu typ lite innan 8 kan man undra?! Jo jag fick sms 7.20 och jag har super svårt att somna om och idag gick det verkligen inte så jag gav upp det och pillar lite med datorn. Sen somnade jag ganska tidigt igår så jag har fått mina 8 timmars sömn i alla fall.

Igår blev det en vända på stan med My, Christian har börjat kalla mig för hemmafru för det enda jag gör är att pilla i lägenheten och sen gå på stan och shoppa, lite kul faktiskt.
På kvällen kollade vi på The Bounty Hunter som var en helt okej film, ganska rolig men slutet var sådär. Sevärd helt klart.

Idag ska jag en snabbis till parken och titta på när nollorna badar, det är sista dagen på nollningen nu så då är det den traditionella regattan dvs. man ska bygga en båt och paddla över nissan hämta flaggan och sen paddla tillbaka. Efter det ska jag inhandla lite alkohol för ikväll blir det fest som fan, vet inte om vi drar till kåren (mest troligt inte för vi har inga biljetter) eller om det blir en vända till stan. Hoppas nästan på stan för då har man nära hem ikväll!

Nu ska jag hoppa ner bredvid min sovande pojkvän och vila lite till.

/V♥

2010-08-26 | 14:35:08

shoppingtur

Jag har precis kommit hem från en tur på stan med My. Vi började med att äta lunch, det var nog den äckligaste salladen jag har ätit på länge, och sen blev det en massa fönstershoppande. Jag letade speciellt efter en trench att ha nu när det börjar bli höst och har suktat efter hms för 299 kr men den var slut på webbshoppen så hade gett upp hoppet. Men sen när jag väl var på hm så hittade jag två snygga trench och fick beslutsångest. Valde den jag hade tittat på innan och det mest positiva var att jag har gått ner en storlek. Är det inte helt fantastiskt?! Det var faktiskt det enda jag shoppade idag. Får hålla i pengarna tills det att vi har handlat allt till den nya lägenheten. Lääängtar som fan!

Slänger in en sliten bild på mig i jackan.

/V♥

 


2010-08-26 | 09:41:56

torsdag 26/8-10

God morgon!

Var uppe ganska tidigt idag, vaknade redan klockan 8, och sen dess har jag inte gjort något vettigt. Har fortsatt på emmas design men tar bara lite i taget måste ha tid till att packa med.

Dagens planer är nästan obefintliga, det enda som jag verkligen ska hinna med är att packa en kartong fullt med en massa saker vi har i en garderob. Borde inte ta allt för lång tid faktiskt. Tycker faktiskt att det börjar bli jobbigt att packa för jag vet inte längre vad vi behöver packa och om vi kan packa det. Tycker det är jobbigt att slänga en massa saker med men sånt är livet.

Nu måste jag äta frukost så att min mage slutar kurra.

/V♥

2010-08-25 | 19:51:12

kirrkvällen






Inte lätt att vara en nolla och få i sig en massa sprit!


/V♥


2010-08-25 | 14:59:41

onsdag 25/8-10

Tjenixen!

Idag var jag uppe med tuppen och körde Christian till jobbet för sen skulle jag köra till Rebecca i Ängelholm för att fixa naglarna. Var hemma igen vid 1 och sen dess har jag pillat med Emmas design, Emma är i Kina för att plugga. Det är väldigt starkt gjort av henne men den tjejen har alltid stått på sina egna ben.
Nu ska jag försöka packa lite till här hemma!


Blev små blommor denna gången

/V♥

 


2010-08-24 | 19:55:00

tisdag 24/8-10

Tja!
Tag sedan jag skrev men har verkligen inte haft tid.
I lördagskväll så blev det en spontanutgång och jag hade supertrevligt. Det var mindre trevligt att gå upp halv 8 i söndags för att hålla i lekdagen för nollorna. Blev snabbt hem och sen vidare till vår kirrkväll för våra ekonomnollor, de var en aningen stela till en början men alkohol löser det problemet. Jag festade verkligen till det men på grund av dålig ekonomi och att jag var supertrött så stack jag hem istället för ut på stan. Bilder från kvällen kommer senare.
Igår eftermiddag så åkte vi hem till Klippan och hade trevligt med Alex och Pappa.

