2010-03-29 | 20:38:19

måndag

(Blir inget horoskop idag för det var bara vecko-horoskop!)


God kväll.
Denna dagen har varit en riktigt lång dag. Det började med att det var skola klockan 8-10 och det var grymt segt. Sen begav jag mig hem till Nina för vi skulle göra klart ekonomistyrningsarbetet och klart blev det men jag var hemma vid 6. Nu är det snart svenska hollywood fruar och det ska jag såklart titta på och sen blir det att hoppa ner i sängen för är grymt trött och imorgon ska jag upp lika tidigt igen. Inte kul men det är bara att acceptera det.

Hoppas ni har en trevligt kväll!
/V♥


2010-03-28 | 21:36:45

godnatt

Nu ska jag hoppa ner i sängen och titta på tv innan jag somnar. Ska upp tidigt imorgon för skolan börjar redan klockan 8 och sen ska jag hem till Nina och göra klart ekonomistyrnings arbetet som är ett år försenat.
Ikväll har vi bara tagit det lugnt, åt pannkakor till kvällsmat och sen blev det sängen och vi tittade på millennium avsnittet som vi missade igår.

Bäst att krypa till kojs så att man kommer upp imorgon.
Sov gott allesammans.

/V♥

2010-03-28 | 14:05:03

mitt i städandet

Vad har jag nu hållt på med i 2 timmar jo jag har städat köket! Det är det enda jag har gjort men det var riktigt skitigt. Tog tyvärr ingen före-bild för jag skulle ju "bara" diska men fick energi att städa allt och omorgnaisera så att det ser någerlunda bra ut i köket nu.

Det som jag har kvar nu är:
› badrummet
› plocka undan saker
› slänga sopor
› boka tvättid
› dammsuga (men det får nog Christian göra för jag har ju varit riktigt duktig idag om jag gör allt detta)


Lägg märke till Chili-serien som Christian är stolt över att vi har!

¨
blomman som vi fick när mamma och pappa var här fick
en plats i köket istället.

/V♥

 

 


2010-03-28 | 11:56:33

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Trots att det ideligen sker saker som inte passar ihop med dina planer
får du en underhållande söndag.
God middag!
Idag gjorde jag något som jag aldrig brukar att göra, somna om när Christian har åkt till jobb. Trodde att jag bara hade sovit i en halvtimme när jag vaknade igen men vi har inte ställt om den klockan så jag hade sovit i 1½ timme istället.

Dagens planer idag är att städa här hemma. Vi är inte så bra på att hålla det snyggt här. Kläder ligger i princip överallt, ska även boka tvättid.

Nej nu är det väl bäst att börja så att jag blir klar här hemma idag.


/V♥

2010-03-27 | 21:39:18

bloggdesign...

Sitter och försöker knapra ihop en bloggdesign nu men jag vet inte riktigt om jag blir nöjd eller inte. Har egentligen inte ork att göra det. Någon som känner sig manad så hör gärna av er :)

/V♥

2010-03-27 | 20:49:52

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Du väljer att leta efter ljuspunkterna i varje läge och det lönar sig.
Du når en oväntad framgång.
God kväll!
Äntligen är jag människa igen, satt på gymmet och mådde dåligt i princip hela dagen. När jag kom hem så var det att däcka i sängen direkt och sen när jag vaknade beställde jag pizza. Mådde inte mycket bättre för det så det blev en låååång dusch och då vaknade jag till liv.
Gårdagen var i alla fall riktigt rolig, blev en hel del shots och dricka. Skulle egentligen med ut men jag bangade det helt. Kom hem och skulle se på så ska det låta men jag somnade ganska fort.

Nu ska jag återgå till körslaget.


Bjuder på en bild från gårdagen.

/V♥

2010-03-26 | 16:34:29

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Att satsa på praktiska beslut lönar sig men bli inte överambitiös och
lyssna inte för mycket på andra.
God eftermiddag.
Gårdagen var full med skola och sen tog jag det ganska lugnt så därför blev det ingen uppdatering igår.
Idag så var det skola igen men bara mellan 10-12 sen åkte jag och Christian till Eurostop där det blev att äta lite, köpa dricka till ikväll och en ny foundation.
Ikväll så väntas det festligheter och jag är typ redan klar. Ganska tråkigt men är man tidig så får man själv skylla sig. Ikväll ska vi fira Emmy och Sanna som har fyllt år och vännerna från klippan kommer. Har verkligen saknat att festa med dem, det var inte igår precis.

Hoppas att ni får en trevlig kväll för det ska jag ha!

/V♥

2010-03-24 | 15:28:06

Irriterande.

Jag har suttit hela eftermiddagen och försökt få ner photoshop till min dator men har inte lyckats. Har försökt flertalet gånger och har haft ordentliga problem med vårt internet som klabbar var och varannan dag.
Däremot så såg jag en mapp på skrivbordet och klickade på den och vad är där?! Jo photoshop installationen så den hade kommit hem ändå. Ganska irriterande om jag säger så. Nu väntar jag på att det ska installeras.

Jag fortsätter att spela the sims sålänge!

/V♥

2010-03-24 | 11:33:50

nyklippt

Jag kom hem för ett litet tag sedan från frisören, ringde runt imorgon och letade första bästa tid. Det var verkligen på tiden för det var hur slitet som helst. Nu ska man bara vänja sig vid det också. Jag bjuder på en bild bara för att vara snäll.

/V♥

2010-03-24 | 09:17:41

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Månen ger din onsdag ett oväntat djup.
Skäm bort dig själv och strunta i vardagliga stressmoment.


