2010-09-28 | 12:05:18

...

Nu har det blivit en sån dålig uppdatering igen. Alexandra kom ju i torsdags kväll och var här till i lördags. Vi gjorde faktist en hel del, hann till gekås (jag är fan stammis där nu, inte normalt att vara där så ofta som jag har varit där på sista tiden), vi fixade i denna lägenheten så som satte upp tavlor och röja en hel del. Sen tog vi det lugnt på kvällen med fajitas och idol.

I lördags var det kalas för min storasyster och hennes man som fyllde 31 respektive har fyllt 36. Sen hände det absolut ingenting. Likaså i söndags, Christian jobbade extra vilket sög för det var den mest långtråkiga dagen jag har varit med om på länge.

Igår fixade vi lite i gamla lägenheten och sen skulle jag åkt till skolan men magen ville inte det så stannade hemma och spelade The sims 3! Jag är en riktigt nörd, uppgraderade mig från sims 2 till 3 häromdagen. (blev lite smittad av Sarah).

Imorse begav jag mig till lägenheten för städbesiktning klockan 10 men hon kom inte så jag ringde och då hade hon helt enkelt missat det. Tack för den! Sen ringde hon och jag blev inte riktigt godkänd med städningen på toaletten så får dit imorgon och fixa det.

Nu ska jag snart göra vid mig för att åka till skolan, sen blir det träning ikväll. Lite spinning är väl aldrig fel?! Förövrigt så har jag inge mer skola denna veckan, inte förrän tisdag om en vecka då. Det som ska göras är att fixa denna lägenheten så den blir finfin. Sen blir det lite jobb också! Det gillar vi.

/V♥

2010-09-23 | 19:25:27

shortie

Just nu sitter jag och väntar på att min lillasyster ska komma. Ja hon kommer idag istället för imorgon, yeaay!
Ska snart börja städa istället för att sega och inte göra ett smack.
Bjuder på en bild där jag har Christians mössa på mig. Vet inte om jag gillar den eller ogillar den.

Ha en superbra kväll :)

/V♥

 


2010-09-22 | 20:11:01

working out

Det har varit lite dålig uppdatering av mig nu de sista två dagarna, har inte riktigt haft lust att skriva och jag vet faktiskt inte varför. Däremot har jag typ varit som ett kolli för jag har haft en sån fruktansvärd träningsvärk i benen efter bodypumpen i söndags. Har lite kvar nu men var på ett pass idag, spinning/cirkel, och trodde att det skulle kunna gå över men jag kände verkligen av det och på cirkeln så blev det väldigt mycket ben så kommer väl ha träningsvärk resten av veckan.

Just nu sitter jag och reboostar mig själv med en härlig smoothie. Massa med nyttigheter och är supergott, det kan inte bli mycket bättre.

Imorgon är det först jobb som gäller 9-12 och sen skolan 13-15. Efter det blir det mest troligt städning för på fredag ska jag först tvätta och sen kommer älskade lillasyster hit och sover tills på lördag.

Nej nu ska jag dricka upp så att jag kan gå och duscha!


gottgottigottgott!

/V♥

 


2010-09-19 | 18:57:43

bubbloooor

Såhär ser det ut för tillfället :) Älskar bubblor!

2010-09-19 | 18:27:25

söndag 19/9-10

God kväll!
Somnade väldigt gott igår då jag var helt slut, vet inte varför, och därmed vaknade jag relativt tidigt med. Låg däremot kvar i sängen till 11 och sen begav jag mig hemåt till My för att hjälpa henne att ringa runder för att anmäla sin mobil stulen. Sen pluggade vi lite för att sen bege oss mot gymmet för att gå på body pump. Kan ju verkligen säga att jag pumpade kroppen. Kommer ha en fet träningsvärk imorgon men det är väl skönt på sitt sätt?!

Nu ska jag hoppa ner i ett skönt bad och sen ska jag äta lite och ligga i soffan och gotta mig och mentalt förbereda mig inför morgondagen. Har föreläsning 8-10 sen 15-18. Suger en del men finns inte mycket att göra åt det.

