2008-12-31 | 10:39:45

Onsdag

Det har varit lite dålig på att uppdatera känns det ja.
I helgen var jag hos gabbe och hennes internet fungerade inte fråns igår så det blev en del pluggande och mysande med katterna. Sen igår blev det att åka till östra med alex och ia. Spelade gh, jag har förövrigt blivit betydligt mycket bättre.
Idag ligger jag här med värsta huvudvärken som måste gå över för ikväll är det feeest :D
Detta blir nog årets sista (och klenaste) inlägg så Gott Nytt År på er alla.

/ V

2008-12-26 | 17:24:25

Fredag

Inte uppdaterat på ett tag. Har gjort en hel del och ingenting alls.

Tisdag Firade vi jul hemma, fick min mikro och lite annat till min lägenhet. Hade väldigt trevligt och vi tog även foto på alla syskonen. Matilda var överglad för att hon hade fått en mp3 och sen en resa till spanjen och hon skulle bada i en pol.

Onsdag Åkte vi till Skottorp och firade jul. Åt god mat och skrattade med Alex och Katti. Katti var även jultomte hos grannen så jag och alex satt i bilen i över en halvtimme och väntade. Kvällen slutade med att vi satt och diskuterade saker mellan himmel och jord.

Torsdag Crille ringde mig halv 12 och åkte med honom i 2½ timme, var kul. Sen bar det hemmåt och gjorde ingenting. Kollade på film sen bar det av hem till anna och åt och spelade jag har aldirg, tjötade och drack gott. Bar av hem när de andra skulle sticka ut.

Idag bar det av till jobb vilket ledde till är att jag började förtidigt. trodde jag började 9 men började kvart över. Skit i vilket, risken är däremot att jag jobbar över för har as mycket att göra. Ringer mycket så har inte tid att sitta här längre.
Ikväll är det fira crille.

/ V

2008-12-23 | 13:56:06

Tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Du har visserligen mycket att göra men
tisdagen kan ändå bli avkopplande och rolig. Ta det lugnt.


-

Dagen började med att stiga upp tidigt och göra vid sig för att åka till Familia med Anna. Det var väldigt trevligt och idag var det inte jag som hade låg iq. Anna hade knappt koll på händer och fötter.
Nu sitter jag här och ska snart paketera in den sista julklappen. Kommer bli superduper bra. Det är sjukt att vi ska fira jul idag och att julafton är imorgon det är sinne. Jesus föddes för snart 2008 år sedan eller är det 2009? :O
Jag önskar mig inte något speciellt iaf så får se vad det blir ikväll.

/ V
  
Två bilder på vårt fina pepparkakshus, TOMTEN ÄR DÖD!
Det är min sida som ser vackrast ut (not)

2008-12-22 | 19:54:29

Måndag

Kräftan 22/6-22/7

Om du bara kan undvika att stressa blir måndagen
givande på många sätt. Så glöm inte pausa då och då.

-

Jag har iaf inte stressat idag skulle både ha pluggat och städat men nej gissa vad jag har gjort. Jag har spelat the sims från typ 12 idag till 7 ikväll. Inte bra det här nej. Nu ska jag iaf ta och städa, baka pepparkakshus med alex, bränna ut en film, fixa mina rim och plugga.
Imorgon blir det Familia med Anna ska hitta mina 2 julklappar för 50 kronor. Lär inte bli lätt men det får gå.

dagens låt som har gått om och om igen idag är Again med Lenny Kravitz



/ V


2008-12-21 | 20:42:57

mors lilla lathund

idag har jag inte alls varit så flitig som jag skulle vara. Har däremot städat men måste städa mer. Pepparkakshuset är inte byggt ännu och jag har bara läst 50 sidor i ekonomistyrningen. Gillar låten mors lilla lathund som var med i pippi för det stämmer perfekt in på mig idag, jag gör hellre allt imorgon!

Matilda var här en sväng innan också. Hon är så ofantligt söt, vi satt och åt mat och hon blundade på ett konstigt sätt så jag frågade henne om hon var blind eller vad hon höll på med så sa hon "Nej jag njuter bara av maten". Det såg sjukt roligt ut. Älskar den lilla tjejen.

