2009-08-24 | 18:44:20

måndag

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen börjar trist men kvällen blir riktigt fin.
Känsliga samtal bör helst ske efter klockan nio.



Godkväll!
Står på jobbet nu och har ingenting att göra innan stängning! Har inte hänt speciellt mycket denna dagen om jag ska vara ärlig. Har däremot sålt en hel del mobiltelefoner idag vilket vi vanligtvis inte brukar göra!

Har blivit dåligt med uppdateringar men har haft väldigt lite tid över i och med att jag har både nollningen och jobbet för tillfället! Ska även få lite tid med Christian men även det blir dåligt i och med att han jobbar kväll/natt. Sen har jag även fått lämna in min dator på service igen! Det suger men så är det!

Denna veckan består i princip bara av jobbet och nollningen. Så kommer väl vara väldigt lost denna veckan med!

Nu ska jag börja förbereda för stängning!
Lön imorgon :D

/ V♥

2009-08-19 | 09:37:38

onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Mest handlar det om din ekonomi eller kanske ditt jobb.
Du är nöjd med resultatet vid dagens slut.



Godmorgon!
Dagarna passerar riktigt fort! Just nu så är det väldigt mycket inför nollningen känns det som! I måndags var det kickoff och det blev endel dricka där ja! Mådde lite halvbra igår men det var ju möte inför nollningen så var tvungen att stiga upp ur sängen. När jag kom hem från det så somnade jag i soffan men efter många om och men så jagade Christian mig till sängen där vi sov ett bra tag till! När vi vaknade så kom jag på att vi skulle grilla på stranden, åkte till maxi för att inhandla mat. Sen kom vi båda överrens om att det blåste kanske lite mycket där så vi åkte hem och la oss vid nissan istället! Var väldigt mysigt!
Gjorde inte mycket mer igårkväll. Jag lästa i alla fall lite till på boken Ps i love you! Riktigt bra.

Just nu så ligger min gosegris och sover, han är en sjusovare medans jag vaknar i princip så fort det blir ljust! Jag har hunnit med Farmville och titta runder på lite olika blogg sidor!
Idag så blir det ännu en inför nollningsdag, ska träffas vid 11 och bestämma lite olika lekar! Detta kommer att bli kul!

Nu blir det frukost!

/ V♥

2009-08-15 | 10:28:42

lördag

Kräftan 22/6-22/7

Romantisk och trevlig lördag som håller ett riktigt lågt tempo,
i varje fall om du får bestämma själv.



Den senaste veckan har varit väldigt fullspäckad med saker att göra!

Förra lördagen bjöd först på släktträff och det var många okända släktingar! På kvällen åkte jag och Christian till Hemmeslöv där hans föräldrar hade anlänt! Det blev grillad mat och lite plockepin för att sen avsluta kvällen med en film!
På söndagen så jobbade jag och sen blev det en tur på familia. Åter till Hemmeslöv och en film på kvällen.

I måndag så åkte vi till klippan för att äta gott och cykla dressin, vilket familjen Hillgren aldrig har gjort! Stannade kvar där ett tag på kvällen. Jag och Christian kom fram till att våra föräldrar är ganska lika varandra!

Tisdagen bjöd på en rundvandrin i Halmstad och en fikapaus på espressohouse!

I onsdags så gick vi upp tidigt för att åka till Ullared. Var inte mycket folk för att vara ullared men vi kände att där ändå var för mycket folk så vi blev klara ganska tidigt. Blev även en tur inom mq-outletten. På kvällen åkte jag och Christian till Klippan för han skulle fixa lite med hans dator. Det blev även en tur till familia där jag köpte lite hårprodukter!

I torsdags fick vi en dille och åkte till danmark. Vi hade verkligen tur med vädret. Vi satt ute på en uteservering och bestämde oss för att åka hem. Precis när vi hade kommit in på stationen för båtarna så öppnade sig himlen!
Jag fyndade i dk en source flaska för 125 kr! Inte så pjåkigt!
På kvällen åkte jag och Christian till Halmstad för han skulle fixa bilen på morgonen därpå!