/V♥

2010-09-18 | 21:25:48

new shoes

Nu har jag fixat en bild på mina nya skor och min tröja :) Titta och njut!


En fotnot, skorna är inköpta på skopunkten och kostade tillsammans 500:-.

/V♥

 


2010-09-18 | 20:25:04

tråktråktråk

Tro det eller ej men detta är den femte kvällen denna veckan som jag sitter själv hemma, imorgon blir det likaså. Kommer vara samma visa nästa vecka då Christian jobbar tisdag-lördag kväll. Inte så kul för mig men vad ska man göra?! Det är han som tjänar storkovan :p

Just nu sitter jag och tittar på dansfeber för det finns inte så mycket annat som är bättre. Jag började med att packa upp sakerna till bokhyllan men vi har plockat bort en hylla som jag vill ha dit igen och självklart saknar vi pluggar så jag kommer inte mycket längre innan vi har köpt sådana.

Annars så händer det inte så mycket ikväll. Man kanske skulle försöka göra en extern uppgift?!
Jag ska i alla fall ta foto på skorna som jag köpte igår och tröjan som jag fick av mamma idag!

/V♥


2010-09-18 | 17:39:15

lördag 18/9-10

Hallåj!

Jag och Christian kom inte direkt överrens om vad vi skulle göra så vi gick och rösta sen tog vi en tur i bilen. Sen ringde mamma och frågade om vi skulle komma till dem men Christian hade en bättre ide att de kunde komma hit istället. Vi var inte hemma när det blev bestämt så det var bara att skynda oss inom ica och handla de saker vi inte hade till maten och sen vidare hem, fick snabbtina kycklingen i ett varmt vattenbad. Hann precis slänga in allt i ugnen innan mamma och pappa knackade på dörren. Det blev lite fördricka och snack. Maten var riktigt god och sen tittade vi på idol och spelade en massa spel. Vi kom i säng runt 12 och jag sov som en stock till halv 9. Gick och duschade och sen blev det en mysig frukost.

Mamma och pappa hjälpte oss att flytta de sista stora möblerna från andra lägenheten, vi skulle redan ha gjort det men har inte hunnit med att hyra släp och vilken tur att pappa har plats i sin bil. Blev en vända på stan också, mamma och pappa ska på maskerad där det är ombytta roller som tema. Pappa hittade en blond peruk som han köpte, han var inte den vackraste i den!

Blev ett snabbt avslut då jag skulle åka till jobbet. Jobbade bara mellan 12-15 och sen dess har jag inte gjort ett smack. Ska snart fixa med de sista flyttkartongerna som ska in i bokhyllan.

Man ska kanske ta och göra det nu när man är som mest uttråkad?!

/V♥


2010-09-17 | 13:45:34

fredag 17/9-10

God middag!
Idag var det inga föreläsningar på schemat men ändå hade ställt klockan på 9 för jag och My skulle till skolan och göra några uppgifter. Väl i skolan så insåg vi hur svåra dem var men försökte ändå.

Nu är jag hemma och vi har ätit lunch, vad som händer sen har vi delade meningar om. Christian vill åka iväg någonstans och jag anser att det räcker med att gå på stan och chilla. Vi får väl ta och klunsa om det eller något för hemma vill jag inte sitta en hel dag när man äntligen kan spendera den med sin kära. En ointressant sak är att jag har blivit en fotbollsfru idag... Christian sitter och spelar fifa på xboxet och jag är måttligt uttråkad.

Om man skulle ta och göra något vettigt kanske!

Ha en bra dag ute i blåsten!

/V♥

2010-09-17 | 09:36:01

bubbelbubbel

Igårkväll blev det lite extra mys, tappade upp ett bad med supermycket bubblor och ljus. Tyckte att jag var förtjänad av det då jag tog mig i kragen och gick ut och motionerade. Det känns lite idag om jag ska vara ärlig.



/V♥

2010-09-16 | 22:42:36

jag är med och tävlar

...hos Lindas sminkblogg om en hemlig goodie-bag. Slutdatum är på söndag 19/9 klockan 17,00!


/V♥

2010-09-16 | 17:01:24

Den hade kommit!