Jag har även skrivit lite till på mina julrim. Går väl sådär men bättre dåliga än inga anser jag.  Kommer nog inte själv få ett julrim men det är roligare att ge än att få. Det är sjukt vi ska fira jul om två dagar det är liksom snart här. Man börjar även tänka på att året har gått sjukt fort och att det kändes som att man fyllde år precis. Jag blir 20 om ett halvår det är skadat. Det känns som att jag precis fyllde 18?! Sen att Matilda blir 8. Den lilla sparvlen blir 8 hon är fasiken snart 10 och sen går det utför ( om hon blir som sina mostrar ). Det är sjukt helt enkelt.

Imorgon ska jag träffa Emma på eftermiddag/kväll och innan dess blir det väl plugg och städning. Måste göras till tusen.

/ V

2008-12-21 | 01:18:28

Söndag

Kräftan 22/6-22/7

Du har för mycket att göra och du får inte det stöd som du hoppats på.
Just nu tål du inte latmaskar.

-

Detta kan nog stämma för morgondagen. Mamma har sagt att vi inte får göra pepparkakshuset fråns det vi har städat ovanvåningen. Jag ska städa ovanvåningen fast att jag inte bor hemma tycker det är orättvist ;) Ska även plugga imorgon så jag kommer att vara en hurtbulle.

I fredags så var det mys hos Reka vännen, stack hem tidigt för mådde inte så superbra. Upp runt 8 och iväg och jobba. Just nu känns det lite så hm det är jäkligt bra att man ändå har ett extra jobb. Det är många som inte har det. Iallafall slutade 5 och hoppade på bussen mot hbg för att ta tåg. Alex hoppade på i Ramlösa. Pappa hämtade oss på stationen och vi kom hem och åt superduper god mat. Mammi och pappi har haft gäster i två dagar i rad när jag har varit hemma. Gud vad jag älskar mammas mat + att jag slipper laga mat själv. Sen bar det av till Karlssons där vi mest slappade och kollade på en film. Mysmys.
Crille fyllde även år. Grattis till dig vännen min ♥

Nu sitter jag här. Blir nog sängen snart för att orka upp imorgon.

Dagens låt är faktiskt poker face med lady gaga. Var sugen på fest idag!


2008-12-19 | 17:37:38

Fredag

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för nöjen men om kvällen blir alltför sen kan du tappa humöret.
Du behöver en del vila också.

-

Detta stämmer som satan. Ska iväg sen till Reka där det bjuds på tillsällning ska vara nykter idag för gårdagen var för hård! Ska hem och sova mår piss.

Iallafall ska kanske berätta lite om gårdagen. Den började med att vi åt på Verona och mös sen gick vi till min lägenhet och spelade shot-tre-i-rad och hade allmänt trevligt. Lite fler folk trillade in. Sen bar det av till mårtensson där vi sjöng karaoke. Jag, Marie och Sandra sjöng macken lät väl som när man kör över en katt och jag rockade till den. Hur man nu kan det?! Blev även rosa helikopter med ekparna. Hade väldigt trevligt i alla fall. Kom hem och pratade lite med carez på msn och började städa sen märkte jag att det fattades ett dricksglas så jag började leta. Jag har fortfarande inte hittat det. Skit i vilket. Kvällen slutade med datorn i sängen, camen igång och jag som sov. Idag mår man som man förtjänar helt enkelt.

Idag har jag varit och klippt mig och spungit i butiker för att alex skulle hitta julklapp :/

/ V


2008-12-18 | 14:31:23

Torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för dans, musik, nöjen och humor.
Just nu har du dåligt tålamod med stillsamma stunder.

-

Kan nog stämma ja för ikväll är det fest :)

Redovisningen gick bra. Fick godkänt på vårt projektarbete vilket känns väldigt skönt nu inför julen. Lämnade även in vår kompletering idag så får se vad hon tycker om den. Det var många som var duktiga idag och det är skönt att alla ligger på ungefär samma nivå.

Just nu har jag tagit en paus från packandet / städandet. Det är alltid ett dilemma om vad man ska packa ner och vad man inte ska. Jag ska vara hemma i ca 2 veckor och vettismen. Hur svårt kan det vara liksom. Jag har beslutsångest om vilka kläder som ska med, ska jag ta med mig alla böcker hem och allt sånt onödigt. Får väl packa och sen sålla bort alla onödiga saker.

