2007-02-26 | 16:42:25

Go away

... from my window


God eftermiddag!
Igår var det som sagt match mot oldies, jag stod imål. Trodde det skulle bli värre men jag fick ju inte många skott på mig. Jag släppte in 3 :P Det blev 7-3 :) Matilda var och kollade och efter halva tiden i sista perioden frågade matilda pappa var jag var. Jag hade ju sagt att jag skulle spela, jag hade även berättat att jag stod i mål. Den ungen är förvirrad men söt.

Idag började skolan igen. Började med bollspel där vi spelade innebandy, gick hyffsat kände bara att mina knän var rätt slut sen igår. Sen var det trååååklektioner fram till engelskan då vi skulle spela upp vår pjäs, Det var skitkul trodde att jag skulle vara nervös men icke. Sen har jag varit på handledar samtal på naturkunskapen och jag ska skriva om elkänslighet. Verkar vara intressant.

Ska kolla på innebandy ikväll ♥

Börjar 10,25 imorgon :D SOVA LÄÄÄNGE!! :D


Pusshej

2007-02-25 | 10:44:52

whis you were here

... dont you know that the stove is getting colder?

45685-11


I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you
Every seconds like a minute

Every minute's like a day
Now you're far away.


God förmiddag.
I fredes gick det åt pipsvängen vi spelade urkasst och förlorade med 3-4. Herrarna förlorade också. Sen gjorde jag itne mycket mer i fredes.
Igår gick jag till min syster då bestämde vi att vi skulle åka till väla för systemet hade öppet till 3 :p Jag köpte lite underkläder, hittade ett par guldiga björn borg så dem. Sen lite annat onödigt skit. Åt kvällsmat hos syrran och kollade på melodifestivalen där. Matilda blev jättesur för hennes "bästis" åkte ut. Det var Caroline af Ugglas. Hon var bästis med henne för hon hade en dotter som är lika gammal som Matilda.
Idag ska vi spela "match" mot oldies. Jag ska förmodligen stå i mål så vi får se hur det går :P

Nu ska jag klä på mig .

bye

 


2007-02-23 | 13:59:01

good luck to you

... hope you'll have your the cake and eat it too.

God dag!
Sportlov nu och bloggandet har ju inte varit på topp.
I tisdags var jag i Helsingborg hos tandläkaren, sen på väla. Sen åkte jag och Anex till familjen Karlsson för att åka på BARN KANAS för Jim. Han fick en Spiderman-sparbössa av mig och Gilette fusion den oranga av Anex. Han blev väldigt glad, verkade det som iallafall. Vi åt glass, maränger, bärmix och kanenbunnar.
(inget fel på stavningen, det är en hyllning till matilda ;) )

I onsdags gjorde jag inte så mycket på dagen, ringde Izza och frågade om hon ville äta gott på kvällen med mig. Hon var med Cilla så hon fick självklart också följa med. Skulle ha sett på Herrmatch men den blev inställd pga vädret. Så jag och tjejerna bestämde oss att åka hem till Izza och kolla på film och sedan nanna. Hade väldans trevligt. Jag somnade först på golvet i vardagsrummet, vad annars?! Vid 2 gick vi upp och la oss på Izzas rum. Sov väldans gott. Sen igår gjorde jag inte mer än att jag tränade.

Idag är det match x2 som gäller. Först spelar vi och sen herrarna :)

Blir lite plugg nu!



2007-02-19 | 20:33:09

there's not a star

... in heaven that we can't reach.

GRATTIS BABE! ♥

Idag var jag och åkte skidor med halva innebandylaget. Det var riktigt jädrans kul! Första gången gör mig då ja! Har lite ont i benen nu. Nästa gång jag åker skidor ska jag lära mig att stå på dem och inte trilla så mycket som jag gjode. Men det var kul som sagt. Är riktigt jädra trött, bingen snart ja!

Imogon ska jag till tandläkaren. BUHU!

Godnatt


vick,crille,emmy.            Kenth                          Vick

2007-02-17 | 23:49:16

you said

... i think how you're feeling.


Godkväll!

