2011-07-14 | 21:38:51

regn och rusk

Idag är det en riktigt tråkig dag med mörker och en massa regn. Jobbade till 15 sen skulle jag lämnat in datorn men gör nog det imorgon istället om vädret är bättre. Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, kollade på tv och halvslöade i soffan till typ för en timme sedan då jag fick ett ryck och gick ut och gick. Det spöregnade men det stoppade inte mig, en halvtimmes promenad blev det trots allt.

Idag har jag ätit ägg, miniugnspannkaka (ska ge er receptet nästa gång jag gör det) och tacosallad. Miniugnspannkakan var ett tips från en kille i hälsokostaffären igår, han gav mig en massa bra tips och sånt tackar man för. Man ska tex dricka 0,033*sin vikt vatten per dag om man vill se resultat när man ska gå ner. Det var ganska intressant.

Nej nu ska jag in i duschen och sen titta på en massa onödiga program. Börjar 20 imorgon så kan sova hela dagen, typ.

/V

2011-07-13 | 21:45:07

dagens i-landsproblem

Utanför mitt fönster skriker två måsar konstant för de vaktar sina ungar som ligger på gräsplätten där. Otroligt irriterande och katten flyger fram och tillbaka på fönsterbrädan så har tvingats plocka ner alla saker där för att inget ska åka i golvet.

Idag är jag helt slut! Började med att jag gick upp halv 7, vet inte när jag jag gick upp så tidigt sist, och var på jobbet 7. Jobbade till 14 sen kom mamma och vi gick in till stan där och spenderade hela eftermiddagen där. Köpte däremot bara en klocka, en likadan jag redan har fast annan färg, för 300 kr! Det kallar jag kap i och med att den har kostat 600.

Dags att börja tänka på sängen, ska upp lika tidigt imorgon.

/V

2011-07-12 | 19:46:15

diamond

På grund av mycket jobb så lider bloggningen lite, hoppade in extra igår och idag på teknikmagasinet. Tänker på pengarna i augusti. Har missat att skriva att jag och Alexandra har bokat resa till bulgarien. Åker iväg den 28/8 och blir borta en vecka, hur underbart är inte det? Tills dess ska jag ha gått ner 4 kilo till och det borde jag klara. Är ju 1½ månad dit, det är bra att ha mål tycker jag.


poolen på vårt hotell



Idag åt jag 2 ägg till frukost, en improviserad lunch ,i och med att jag hoppade in och hade ingen matlåda, som bestod av en yoghurt. Vet att det är en del kolhydrater i det men var tvungen att ha en snabb lunch. Till kvällsmat har jag ätit tacosallad.

Min dator håller på att haverera så jag ska snart lämna in den på lagning så blir kanske dåliga inlägg ett tag men ska försöka att mobilblogga så mycket som jag bara kan. Hoppas att det fungerar bättre denna gången. Lämnar däremot inte in den förrän tidigast torsdag.

/V

2011-07-10 | 22:58:26

when the night falls...

På schemat idag stod det jobb mellan 10-18 och jag tyckte att det gick väldigt bra. Tror inte att jag gjorde några stora tabbar. När jag kom hem var det dags att göra nästa veckas matschema och sen iväg och handla.
Kvällsmat idag blev en liten inspiration av Sandra med en kycklinggratäng. Hon serverade den med pasta men jag höll mig till endast sallad för att hålla nere kolhydraterna. Var riktigt gott! Receptet hittar ni här.


Ser kanske inte så aptitligt ut men gud så gott det var.

Jag har precis kommit in från en powerwalk, 3,2 km på 29 minuter och känner att det inte var så fy och skam det där. Ska snart hoppa in i duschen för att sen sova. Imorgon är det först jobb på tm och sen taxi som gäller så måste sova ut ordentligt inatt.

/V

 


2011-07-10 | 20:18:12

resultat 1 vecka

Idag är det söndag och jag ska presentera veckans resultat.

Vikt: -3 kg
Midja: -2 cm
Höfter: -1,5 cm
Byst: -5 cm
Överarm: -1,5 cm
Lår: -1 cm

En riktig lyckad vecka enligt mig :)

/V

2011-07-09 | 23:55:00

hemklickat

Om 2 veckor är det dop för Melvin och jag hittade en klänning på H&Ms hemsida som jag nu har klickat hem. Har egentligen shopping förbud men är det dop så är det. Hoppas den passar när den kommer.


199:-

/V

2011-07-09 | 19:25:14

God kväll!

Det har inte riktigt funkat med min mobilbloggning såg jag.
I torsdags blev det kycklingsallad både till lunch och middag och igår blev det en korv, kokta ägg och sallad till lunch och en tacosallad till middag.

Igår var min lediga dag på evigheter kändes det som så jag begav mig till ängelholm där vi tre yngsta systrar skulle träffas och umgås i husvagnen. Vi låg och sov halva eftermiddagen kändes det som och sen gick vi ut på promenad. Riktigt mysigt, var även första kvällen jag och Alexandra blev riktigt utsatta för myskväll med chips och läsk men vi gjorde gurkstavar istället. Däremot drack vi ett glas light läsk var och nu när man inte har ätit socker på en vecka så var det riktigt äckligt.