Detta börjar bli illa nu, har varit ledig i snart en vecka och jag har inte bloggat för fem öre. Anledningen är väl att det inte händer något roligt, jag vet inte.

I fredags så städade jag och sen blev det festligheter för Madde fyllde år. Var och åt och spelade bowling som avslutade hemma hos oss med lips och gh.
Sen övriga helgen gjorde jag inte så mycket, spelade the sims och slappade, måndagen ungefär likadant.
Igår var vi i Kungsbacka för att utforska Freeport, var väl lite halvnöjda men jag kom hem med lite saker i alla fall. Två örngott där det står "här sover en prins" och "här sover en prinsessa". Kvällen bestod av att vi låg i sängen och spelade sims och tittade på tv.

Vi har blivit lite sims beroende här hemma, jag spelar the sims 2 och christian sims 3. Jag gillar nog 2an bätte för det är lättare att göra fler familjer. Gillar att byta för det går ju så jädrans bra för dem.

Idag ska jag försöka gå ner på stan för att klippa mig, vet inte var jag ska klippa mig bara. Ska städa lite här hemma, eller mer plocka undan allt skit som har kommit på några dagar.

Avslutar detta nu och återkommer antagligen senare igen!

/V♥


2010-03-19 | 08:52:05

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Vad du vill ha och vad fredagen erbjuder stämmer inte alls överens.
Du är irriterad, av flera skäl.
God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen för jag vaknade av ett sms halv 8, känns inte kul första dagen på sin "lediga" vecka. Sen dess har jag lyssnat på the voice och chillat ganska mycket.
Nu har jag äntligen gjort klart båda tentorna och det har varit full fläkt med pluggande och en tripp till Klippan för att föreläsa för Sp-eleverna. De båda tentorna får man väl se om man klarade, jag hoppas på det orkar inte att ha fler tentor efter mig.

Idag på schemat så står det städning, tvättning, träning och sen ikväll ska vi fira Madde som fyller år idag. Grattis grattis!

Nu ska jag äta frukost och sen börjar städningen så att jag kanske hinner gå på stan med och fixa lite saker.


min sötepöte

/V♥

2010-03-13 | 16:27:42

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Mysig lördag som passar fint för nöjen.
Särskilt lyckat blir det om du planerar och ordnar själv.


Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera. Sen vi kom hem så har det varit ett fullt sjå med att komma tillbaka in i plugget. Har tenta på måndag och sen på torsdag så det är mycket att stå i för tillfället men sen är det 1 veckas lov som gäller. Det är verkligen efterlängtat!

Tyvärr måste jag återgå till pluggandet så att jag lär mig någonting men jag återkommer när jag har fått ett liv igen :)

/V♥


2010-03-02 | 17:57:39

bilderna ifrån kryssningen


Vår fina hytt


innan buffén


isen låg ruggit snyggt på vattnet


en snarkandes Christian

/V♥

2010-03-02 | 17:25:48

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Det händer många olika saker och det passar inte dig riktigt.
Du känner dig överrumplad och stressad.
Goddag!
Jag orkade inte att skriva igår när vi kom hem från kryssningen så jag kör uppdateringen nu.

I söndags började vi färden mot Stockholm och också Birka båten. Allt gick bra och jag lär mig mer och mer pensionär-stilen vid på och avstigningar, alltså först in och först ut. Kvällen börjades med att vi chillade och drack bubbel inne hos Iris och Pär för att sen gå ner till buffén, var riktigt gott och det fanns så mycket mat. Efter det var det taxfreen som gällde, dumt nog hade jag lämnat mina pengar uppe i hytten. Sedan hade vi lite mys igen inne hos Iris och Pär. Hela kvällen var underbart mysig. Vid midnatt fick jag en drink av Christan för det var vår 11-månaders dag då och det var nog den godaste drinken jag någonsin har druckit. Sängen hälsade vi inte på förrän vid 2-3 någonting.
Vi vaknade runt 9 och då var det frukost dags, ännu en buffé. Älskar verkligen det för då kan man ta vad man vill och hur mycket plus att man får riktigt goda efterrätter! Sen gick vi upp till hytterna igen för att sova lite men som vanligt så kan jag inte somna om igen så jag låg och läste snabba cash medan Christian snarkade sött. Efter stödvilan så gick vi ner till taxfreen och jag handlade en hudkräm och lite godis. Det var det enda jag köpte till mig själv, handlade däremot en massa till mamma och pappa.
Vi kom till Skutskär igen runt halv 7 men då skulle  vi gå ca 5 km med våra rullväskor. Det skulle inte ha varit så jobbigt om det inte skulle ha varit för att de hade snöat så frukansvärt och blåst så att vissa drivor var över 10 cm djupa. Igår blev det sängen tidigt, tror att jag somnade lite efter 10.

Idag så skulle Christian till tandläkaren vid 10 och det var tänkt att vi skulle åka till Gävle direkt efter men Christians batteri på bilen hade dött så han lånade hans föräldrars bil. Sen blev det bara att vänta på att bilen skulle fungera igen. Tror att vi åkte runt 12 och då blev det en snabbis på gallerian nian, var in på teknikmagasinet för att köpa en mus till datorn (kunde inte vänta till jag kommer hem), en bluetooth till datorn så att jag kan föra över mina bilder från mobilen och högtalare till Pär. Efter det begav vi oss till Valbo och där blev det också lite inhandlat, en tröja och lite smink.

Jag skulle egentligen ha lagt in bilder nu i bloggen men min mobil är inte färdig synkad med datorn så det får bli i ett annat inlägg.
 
Ha en bra kväll!

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!