2009-12-29 | 19:34:24

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
En avslappnad tisdag. Förmodligen händer ingenting över huvud taget,
och det passar dig riktigt bra.

God kväll!
Imorse vaknade jag lite sent för att hinna till skolan klockan 10 men skyndade mig och var där kvart över istället. Stannade inte så länge för hade ett ärende att göra. När jag kom hem igen så har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite och ska plugga lite till. Har en tenta om en vecka och jag ska försöka att klara den denna gången.

Just nu känner jag mig lite nördig för sitter med två datorer och pillar och har en tredje precis bredvid mig. Kan ju säga att denna datorn har blivit en liten favorit som jag trodde, dock har jag inte riktigt lärt mig tangentbordet ännu men det kommer väl. Sen är det en dator som man inte orkar sitta och göra en massa saker på så man måste nästan ha en till som vi nu har i detta fallet.

Nu ska jag sätta mig med mina papper igen så att jag kommer igång.
Imorgon blir det jobb för hela slanten!

/V♥

2009-12-28 | 20:10:01

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Bäst fungerar kärlekslivet, och en romantisk atmosfär ger ett extra plus.
Riktigt spännande måndag.

God kväll!
Jag vet att min uppdatering har varit riktigt usel de senaste dagarna men det känns som att när man är hemma i skåne så har man inte tid att sitta vid datorn.
I alla fall i helgen så firades Crille och det blev en utgång i hbg som var mycket trevlig. Bilder finns på facebook. Mådde däremot inte så bra i söndags så det blev mycket sömn tills det att Christian steg innanför dörrarna hemma hos mamma och pappa. Vi åt där och åkte sen hem och då hade Christian fixat en överraskning, en minipc som jag förövrigt sitter vid nu. Ska bara vänja mig vid att tangentbordet är så litet men annars gillar jag den.
Kvällen tillbringades i sängen och pratade om vad vi hade gjort i veckan.
Idag steg jag upp vid halv 9 för att åka till falkenberg och plugga, kom hem vid 5 och sen har jag pluggat lite till och sammanställt teorifrågorna till tentan. Imorgon är det plugg igen fast denna gången i skolan, det är mycket plugg nu framöver så uppdateringen kommer nog att bli lidande igen.

Nu ska jag titta på tv, en dokumentär om folk som har apor som barn eller vad det är.

/V♥

2009-12-24 | 11:32:19

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Du måste undvika stress, annars blir det inte mycket till njutning denna jul.
Ta en och annan paus.
GOD JUL!
Igår så kom jag till Klippan och här är det julkänslor till max. Det hela började med en liten julaktig lunch och sen skulle Christian köra mot sina föräldrar. Tråkigt att man inte kan fira sin jul tillsammans men så är det när man är från två platser långt ifrån varandra. Vid halv 5 körde jag och Karro till Väla för att fixa en ny julklapp för jag råkade tappa den i golvet på morgonen och då gick den så klart i sönder, riktigt irriterande.
På kvällen så blev det mini-jul-mys i soffan och jag försökte att lära mig att sticka lovika vantar men det gick väl sådär. Körde och hämtade Alex i stidsvig vid 10 och sen var det bara hem och slappa ännu mer. Pratade även ett litet tag med Christian.
Somnade ganska tidigt och i morse när jag vaknade så hade tomten varit här med paketer som han lagt i min julstrumpa. Det innehöll en chokladtomte, stumpor, kokos body creme och en polkagris. Gott gott!

Just nu så sitter jag med en slinghätta och ska snart sköjla ur och se hur det blev, hoppas på att det blir bra för man vill vara lite julfin såhär på självaste julafton!

I år blir det min första nyktra jul på ett bra tag känns det som anledningen är inte att jag är gravid som Gabbe trodde utan för att jag ska köra hem ikväll för imorgon är det jobb som gäller och jag börjar redan klockan 8. Så jag kommer att spendera juldagskvällen alldeles själv, inte det roligaste men sånt man får köpa.


God Jul på er allesammans!

/V♥

2009-12-22 | 21:55:09

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Tisdagen kräver initiativ från din sida.
Organiserar du inte din tillvaro så blir det mest ett kaos.