Ikväll ska jag ut och äta med tjejerna från gruppen plus en annan grupp. Kommer bli übermysigt. Efter det beger vi oss till min lägenhet där vi ska förfesta och sen drar vi ut. Kommer säkert bli asbra!

Nu ska jag fortsätta att städa.

/ V


2008-12-17 | 18:17:31

Onsdag

Kräftan 22/6-22/7

En trevlig och lekfull onsdag som gjord för nöjen av olika slag.
Du söker omväxling och nya intryck.

-

Idag började med föreläsning och vi gick igenom en övningstenta. Det kan verkligen behövas då jag inte har pluggat så värst mycket på det ämnet. Det är ganska jobbigt faktiskt. Efter det stack vi hem till Nina för att fixa med vår presentation igen så nu är den klar. Vi blev även klara med våg komplementering.
ikväll händer inte jättemycket ska lära mig det jag ska säga imorgon och runt 8 ska jag bort till emmy och hälsa på där för hon har förfest. Jag sticker inte ut idag utan det blir imorgon istället :P

nu ska jag fixa lite här :P

/ V


2008-12-16 | 21:51:33

en söt liten sak

ikväll har jag varit och hämtat mina lock som jag glömde när jag flyttade där ifrån. Skulle pluggat mer men råkade somna på soffan. Vilket inte var bra med tanke på hur mycket jag har att plugga på

Har även pratat med Anna och hon ska pyssla lite till mig. Kommer bli riktigt nice. gillar det hon har gjort innan så tror inte att det blir något att klaga på!

Just nu tittar jag på Bodyguard älskar den filmen så sjukt. Sen blir det sängen blev sent igår.
Nu ska jag ta och pyssla om mig.

/ V

2008-12-16 | 12:35:09

Tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Större delen av tisdagen går åt till praktiska
saker som du vill sköta om. Och till pyssel i ditt hem.

-

Någerlunda sant, har hållt på här i lägenheten och diskat, städat undan och funderat på hur jag ska ha mina saker.

Om några minuter så kommer tjejerna hit och vi ska hålla på med förberedelser till vår presentation på torsdag. Sen ska vi även sammanställa våra kommentarer till de som vi ska opponera på. Kommer gå bra.

För övrigt så var det jordskalv hemma i skåne imorse. Alex skickade sms till mig halv 7 men när jag vaknade 8 trodde jag att hon ljög så satte på texttvn och fan ta henne hon hade rätt. Sen kom jag på en sak Alex gå ALDRIG och då menar jag verkligen ALDRIG upp så tidigt. Jag tycker det är synd att jag missade upplevelsen för det skulle ha varit asballt.



Förövrigt förtillfället så hatar jag att vara student. Det är en vecka kvar tills vi får studiebidrag och jag är iprincip pank. Får kolla över detta till nästa månad. Iofs så har jag handlat en hel del saker till min lägenhet. Men det är en principsak ändå.

/ V


2008-12-15 | 22:16:20

,



såhär såg det ut för någon timme sedan precis innan csi, som förövrigt ipricip var helt onödigt idag för det var ingen lösning på fallet. sånna avsnitt är totalt onödiga! Snart blir det sängen för att upp och träna imorgonbitti igen med Jenny!
Blev förövrigt ingen ekonomistyrning denna kvällen. Det fixar väl sig :p

2008-12-15 | 18:01:31

du får inte göra om mitt namn och kalla mig för din.

Föreläsningen idag var riktigt seg! Satt mest och tänkte på annat vilket de flesta i salen nog också gjorde. Harald ser ut som doktor snuggels men han är drygare än ett diskmedel. Det kan ta år för honom att berätta en sak. Vilket innebär att man somnar ibland. Nog med detta.
Nu sitter jag här och är riktigt mätt. Har fixat mitt muntliga till på torsdag och ska alldeles snart sätta mig med det arbetet som vi ska opponera på. Sen blir det kanske (läs med stora bokstäver och ett stort frågetecken efter) plugga på ekonomistyrning. Sen vid 9 blir det tv för då är det CSI vilket jag älskar.

Har glömt att berätta att mitt "datorskåp" är uppe på plats. Det kommer att komma bild senare för just nu orkar jag inte resa på mig!