Idag har jag jobbat 11-18.30 och har ätit väldigt dåligt så nu ska jag äta en ordentlig portion kött och sallad och njuta av kvällen utan några sötsaker. Drar nog igång en film eller två. Börjar inte jobba förrän 10 imorgon vilket är riktigt skönt. Imorgon är det även dags för hur det har gått denna veckan.

/V


2011-07-07 | 11:11:37

Historien om ett brott

Har precis laddat hem aftonbladets podcast historien om ett brott och just ny lyssnar jag om inbrottet vid Gotabanken i Alby. Jag tycker det är en superbra grej för oss som är intresserade av sådant. Klicka på bilden för att komma till aftonbladets hemsida där det står hur du gör för att få hem podcasten.

/V

 


2011-07-05 | 20:49:36

dag 5

Då har den 5 dagen gått och idag hade jag grymt sötsug, kanske berodde på att jag jobbade inne stan och såg folk med läsk och glass. Sugen man blev åhh, sötsuget borde gå över snart väl?! Hoppas på det!
Tyvärr missade jag att ta foto på maten idag. Till frukost idag åt jag återigen ägghack och till lunch och kvällsmat blev det kyckling med stekt bacon och en tomat. Slängde blomkålspuren jag gjorde igår och ersatte den med bacon. Borde gå bra ändå tycker man. Nu ska jag återgå till allsång på skansen.

Ha en trevlig kväll

/V

2011-07-04 | 19:30:00

i dont care what the people may say

...what the people may say about me

Dagen har bestått av att umgås med Hanna. Först var vi ute och gick i cirka en timme och sen hade vi picnic i stan. Vid 3 tiden cyklade vi hem igen och jag la mig i sängen för att sova så att jag orkar med natten inatt. Förväntas ringa väldigt mycket i och med att det är måndagsklubben och jag tror att jag kommer få jobba ända till 4 inatt. Ska jobba mer i helgen än vad som var planerat från början, skulle jobbat lördag natt men får jobba lördag och söndag dag istället. Har fått mest nattpass så det ska bli kul att få jobba dag med.


Vår utsikt, underbara halmstad!

Ha en trevlig kväll allesammans!

/V

 


2011-07-04 | 18:34:36

dag 4

Idag har jag inte haft något sötsug över huvudtaget, vilket är grymt skönt.



Frukost: Ägghack. 2 hårdkokta ägg och 1 dl majonäs.



Lunch: Tonfisksallad. En burk tonfisk i olja, 100 g naturell keso, ½ äpple, 1 dl gurka och lite isbergssallad. Otroligt gott och enkelt att göra!


Middag: Kyckling med blomkålspure. 1 blomkålshuvud som kokas i 2 dl grädde i 10 minuter och stekt kycklingfilé. Åt även lite tonfisksallad som blev kvar vid lunchen. Blomkålspuren var inte riktigt min grej, det gick och äta men tröttnade ganska snabbt. Den var kanske för dåligt kryddad vad vet jag.


/V

2011-07-03 | 22:16:43

dag 3

Lite sen uppdatering här idag men det blev mer jobb idag än vad jag hade tänkt mig. Jobbade först 10-14 på teknikmagasinet och sedan 15,45-20,15 på gymmet.

Dagens frukost blev två kokta ägg och vatten.



Dagens lunch och middag blev en ceasarsallad med grillad kyckling. Köpte en färdig påse ceasarsallad som finns i kyldisken men slängde krutongerna för de innehåller snabba kolhydrater.


När jag väl kom hem från jobbet begav jag och my oss ut på en 4 km promenad. Nu har jag nästan precis landat i soffan och lyssnar på metallicas koncert som går på ettan, ska snart duscha och sen blir det att jag dimper ner i sängen för att ta igen lite sömn som jag har missat i helgen, 34 jobbade timmar på 56 timmar är utmattande men goa pengar till min planerade resa i höst.

Ha en trevlig kväll!

/V

2011-07-02 | 15:54:25

dag 2

Jag började redan att ändra maten igår men har ätit exakt samma mat idag så därför blir det ingen dag 1. 

Till alla måltider, förutom frukost där man får dricka c-vitaminer, kommer jag att dricka vatten för mycket annat är big nono de första 3 veckorna då man kör på en turbostart och tar bort så mycket kolhydrater som möjligt.


Frukost: Två stekta ägg och ½ paket bacon. Dricka till det var c-vitaminer.



Lunch och middag: Tacosallad gjord på nötfärs, tomat, gurka, isbergssallad. Toppat med ost och en liten klick gräddfil och salsasås. Precis som vanlig tacos men utan brödet.


Anledningen till att det blir tacosallad till både lunch och middag är för att jag jobbar kvällen och har svårt att laga mat mellan jobben. Därför har jag gjort en stor mängd tacosallad men det är gott så varför inte?!

/V

2011-07-02 | 11:37:53

lets go!

Min dåliga bloggning beror på att jag har jobbat mer än vad jag har tänkt mig. Det jag har hållt lite hemligt är att jag och Alexandra ska gå ner i vikt med Gi. Vi har några kilon vi verkligen vill bli av med och då tänkte vi hjälpa varandra. Vi följer boken GI dag för dag - 30 dagar till en nyttigare livsstil. Jag kommer att dela med mig av vad jag äter varje dag och lite synpunkter på det.

För att hålla koll på hur min viktnedgång går kommer jag att varje söndag dela med mig veckans viktminskning, och mina olika mått. Lets go!



/V

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!