2010-02-28 | 11:48:15

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Skön söndag som blir ännu bättre med hjälp av levande musik eller dans.
Även sport kan locka lite.
Godmiddag allesammans!
Igår spelades det för första gången rummikub i familjen Hillgrens hus, blev en hel del skratt innan Iris och Pär kom in i spelet. Vi kom i säng runt 1 halv 2 och sen har jag sovit otroligt gott tills det att min mobil ringde. Christian hade fått för sig att vi skulle skotta uppfarten men han låg kvar och sov, som vanligt så har jag svårt för att somna om igen. Fick upp Christian vid havl 10, då blev det frukost men ingen skottning för det hade Pär redan åtagit sig.

Nu sitter jag här och chillar och om en timme kommer taxin för att hämta upp oss. Väskan står packad och jag är riktigt taggad för att åka på kryssning med tre underbara personer!

Nu blir det chill med de andra!

Ha en trevlig dag!

/V♥

2010-02-27 | 20:37:54

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Du får mycket gjort. Dina praktiska sidor löser många problem just nu.
Dessutom en romantisk kväll.
Godkväll!
Gårdagen var superbra och Brolle var sjukt duktig, helt klart en sevärd musikal. När vi kom hem så hade vi lite mys med kex och ost innan vi gick ner och tittade på curlingen. Jag somnade ifrån som vanligt men det gjorde även Christian så det gör inte så mycket.
Imorse vaknade jag vid 10 men sömntuta till pojkvän ville sova längre men vi lyckades få upp honom vid 11, då blev det en snabbdusch och sen pannkakor till brunch. Efter det så åkte vi till Valbo, skulle egetnligen ha hittat något fint att ha på mig imorgon på båten men det gick inte riktigt min väg det där.
När vi kom hem så väntades det 3 rätters middag och gud så gott det var, magen är fortfarande helt svälld. Killarna sitter där nere och tittar på hockey medan jag och Iris sitter vid varsin dator och kollar facebook.

Imorgon ska vi som sagt iväg och åka båt, det blir säkert lika trevligt som förra gången.

Nu ska jag njuta av denna lördagskväll, ha en fortsatt trevlig kväll ni därute!

/V♥

2010-02-26 | 18:09:02

dags för brolle...

En snabb uppdatering nu precis innan vi åker, vilket vi gör om ca 15 minuter och jag är helt klar för en gångs skull. Har verkligen sett fram emot denna kvällen! Trevligt sällskap och en härlig artist, kan inte bli mycket bättre!
Ha en superbra kväll!


Bjuder på en bild på mig och älsk

/V♥

 


2010-02-26 | 09:46:58

fredag!

Kräftan 22/6-22/7
Trevlig fredag som antagligen bjuder på familjeliv och
 mysiga ögonblick av olika slag. Du är kreativ.

Nej jag är inte död! Har bara haft supermycket i skolan så jag har varit helt slut på kvällarna.

Igår åkte vi upp till skutskär. Det tog 1½ timme längre tid än väntat men det berodde på vädret och en jäkla lång trafikstockning i stockholm som vi stod i ca 30 minuter. Usch säger jag bara. När vi kom fram så fick vi super godmat och sen tittade vi på bröllopsfotografen. Iris gav upp först och sen somnade jag efter lite mer än halva.

Somnade gott inatt men har sovit lite halv bra, nu är man van vid att ha större säng och två täcken men jag kommer att vänja mig och sova som en stock de andra nätterna känner jag på mig.

Jag vet inte riktigt vad som händer idag på dagen, ska väl ut och utforska snön. Här uppe är det vallar som är lika höga som jag(!), och då är det bara den snön som har hamnat på Pär och Iris uppfart. Sen ikväll så ska vi åka och titta på Brolle, har verkligen längtat efter det.

Nu ska jag väcka min älskade Christian så att jag kan få lite mat i magen!