God kväll!
Igår orkade jag inte uppdatera för vi var hemma klockan 6 vilket betyder att vi var inne på gekås i sju timmar, jag var dock klar efter typ 3 och då hade vi slöat en hel del jag och alex. Blev lite smått och gott där inne bland annat julklappar till Christian, toa-saker, lite kläder och annat smått och gott.

Idag gick jag upp relativt tidigt för att åka iväg och jobba, var riktigt mycket att göra idag men jag slutade vid kvart över 2 så det var lugnt. Tog bussen hem men behövde inte betala, yeay, gick i stan för att fixa den sista julklappen till Christian, alla andra var redan klara, men även för att handla knäck-tillbehör. Så ikväll har jag bakat knäck men jag och Christian firade även jul idag, skulle göra det imorgon men vi kom fram till att vi inte vill stressa imorgon. Först ska vi hem till mina föräldrar där han ska lämna mig för att sen köra hela vägen upp till skutskär och det är bäst att han kör i tid. Det jag fick av Christian var ett påslakanset, han tar sönder hörnen med sina tår?!, smink från ELF, håracessoarer, en lampa till fönstret som är två lampor, presentkort. Han har sagt att det kommer mera.
Av mig fick Christian den nya DKNY parfymen, en tröja, kallingar, whiskeyglas, ett par handskar och poleringsdukar.

Nu ska jag återgå till att spendera min sista kväll på ett tag med min kära pojkvän, ibland får man vara en toffel.


Knäckbak :)


Ps. Det snöade riktigt mycket här idag och jag har redan haft krig
eller ja jag kastade på Christian men han gav inte igen så då innebar det att jag vann. Eller?



/V♥

2009-12-21 | 07:48:22

måndag

Kräftan 22/6-22/7
En trevlig men förmodligen händelselös måndag väntar.
Du passar på att klara av olika småsaker.
God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen och jag är färdig för att åka, jag väntar bara på bilen.
Var faktiskt lite svårt att ta sig upp imorse, hade ställt klockan på halv 7 och låg och drog mig tills att mamma ringde vid 7 och sa att de körde, så jag fick faktiskt sovmorgon.

Mammsen ringde precis om att de var inne i Halmstad så ska göra mig helt klar och pallra mig ner. Skriver sen om vad jag köpte, har en begränsad budget så kommer inte blir så mycket.

/V♥

2009-12-20 | 22:13:57

paaantat!

Nu har jag varit och pantat alla flaskor och det var en hel del, mer än vad jag kunde minnas men fick ialla fall ihop 62 kronor.

Innan jag stack iväg så tittade jag på Anna Ankas program på trean, helt jävla sjukt på alla sätt och vis. Både roligt och fjantigt. Vet inte om man ska vara stolt över henne eller inte.

Nu ska jag förbereda för att sova för jag ska upp vid 6 halv 7 imorgon för min mamma och storasyster vill vara uppe i ullared så tidigt som möjligt, så man får bita i det sura äpplet bara.

Godnatt allesammans!



mycket flaskor här ja!

/V♥

 


2009-12-20 | 19:38:50

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Ett återbud i sista sekunden gör att du måste ändra dina planer.
Efter det blir söndagen rätt långsam.
God kväll!
Söndag är egentligen vilodagen men så har det inte varit här.
Dagen började med att jag vaknade vid halv 10 och började slå in lite julklappar till Christians föräldrar, det var inte det enklaste satt med en julklapp i 30 minuter för den skulle slås in efter konturerna.
Christian körde mig sen till jobbet och det var full rulle idag igen och man märker verkligen av julhandeln.

Kom hem vid halv 4 och då stack Christian till jobbet så vi har i princip gått om varandra idag. Nu ikväll så har jag städat lite här hemma och ska snart gå och panta alla våra flaskor som vi har samlat på oss här hemma, det är inte lite det kan jag säga.

Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt för imorgon ska jag åka till Ullared med mamma, Karro, Alex och skitungen Matilda. Vet inte vilken tid vi ska åka men det får jag reda på snart.

Nu ska jag titta klart på project runway!


undra vad denna klappen innehåller!

