2010-04-24 | 08:38:42

Grattis världens bästa MAMMA ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag!


En gammal bild men du är minst lika vacker idag som så! ♥


/V♥

2010-04-19 | 11:06:32

måndag

God middag!
Idag vaknade jag ganska tidigt och var beredd att gå till skolan men fick ett sms av Jelena och då är föreläsningen mellan 10-15 inställd, vilket betyder att vi har en föreläsning mellan 15-17 idag. Däremot så ska vi träffas nu klockan 12 och fortsätta på vårt grupparbete och hoppas på att vi kommer någonstans idag!

Efter skolan så ska jag och Christian iväg och leta tröja åt mig för mamma fyller 55 på lördag och då är det middag på kvällen som gäller så får vara lite fin då!

Nu måste jag sätta fart, ligger fortfarande i sängen och gottar mig!

/V♥

2010-04-18 | 20:13:29

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Lite lugn och ro skulle du trivas med men söndagen
blir hektisk och kanske lite väl innehållsrik.


Förlåt! Jag vet att jag har haft en väldigt dålig uppdatering senaste veckan, jag vet inte varför och ska inte skylla på någonting heller.

Veckan har gått väldigt fort iaf och det har varit väldigt mycket skola på schemat. Nästa vecka kommer det också bli mycket. Ska försöka att ta igen det jag har slöat efter plus att vi ska göra klart vårt grupparbete.
Igår så kom Alexandra hit och vi åkte på ren impuls till ullared. Vi var där i en timme och jag handlade för mest! Det var bra och välbehövliga saker. Kvällen avslutades med tacos, lite lipssjungande och filmen kogänget.

Idag när vi hade vaknat och gjort vid oss så åkte vi ut till tylösand och tittade på finfina hus. Jag vill också ha pengar så att jag kan bo så fint. Efter att Alex hade hoppat på tåget så åkte jag till gymmet för att kontrollera pengarna som vi fick in i fredags och det kändes inte som att det stämde så jag räknade om allt här hemma och till sist blev det rätt! Puh.

Nu ska jag ta och städa lite här hemma så det blir fint igen!

/V♥


2010-04-09 | 18:45:01

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Sällskaplig och riktigt angenäm fredag som handlar mycket
om relationer och om gemensamma intressen.
God kväll allesammans!

Dagen började inte bra, vaknade vid 6 och mådde rikigt dåligt. Hade haft känningar av det redan igår men då trodde jag att lite sömn skulle fixa det men ack så fel jag hade. Jag proppade i mig treo, skulle inte missa tentan idag. Jag beger mig till tentan och kallsvettas genom hela, inte kul alls. Hur tentan gick återstå att se. Hoppas verkligen på att jag klarar den för det kändes ändå ganska okej. Fast det är väl min vanliga otur i nationalekonomi. Jag tror mig kunna det men kuggar den ändå.

Nu ikväll så jobbar Christian och jag har redan riktigt tråkigt. Har däremot varit på stan och fixat lite frukt för ikväll ska här ätas fruktsallad! Vi har bestämt oss för att dra ner på allt onyttigt. Det är lättare om båda två är med på noterna.

Imorgon är det utbildning med HSIF och sen lite lekar och en massa trevligheter. Ska bli roligt!

Hoppas att ni har en trevlig kväll i den underbara solen, jag vill ha balkong!

/V♥

2010-04-06 | 21:05:31

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Rörig, spännande tisdag. Du väljer en helt annan väg än den
planerade och väcker beundran hos vissa.
God kväll!
Pluggandet tar kål på mig och mitt huvud så det kommer inte att komma så vettiga ord från mig ikväll. Ska snart ta och dra täcket över i huvudet och ta nya tag imorgon. Kommer att plugga ännu längre då har jag fått för mig!
Idag har vi ialla fall fått lite städat, slängt en massa kartonger och gått ner med saker i källaren. Eller rättare sagt Christian gick och slängde medans jag sorterade vilket som skulle slängas eller inte och nu sitter vi båda två vid varsin dator. Vi är sociala mot varandra vi!

Hoppas att ni som läser har haft en riktigt trevlig kväll.

/V♥

2010-04-05 | 19:41:28

måndag

God kväll!
Dagen idag började med att vi vaknade vid halv 9 för Christian var tvungen att åka till jobb och fixa lite. Jag började att göra vid mig och sen gick jag ner till Sandra där vi pluggade finansiellt skit! Gick upp vid halv 1-1 tror jag för att äta lite och sen tog vi en powernap som var lite för lång så jag har suttit nu i eftermiddag i stället. Har suttit från ca 4 till nu. Är faktiskt mäkta imponerad av mig själv. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på tv / läsa lite till. Imorgon blir det plugg heeela dagen. Har inte bestämt mig för var någonstans jag ska plugga än men det blir väl mest troligt på biblioteket. Kommer att vara så fruktansvärt tråkig de kommande dagarna så det finns inte!


tur att vi köpte ett bord man kunde ha iläggskivor,
annars skulle jag inte ha klarat av att plugga hemma!