/V♥

2010-02-20 | 14:03:52

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Romantisk och skön lördag som bjuder på en del riktigt
oväntade komplimanger och annat trevligt.
God middag!
Idag vaknade jag runt 10 men låg kvar och gottade mig ett bra tag för att samla krafter för att orka plugga. Nu har jag gjort klart en av c-uppsatserna men har kvar en så det är bara att bita ihop och göra det men jag ska alldeles strax åka till gymmet på skolan för att sitta där med Emmy. Ska försöka lära mig att stänga med.

Kvällen kommer att bestå utav att städa och plugga, kommer att kunna göra det ostört för Christian jobbar.

Nu måste jag skynda mig, ha en bra dag!


bjuder på en lite halvflottig bild idag!

/V♥

2010-02-19 | 17:24:17

myskväll!

Hejhej!

Idag var vi klara relativt fort så var hemma runt 2, kom hem och la mig i sängen för att titta på tv men som vanligt så somnade vi. Vaknade av att Madde ringde för jag skulle läsa igenom vårt arbete igen innan vi lämnade in det och nu är det inlämnat.

Just nu sitter jag och väntar på att Christian ska komma hem så att vi kan äta lite, är riktigt hungrig! Ikväll blir det spaggetti och köttfärssås, muuuums. 

Hela helgen blir det plugga som satan och på söndag ska jag även tvätta innan vi åker uppåt landet. Jag längtar till tusen. Om en vecka så ska vi titta på Brolle, kul ska det bli!

/V♥


2010-02-19 | 11:59:28

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Trist start på fredagen, men kvällen ser mycket lovande ut.
Särskilt om du längtar efter romantik.
God middag!
Jag sitter för tillfället i skolan och gör ett grupparbete och det går väldigt bra om jag får säga mitt. Jag sitter och gör alla figurer och de andra står för texten så det går framåt. Efter detta är dagen ganska oplanerad men jag kommer som sagt att plugga och ikväll blir det myskväll. Det var antingen det eller att åka till klippan men vi orkade inte riktigt att åka ner. Så det blir mys med os-tittande, kul att det blev ett brons igår!

Nu ska jag vara flitig igen och hjälpa Sofie!

Vi hörs nog senare idag!

/V♥

2010-02-18 | 21:23:53

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Trevlig torsdag som bjuder på avkoppling, kärlek och familjeliv i lagom doser.
Kvällen blir mysig.
God kväll!
Jag har väldigt mycket i skolan för tillfället nu innan vi ska åka mot Skutskär. Ska läsa klart c-uppsatserna, sammanfatta dem och sen göra 2 grupparbeten. Fullt upp helt enkelt och det blir långa dagar och jag kommer hem trött och orkar inte riktigt sitta vid datorn så bloggandet blir faktiskt lite lidande.
Idag är jag rukigt trött så blir väl en powernap innan Christian kommer hem från jobbet. Det är både skönt och jobbigt att vara hemma själv på kvällarna. Det jobbiga ligger i att man har så fruktansvärt tråkigt, hur klarade jag av att bo själv?! Det sköna är att man kan göra lite som man själv vill och plugga även på kvällen, när han är hemma så känner man att man måste umgås med honom för vi har inte så mycket tid tillsammans annars. Våra sysslor går för det mesta om varandra. Det är bara att bita ihop. Om en vecka så har vi en vecka utan jobb och föreläsningar. Visst jag ska plugga men jag kan anpassa tiden lite. Längtar som tusan tills vi åker upp. När vi är där uppe så ska vi titta på Brolle, åka till åland och bara ta det lugnt och umgås med Christians föräldrar! Underbart!

Nej nu ska jag läsa lite igen!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

/V♥


2010-02-16 | 15:15:11

teori hit och teori dit!

