2011-06-29 | 19:23:20

Det sägs att denna dag

var årets varmaste dag i hela landet och hur spenderade jag den?
Jo i förmiddags tvättade jag och fixade in cuppsatsen så att den är klar. Vid 12 cyklade jag bort till jobbet och var där hela eftermiddagen, tack gode gud för att där finns en solstol så man kan sätta sig utomhus på lunchen, skulle dött annars. När jag kom hem igen satte jag mig på balkongen ett tag för att sen lägga mig på soffan och sova lite. Nu kommer snart My och David och vi ska allt grilla lite och sen får jag se vad kvällen bjuder på. Jobbar tidigt imorgon så bli inte allt för sent.



/V

 


2011-06-28 | 16:55:50

idag är det ingen vanlig dag

... för idag är det min födelsedag.

Idag blir jag som sagt 22 år gammal, det känns inte som min födelsedag men det blir väl så när man blir äldre? Inte den spänningen som fanns när man var en liten flicka och väcktes på morgonen med sång och paket.

Idag fick jag även ett mail om att mitt paket var påväg, kan väl säga att det är en liten födelsedagspresent till mig själv där. Vad det är får ni inte reda på riktigt ännu utan det kommer att avslöjas när paketet kommer. Det är inget stort paket som ni kan se här nedan. Vad kan det vara?!

/V

2011-06-27 | 18:27:54

sun is up

God kväll!

Idag är det min sista dag som 21 åring och imorgon börjar mitt 22a jordsnurr som min fina vän My skulle ha sagt. För tillfället känner jag mig inte gammal men i andra stunder kan jag känna mig som en 65 årig tant och ska pensioneras snart och att hela livet har gått förbi. Jag kommer väl snart vara där men ändå.

Den nya designen är på gång och ska vara i bruk på fredag har jag tänkt mig för då börjar jag och Alexandra våra nya liv. Mer om det senare. Denna bloggen kommer bli mer som en sporre till mig själv och kanske även andra är det tänkt. Ska verkligen försöka hålla det denna gången.

Kvällens planer är att städa (mamma och pappa kommer imorgon) och grilla. Det är fint väder och jag hade kött i frysen, underbart som bara den.



Detta är min motivationsbild. 1 april 2010

/ V

 


2011-06-26 | 00:59:01

long time no see

Det har tagit mig ett tag att komma tillbaka. I mars hände det en del saker som förändrade mitt liv väldigt drastiskt men till det positiva och jag har kunnat gå vidare i mitt liv efter allt tack vare det. Jag ska försöka få igång bloggen igen men i en liten annorlunda tappning, vad det kommer bli får ni se lite längre fram när jag är klar med den nya designen och lite ytterliggare detaljer.

På dessa 4 månader som har gått har det hänt en hel del, jag har tagit min kandidatexamen i ekonomi, blivit moster igen till en liten Melvin och fått ett nytt jobb. Jobbet är i princip bara ett sommarjobb för jag har bestämt mig att jag ska plugga vidare ett fjärde år så att jag kan bli revisor sen. Spännande spännande.

Nu måste jag däremot gå och lägga mig för jobbet väntar på mig imorgon.

/ V

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!