Vet inte vad jag ska skriva, mitt huvud är tomt.
Jag är full av saknad. Det är fyra veckor sedan idag Du rycktes ifrån oss. Tårarna bara rinner och rinner det går inte att hejda dem. Jag ska inte låta dem hejdas heller. Jag vill fortfarande inte förstå det. Jag vill ha dig här hos oss, i livet. Man får ju inte alltid som man önskar, nästan aldrig faktiskt.
Lovet är framför mig och det är meningen att man ska ha kul och slappa, men jag är riktigt rädd. Jag får tid för att tänka, tänka på dig Ante. Jo visst ska vi tänka på dig men jag börjar bara gråta och när man väl börjar kan man inte sluta känns det som, och det gör bara ondare och ondare i en.



Veckan består inte av så mycket mer än att jag ska åka skidor med innebandy töserna. Sen kolla på innebandy, sitta i seketariatet. Sen blir det nog en vända till Stidsvig med för Babe fyller år.

Puss ♥

  

2007-02-16 | 23:30:58

finns det ett pris

... för verklig dumhet?

Idag var det kompensationsdag, vaknade 12 för omväxligns skull. Sen satt jag ett tag vid datorn, inget ovanligt. Klädde på mig och åt lite. Sen var det dags för samling.

Vi kom till Strövelstorp var ute och gick, bytte om. När matchen ska börja så har båda lagen vita tröjor. I och med att vi spelar i div 3 så fick vi inte använda västar. Vad händer då?! Jo vi får spela i våra svarta tjocktröjor! Det var riktigt jädra varmt. Vi spelade bra, vi är de första som tog poäng från dem! 5-5 blev det. Det var nog tjocktröjorna som gjorde det. Vi kämpade minst lika mycket som vi svettades. Kändes som att man redan hade varit i duschen.
Efter blev det mcdonalds :D GOTT!!!!!



Snart blir det sängen. Ögonen hänger satan. Dagen har varit helt ok!

Puss ♥


2007-02-15 | 22:59:09

på gatan

... där jag bor.







Godkväll!
Ska börja med gårdagens match, vi vann med 6-3 (7-2), jag spelade inte precis bra så nu struntar vi i det. Idag var det skola, Gabbe körde mig till skolan. Så jag fick extra sovmorgon men jag uttnyttjade inte den väl. Vaknade cirka 20 i 9 av sms från Crille. Nu är han i Frankrike den grisen! 
Sen rullade allt på som vanligt i princip. Sen var det hem och slappa för att senare åka till idrottshallen och äta pizza och sedan kolla på Herrmatch. Pizzan var god, så god att jag fick ont i magen så mycket jag åt. Herrarna förlorade och mitt intresse för matchen förlorades efter cirka 9 mål från bortalaget ;P

Imorgon är det kompensationsdag för öppethus dagen, dvs jag kan sova hur länge jag vill. Härligt värre! Eller jag kommer inte sova så värst länge om jag känner mig själv. Imorgon är det även borta match mot Strövelstorp, de ligger etta så vi får se hur det går!

Puss ♥

 


 

2007-02-14 | 11:24:01

summer came

... like cinnamon.

God Middag!
Sitter i skolan nu, glömde idrottskläderna :/ lite slarv där ja. De skulle nog ändå bara spela badminton så jag missar inte så mycket. Idag ska jag plugga, ringa Rita och övertala henne om en sak till Babe ;) Sen ikväll ska jag spela match. Sen imorgon är det sista skoldagen innan lovet. Har ju kompledigt på fredag så jädrans skönt :D Men blir kanske match på kvällen, vet inte om jag är uttagen eller inte. Får se det imorgon. Imorgon är det även träning, eller ja vi ska kolla på herrmatchen.

Imorgon åker älskade Crille till La France. Han ska vara borta i en vecka. FY FARAO! jag kommer saknar han like hell.



Idag alla hjärtans dag. Jag förstår innebörden med dagen men varför specificera sig på en dag? Varför ska man visa all sin kärlek på en och samma dag? Betyder det inte mer om man får lite då och då? Uppskattar man inte kärleken mer? Det är rätt självklart att man uppvaktar sin käresta på Alla hjärtans dag. Men varför kan man inte komma på en annan dag och göra det som en överraskning tex 24 maj?! Det skulle jag ha uppskattat mer ändå!
Alla hjärtans dag är överskattat!