Däremot lägger jag in en bild på Gabbe och Daniel för att Gabbe är så kär att hennes immunförsvar har försvunnit och hon har ingen röst kvar :p

2008-12-15 | 12:05:47

Måndag

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för shopping, affärer och liknande.
Du har förmodligen roligt också men mest handlar det om fynd.

-

Nja kanske inte riktigt? Blir bara skola och plugg idag.

Jag har börjat få Anna syndromet, vakna mitt inatten går upp och tror att man ska gå upp då. Jag gjorde det inatt klockan 3. Nu förstår jag hur du känner :p Var och tränade med Jenny innan och jag ska mest troligt träna imorgon med :) känns riktigt skönt att man har "kommit" igång med det. Måste hålla i det efter jul med. Ska träna minst och absolut minst 2 gånger i veckan. Innan har det bara varit ursäkter för att inte göra det men jag ska skärpa mig.
Nu ska jag gå och göra vid mig inför en 3 timmar lång föreläsning.
/ V


En spice-bild från i fredags :) ♥

2008-12-14 | 22:49:53

dream a little dream

Nu blir det snart att krypa i sängen, ska upp lite innan 6 imorgon för att hinna med tåget till Halmstad.


Älskar denna satan i de Ave mary a med Pink

2008-12-14 | 22:07:35

,

Följ min blogg med bloglovin

2008-12-14 | 18:01:05

Söndag

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en spännande, glittrande söndag
fylld av oväntade idéer och givande möten. Full fart.

-

Kanske inte riktigt nej.

Igår var vi på ikea och väla. Köpte pallar till soffbordet så att man kan vara lite fler där. Köpte även en ny mobil. Blev Samsungen, gillade den efter att ha sett josses.
På kvällen åkte vi till Kenth och jim där vi firade att Kenth har fyllt 18, så alltså fest igen. Slutade väl inte allt för bra och idag mår jag lite som jag förtjänar efter 2 dagars hårt festande. Åker upp till Halmstad imorgonbitti istället för ikväll. Vill och orkar inte åka upp nu ikväll måste chilla;)
Idag är det även julbak hemma hos familjen Andersson och det bjöd på mycket pepparkaksdeg.
Här är några bilder från dagen.

  



/ V


2008-12-13 | 09:56:29

Lördag

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en underhållande och spännande afton.
En liten gnista kan bli till en riktigt het låga.

-

Får börja med att tacka alla igår hade riktigt roligt :D Har väl sagt en del man inte borde men sånt får man ta. Livet är för kort för att hänga upp sig på sånna saker.
Idag mår man som man förtjänar iaf är astrött alex skickade sms till mig klockan 9. Höll på att dö då iom att jag kom hem runt halv 4-4. Har inga bilder på gårdagen själv (vet inte var min kamera är och har inte letat efter den heller) utan det stod Anna för.

Ska snart ner och äta frukost sen ska jag, pappa och alex (som förövrigt är hos jim så vi måste köra en omväg. HATE IT not) sen ska vi köra till ikea, väla, titta till gabbes katter och sen upp till halmstad och fixa med min lägenhet. Kommer mer och mer i ordning och det känns skönt.

Sitter förövrigt och lyssnar på Pinks låt Ave Mary A den är bra den



/ V


2008-12-12 | 08:53:11

FREDAG!

Kräftan 22/6-22/7

Helst vill du ha en lugn fredag,
men det kan dyka upp ett spännande förslag som du bara måste nappa på

-

HELL NO! Det är josses födelsedag idag så jag vill INTE ha det lugnt :P

Idag började bra. Gick upp halv 8 och var lagom pigg (trött). Gjorde mackor och slängde ner dem i väskan, är ingen morgon ätare direkt. Cyklar till skolan för att vi ska ha gäst föreläsning i typ aulan. Står där lite över 8 helt ensam. Tyckte det var konstigt, sen ringer jag runt ingen svarar mer än Madde. Vi började inte fråns 10! Så nu sitter jag här i soffan kollar på the voice och äter frukost. Ska snart packa med ska ta bussen tillbaka till skåne vid 2.





Så här vackert är det utanför min lägenhet. Där lastbilarna står ligger även ett bageri, luktar alltid supergott här. Det är även där bussen går ifrån. Kommer bli så lat sen :p

/ V


2008-12-11 | 19:29:36

det var på tiden.