/V♥

2009-12-19 | 21:13:32

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Rörig fredag som ställer dig inför snabba val och många utmaningar.
Du hamnar i kläm mellan vänner.
God kväll!
Jag har inte haft tid att skriva något här fråns nu.
Morgonen började med att jag klev ur sängen med tunga steg och slängde på mig kläder för att gå mot doktorn. Han sa inte mycket mer än att om jag ville och behövde så kunde jag komma tillbaka för att få receptbelagda tabletter men jag ska försöka klara mig på receptfritt änsålänge. Tog även ett blodprov för att se hur det ligger till med blodproppar och lite sånt smått. Det var faktiskt första gången jag tog blodprov och det gick riktigt lätt och jag märkte i princip ingenting.

När jag kom hem så kröp jag ner i sängen igen och mös med Christian men vid halv 12 var jag tvungen att gå upp för att åka till jobbet, det är sjukt mycket folk i butiken nu men det är riktigt roligt.
Var hemma vid halv 4 och tog det lugnt och kommer göra det resten av kvällen med för imorgon är det dags för jobb igen.

Ha en god kväll!

/V♥

2009-12-18 | 23:27:50

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Rörig fredag som ställer dig inför snabba val och många utmaningar.
Du hamnar i kläm mellan vänner.
God kväll allesammans!
Dagen började med att klockan rinde klockan 7 men gick upp halv 8, älskar att snooza, och var på jobbet halv 9. Slutade halv 12 och cyklade till skolan där det var plugg som gällde och sen föreläsning som var grymt givande idag. Slutade vid 4 och då var det att cykla tillbaka till jobbet och jobba ytterligare några timmar. När jag kom hem så blev det bara att slänga sig i sängen och kolla på tv. Jag ligger i och för sig fortfarande i sängen och väntar på att Christian ska komma hem från jobbet men det verkar ta en evighet.

Igår så var det dåligt med uppdatering men det var ingen bra dag. När jag var på väg hem från skolan så trillade jag med cykeln så har ont i knät, rumpan och vid halsen där jag fick styret. Sen var det gnabb här hemma, väldigt onödigt men vi rensade luften i alla fall. Sen fick jag ett sms från Alexandra där det stod att min farbror hade gått bort. Vi har aldrig stått nära vår släkt på pappas sida i och med att det är så stor ålderskillnad mellan pappa och hans syskon men man sörjer ändå. Man tänker lite extra på pappa nu.

I helgen så blir det jobb både imorgon och på söndag och jag kan säga att jag verkligen gillar det även fast att det är jobbigt ibland så överväger de bra sidorna allt. Det är roligt helt enkelt. Däremot så ska jag gå upp redan klockan 8 imorgon för att som sagt besöka doktorn.

Nu ska jag krypa ner under täcket!

God kväll.

/V♥

2009-12-17 | 12:25:32

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Kaotisk och spännande torsdag som inte alls blir det du väntade dig.
Andras val överraskar ideligen.
Hej!
Igår så låg jag i princip i sängen hela dagen och gjorde inte ett smack vilket är superskönt ibland.
Idag så vaknade jag vid halv 10, låg och mös med Christian tills dess att han skulle till jobbet. Nu har jag precis gjort vid mig inför skolan och ska ta och cykla om ca en halvtimme dock skickade Christian sms om att min cykel står upp och ner utanför dörren, kan man inte få ha sina saker för sig själv?! Blir så arg på sånt.
I skolan så blir det först de jäkla datorövningarna och sen blir det verksamhetsplanering, vet inte riktigt hur länge jag sitter har fortfarande lite småont i huvudet. 

För er alla farmare där ute jag tror att jag ska bli farmare igen, spelade lite imorse och det är inte lika segt som förut. Kan bli spännande hur länge jag orkar denna gången.

Nu ska jag kolla vidare på musikhjälpen, tvn står på hela tiden så länge de sänder på 2:an.

/V♥

2009-12-17 | 12:17:59

JAG VANN!

Tänka sig jag vann igen!
Jag var med i en tävling hos Millah om att vinna smink från elf och jag fick precis reda på att jag vann!
Tur att jag inte hade besällt ett sånt kit än! Nu är jag glad för idag!

/V♥

2009-12-16 | 13:22:33

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Egentligen ingen märklig onsdag men avslutningen kan ändå bli ganska mysig.
Särskilt i rätt sällskap.
Hej!
Jag vet att det har varit dålig uppdatering men jag har inte suttit vid datorn alls mycket nu den senaste veckan och nu kommer det heller inte att bli en bra uppdatering för jag mår inte alls bra idag.