       
Ante, vår ängel.


Puss


2007-02-13 | 08:48:08

my papa told me

... just stay out of trouble.

God morgon! 45685-11
Idag är det tisdag och en vecka sedan Ante begravdes. Har så mycket inom mig som jag vill få ut men vet inte på vilket sätt, det finns heller inga ord för det som ligger inom mig. Det är som om det är ett helt annat språk och jag förstår det inte.
Kommer nog aldrig att förstå det heller.

S
aknaden är enorm, man fattar inte hur mycket man älskar någon fråns man har mist det.


Vet inte vad som händer till helgen än men lovet är snart! 3 dagar kvar. Känns som att det behövs just nu!

Frukosten kallar.

Puss♥

2007-02-11 | 22:32:27

Hello tomorrow

... and goodbye to yesterday.

godkväll!
Helgen har passerat, den har varit lagom skön och lugn.

Fredagen började det med att jag åkte till väla med mina systrar. Handlade INGENTING. oooh duktig som man är. :P Sen tog jag det bara lugnt på kvällen.

Igår firades Matilda med "vuxenkalas" jag säger barnkalas för hon är ju bara 6. Kenth och Jim kom också, trevlans. De stack hem vid typ 7, jim skulle mest troligt ha sovit här men han fick ont i magen efter alla hamburgare han åt så han följde med hem till karlssons igen. I samma veva som de stack hem så stack jag till crille enligt avtalat möte (melodifestivalen) även my och emmy var med. Vi hade trevligt och vi snackade, spelade kort och krängde chips ( mesta dels jag ). Det blev hemfärd för mig och emmy vid 1, var hemma cirkus 1,40 men somnade desto senare.

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat på VM och på en herrjunior match. Anja Pärson vann som säkert alla redan vet men även Herrjuniorerna vann 8-5 om jag inte minns helt fel. Sen mös jag med mamma i soffan och har även gjort företagsekonomi läxan! Riktigt flitig.



We're sexy, we're hot, we're everything you're not!

Vila i frid Ante. Vi älskar dig då, nu och föralltid.

2007-02-09 | 20:37:18

det börjar bra nästan intressant

... ja ja men kanske lite för bekant.


åh var ska jag börja?!
Jag vet inte själv. Antes begravning har passerat, det var fint. Eller nej det var ett för svagt ord, det var underbart fint! Finns inga ord för mina känslor just nu. Saknar dig så fruktansvärt mycket. Du har lämnat ett sådant stort tomrum så att det inte går att beskriva. Det kommer alltid att finnas ett tomrum efter dig Ante, absolut ingen kommer att ta din plats i mitt hjärta.

Igår spelade jag match, vi vann med 10-0, så ja.

Nej nu ska jag gå ner till mamma och bli kliad i håret :D det tycker jag om!

Puss ♥

2007-02-01 | 09:20:19

Det är över nu

... och jag som aldrig gillat nostalgi.


Grattis Tandställningen idag fyller du 2 år! JIPPI!


Idag ska vi åka och ta ett sista farväl av Ante, en betungande känsla trycker på mina axlar. Jag kan inte säga att jag inte är rädd för det är jag, jag är skräckslagen. Tänk om det inte ser ut som Ante, tänk då får man fel bild av honom. Jag har aldrig sett en död människa innan. Och den första blir en som betydde extremt mycket för mig, för Gabbe, för många. Jag lyssnar på låten som ska vara på begravningen, känns som att jag vill vara förberedd inför den. Jag vet inte men det känns bra. När man hör den låten så kommer den att väcka fram alla bra minnen av dig Ante. Den låten är perfekt, tycker jag iaf.


Igår fyllde Gabbe år. Det började vi med att åka in till Hbg och klippa oss :) Alla hår blev skitfina!
Idag blir det först Landskrona och sen ikväll är det match som gäller!

Puss  ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!