Föreläsningen idag gick bra förutom att jag gäspade så högt att Harald hörde det, men det är sånt som händer. Efter det så finslipade vi på vårt projektarbete så vi är typ klara nu. Bara innehållsförteckningen kvar. Det känns så underbart skönt att organisations uppgifterna är avklarade, de har präglat en de senaste veckorna och man har inte dirtekt kunnat fokusera på något annat. känns som att man kan pusta ut för en gångs skull. Tyvärr har man den första av 2 tentor om en månad så det blir plugg över julen.


När jag kom hem var det matlagning på schemat. Orkade inte riktigt laga spagetti och köttfärssås så det blev kotlett med potatis i ugnen. Så nu är det bara disken kvar. Orkar inte :/ Ingen som känner sig manad?


Ska iaf snart ta tag i diskandet fast att jag inte orkar för efter det ska jag ut och gå. Känner att träningsverken börjar komma från bodypump passet imorse.

/ V

2008-12-11 | 12:47:21

Torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du vill ha lugn och ro, och med stor sannolikhet
är det exakt vad torsdagen erbjuder. Inget händer.

-

Imorse var det att stiga upp tidigt (klockan 7) för jag hade ett bodypump pass vid 8.
Sen har jag inte gjort så mycket. lagade bara mat och dammsög lägenheten.

Ska iväg till skolan nu! Ekonomistyrning, killing me softly. :p

/ V


2008-12-10 | 20:55:15

en liten fundering

Jag tänkte köpa en ny mobil nu kring jul. Den jag har idag är rent utav cp. Ljuder fungerar bara ibland när den själv vill. Det är iofs mitt egna fel för jag har tappat den ett antal för många gånger. OPS säger jag bara. Vet inte riktigt vilken mobil jag vill ha. Här är två kandidater om ni vet någon bra så kan ni kommentera! 

LG KC550 och Samsung F480
     


2008-12-10 | 11:05:07

Onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen kan bli mysig och romantisk
men det krävs förmodligen att du planerar det du gör rätt väl.

-

kommer inte bli romantisk för fem öre :p

Skulle tränat imorse men har sån träningsverk i armarna att jag skippade det. Får bli imorgon istället.
Jag ska snart göra vid mig för att sticka till Sofie. Vi ska ha intervju idag till vårt organisationsprojekt. Går säkert bra :) Sen blir det plugga ihop arbetet.


Kommer se ut som en nörd snart efter allt pluggande ;) not.

/V


2008-12-09 | 10:02:51

Tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Du skulle trivas bäst med en romantisk tisdag,
men du måste ta egna initiativ om du skall få en sådan.

-

skulle ha varit kul med en romantisk tisdag men det kan man nog glömma :p

Klev ur duschen för ett tag sedan men sitter fortfarande med handduken på mig, så skönt! Känner mig pigg med för den delen. Klev upp halv 8, slängde på mig träningskläderna och sen iväg till sats där jenny väntade på mig. Känns skönt att jag har försökt att komma igång igen efter ett väldigt långt uppehåll :s
Körde lite på löpbandet sen blev det styrketräning. Kändes som ett bra pass så det blir nog det i fortsättningen med. Ska försöka träna 2-3 morgonar i veckan. Får väl se hur det går ;) Har iaf kommit på att det är bra att gå upp tidigt fast att man egentligen inte orkar för man blir så mycket piggare.

Jag ska snart klä på mig för att sedan cykla till maxi och handla mat (!) kylskåpet är ganska tomt. Frysen börjar även tryta. Det jag har att välja mellan som måltider är, hör och häpna: Köttfärs, köttbullar och pasta! Gud vilken variation va? :p
Min inköpslista är lång nu :p

Senare idag blir det att cykla till Nina där vi ska åter igen hålla på med organisationsprojektet. Känns rätt skönt faktiskt, gick bra igår men som Nina rättade mig igår med "ropa inte hej innan du är över bron"

Får se när jag kommer hem och om jag orkar skriva mer ;)

/ V


2008-12-08 | 09:23:32

Måndag

Kräftan 22/6-22/7

Du är på ganska dåligt humör, rastlös och otålig.
Detta förvärras av att inget roligt händer just nu.

-

Nja rastlös och otålig kanske jag är och nej det händer INGET roligt idag.

