2011-03-07 | 20:56:30

natti

Det är sjukt hur snabbt allting vänder när man väl har skrivit av sig. Visst att känslorna fortfarande ligger och spökar men ångesten har dämpats lite.

Jag tog inga bilder igår trots att kameran var med. Är dålig på sånt och måste bli bättre. Imorgon är det en fullspäckad dag, upp tidigt för att plugga med hanna och sen vidare till jobbet. På kvällen blir det träning med my.

Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp i lagom tid.

/V


2011-03-07 | 18:06:41

måndag 7 mars 2011

Idag är det ingen bra dag, har en sådan olustig känsla i kroppen och känner mig oduglig och ensam. Skulle kunna börja gråta när som helst utan anledning. Jag verkligen avskyr dessa smygande känslorna som kommer lite då och då för jag känner mig så fruktansvärt dålig.
Det är en ständig process att orka med känslan att vara ensam, jag hade bott själv i 4-5 månader sen jag flyttade hemifrån innan jag blev sambo men då var jag hemma var och varannan helg med så det kändes inte riktigt som att jag var själv. Det är klart att jag saknar hela processen att komma hem och veta att där är någon som man kan få ta hand om och bli omhändertagen av. Det är lättare att vänja sig vid det än att avvänja sig har jag märkt. Det är sjukt hur man kan bli beroende av en persons kärlek och att man som människa lever på bekräftelse. Just nu känner jag mig så fruktansvärt ynklig. 

/V

2011-03-06 | 10:25:35

söndag 6 mars 2011

Nu har nästan hela helgen gått och det går alldeles för fort. Idag är det som sagt kalas och jag kommer väl vara trött som fasiken för somnade lite sent inatt. Fastnade framför en film som heter I am Sam som handlar om en pappa som är förståndshandikappad som kämpade för att få ta hand om sin 7 åriga dotter själv. Sjukt bra och tänker inte säga hur den slutade ifall någon vill se den.

Det blev ingen myskväll med My igår för hon var sjuk så jag tog min chip och dip och begav mig till Hanna där Mike och Agneta även befann sig. Det var meningen att vi skulle kolla på A lot like love men vi spelade rat on a scooter på ifånen. Var värsta nördarna, Mike var värst han fick 33 ostbågar, jag och Hanna 29 och Agneta 27. Så vi var duktiga hela bunten tycker jag.

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska hinna med tåget klockan 12. Tänkte städa lite snabbt här hemma med innan. Ser förjävligt ut så jag skäms fan. Ska ta med mig kameran idag så kommer mest troligt upp färska bilder ikväll.


/V

2011-03-05 | 09:57:41

lördag 5 mars 2011

God morgon!
Det har inte hänt så mycket i min vardag nu de senaste dagarna, har bara jobbat och pluggat så har varit ganska död. Idag är det jobb igen 12-15,30 och ska försöka hinna hitta en födelsedagspresent på stan med för imorgon blir det kalas för min kusin som ska fira att hon fyller 20. Jag börjar känna mig gammal när alla små blir stora.

Efter jobbet ska jag försöka få lite pluggande gjort, har tenta om mindre än 2 veckor så på måndag drar tentaplugget igång på riktigt, förutom att jag ska jobba lite på tisdag och onsdag. Ikväll blir det myskväll med my. Det gillas, ska hitta en passande film till oss med.

Nu får jag sätta fart så jag hinner springa runt i stan och hitta något fint till kusinen min.

/V

2011-03-01 | 19:21:56

tisdag 1 mars 2011

Tisdagen den första mars 2011 har börjat nå sitt slut och hur har denna dagen varit då?
Jag sov ruskigt dåligt inatt, tror att det blev ca 5 timmar av total sömn alltså är jag sjukt trött nu. Jag sover riktigt dåligt nu för tiden. Kan inte somna på kvällarna och när jag väl somnar så sover jag oroligt och sen vaknar jag tidigt. Har märkt att det där med sömnen går i vågor. Vissa veckor sover jag alldeles för mycket och andra sover jag ingenting alls och nu är jag i ingentingalls vågen.

Kom in på ett litet sidospår där märkte jag. Idag har jag iallafall varit hemma hos Hanna och vi har fixat med c-uppsatsen. Vi var riktigt effektiva men vi känner att vi har mycket kvar innan handledningsinlämningen på torsdag så det är full rulle.

Känslomässigt har dagen varit upp och ner. Vet inte var man ska börja men den där killen kan verkligen få mitt humör att svänga på en sekund. Jag kan ibland känna att han bara leker med mig för att få mig dit han vill, det är många turer fram och tillbaka och jag förstår inte hans mentalitet alla gånger. Det är kanske inte meningen att jag ska göra det heller?! Han har iallafall börjat betala tillbaka sin skuld till mig så det är skönt. 

Resterande av dagen så ska jag faktiskt plugga, ska ha läst lite saker tills jag träffar Hanna imorgon bitti och sen har jag en tenta om 2 veckor som jag inte har börjat att plugga till. Illa illa.


Detta är mitt lilla Kex :)

Ha en fin kväll
/V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!