I fredags så åkte jag hem till Skåne och fick trevlig sällskap på kvällen i form av Emma, Crille och Lorkan. Vi tittade på idol och hade allmänt kul. De stack hem vid 12 tror jag och sen blev det sängen.

I lördags så gick jag upp ganska tidigt och umgicks med mamma. Senare begav jag mig hem till min storasyster och familj. Gick hem vid typ 2-3 och pluggade. Gjorde vid mig och sen var det dags för partaj för Josse som fyllde 20. Var förfest hemma hos henne och vid 10 åkte vi in till stan. Det var hur roligt som helst var ett minus bara och det var att jag fick jätteont i fötterna men det har man sig själv att skylla.

I söndags så vaknade jag runt 10 vilket var tidigt för att ha kommit hem 4 på natten men gick upp och åt frukost, mådde förträffligt bra. runt 1 så började mina systrar med respektive att trilla in för det var dags för det årliga julbaket. Mia kom även med sin tjocka mage. Vi hade vårt årliga mjölkrig med så det var kul. Vi fick även reda på en liten hemlis som kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle men inte än. Jag och Christian åkte hem vid 9 och sen blev det sängen tidigt.

I måndags var det bara skola som gällde, pluggade på förmiddagen och sen var det föreläsning. Hände inte mycket mer roligt den dagen.

Igår var det plugg på förmiddagen och det skulle ha varit föreläsning men den blev inställd så jag cyklade hemåt runt 1. Vi bestämde oss för att åka till Ikea för att leta efter en julklapp till Christians föräldrar men det fanns inte där så vi gick en runda på väla istället. Efter det åkte vi hem till klippan där vi våldgästade både mammsen och pappsen och familjen Engström. Åkte hem vid halv 9-9 och sen städade vi lite här hemma. Fick ont i huvudet igår igen och inatt var det hemskt så imorse ringde jag och bokade tid på läkarvårdscentralen för att få reda på om det är migrän eller inte, ska dit på lördag klockan 9. Jag missar även dagens föreläsning för jag är fortfarande inte riktigt bra, bättre att vara hemma så att man orkar imorgon.

Nu ska jag dra filten över mig!

/V♥

2009-12-10 | 23:59:28

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Torsdagen handlar lite väl mycket om andras projekt och om saker som inte angår dig.
En smula trist.
Godkväll!
Idag gick jag upp klockan 7 för att jag skulle vara på jobbet klockan 8. Var väldigt svårt att gå upp men vaknade snabbt till liv. Christian körde mig men hade cyklen med så vid 10 när jag var klar så cyklade jag hemåt på 15 minuter, vilket är väldigt fort för det brukar i vanliga fall ta typ drygt 20 minuter. Tog det lite chill när jag kom hem men var snabbt igång igen då det var plugg hemma hos Sofie som gällde, verksamhetsplanering, men i tyckte att det var väldigt svårt men så är det i början på det riktiga plugget. Vid ett var det dags att gå till skolan där det var datorövning som gällde och idag var den tusen gånger svårare än i vanliga fall, det känns som att hemtentan är långt ifrån godkänd. Illa,illa.

När jag kom hem så slängde jag mig i soffan och tittade på gårdagens halv åtta hos mig och lite på årets julkalender, den är sjuktbra enligt min åsikt. Jag förflyttade mig till sängen och somnade. Vaknade igen vid 7 och då var det att laga mat som gällde och nu ikväll så har vi legat i sängen och tittat på tv.

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova för ska upp tidigt imorgon igen, klockan 8, för att cykla till skolan och plugga verksamhetsplanering med My. Sen vid ett ska jag ta tåget hem till skåne med Emma ♥. Blir lite mys på kvällen med några. På lördag blir det plugg och sen utgång för Josse fyller 20, nice. Sen på söndag så är det JULBAK! Det är det man längtar till varje år. Vår familj har alltid mjölkrig, känns skönt att man kan få spela ut sin barnsliga del av sig själv.

Nu måste jag försöka sova!

/V♥

2009-12-09 | 20:26:26

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Produktiv onsdag men när kvällen kommer är det
någon som ändrar åsikt och därmed irriterar dig.

