2010-07-31 | 08:33:17

jobb, jobb och jobb :D

Godmorgon.
Har jobbat öppning-stängning nu torsdag, fredag och har kvar idag och imorgon också så därför har bloggningen blivit lidande. Tror däremot inte att det är kul att bara skriva om sin dag på jobbet, även om jag tycker att mitt jobb är väldigt roligt.
Igår efter jobbet så åkte vi hem till Klippan för att fira Christian lite. Även Gabbe, Danne och Elias var där och sen kom även familjen Engström så vi var ett gäng systrar och tjötade.

Idag så blir det såklart jobb och sen efter det ska vi kolla på vår lägenhet igen så vi vet vad vi behöver. Blir nog en sväng inom marinfestivalen också så att man inte missar den.

Nu måste jag skynda mig så jag hinner till jobbet i tid!

/V♥

2010-07-28 | 17:46:42

slappe...

Denna dagen har varit en riktigt slappedag, började dock med att diska men sen sket det sig och vi åkte och fixade lite saker till Christians radiostyrda bil och sen körde vi som bara den. Jag suger dock riktigt mycket men det börjar bli bättre. Vi var och åt lunch tillsammans och jag tog en kyckling och bacon sallad som smakade skit. Det var någon röra på kycklingen som gjorde att den smakade som inlagd sill. Inte ens Christian tyckte att den var god.
När vi kom hem igen så somnade jag väldigt fort och gud vad jag saknar powernaps på eftermiddagen.

Kvällen är ganska oplanerad men en promenad ska jag lyckas planera in.

/V♥


2010-07-28 | 09:39:33

Godmorgon!

Är redan vaken trots att det är min enda lediga dag denna vecka, har en tendens att alltid vakna vid 8-9. Var dock uppe väldigt länge med Christian och tittade på film.

Dagens planer är inte riktigt bestämda däremot så ska jag försöka få igenom en städning, ser förjävligt ut här trots att jag dammsugade häromdagen. Vi båda två hatar att städa och undra då hur det kommer bli i trean sen. Får väl dela upp det att man är ansvarig för olika rum, hehe.

Nu ska jag försöka få upp min sjusovande prins, inte den lättaste uppgiften och det ska gudarna veta.

Ha en superbra dag!

/V♥

2010-07-27 | 20:55:38

bloggpaus?!

Jag vet det är längesedan jag skrev. En månad sedan för att vara exakt, har verkligen inte haft lust eller ork att skriva. Har i princip bara jobbat känns det som. Har nu jobbat 5,5 / 7 veckor och denna veckan kommer jag upp i "bara" 43 timmar.
Något annat som har hänt är att jag har fyllt år, fick en glad överraskning som var att Iris och Pär hade åkt ner för att fira mig. Sen har det blivit en massa besök hos Gabbe och Danne, både fotbollskvällar och spelkvällar har vi lyckats skrapa ihop. Är så glad att de har flyttat upp till Helsingborg.

En annan sak som har hänt succesivt i sommar är att jag har gått ner 10 kg. Har en bit kvar till mitt mål men det är en bra bit på vägen. Känns helt fantastiskt, trodde inte att det skulle gå från början. Ni kanske undrar vad som är knepet?! Svaret är att vi, Christian är också med på det hela och har gått ner ruskigt mer än mig, har i princip struntat i all skräpmat, godis, chips och läsk. Vi har också börjat äta mer regelbundet och jag i alla fall rör mig mycket mer än innan. Så om någon i närheten av Halmstad är sugen på en promenix är det bara att höra av sig för jag är lätt på. Här ska det brännas fett!

Senare ikväll blir det en lånprommis, mest troligt till Christians jobb så att vi kan åka och titta på fina hus.

Nu ska jag återgå till att läsa lite mikro-skit. Tenta om 3 veckor! Denna gången ska jag sätta tentan.


i love you

/V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!