Klockan ringde 06,45 för att jag skulle ner och tvätta. Makade mig upp med tunga ögon. Har varit vaken sen dess och kan säga att tiden har gått helt sjukt fort. Jag kollar på nyhetsmorgon(!) och stryker. Vuxenpoäng där ja. Ska snart äta frulle och sen ner och hämta den sista tvätten. Jag är dessvärre inte så sugen på frukost men man måste ju ;P
Idag blir det ekonomistyrningsföreläsning i 3 timmar. Gäsp. Efter det blir det organisationsplugg med brudarna. Ser kanske inte fram emot det men man har iaf de 3.

Julen närmar sig även med stora steg och jag har funderat länge på vad jag skulle önska mig utan att komma på något. Sen igår slog det mig jag behöver ju saker till lägenheten :p både högtalare till datorn och till den kommande tvn :P det sista har jag nog redan fixat själv. Sen är det ju aldrig fel med presentkort på typ ikea så man kan köpa lite tavlor. Sitter här med helt kala väggar inte snyggt precis :p Har ju bara bott här i en vecka så det är ju förståligt men ändå :p

Nu ska jag kila till tvättstugan.

/ V


2008-12-07 | 18:57:40

Söndag

Kräftan 22/6-22/7

En spännande söndag.
Du är impulsiv och din fantasifullhet påverkar även omgivningen. Händelserikt.

-

Kanske inte nej :P

Gårdagen var mycket trevlig, tacka spice. Åt, drack, spelade med andra ord och snackade en massa skit. Hade dökul.
sov även hos hilda inatt så man är lagom sliten idag. Skulle ha pluggat idag men icke så nicke. ska faktiskt sätta mig nu och göra lite.

Fick även precis ett samtal från tidningen glamour. Höll på att garva ihjäl mig när jag hörde att han som ringde läste innantill på sin dator om vilka erbjudanden man fick. Det var inte ens talspråk. Om man väl ska försöka sälja något via telefon får det förfan låta lite mer proffesionellt eller vad? Han hakade upp sig på ord och allt. Lär dig textjävlen och gör den till din. Verkade inte som att han har gjort en enda redovisning i hela sitt liv. Lät så fruktansvärt tråkigt i den minuten jag "lyssnade" på honom, tur att man kan hålla sig för skratt ibland.

Nej nu blir det plugg på schemat och sen åka hem till lägenheten och krypa ner i sängen bums, har tvättid imorgonbitti! Wopido!

/V


2008-12-06 | 16:02:18

usch fy och blä

... just så känner jag mig för mintzbergs bok. Jag gillar inte den och jag hade oturen att dra den lotten med hans namn. jag har dessvärre inte pluggat så jättemycket idag attans bananer. Jag har fixat Mintzberg boken men jag har ju ekonomistyrning med. Tar det imorgon.
Ska snart göra vid mig för måste ta ut pengar till ikväll.
Har även gjort en grej till hilding ikväll:p inget speciellt utan bara ja, en sak :p

Ska skriva ner sammanfattningen av de sidorna jag har läst i mintzberg nu. Ha det nice

/ V

2008-12-06 | 13:23:08

Lördag

Kräftan 22/6-22/7

Lite omväxling skulle inte skada.
Det kan räcka med något litet, kanske exotisk mat eller en ny miljö.

-

Ny miljö kan det kanske vara hildas nya place? Vi säger det iaf:P

Igår bar det av till östra och stisseland med alex och ia. Hade rätt så trevligt. kom hem runt 2 tiden och det blev sängen.
Vaknade 11 och stack ner till Engströms, där karro kollade på skidskitet och matilda på eva och adam, vad valde man om inte eva och adam liksom? kom hem nu och nu ska jag plugga som satan för ca kvart över 6 kommer anna och hämtar mig och sen ska vi till hilding :) blir mat, spel och dricka för hela slanten, det gillar vi.
Nu ska jag sätta mig med den underbara boken STRUCTURE IN FIVES med HENRY MINTZBERG! gud så kul NOT! Måste göras iaf.

/ V


2008-12-05 | 15:06:30

Bilder på min lägenhet


Soffan och pentryt


säng hörnan


kartongerna står så fint på hög^^


2008-12-05 | 11:29:24

Fredag

Kräftan 22/6-22/7

Egentligen ingen dramatisk dag, förmodligen händer inget alls.
Du myser, trivs och hämtar andan.