God kväll allesammans!
Dagen idag har bestått av att plugga och vara i skolan. Var dock hemma halv 5 och tiden har gått superfort. Har lagat spagetti och köttfärssås och hunnit med att åka till ica och handlat. Handlade faktiskt bak-saker så nu håller jag på med kärleksmums.
Smeten står i ugnen så det blir lite kvällsfika ikväll fast sängen väntar ganska tidigt för jag ska börja jobba redan 08.10 imorgon och sen är det skola på det så det är full rulle. Ska även hinna packa lite imorgon inför fredagens hemfärd.
Nu luktar här gott i lägenheten och jag tänkte kila iväg från datorn igen!

/V♥


2009-12-08 | 18:38:44

...

Nu inför julen så tycker jag att det är viktigt att man umgås med de personerna som man älskar mest och visa hur mycket man älskar dem. Därför tycker jag synd om dem som av någon anledning bestämmer sig för att deras förhållande inte fungerar just nu vid julen.

Ingen kan ha missat att Paul Anka lämnade in en skilsmässoansökan i fredags, i och för sig kom det in oväntat och han har flyttat till ett hotell istället för att bo tillsammans med sitt barn och fru nu under julen.
Likså gäller det Elin och Tiger Woods. I detta fallet så var det Elin som flyttade ut från deras hus och jag kan nästan förstå henne. Så mycket rykten det går om att Tiger har vänstrat så skulle inte jag heller orkat att se personen i fråga.
Kan tänka mig att det inte blir så mycket julkänslor för dessa familjer när ett uppbrott hänger ovanför dem.

Framför allt tycker jag att det är småkomiskt att två stycken förhållanden uppdagas att ta slut nu precis innan jul och att det är svenskor inblandade!

 

/V♥

 


2009-12-08 | 18:12:48

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Tisdagen passar för en resa, dans och nöjen.
Du behöver omväxling för att må riktigt bra just nu.


Imorse så vaknade jag först ganska tidigt men låg kvar i sängen och somnade om, underbart. Vaknade igen vid halv 11 och gick upp 11. Skulle vara på ett informationsmöte klockan 12 som var helt jävla värdelöst och sen vidare till föreläsningen som gav en hel del idag.

När jag kom hem så chillade jag ett litet tag men gick sen ut på stan för att fixa en julklapp till Christian. Sen handlade jag tyvärr inte mer även om jag skulle ha viljat för ekonomin tillåter inget sånt för tillfället. Bara två veckor sen är det pengar på kontot igen, yes!

Nu ska jag stoppa lite mat i magen och sen lägga mig i sängen med verksamhetsplaneringsboken.

/V♥

 


2009-12-08 | 10:40:40

jag är med och tävlar...

Hos Julia Berg om en Cult Design ljushållare.

Tävlingen avslutas den 11 december!

/V♥

2009-12-07 | 19:58:17

det kunde ha gått illa...

Ikväll höll jag på att tvätta och tvätt-tiden gick ut halv 8 och jag har aldrig missat en tid innan men idag så ringde Gb och vi pratade om allt möjligt och det var väldigt trevligt. 19,40 kom jag på att jag hade missat tvätten och fick avbryta samtalet väldigt fort och sprang ner till tvättstugan och jag hade tur där var en person kvar inne, vårt tvättsystem styrs med våra kort till dörrarna och när tiden är slut så kommer man inte in, så jag kom in trots allt och nu är all tvätt här uppe som tur är.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket sitter och inväntar ullared programmet och sen blir det väl ännu mer chill. Christian jobbar ikväll så jag kan göra vad jag vill, underbart.

Jag har även bestämt mig för att sälja min ipod för jag har inte använt den på ett halvår så varför ha kvar den då?!


nu är det dags för ullared!

/V♥

2009-12-07 | 15:55:40

jag är med och tävlar...

Hos Millah om ett smokey-eye set från ELF.