/V♥

2010-04-04 | 23:27:26

God kväll!

Denna dagen har gått riktigt fort.
Jobbet gick väldig bra, jobbade med Christoffer och det var en hel del att göra men vi fixade det lätt som en plätt. Tog bussen hem och sen blev det en vända på biltema. Christian släppte av mig hemma för att sen åka vidare och fixa bilen. Mycket bilfixande på sista tiden men det är bara att bita ihop för den kommer bli så fin inför sommaren.

Jag gick upp och la mig i sängen och somnade! Sov i någon timme och sen var det dags att plugga igen. Det går verkligen bra nu känner jag. Imorgon blir det att plugga en massa teori. MASSA MASSA MASSA! Måste verkligen klara denna tentan. Orkar inte att kugga fler nationalekonomikurser, jag avskyr redan dem!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och mysa med min pojkvän.

Vi hörs imorgon skulle jag tro, om jag inte pluggar ihjäl mig!

/V♥

2010-04-04 | 10:37:01

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Förmodligen handlar det i första hand om romantik,
men söndagen ger dig också en chans till lyxliv.
God förmiddag.
Gårdagen i Mölle var riktigt trevlig och bilder har kommit upp på facebook och kommer mest troligt att komma upp här med men inte nu. Var helt slut igårkväll efter den 3-timmars långa rundan, men det var skönt, så vi låg bara i sängen igår och slappade.

Idag gick jag upp med tuppen, klockan 9, och började smått att plugga. Kände att jag var tvungen att komma igång så att jag kan åka till jobbet med gott samvete. Bussen går om 40 minuter så jag får börja sätta fart här hemma nu. Sitter fortfarande i mjukisar och håret står åt alla håll som det brukar göra på morgonen. Har inte ens ätit frukost. Skärpning nu!

Ha en superbra påskdag!

/V♥

2010-04-02 | 21:07:38

bilderna från igår









/V♥

 


2010-04-02 | 19:49:59

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Skönt romantisk fredag men det är mer fart på dagen än på kvällen.
Din energi tryter ganska tidigt.


Godkväll allesammans!
Hur har er dag varit idag? Min dag började med att jag vaknade ganska tidigt av att det var ljust ute men låg kvar i sängen och gottade mig. Vid 12 så åkte jag till jobbet och arbetade några timmar. Var full rulle idag och när jag skulle stänga butiken så var där fullt med folk så jag blev lite sen. Tur att jag ändå hann med bussen. 
Just nu så har jag en paus från pluggandet, sitter och räknar och det går väl inte allt för bra för jag är riktigt trött men några uppgifter till måste jag göra. Är dock själv hemma så det är ju inte någon rolig kväll precis men har haft 2 underbara kvällar med min älskade Christian.

Imorgon så ska vi åka till mölle för mamma och pappa har husvagnen där på påsken som vanligt. Alla systrarna ska dit och det börjar med lite vandring med matsäck och sen efter det blir det en god påskmiddag ala mamma. Ska ta med mig kameran så kommer nog att bli en hel del bilder. Jag älskar den!

Bilder från igår kommer mest troligt lite senare ikväll, om jag inte somnar.

/V♥


2010-04-01 | 18:06:58

1 år ♥

Kan ni tänka er att det är ett år sedan jag och Christian blev tillsammans?! Ett år sedan mina vänner trodde att jag gjorde ett aprilskämt på dem genom att säga att jag hade en pojkvän. Tiden har gått så sjukt fort så att det finns inte. Det var ett år sedan jag och Christian låg i hans säng och han frågade om och om igen om vi skulle vara tillsammans eller inte. Jag var väldigt velig för det var så långt emellan oss men som ni alla vet så bestämde jag mig till sist att chansa.

Första tiden i vårt förhållande var väldigt jobbig, det är verkligen inte lätt att ha ett förhållande på distans. Vi klarade det och redan till sommaren så bestämde han sig för att flytta ner hit och nu har vi bott tillsammans i ca 10 månader.

Tiden har bjudit på många skratt, mycket kärlek men även bråk och tårar. Alltså allt som ett förhållande innehåller. Jag är glad att jag vågade chansa för annars skulle jag inte fått vara med en sån underbar person som han är.

Dagen har vi firat genom att bara umgås med varandra, gett varandra presenter och påskägg (det är ju trots allt skärtorsdag). Av Christian så fick jag en kamera (har funderat på att köpa en länge så det var ju alldeles utmärkt!) så nu blir det antagligen lite mer bilder!

Nu ska jag återvända till att laga vår kvällsmat, riktigt hög mysfaktor med ljus och otroligt mycket kärlek!

Jag älskar dig Christian Hillgren ♥

/V♥

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!