2010-05-28 | 17:04:40

SOMMARLOV!

Nu är tentaperioden över, skulle egentligen ha en omtenta nästa vecka men jag gick på tentagenomgången och hittade de poäng som saknades för ett g så nu har jag sommarlov från skolan! Dock börjar sommarlovet med att jag ska jobba lördag, söndag och på måndag. Sen åker jag hem till Klippan på tisdag och spenderar några dagar där. Ska bli super skönt, bara andas ut där nere igen.

Tentorna som jag gjorde denna veckan kändes ganska okej så jag borde ha klarat minst en av dem. Nu är det 2 ½ månad utan plugg och det känns skrämmande men ändå alldeles underbart.

Sen förövrigt så är det 1 månad kvar tills jag fyller år och mest troligt har Gabbe tryckt ut en liten knodd då med så jag blir moster till ytterligare en liten tolle!

Ikväll ska jag inte göra så mycket, håller på att bli ruskigt förkyld så ska bara ta det lugnt faktiskt!

Ha en super trevlig kväll!
/V♥

2010-05-20 | 20:09:48

Bloggpaus / tentaplugg

Tyvärr kommer bloggen att ligga nere ett litet tag till, eller rättare sagt i 2 veckor till för jag har tentaplugg till max nu.

Två veckor till sen är det sommarlov! Håll nu tummarna för mig!

Ha det så bra och njuuut av värmen som kommer komma!

/V♥

2010-05-04 | 13:32:12

tisdag 4/5-10

Kräftan 22/6-22/7
Efter en riktigt rörig dag känner du att du vill slå dig ner
för dig själv och kanske planera en smula.
God middag!

Tyvärr händer det inte superduper mycket spännande saker i mitt liv för tillfället. Det är väldigt mycket plugg som gäller.
Däremot så åkte vi hem till mamma och pappa i söndags där det bjöds på god grillad mat. Efter det så spelade vi kubb och killarna vann med 2-1 i matcher. Sen bar det av hemåt för lite myspys.

Igår var det skola som gällde igen, lyssnade på 6 grupper när de redovisade kapitel ur boken. Var ganska intressant. Var hemma relativt tidigt vilket var skönt. Började med att slappa lite för att sen läsa klart det kapitlet jag och Madde ska redovisa nästa vecka. Sen städade jag lite och lagade mat.
Sen tog vi bara det lugnt här hemma och hade det allmänt mysigt.

Idag så var det sovmorgon för oss båda, Christian började jobba 11 och jag skulle vara hos Madde vid samma tid. Denna veckan kommer det att vara super mycket pluggande i och med redovisningen nästa vecka men det ska vi klara av. Egentligen är det föreläsning idag men jag har en fruktansvärd huvudvärk så jag stannar hemma. Ska försöka bli av med den så att jag kan plugga sen!


I love you

/V♥

2010-05-02 | 10:36:13

ny design

Nu är äntligen den nya designen uppe, vad tyckes?!

Nu måste jag skynda mig, bussen går om 40 minuter!

/V♥

2010-05-02 | 09:49:02

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Trevlig dag som ger dig avkoppling och utrymme för drömmar.
Förmodligen händer inget särskilt alls.
God förmiddag!
Det var ett tag sedan jag skrev men jag har haft en del att göra. Denna veckan som har varit så har vi haft besök av Christians förädrar vilket betyder att vi har haft fullt upp hela tiden.

Förra lördagen så fyllde mamma år och det firade vi i Helsingör där det var superfint väder. Sen åkte vi till klippan där det bjöds på mat och trevligt sällskap.



Sen har vi firat Pär som också hade fyllt år och det gjorde vi på Wild West steakhouse, var gott men en aningen för mycket. Vi har varit i Ullared, på väla, i Torekov och ja lite överallt. Det har varit väldigt trevligt att ha dem här men plugget har satts åt sidan så den kommande veckan kommer jag att försöka plugga så mycket som möjligt!

Förresten så klarade jag omtentan jag gjorde, blev superduper glad! Nu ska man bara kämpa klart den sista månaden med! Det får gå.

Idag blir det först jobb och sen ska vi åka till Klippan för middag! Plugga lite ska jag nog med!

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!