Nu jobbar jag i gymmet och det är faktiskt väldigt lite att göra. Har gjort en del nödvändiga saker redan men nu är det väldigt dött med jobb. Stänger gymmet om en timme så hoppas att tiden går snabbt.

Sen ikväll ska jag fixa med överlåtelse papper så vi får internet och sånt i nya lägenheten. Flyttar om bara en vecka nu, tiden går riktigt fort.
Nu ska jag jobba vidare!

/V♥

2010-08-21 | 10:23:04

fina elias

Slänger in en bild på Elias och Torleif (gosedjuret då) från när han och Gabbe var här.

/V♥

2010-08-21 | 09:00:51

lördag 21/8-10

God morgon!
Jag är uppe med tuppen idag igen, dock denna gången för att både Elina och Christian skulle vara iväg tidigt så jag sitter själv nu och väntar på att klockan ska gå så att jag kan hoppa upp på cykeln och bege mig mot jobbet.

Igår blev det en del packat, fick faktiskt ihop 3 stycken lådor. Däremot så är en låda full med mina väskor och jag som trodde att jag inte hade mycket väskor. Kanske tur att jag inte köpte någon på gekås när jag var där i onsdags. Jag ska fortsätta att packa idag och tänkte köra på garderoberna, de kläder som jag inte använder ska ner så är det klart.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Christian ska åka till min syster och sova där inatt och Elina ska på kårpuben så  om jag inte hittar något att göra så är det lonley-night. Inte helt fel det heller men kan bli tråkigt.
Tiden får utvisa hur det blir.

Ha en bra dag!

/V♥

2010-08-20 | 15:55:27

fredag 20/8-10

God eftermiddag!

Varit tyst från mig nu de senaste dagarna. Anledningen är den att i onsdags var jag som sagt på gekås och kom hem relativt sent och sen kom Elina direkt och igår var jag så jäkla trött efter att ha gjort tentan men nu är det ledighet igen som gäller. Har dock lite jobb imorgon och lite med hsif men annars är jag fri. 
 
Tentan igår gick väl ganska bra, nu väntar man bara på resultatet vilket kan ta typ 2 veckor. Jobbigt att vänta men vad har man för val?!

Vi flyttar ju snart och idag var jag och Christian och hämtade en bäddsoffa som han hade hittat på blocket, en sådan jag ville ha fast då mycket billigare än vad den skulle kostat ny. Så inatt får Elina inviga den, är ju mycket bättre att sova på den än på madrasser på golvet.

Ikväll så fortsätter jag att sortera och slänga saker. Det är väl lika bra att börja i tid när man har tiden. Är så tråkigt bara.

Nu får jag fortsätta att bädda bäddsoffan så att det är gjort i alla fall.

/V♥

2010-08-17 | 20:38:24

schleeeden

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på tvn, är så jädra sleten så det finns inte. Var en sväng hos hanna-banana innan och pluggade lite till och just nu känns det skitbra, verkligen skitbra. Så nu ska jag äntligen försöka bli av med tentan efter att ha haft den efter mig i snart 1½ år. Nu ska jag försöka städa upp här för imorgon kväll kommer Elina, hon är en NOLLA i år. woopidooo! 2 år sedan jag var det, tiden går riktigt fort!

Amanda, jag pluggar till ekonom i Halmstad och har minst 1 år kvar.

/V♥

2010-08-17 | 15:34:45

tisdag 17/8-10

Hallå.
Plugget går frammåt, jag och Hanna trycker in en massa information och med 1 pluggdag kvar så känns det bra. Igår kom My äntligen tillbaka till Halmstad och då blev det fika och en massa skitsnack. Var hemma runt halv 10 kanske och sen blev det chill.

Nu ikväll så ska jag väl plugga lite till och kolla på en massa hipphipp avsnitt. Så jäkla roligt.
2 veckor kvar tills vi flyttar. Längar som fasiken.

Imorgon blir det först plugg och sen ska jag åka till Ullared med mamma, pappa och Alex.