Slutdatum 17 december


2009-12-07 | 12:27:14

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Du ägnar måndagen åt ditt arbete eller åt praktiska saker.
Kvällen blir mer inriktad på nöjen och skratt.
God middag!
Just nu sitter jag och skolan och inväntar föreläsningen. Vi har precis suttit och korrigerat vårt arbete och vi vänner oss väldigt nöjda.
Idag ska jag vara i skolan till klockan 4 sen blir det att cykla hem och tvätta. Det finns inte mycket som är tråkigare än det. Däremot så har vi inte super mycket tvätt denna gången så kommer väl gå som smort.

Senare ikväll blir det lite mer plugg om jag orkar känner mig lite halv sliten nu för tiden. Förkylningen sitter fortfarande i och vägrara att försvinna från min näsa.

Kommer mer uppdatering senare!


/V♥

2009-12-06 | 23:09:25

jag är med och tävlar...




Jag vill vinna en Personlig almenacka från http://www.personligalmanacka.se  finns hos www.ninninusens.blogg.se !

Slut datum 20 december!


(Hittade denna tävlingen och tänkte att ja men jag kan väl testa är ju grymt sugen på den almanackan så!)

/V♥


2009-12-06 | 22:57:24

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Du är frestad att ägna dagen åt ett personligt nöje,
men samtidigt finns det mycket du borde göra.


God kväll!
I går så begav vi oss till klippan för där vankades det som sagt fest. Vi begav oss dit och hade trevligt men runt 10 så började jag känna av att min migrän började komma lite smygandes och blev snabbt värre så jag fick tacka för mig och åka hem. Tråkigt värre. När jag kom hem så la jag mig i mammas knä, det uppskattas så mycket mer nu för tiden när man inte bor hemma längre än innan, och försökte vila men gick inte så bra så gick upp och la mig medan Christian satt nere med pappa och drack öl. Somnade riktigt fort och sov ganska gott märkte knappt när Christian kom. Däremot så vaknade jag vid halv 3 och mådde värre än innan. Huvudet värkte, bihålorna värkte, kallsvettades och det kändes som att jag skulle svimma. Gick ner i pillerskåpet och tog ett par tabletter och la mig igen.

I morse vaknade jag av mammas härliga stämma att det var frukost, ytterligare en sak man saknar för här hemma så är det alltid jag som vaknar först och då får man själv se till att man får frukost i magen, så vi pallrade oss ner. Efter frukosten så gick vi ner till systern min och hälsade på. Jag märker hur stark min hemlängtan blir nu inför julen, saknar min familj mer och mer. Julen är verkligen speciell och man vill umgås med de kära som man har. Ett minus denna julen är att jag och Christian kommer att vara 70 mil ifrån varandra för han åker hem till sina föräldrar och jag till mina. Det är så det kan vara jag men man dör inte direkt av det.

Vi åkte tillbaka till Halmstad vid 11 för jag skulle börja jobba klockan 12. Man märker hur jul-stressen börjar komma och där är folk i butiken nästan hela tiden. Det är väldigt kul men så himla jobbigt. Tog bussen hem och sen har jag slappat resten av kvällen. Gjorde en personlig almanackam en vet inte om jag ska beställa eller inte. Får väl se vad jag bestämmer mig för.

Nu ska jag hoppa ner i sängen igen.
Godnatt!


är sjukt sugen på denna!


/V♥

2009-12-05 | 10:58:38

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Lördagen börjar bra men det mesta rinner ut i sanden.
Passa på att ta det lugnt och hämta nya krafter.
Hej!
Igår kväll gjorde jag inte så mycket satt faktiskt mest och spelade tv-spel. Det kan vara hur underhållande som helst. Somnade väl runt 2 tror jag och sov så riktigt skönt dock vaknade jag när Christian kom hem vid halv 4 men somnade om ganska fort igen tror jag.

Nu ska jag snart ta bussen till jobbet, skulle cyklat men jag känner inte för att svetta ner mig. Ska bara jobba mellan 12-15 och sen ska vi åka till Klippan. Träffa familjen och vännerna är aldrig fel.

Nu ska jag äta lite pepparkaksfil och sen börja gå mot bussen.
/V♥

2009-12-04 | 23:03:20

klar!

 


Nu är jag helt klar med min juldesign, vad tycks?

/V♥

 


2009-12-04 | 22:25:28

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Kvällen passar för lyx och njutning, små detaljer som
lyfter helheten ger din helg en riktigt fin start.