Just nu ligger jag i sängnen med två c-uppsatser som vi ska läsa till vår granskning som vi ska göra på dem. Jag har börjat med den ena och tänkte "ja men jag börjar med den tjocka så har man den avklarad" men där fick jag så att jag teg. Har på ca en timme läst 15 sidor! Det är inte direkt roligt heller för det är änsålänge bara teori, jag vill komma till saken annars kan det kvitta känns det som! Sen kom en annan tanke i mitt huvud, tänkt när vi själva ska skriva c-uppsatsen hur lång tid kommer inte det att ta? Okej vi har ett halvår på oss men ändå.

Jag får väl fortsätta att läsa så att jag är klar när Christian kommer hem om 2 timmar. Hoppas på det, bara 30 sidor kvar!

/V♥

2010-02-16 | 13:54:21

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Mysig tisdag som blir ännu bättre om du väljer att axla ledarrollen.
Du är bra på att ordna saker.
God middag!

Gårdagens möte gick bra och jag satt kvar i gymmet med Emmy för att vara med på en stängning. Kom hem runt 10 och sen var det os som gällde. Gott att Kalla vann guld, känns som att vi verkligen behöver det efter de oturer som vi har haft inom skidsporten. Somnade ganska tidigt vilket var skönt.

Imorse var det skola klockan 8-12 och meningen var egentligen att vi skulle sitta och göra metod idag men det sket sig då vi inte var tillräckligt förberedda så vi ska göra det imorgon eftermiddag istället. Har tvättid då men får försöka få Christian att tvätta, kan bli kul det där.
Istället för att göra arbetet nu så har jag då läst igenom det jag skulle ha gjort och även funderat på kategoriseringar. Eftermiddagen fortsätter med plugg för att sen avslutas med träning vid halv 7.

Nu sätter jag mig ner i böckerna igen!

Ha en fortsatt trevlig dag.
/V♥

2010-02-15 | 12:32:24

måndag

God middag!
Idag vaknade jag redan klockan 9 fast att jag är ledig från skolan idag. Medan jag låg och väntade på att Christian skulle vakna så pluggade jag lite.

På schemat idag så står träning, årmöte, plugga och läsa lite Snabba Cash.
Jag kan verkligen rekommendera den boken, har inte sett filmen ännu. Man fastnar direkt i den och man får följa 3 personer och deras kriminalitet. Det bästa är att varje kapitel slutar så jäkla bra så måste man läsa vidare. Jag gillar även upplägget i boken, det är uppdelat så att dessa tre personer har var sitt och det går löpande, var tredje kapitel alltså.

Blir inget horoskop idag heller för de hade gjort om horoskopet så det passade inte riktigt mig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

/V♥

2010-02-14 | 21:44:56

...


Just nu sitter jag och tittar på en film som går på femman, gav upp os lite för ett tag för att bli underhållen ett tag. Idag missade jag project runway för att kanal 3 inte fungerar här hemma. Otroligt störigt när man följer en serie och sen fungerar inte kanalen helt plötsligt.

Nu ska jag fortsätta titta på filmen som är sjukt rolig! Jag verkligen älskar Lisa Kudrow för hennes roller där hon spelar dum! Rolig till tusen!

/V♥

 


2010-02-14 | 19:34:48

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Skön söndag som blir ännu bättre om du är den som planerar och driver på.
Du har riktigt fina idéer.
Godkväll!
Helgen har passerat väldigt fort. I fredags var det föreläsning som gällde. När jag kom hem från den så la vi oss i sängen och vipps så somnade vi och sov i 3 timmar! Helt sjukt. På kvällen så skulle jag, Madde och Sofie åka till Jelena på myskväll och mysigt blev det. Blev god mat, lets dance, dricka och kortspel. Kom därifrån vid 2 och sen hade jag fått för mig att titta på os invigningen men jag orkade bara hålla mig motivationen uppe till halv 4, Christian försökte hålla mig vaken genom att kickla mig men jag blev bara arg och jag somnade runt 4.