/V♥


2010-08-15 | 11:22:03

söndag 15/8-10

Inatt hade jag otroligt svårt för att somna men john blund kom väl runt halv 3-3. Dock så vaknade jag vid 8 som vanligt. Förstår ibland inte min kropp, om man somnar sent så ska man vakna sent. Nu ska jag snart bege mig till jobbet och efter det så ska jag plugga tills Christian kommer hem. Ska varken ha igång datorn eller tvn för blir bara distraherad. Det enda jag ska ha igång är radion. Ska verkligen försöka hålla detta fast någonstans så vet jag att det är 50/50 att jag sätter på antingen tvn eller datorn. Har inte så bra självdisiplin känner jag.

Ha en underbar söndag!

/V♥

2010-08-14 | 20:24:34

lördag 14/8 -10

Tja!
Just nu ligger jag i sängen och pausar från pluggandet, har dock blivit en massa pauser ikväll men det är inte kul att plugga själv. Saknar faktiskt Hanna och Nina!
Jobbet idag gick snabbt och bra, hoppas på samma imorgon. Efter jobb så blir det plugga igen, det är lite skönt när Christian jobbar kvällar för jag kan sitta och plugga utan att jag blir störd eller få dåligt samvete.

Funderar på om man ska gå ut och ta en liten promenad ikväll också, om det inte regnar för mycket. Ska försöka gå ner lite mer i vikt för om 3 veckor är det dop för lille Elias och moster Viktoria vill gärna se bättre ut.

Jag bjuder på en sleden bild! Hoppas ni njuter av den...  

/V♥

2010-08-13 | 21:15:48

riktigt snabbt

I onsdags så bestämde jag mig för att beställa lagboken och gissa vad... den kom idag! Snacka om snabb leverans och sånt gillar vi. Har dock inte öppnat den ännu, är lite i valet och kvalet om jag ska göra det än. Den ser så oförstörd ut.

/V♥

2010-08-13 | 19:45:20

fredag 13/8 -10

God kväll!

Dagen har som vanligt spenderats i skolan för ytterligare plugg. När jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och somnade såklart. Kände mig lite lat så när jag hade kommit till liv igen så begav jag mig ut på en timmes promenad.

Nu har jag chillat i ca en timme och snart ska jag plugga lite till, eller tänkte läsa igenom allt en gång och sen städa lite här hemma. Funderar på om man ska börja packa lite smått. Är ju bara 2½ vecka kvar tills vi ska börja flytta. Tiden går så fort!

Imorgon väntas jobb 12-15 och sen ännu mer plugg.
Nu ska jag ta och läsa så att jag kan njuta av fredagen fullt ut!

/V♥


2010-08-12 | 08:58:43

torsdag 12/8-10

God morgon allesammans!

Är uppe med tuppen idag och sitter redan i skolan, har dock inte börjat plugga men det ska jag så fort jag har skrivit klart detta.
Igår så kom min storasyster med familj på besök och det blev en fika och ett gokart-race. Jag körde mot Christian och Mattias och såklart förlorade jag, däremot tycker jag det är svinkul att köra. När de hade åkt hem så skulle jag och Christian börja packa lite smått men vi somnade på sängen. När vi vaknade igen så mådde jag inte 100 och det blev bara värre. Kallsvettades och mådde riktigt illa. Jag var en riktig tråkmåns mot Christian, men så är det ibland.
Idag när jag vaknade så mådde jag hyffsat bra och nu ska jag påbörja min pluggning, fick dock inga bilder igår för kameran låg i andra väskan, illa illa.

Hoppas ni har en bra dag, ser ut att bli ganska fint väder idag.

/V♥

2010-08-10 | 14:17:24

tisdag 10/8-10

God eftermiddag.

Sitter och pluggar nu som fasiken men tog en liten bloggpaus, eller rättare sagt en internet paus. Kom inte upp tidigt för vaknade när Christian kom hem och kunde inte somna om, däremot så var jag här 9 istället. Ska sitta nu fram till 3 och har 3 sidor kvar att skriva av sen är jag typ klar för dagen, ska dock läsa när jag sitter och jobbar i gymmet. Bjuder på lite bilder fast att jag vet att det inte ser ett dugg roligt ut!