Nu blir det plugg för nu hade äntligen boken kommit! Denna gången fick jag hela boken och inte bara arbetsbladet! Vi hörs väl lite senare!



/V♥

2010-09-16 | 16:25:19

aj aj aj

Har en sån hemsk huvudvärk idag som verkligen inte vill gå över. Försökte att sova men det hjälpte inte, så har tagit en tablett nu och ska se om det vill gå över annars vet jag inte vad jag ska göra. Sova mer eller?!

Ska snart bort till andra lägenheten och kolla posten, hoppas på att min bok har kommit nu. Fattar inte hur det har kunnat ta så lång tid annars. Ett a brev är väl prioriterat?!

Om min huvudvärk går över idag så ska jag plugga lite (om boken har kommit) och städa. Sen halv 8 ska jag titta på halv åtta hos mig (såklart) och sen är det idol. Torsdagar suger verkligen när det gäller tv-utbudet. Har ändå en del kanaler.

Nu skyndar jag mig till postfacket!

/V♥

2010-09-15 | 20:22:38

myspys


Det finns inte mycket bättre än att vara nyduschad och klä på sig pojkvännens tröja och ha en fet knut på huvudet, mysfaktor på hög nivå.

/V♥

 


2010-09-15 | 18:44:26

blåååsigt.

Idag efter skolan så fixade jag mitt gymkort som jag fått genom hsif (har bara tagit mig ett halvår). Sen cyklade jag och My till expert för hon skulle hämta ut en ny dator på sin försäkring. Lyckost!

Man märker verkligen att hösten är här för nu blåser det som sjutton igen, Halmstad är en typisk blås-stad. Det blåser i princip alltid här. När jag cyklade innan så kändes det som att jag skulle blåsa iväg och nu när jag sitter i vardagsrummet så hör jag riktigt hur det blåser. Man får kalla kårar genom hela kroppen funderar på att fylla upp badet och lägga mig där lite senare. Först ska jag till Hemköp och skicka tillbaka en bok jag inte behövde! Vill inte betala 250 kr i onödan!

/V♥


2010-09-15 | 09:05:42

onsdag 15/9-10

Nu är allting som vanligt igen, inget mer besök och lägenheten börjar så smått att bli klar. Ska fixa det sista nu i veckan får bara se när vi får tid att göra det. Vi går om varandra en hel del denna veckan då Christian i princip bara jobbar kväll.

Skolan är i full gång nu med och det är riktigt skönt, jag försöker hänga med i kurslitteraturen (för första gången läser jag allt innan föreläsningarna) och jag börjar förstå varför så många kuggar externredovisningen. Det är ju sjukt svårt, förstod inte mycket av tillämpningsavsnittet som jag läste igår. Får nog förklaring på allt idag och på det sättet är det riktigt skönt att ha läst det innan. Det enda jag inte kan göra är att göra uppgifterna för när jag fick böckerna så fick jag endast arbetsbladet och inte själva övningsboken?! Förstår inte hur det kan komma sig för arbetsbladet ingår i arbetsboken, så fel det kan bli. Förhoppningsvis så kommer det idag.

Annars denna vecka så händer det inte så mycket. Ska väl dra och rösta nu någon dag så att man får det gjort.

Nu får jag fixa frukost till oss.

/V♥

2010-09-09 | 09:16:45

Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Pappa och Iris födelsedag.

Godmorgon!
Det är mycket som händer nu, vi har nästan hunnit klart att städa den gamla lägenheten, denna lägenheten börjar mer och mer kännas som ett hem. Vi har dock en massa småsaker kvar att fixa men det kommer.
Dagens planer är att ta en liten tripp söderut och se vart det bär av. Imorgon är det KRÄFTSKIVA på schemat. Gud vad jag har längtat efter det. Älskar verkligen kräftor.

Annars händer inte så mycket för tillfället, varvar lägenheten med skolan. Jöken är jäklar i det rolig men mycket att ha i huvudet på en och samma gång.