Godkväll allesammans!
Nu har jag en stund över att skriva ett inlägg här.
Dagen började med att jag försov mig ett litet tag och jag skyller allt på den personen som sover bredvid mig som bara stänger av snoozen och inte ser till att jag vaknar men sånt får man räkna med. Var i skolan lite över 8 och vi satte igång med vårt arbete och det gick väldigt bra och vi är i princip klara, det är bara finjusteringen kvar och det är över en vecka till inlämning. Det tycker jag är duktigt.

Cyklade hem en snabbis för att sen ta bussen till jobbet (jag var lite lat idag) och det gick bra idag tyckte jag fanns en hel del att göra idag. Dock så var där kunder när jag skulle stänga så jag blev inte klar från 20 över 7 så var rädd att jag skulle missa bussen men jag klarade mig med råge.
Det blev idol när jag kom hem och jag hejar på Tove och Calle, börjar bli lite småtrött på Eriks skrikande. Får snart se vem som åker ut så det är inte lång tid kvar på ovissheten.

Imorgon är det jobb igen som gäller och sen styr jag och Christian vår kos mot Skåne där det vankas 60 (20*3) års fest. Längtar som faen för har inte träffat mina girls på länge, tråkigt som fan.

Nu blir det åter tittande på idol.

/V♥


2009-12-03 | 23:00:06

pepparkaksbak

Nu ikväll efter att vi hade tittat på halv åtta hos mig så bestämde vi oss för att åka och handla så att vi hade frukost till imorgon, det var i princip helt tomt i kylen. Jag bestämde även mig för att baka pepparkakor som jag har viljat göra hela veckan men har inte kommit till skott. Så nu har jag stått och bakat 4 plåtar (läs små) och de är äntligen klara och är väldigt goda.

Min nya design kommer inte att komma upp idag heller då jag snart ska hoppa i sängs för jag ska upp 7 imorgon för att cykla till skolan. Det är inte kul men sånt är livet. Vi ska sitta mellan 8 och 12 och blir förhoppningsvis klara med arbetet och efter det så ska jag cykla till jobbet för att jobba till 7. Så det blir en fullspäckad dag imorgon och mest troligt så blir det dåligt med bloggande imorgon.




Mums!

/V♥

2009-12-03 | 17:07:50

hemma igen!

God kväll!
Dagen idag har gått väldigt fort, var i skolan och det gick väl ganska bra med datorövningen. Det är bara mycket som man ska kunna innan hemtentan. När jag kom hem så låg där ett paket till mig i brevlådan och det var klänningen som jag hade beställt från Halens och den satt som ett smäck så det blir att inviga den på lördag. Var lite orolig att den inte skulle komma och kollade därför på en liknande klänning på Hm igår men bestämde mig för att avvakta och tur var väl det!

När jag hade kommit hem så skulle vi gå på stan för Christian skulle till optikern, den gamla gubben behöver ha ett par glasögon så nu är de utprovade och allt. Blev en vända inom Hemköp och köpte pepparkakor och oboy. Nu har jag precis avnjutit ett glas med varm oboy. Finns inte mycket som är bättre än det, det är mysfaktor till max.

Jag håller fortfarande på att mixtra med en ny design, gjorde faktiskt en men blev inte nöjd så gör en ny. Ska ju vara hög jul-faktor på det nu med.

Nu ska jag äta en till pepparkaka och bli mer girig!

/V♥

2009-12-03 | 12:18:39

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Torsdagen blir sensuell och stimulerande,
särskilt om du unnar dig själv något lyxigt att njuta av.

Igår eftermiddag/kväll hade vi inget att göra så vi bestämde oss för att åka till väla och vi var där vid halv 7. Gick och tittade efter lite julklappar och vi hittade faktiskt lite, så nu är lite till avbockat på listan. När vi kom hem så spelade vi GH och sen gick vi och la oss.

Vaknade vid 8 av att reperatörsgubben var här för att fixa vår balkongdörr och kranen i köket men han såg hur nyvaken jag var och sa att han skulle komma vid 9 istället så jag hoppade ner i sängen och ställde klockan på lite innan 9. Allt blev fixat och jag kände mig inte alls trött men Christian bad mig att hoppa ner i sängen och mysa lite till och jag låg kvar till 11! Nu däremot så har jag ont i huvudet för jag har sovit för länge.