/V♥

2010-08-09 | 20:40:59

måndag 9/8 -10

Godkväll!
Halva dagen idag spenderades i skolan, det gick väl framåt men inte superbra än. Har dock 1½ vecka till på mig så det ska väl gå.
Annars idag så har jag och Christian varit och kollat på bäddsoffa men det vi hade siktat in oss på var inte riktigt så bra som vi trodde så vi struntade i det. Måste snart hitta något som passar vår smak för snart flyttar vi!

Nu ska jag snart ut och gå, sen blir det dusch och sängen. Ska upp tidigt imorgon för att vara i skolan och plugga. satsar på att vara där senast 9. Önska mig lycka till.

Ha en superbra kväll allesammans!

/V♥

2010-08-08 | 09:54:52

söndag 8/8-10

God förmiddag.
Har varit vaken ett tag och bara chillat. Ska alldeles strax hoppa in i duschen innan jag ska cykla bort till jobbet, jobbar 12-15 idag igen så det är ganska skönt. Igår när Christian hade kommit hem så åt vi upp pizzan sen i fredags, vi fuskade ganska mycket med maten när Lars var här men ibland måste man unna sig. Sen låg vi bara i sängen och kollade på tv och vi bestämde oss för att försöka somna ganska tidigt. Den blev väl halv 12 så jättetidig blev det inte.

Efter jobbet idag så har jag inte den blekaste om vad som händer, vi får se helt enkelt.

Bäst jag hoppar in i duschen så att jag kommer i tid.

/V♥

2010-08-07 | 18:33:58

tadaaa

Nu är den nya designen klar.
Efter många timmars pillande så måste jag säga att jag är ganska nöjd. Ska försöka lära mig en massa andra saker med till bloggen men det kommer senare!

Nu ska jag städa klart köket.

/V♥

2010-08-07 | 16:59:12

lördag 7/8-10

Jobbet idag gick väldigt snabbt och bra. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, pillat lite med nya designen men är inte riktigt nöjd så måste pilla lite till innan jag lägger upp den. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Nu ska jag springa ner med tvätten och sen ska jag försöka få allt städat här hemma. Har fullt med blomsterflugor och de dör fan aldrig.

/V♥

2010-08-07 | 00:12:39

nattinatt

Blev inget läsande idag utan jag gav mig inte och jag har kommit en bit på min nya design men är inte riktigt nöjd ännu så ska fixa det sista nu någon dag framöver. Fick även mitt photoshop att fungera idag igen, har inte orkart pilla med det innan men nu så.

Väntar just nu på att Christian ska komma hem så att vi kan ta och somna, gissar på att han är pigg men det är verkligen inte jag. Fast grannen har fetefest så undrar hur snabbt man egentligen kommer att somna.

Nu ska jag ägna mig åt tvn. Godnatt!

/V♥


2010-08-06 | 19:55:28

läskväll i sängen

Jag hade tänkt fixa min bloggdesign idag men det skiter sig, ingenting vill som jag vill så jag lägger mig i sängen och börjar läsa en av böckerna jag köpte idag. Trasigt heter den och det verkar handla om en tjej som blev våldtagen när hon var liten. Gillar inte att läsa på baksidan så har i princip ingen aning om vad den handlar om men det får jag allt se.

/V♥

2010-08-06 | 16:50:33

fredag 6/8 -10

God eftermiddag.
Igår så var vi på liseberg, vilket kan förklara den dåliga uppdateringen. Vi var iväg redan klockan halv 10 så att vi skulle vara där när de öppnade. Det blev dock inte riktigt så för Christian missade avfarten så vi fick köra en omväg. Var där inne runt halv 12 och vi åkte ganska snart flumride och vi blev SUPERBLÖTA! Däremot var det roligt. Vi, eller killarna, spelade en massa olika spel och vi hade supertrevligt.
Var inne i kristallhallen och jag sprang rakt in i en ruta. Jag hade hittat ut och skulle bara till killarna för att skryta och då såklart pang bom, har fortfarande ont i pannan.

Igår var vi hemma runt 8 och sen somnade jag gott klockan 9 och sov till 9 imorse. Liseberg tog väldigt mycket energi från mig ja.