(jag har fortfarande inte hittat min kabel till kameran så blir inga bilder än)

/V♥

2010-09-07 | 21:33:07

nej jag är inte död

... vi har bara mycket att göra här i lägenheten. Sen har vi även kärt besök här så har inte mycket tid att sitta vid datorn.

Skriver när jag får tid men det blir mest troligt när veckan är slut!

/V♥

2010-09-02 | 20:11:07

ikea-premiären

Hela vår resa började i tisdagskväll efter gym-jobbet. Vi åkte ner till Väla för att titta på ikeas drive-in bio och fick reda på att Thour och My var där med så vi gick bort till dem och snackade lite, när de skulle dra så fick vi deras soffa och sen satt vi där och mös. Kollade på hela farsan och jag som inte gillade den innan, har bara sett halva, tyckte faktiskt att den var bra nu. Efter filmen, ca halv 1-1, så gick jag till bilen för att försöka sova lite och det gick väl inte så jättebra. Sov till och från hela tiden i framsätet men sen hoppade jag bak och somnade typ direkt. När Christian kom in i bilen vid halv 4 så stack vi och åt lite korv för att värma kroppen, det var riktigt kallt ska ni veta. Tog ett bra tag att somna efter det och sen vaknade jag halv 7 och då sken solen och jag kunde inte somna om. Klockan 8 ställde vi oss utanför köpcentrumet och väntade. Vi träffade en annan dam och hennes dotter som vi pratade lite smått med. Sen blev vi då intervjuade av både tidningen och webb-tidningen för att vi stod först fram. När det väl öppnade så var jag och Christian trea respektive tvåa för det var en tanta som trängde sig före.

Väl inne i varuhuset så skulle vi ha en tv-bänk och vi fick vänta hur länge som helst och där fanns inga försäljare någonstans och just den möbeln behövde man personal till. När vi väl har hittat en så slog vi två flugor i en smäll och bokade upp vår sängstomme samtidigt. Det blev problem direkt med ordern för ute på visningsexet så stod det 1495 men i datorn 1795 och han slog in det sistnämnda. Vi upptäckte inte detta förrän ett tag senare så då fick vi leta reda på en ny säljare som fick hjälpa oss att få rätt på detta. Vi traskade glatt vidare och när vi hämtade ut våra saker upptäckte vi fel nummer 2. Istället för en sängstomme som vi hade bett om så hade vi fått en sänggavel med förvaring. Han killen hade bokat fel vara till oss. Jag trodde att det skulle vara så enkelt att jag skulle kunna gå till återköp och han skulle fixa allt där men nej. Han kunde göra en ny order, ge pengarna tillbaka men jag skulle ha en extra sak som fanns inne på tag själv lagret. Skjut mig tänkte jag men tänkte att det var inte överdrivet lång kö innan i självscanningskassorna så jag tar dem. Där fick jag en smäll i huvudet för när jag ser kassorna så är det sjukt lång kö.

En killes misstag tog mig 50 minuter extra inne på ikea. Inte direkt det jag ville nej!

Bilder kommer senare för har inte packat upp min kamerasladd!

/V♥

2010-09-02 | 08:06:11

"kändisar"

Igår när vi väntade på att ikea skulle öppnas så blev vi först intervjuade av tidningen och sen av webb-tvn.
Tidnings intervjun hittar ni här och det komiska var att de struntade i att ta foto på hon som var först in, vi var 2a och trea, utan tog på oss som hade varit där längst! Liite kul!
Kommer med hela historien senare och lite bilder, blev inte supermycket för humöret var INTE på topp. Som sagt ni får veta senare.

/V♥

2010-09-01 | 07:47:39

Godmorgon! Idag ligger jag inte kvar i sä...

Godmorgon! Idag ligger jag inte kvar i sängen utan jag ligger kvar i bilen. Vi, eller rättare sagt christian, fick ett flipp igår och vi åkte till ikea redan då för de hade nattbio. Har inte sovit särskilt bra inatt men vad förväntar man sig när man ska sova i en bil? Nu är det bara 2 timmar och 15 minuter tills det nya ikea öppnar. Ska bli kul. Nu ska jag försöka hitta en toa så att jag inte gör på mig :p puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!