Klockan 8 ringde klockan och det var inte så svårt att komma upp som jag trodde att det skulle vara.
Jag jobbade till klockan 5 och sen var det bara att åka hem. Vi gjorde inte så mycket på kvällen utan tittade bara på os och jag somnade runt 10. Den sömnen behövde jag verkligen.

Idag gick jag upp vid 11, jag sov alltså i 13 timmar vilket verkligen inte är likt mig, och gjorde fukost till hjärtat mitt, det är ju trots allt alla hjärtans dag. Vi låg i sängen tills det att han skulle åka och jobba och här ligger jag ännu. Har faktiskt städat lite och nu ska jag fortsätta att läsa Snabba Cash och halvt titta på os!

Nu är det bara 1½ vecka tills vi åker till Skutskär, längtar lite att få komma bort och göra något annat!

Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!
/V♥

2010-02-11 | 12:40:49

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Torsdagen blir spännande och kanske även romantisk.
Själv vet du dock inte riktigt vad du vill.
God middag!
Idag vaknade jag redan klockan 9 men låg och väntade på att Christian skulle vakna men han är en sjusovare så det var bara dömt att misslyckas. Förmiddagen har bestått av slappe och tv-tittande, jag plattade även Christians hår och det var en syn för livet.

Nu ska jag snart köra till skolan där det är portföljval som gäller till 5. Ska inom ica och handla mjölk och ägg för det blir pannkakor ikväll igen. Gott, gott gott!

/V♥

2010-02-10 | 21:23:25

3D-tv




Läste att elektronikföretag har utvecklat 3D-tv för hemmabruk. De olika modellerna kommer att släppas i Japan nu i vår.  Såklart är priset på dessa ganska högt men vill man ha en sån här teknik så får man punga ut pengar. Exempelvis Panasonics 50" kommer att gå på ca 35 000 kronor. Man vet dock inte när dessa kommer till Sverige.

2010-02-10 | 20:38:29

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Du är spontan, framåt och djärv,
och det förändrar onsdagen från en typisk vardag till lite mer än så.

Godkväll!
Nu har jag äntligen vaknat till igen. Var så himla trött när jag kom hem från jobbet så jag orkade inte göra ett smack. Känns som att jag har kommit ner i en svacka igen där jag är trött 24 timmar om dygnet. Ska börja äta vitaminer igen och hoppas på att det hjälper.
Idag så var det då först biblioteksgenomgång vilket var halft onödigt. Systemet är så rörigt så man fattar inte ett smack och hon gick igenom det som att man redan skulle veta hur man gör.
Efter det så blev det jobbedags och det gick riktigt snabbt, hände inte så mycket dock men så är det ibland.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på lyxfällan och kommer att fortsätta att titta på tv ikväll för orkar inte göra någonting.

/V♥

2010-02-09 | 20:06:30

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Rörig tisdag som blir betydligt mindre vardaglig än du hade väntat dig.
Väldigt många spontana infall.
Hej!
Äntligen har jag fått en ny dator och än så länge så är jag nöjd. Det är en dator i alla fall! Har fortfarande inga bilder för alla ligger i Klippan på mamma och pappas externa hårddisk så jag får vänta ett tag på dem!

Tiden rinner förbi och halva februari har snart gått förbi och snart åker vi upp till Gävle. Det kommer bli skönt. Jobbar även en del nu för tiden men det tycker jag är väldigt avkopplande och annorlunda mot att plugga. Älskar verkligen det.

Har även fått reda på tentorna och jag satte vg på alla och det gör att jag har fått vg i allt jag har gjort detta halvåret vilket känns riktigt skönt, man kan lyckas ibland!

Igår och idag var jag och tränade med Johanna, känns skönt att komma igång. Har däremot världens träningsvärk idag, det ska kännas att man har tränat.

Imorgon så ska jag först till skolan på någon biblioteksgrej, känns värdelöst, och sen blir det jobb.

Nu ska jag plugga lite innan vinterspelen i åre börjar!

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!