Idag åkte vi en snabbis till Ullared. Handlade faktiskt bara två böcker, en borste, en pincett och en veckoplanerare. Inte allt för mycket alltså. Snart anländer Sandra till Halmstad och då ska vi ut och gå. Känns skönt för det har legat lite på hyllan nu när Lars har varit här. I helgen är det jobb som gäller men bara 12-15 de båda dagarna. Sen börjar mitt pluggande igen det är inte superkul men man får bita ihop.


En bula mer eller mindre?!



/V♥

2010-08-04 | 19:54:52

härlig kväll

Hejhej!

Jobbet idag gick bra och vi hade ganska kul jag och Christoffer. Var hemma lite innan 5 och påbörjade maten, korv och stroganoff med ris och det blev väldigt bra (Det var faktiskt första gången jag gjorde det). Efter maten chillade vi ett tag och sen begav  vi oss till gokart banan och körde några varv. Var snuskigt roligt och jag kom på tredje plats, vet inte om jag ska vara nöjd eller inte för vi var bara tre stycken ju. Men snabbaste varvet var jag bara 2 sekunder efter. 

Bjuder på en bild från prispallen!
Nu ska jag tagga inför Liseberg imorgon och även planera vilka jag ska åka (typ alla utom uppskjutet, nersläppet och kanonen!)


Christian är ledsen för det var riktigt jämt mellan han och lars!

/V♥ 

 


2010-08-04 | 13:14:32

God dag! Sitter just nu och har lunch, är...

God dag! Sitter just nu och har lunch, är relativt lungt idag. Christoffer är så snäll att han tar mitt pass imorgon så att vi kan ta och åka till liseberg med Lars. Helt underbart. Vad som händer ikväll vet jag inte utan det får grabbarna bestämma :)


2010-08-03 | 12:07:20

voilaaa

Jag har haft ett par oanvända byxor i min garderob i typ 7 månader som då inte har passat mig och jag köpte dem för att försöka motivera mig att gå ner i vikt. Det gick sisådär till en början men nu 7 månader senare. Voila, självförtroendet har klättrat upp ett steg och motivationen att gå ner mer i vikt ännu fler steg.
Nu måste jag kila till jobbet!

/V♥

2010-08-03 | 11:18:28

tisdag 3/8-10

God morgon / förmiddag!
Vaknade redan vid 9 idag men har legat i sängen fram till nu och läst ut Elsas mode, en ganska bra bok om jag får säga mitt. Funderar på att köpa en ny pocket bok idag när jag har jobbat klart. Har fått en liten dille på att ligga och läsa för att ta det lugnt. 

 Ska inte gå till jobbet förrän om en timme och jobbar bara fram till 4 idag så ett riktigt glassigt pass. Sen blir det hem och städa lägenheten för ikväll kommer Christians kompis Lars hit och stannar några dagar. Ville egentligen till Liseberg då men känns inte så vettigt då vi max kan vara där i fyra timmar. Tråkigt men sant.

Nu ska jag göra vid mig och slänga något i magen så att jag är fit for fight för jobbet.

Ha en bra dag allesammans.

/V♥

2010-08-02 | 22:41:18

Här kommer den utlovade bilden på mina nag...

20100802039 (MMS)

Här kommer den utlovade bilden på mina naglar. Har små fjärilar som dekorationer :)


2010-08-02 | 20:59:25

måndag

Idag var min lediga dag efter 4 öppning-stängningar. Dagen började med att jag vaknade tidigt men vi låg kvar i sängen riktigt lääänge idag och mös. Christian halvsov hela tiden i och för sig men jag lät honom att göra det idag. Runt halv 1 - 1 så åkte vi till ängelholm för C skulle kolla på saker till sin radiostyrda bil och jag skulle fixa naglarna där. Vid 2 ringde jag Rebecca och frågade om jag kunde komma tidigare och visst kunde jag det. Medan jag var där så åkte C till Gabbe och lekte med Leon. Bilder på mina naglar kommer mest troligt senare ikväll eller imorgon.

Har just tittat på satc 2 och den var en helt okej film. Den är sevärd men inte mycket mer.

Nu ska jag krypa ner och krama C innan han sticker och jobbar.

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!