-

Horoskopet har delvis rätt idag faktiskt :p Det händer inget dramatiskt iom att jag ska plugga satan i det.
Ikväll åker jag hem igen och ska på middag med familjen. Däremot hämta andan stämmer inte, ska ju plugga.

Jag börjar få lite ångest iom att jag ligger lite eftet i allt. Måste verkligen ta hela helgen till att plugga,plugga,plugga och åter plugga. Ska även till Hilda imorgon. Äta gott, spela spel, umgås och dricka gott. Ser fram emot det.

Just nu sitter jag och har Mtv på de har spelat skitmånga bra låtar i rad nu. Just nu så spelar de Pink med Sober. Den är skitbra, hela hennes album Funhous är bra. Albumet går på repeat på min ipod om jag ska vara ärlig. Jag har alltid haft en liten förkärlek till pink. Hon har låtar som passar alla ens humörer om man ska kalla det så, gråtlåtar, festlåtar, lugna låtar men ändå med krut i tror ni fattar.

Nu blir det duschen, sen ska jag plugga och städa lägenheten. Har inte diskat på 3 dagar. OPS!
Mamma läs det som jag har inte varit hemma så mycket och det är inte så mycket.

/ V


2008-12-04 | 17:06:05

Torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Torsdagen blir ganska vardaglig
men avrundningen blir oväntat fin: En romantisk, spännande afton.

-

God eftermiddag.
Imorse var det bara att gå upp tidigt för idag var det redovisning för hela slanten, gick nog bra men det återstår att se :)
Fanns ju de som inte alls var förberedda men det är en annan femma, tråkigt för dem.
Efter redovisningen åkte jag hem till Madde där vi lagade mat och sen blev det lite plugg snack och sen allmänt. Skönt som satan.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mår inte så jättebra faktiskt. Blir iaf en dusch och lite sånt.
Måste hitta min mobil med :p vet inte riktigt var den är och ljudet fungerar fortfarande inte så ja good luck liksom:p

uppdaterar kanske senare när jag har något vettigt i skallen :p

/V


2008-12-03 | 21:21:13

min kväll.

Så här ser min  kväll ut, datorn framför mig och jag pysslar lite med ett fotoalbum samtidigt som jag pluggar på det muntliga och kollar på andra avenyn. :p många järn i elden har jag allt. Har inte blivit så mycket pluggande som jag skulle ha gjort faktiskt. Mamma ringde innan så det blev lite prat med henne. Alex har fått en ny mobil lite avis jag är där va :/ Jag behöver med en ny men får vänta tills jag blir rik eller något liknande. Aja ska återgå till att göra allt möjligt :)
missade att säga att jag bakade en misslyckad sockerkaka innan. eller ja den var bara misslyckad på formen annars var den hur god som helst!


/ V


2008-12-03 | 15:53:27

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen blir mest en paus mellan olika upplevelser.
Du smälter sådant som har hänt de senaste dagarna.

-

Så jäkla arg jag är nu, jag har varit utan internet sen i söndags pga att en på kundtjänst inte kan sina saker, jag kunde ha fått det i måndags fick jag reda på nu. "Det tar upp till tre dagar innan de fixar det" Okej jag ringde nu och det tog 5 minuter för att få det fixat. Okej jag har haft endel plugg att göra men det är principen.

Nog med det nu.
Idag blir det att öva på redovisningen till imorgon ska försöka att sticka och träna med. har inte gjort det på EVIGHETER :/ Imåndags så skulle jag haft föreläsning hela dagen men skippade lite för att min kusin Katarina kom hit så vi gick på stan och jag fixade de sista julklapparna till familjen. Ska fixa de andra med blir nog i helgen. Sen pluggade jag lite bara. Igår blev det sovmorgon, skulle egentligen inte ha det men jag var bara så lat så att jag sov vidare. Sen bar det av till Nina där vår grupp gjorde organisationen. Stack och handlade mat efter det, hade typ ingenting här i lägenheten. Man blir alltid chockad att man har så lite mat som man har :P Försökte även hitta en adventsljusstake att ha i fönstret men det sket sig :p

Nu ska jag slå in julklapparna.

Nöjd Ida ;) haha

/V


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!