Idag är det först skolan som gäller, datorövning som vanligt på torsdagar, och sen blir det en liten vända på stan för att försöka hitta de sista julklapparna så att man känner att man är klar med allt.

Nu ska jag fixa till mig så att jag kan cykla till skolan!


Vi köpte en till julkalender till oss igår! Gott med godis!

/V♥

2009-12-02 | 14:23:28

åhh...

Denna dagen är inte någon rolig dag. Det är inget bra väder ute och jag har bara plugg att göra idag vilket gör att allt suger rikigt mycket!

Sen måste jag komma på julklappar till folk och jag har inte den bästa fantasin tyvärr! Har fixat några julklappar men har en hel del kvar i och med att jag har en stor familj. Det är nog det sämsta, min dåliga fantasi kombinerat med en stor familj går inte rikigt bra ihop.

Nu ska jag fortsätta med att fundera ut något till min kära familj!

/V♥

2009-12-02 | 11:59:18

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Förmodligen händer det ingenting alls och det råkar också vara vad du föredrar.
En dag av eftertanke.
God middag!
Idag har jag inte gjort så mycket än så länge utan jag väntar på att Christian ska vakna så att vi kan göra något men verkar hopplöst för tillfället.

Jag borde plugga nu men jag sitter och mixtrar med en ny design nu inför jul. Får se när jag gör klart den. Är inte riktigt 100 på den men vi får se helt enkelt!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har funderat på att fixa lite fler julklappar men får se vad jag gör för jag är lite halvtrött idag faktiskt!

Nu ska jag kila ifrån datorn ett tag i alla fall!

/V♥

2009-12-02 | 00:36:04

nyss hemkommen!

Nu har vi i princip kommit hem. Hann bara sätta mig vid datorn och såg att jag hade vunnit vilket är riktigt roligt!

Vi var som sagt och tittade på Luftslottet som sprängdes, eller som Christian sa på vägen hem tornet som rasade, och jag tyckte att det var en riktigt bra film. Var lite halvtrött innan vi gick dit men såfort jag satte mig och filmen började så kunde jag inte slita mig. Trots att filmen varade i 2½ timme så hängde man med hela tiden och tyckte inte att den var långtråkig på något sätt! Den är verkligen sevärd!

Nu ska vi två spela lite tvspel och gotta oss. Får se vad som händer imorgon, det blir väl lite plugg i alla fall!

/V♥

 


2009-12-02 | 00:29:29

JAG VANN!

Jag var med i en tävling om att vinna ett ölspel här och tänka sig JAG VANN!
Nu blir det en massa spelande sen då xD Hade faktiskt inte trott att jag skulle vinna men ibland har man turen med sig! :D

/V♥

2009-12-01 | 18:07:41

överraskning..

Idag när jag var i skolan så fick jag ett sms av Christian om att jag kanske skulle få en överraskning när jag kom hem. Började fundera på vad det kunde vara och tänkte att ja men han städar väl eller något. Kan ju alltid vara kul att komma hem till en städad lägenhet, däremot så slutade jag tidigare och han hade inte kommit från jobbet så då var det typ kört för överraskningen trodde jag.
När Christian kom hem så hade han med sig överraskningen och det var en julgran och pynt. En plastgran men det är en gran det med! Så nu är den klar och där ligger lite paket under den. Riktigt mysigt.

Ikväll klockan 9 så blir det bio, dock är filmen 2½ timme lång så kommer inte vara hemma från seent. Blir mycket popcorn och läsk. Mums.


Vår gran, bilden blev lite sådär men skit i det! Vi har en gran iaf!

/V♥

 


2009-12-01 | 12:48:08

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Ganska stillsam dag som passar bäst för familjeliv och lugna aktiviteter utomhus.
Tempot blir lågt.


Just nu är jag hemma på en snabbvisit bara och ska snart tillbaka till skolan igen. Var i skolan redan 8 imorse och nu är jag riktigt trött men måste stå ut några timmar till. Nu har jag varit och fått en till fungerande nyckel och lämnat de gamla nycklarna.
Jag skulle lätt kunna lägga mig i sängen nu och sova!

Nu måste jag skynda mig för att bege mig till skolan!

/V♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!