Fredagen bestod av att vänta på Christian och sen bege sig till Hemmeslöv igen. Det bestämdes att vi skulle ta en tur till Båstad och äta glass! Glassen var otroligt god och vädret kunde inte ha varit mycket bättre! Vi stannade kvar till halv 9 sen var det att säga hejdå till Christians föräldrar!

Har varit en riktigt bra vecka enligt mig! Idag blir det jobb. Är väldigt ensamt med då Christian är i Klippan för att han skulle jobba idag och imorgon så det blir ytterligare en natt ensam.

/ V ♥

2009-08-06 | 20:09:05

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Torsdagen blir livlig och skapar känslor som du inte hinner bearbeta,
så kvällen blir en smula turbulent.



Godkväller!
Just nu sitter jag med min dator i sängen för jag ska plugga. Går väl lite sisådär med det. Ska även packa ikväll och baka negerbollar (det är negerbollar enligt receptet!). Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men lär väl få vara vaken väldigt länge så att jag har lite mystid med Christian också. Han är förövrigt och jobbar nu så jag har lite tid för mig själv, inte så roligt dock!

Imorgon är det nästsista dagen, räknar egentligen det som sista för på söndag är det bara 5 timmar! Sen börjar skolan igen! Har faktiskt tjuvkikat på schemat och har inte så mycket föreläsningar men blir väl desto mer plugg hemma! Har lovat mig själv att ta tag i den delen nu faktiskt!

Nej nu ska jag läsa igen om mikro skitet en gång så att min packning och bakning kan starta!


I love you!

/ V♥


2009-08-05 | 17:07:22

onsdag

Just nu sitter jag på jobbet och har bara 45 minuter kvar! Det ringer absolut ingenting idag så det är skönt på sitt sätt! Skulle velat ha åkt hem men det gick inte!

Igår gjorde jag inte så mycket jag och Christian somnade runt 10 vilket är väldigt ovanligt för båda två av oss! Däremot var det riktigt skönt!
Idag när jag kommer hem så blir det faktiskt lite pluggande, har tenta om en vecka! Sen blir det väl bara att mysa med Christian idag igen!
Till helgen blir det kanske utgång och sen på lördag så blir det först släktträff och sen ska jag och Christian bege oss till Båstad för hans föräldrar kommer ner till Skåne! Ska bli väldigt trevligt!

Nej nu måste jag jobba igen!

/ V ♥

2009-08-03 | 19:59:08

måndag

Kräftan 22/6-22/7

En spännande måndag med roliga replikskiften och intressanta möten.
Dessutom blir det gott om passion nu.



Måndag idag och dags för jobb igen! Fick faktiskt kämpa mig upp från sängen. Alltid jobbigt att lämna en varm och härlig säng för att åka äckelpäckel bussen till jobbet! Sen blev det lite sent igår med! Jag och Christian kollade på Allting flyter! Den var väl helt okej men slutet var bland det sämsta som jag har sett! Slutade abrupt! Förövrigt så kollade vi även på Hangover igår! Den var riktigt rolig! Rekommenderas lätt!

Idag efter jobbet så kom Christian och Alex och hämtade mig så var hemma tidigare än vad jag skulle, vilket var skönt. Nu snart så ska vi köra alex och soph till örkelljunga och sen ska vi hem och mysa! Blir inte mycket mer i och med att jag ska upp sju imorgon igen!

Annars händer det faktiskt inte så mycket, har min sista vecka i Klippan nu sen blir det Halmstad på allvar igen! Ska även försöka plugga lite igen så att jag kan göra min jäkla tenta! Har även blivit lite smått beroende av FarmVille!

Nej nu ska jag kila bort till sängen och mysa lite innan vi ska köra iväg!

/V ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!