2006-12-30 | 23:00:51

mama

... we all go to hell.

Idag är det lördag men jag skrev inget igår så jag får väl börja med gårdagen!

Igår hade jag kafferep med My och Guran. Vickans goda kladdkaka! När de hade stuckit fick vi gäster, Görgen och Helene. Sen kom ännu en till gäst, eller man kan kanske inte kalla Babe ♥ för en gäst?! Vi (jag alex och jim) gjorde lite allt möjligt, kollade på tv och fjantade oss. Sen stack vi till ida och emelie där det var en folksamling. Sen cyklade vi hem lagom till att babe skulle hem. Sen gjorde jag inte allt för mycket satt vid datorn och segade mig.

Idag blev jag väckt vid 12 av mamma. Satte mig vid datorn och sen gjorde jag frulle. Var riktigt seg idag tog mig typ 3 timmar innan jag fick tummarna ur röven och klädde på mig en tröja. Sen kom alexs kompisar ida och emelie. Jag och alex städade och städade för det skulle vara rent tills att mamma och pappa kom hem. Och det var det :)

Senare ikväll lär jag nog bara sitta vid datorn! I guess! ;)

Imorgon är det nyår och då blir det partajande för hela jävla slanten :)
Har inte så mycket mer att skriva nu!

Love and like


2006-12-28 | 17:29:45

We can’t cry

... the pain away.

Igår var jag på väla och sedan i ängelholm med kusinen + moster och "morbror" och kollade på bio.
På väla handlade jag en berlock till mitt armband, byxor och trosor. Hel nöjd. Sen när jag pratade med Möj, så hade jag köpt exakt likadana byxor och trosor som hon har så nu är båda två skitsnygga!
Bion sög! Göta kanal 2 som sagt. Sen var det kinaresturang som gällde!

Idag har jag bara slappat i princip, träffade Kenth och Jim inne i Klippan innan.
Träning ikväll riktigt sen träning så det blir väl att sova sen.
Imorgon vet jag inte riktigt vad det blir, kanske leka med sean eller jim. Men bara kanske.

Love and like

2006-12-26 | 16:28:19

this is the end

... you know.

Goddag!
Igår var jag hos Möj och kollade på american pie 5. Sen efter det fjantade vi oss som små 10åringar! ROWLIGT! Så bestämde vi att vi skulle shoppa i klippan idag. Men det sket ju sig för jag kom på när jag cyklade hem att det är stängt i klippan idag ;) Men jag skulle gå upp halv 10 ändå, men vaknade inte då, vaknade 10 i 11 ;) skulle vara hos my 11 egentligen. Så ringde henne fortsom fasiken. bestämde att vi skulle sola nu i eftermiddags. Jag ringde och beställde tid så vi cyklade ner till idrottshallen :) Skönt som fasiken.
Imorgon blir det mest troligt väla på ett eller annat vis, antingen buss eller blir vi skjutsade ;) Sen blir det bio. Göta kanal 2 har hört av jim att den suger. Vilket jag redan visste ;) Men det går inte att ändra på det beslutet.

Love and like

2006-12-25 | 17:17:34

Julen är snart förbi.

45685-7Julafton avklarad och även snart juldagen. Kan nog säga att jag upplevde min bästa julafton igår, lagom lugn och lagom mycket paket! Själv fick jag ett Thomas Sabo armband, presentkort, parfym, grytor, kakformar, halsband, pengar och trosor. Idag fick jag mer presentkort och även strumpor. Alltid bra att ha.
Ikväll ska jag till Möj och kolla på american pie 5, naked mile. Den är skit bra, tredje gången gillt. Vet inte om det bara blir jag och My eller om Emma och Emmy kommer med.
I veckan blir det antagligen shopping, ska köpa en V-berlock till mitt armband. kommer bli skit fint! Sen ska
jag köpa nya byxor med!


Love and like


2006-12-24 | 13:20:40

God Jul!


45685-6Nu har julafton kommit. Tiden har gått snabbt, det är helt sjukt. Känns som igår som det var sommar och vi var i husvagnen med jim och kenth! Men då kan man tänka såhär också då är det imorgon som vi är i husvagnen igen med jim och kenth.
Om 1½ år så har jag slutat gymnasiet. Tiden efter det är oviss, men jag vet att jag ska plugga vidare men till vad vet jag inte.
Om 1 timme cirka, ska jag ner till Karro, Mattias och Matilda och fira jul med dem + Lena och Kurt.  Jag har bara hittat 2 julklappar till mig än från mamma och pappa. Hoppas ju på mer men det är innehållet som räknas. Kanske blir en snål jul iår. Jag och alex pungar ju ut pengar av dem hela tiden, Inte riktigt så nej. Men men, det är trots allt tanken som räknas!

Imorgon kommer uppdatering om vad jag har fått!

Love and like

2006-12-23 | 13:45:02

Goder middag goder middag

vick
... både herre och fru.
Jag har varit lite dålig med att göra blogginlägg här ja. Men jag får nog skärpa mig nu ja och det ska jag mest troligt göra med :p
Dagen innan dopparedag, dvs jag har 1½ år kvar i skolan sen är det dags för vuxenlivet på riktigt. Hur det kommer att kännas vet jag inte! Skolan har varit lite hipp som happ, ibland hatad och ibland älskad. Saknar ibland hur det var innan. Men saker och ting förändras.
Vad jag ska få imorgon har jag ingen aning, hoppas på ett rosa playstation 2 men det lär jag inte få :( 
Jullovet, inget planerat mer än gothia.

Love and like!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!