2009-10-31 | 16:34:24

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Dina vänner kan få dig på bättre humör
men du är en aning negativt lagd just denna lördag. Trist.
God eftermiddag!
Gårdagens tenta vet jag inte riktigt hur den gick. Den kan ha gått bra men även helt åt helvete. Gjorde inte så mycket på kvällen utan vi åt och drack lite gott. Senare på natten fick vi en ding och åkte till Göteborg. Kom hem 4 inatt. Christian skulle upp och jobba klockan 11 så det blev inget långsovande precis.

Dagen har bestått av att ha gjort absolut ingenting. Jo spelat lite Gh men för övrigt nada. Nu ska vi åka till Klippan för att spendera kvällen med god mat hemma hos storasyster! Vi sover mest troligt över där med!

/ V♥

2009-10-31 | 11:16:38

jag är med och tävlar





Jag tävlar om ett vackert namnsmycke från MamiDesign

hos Anneli!

2009-10-29 | 19:39:39

för nu är det kväller...

God kväll!

Dagens tenta gick underbart bra. Kändes som att man kunde allt och lite till så ett VG måste man ha klarat.
Eftermiddagen har spenderats med att fixa en sak men gick inte allt för bra så jag återgick till mitt kära pluggande. Morgondagens tenta tror jag inte kommer gå lika bra som dagens för jag kan i princip INGENTING! Det känns hemskt men jag ska gå dit och köra mitt race för att sen åka mot Klippan för maudarn har lite party. Blir dock ingen utgång.

Kvällen kommer att spenderas i soffan med Rosa bandet galan och lite gh5 spelande! Varvade förövrigt Shrek idag! Så nu måste jag hitta ett annat spel att spela!

/ V♥

2009-10-29 | 08:21:20

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Du tar i och visar vad du går för, och det ger omedelbart resultat.
På kvällen är du nöjd med dig själv.

God morgon!
Nu ska jag borsta tänderna och sen cykla till skolan för att skriva tentan.
Önska mig lycka till!

/V♥

2009-10-28 | 21:01:35

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Mysig onsdag som handlar mycket om vänskap.
Lite kärlekstrassel också men det struntar du blankt i.
Hej!

Idag är det dagen innan tentan och jag har i princip inte pluggat alls idag! Det är både bra och dåligt för jag känner att jag kan det mesta nu och om jag pluggar så överpluggar jag men sen tänker jag också att tänk om det kommer något som jag inte har lärt mig, då kommer jag inte förlåta mig själv på ett bra tag. Därför har jag bara pluggat lite. Har även fått in en omgång av mikron.

I eftermiddags så var jag och Christian inne i stan för han skulle byta in spel som han hade till Xboxet för att köpa ett nytt. Vi begav oss sen till buttericks för att titta om det fanns något vettigt till Mauds maskerad på fredag. Inhandlade bara ett par fula solglasögon! Sen inom telenor för att titta på en ny telefon. Blev inget där än utan begav oss till elgiganten för att köpa GH5 så det har jag suttit och spelat lite i eftermiddag/kväll.

Nu blir det greys för att sen spela lite gh och sen hoppa ner i sängen.

/ V♥

2009-10-27 | 21:43:47

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Tisdagen trasslar till sig om du inte styr tempot.
Alldeles för ofta blir det andras beslut som avgör.
Godkväll!

Dagen idag har återigen bestått av plugg. Har både pluggat statistik och lite mikro. Det är verkligen hjärnuttröttande medel det här med att plugga. Men jag ska fasiken sätt minst en tenta!

Nu ikväll så har jag lagat tacos och drack faktiskt en cider till det. Var ett tag sedan man kände att man bara kunde ta en cider bara därför att. Sen spelade jag Shrek på xboxet. Måste variera lite från gh annars lär jag bli en übernörd! Just nu tittar jag på desperata hemmafruar. Har fjärrkontrollen själv för Christan är iväg och jobbar!

Morgondagen kommer bestå av pluggande igen! Jag har inget liv jag vet!

/ V♥

2009-10-26 | 21:16:43

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Det lönar sig att tänka framåt.
Du har ovanligt lätt för att se vad dina beslut får för resultat.
Godkväll!

Dagen har i princip bara gått ut på att plugga. Börjar fatta allt nu men måste även plugga på mikron. Den har jag lite panik över men sätter statistiken först! Min uppdatering kommer att bli bättre när tentorna är över!

/ V♥

2009-10-25 | 18:48:38

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Gott om motstridiga signaler och konstiga missförstånd
gör att söndagen inte riktigt vill lyfta.
Förlåt för att jag inte har uppdaterat men känner mig så jädrans tråkig när jag bara pluggar hela tiden. Det händet INGET kul i mitt liv för tillfället!

Som sagt jag sitter jag och pluggar nu dagarna i ända, kommer vara så de kommande dagarna med. Tråkigt tråkigt och ytterligare lite tråkigt! Det är mycket man ska lära sig och det känns inte som att det riktigt vill gå in!

I alla fall igår var pappa här och lämnade sängen, var nog det bästa på hela veckan, och jag sov som en prinsessa i natt. Första natten på hur länge som helst som man kunde ligga på ryggen båda två. Underbart!
I fredags shoppade jag ett par nya skor med. Ett par ankelboots. De ska användas snart kan jag berätta! Funderar på fredag om det blir något partaj för min del för maud kommer hem och det blir maskeradkalas för maudarn fyller år! Trevligt trevligt!


mina skor, dålig bild från mobilen.


Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid my love!

/ V♥

2009-10-20 | 18:40:13

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Du behöver lite avkoppling och fritid som är bara din.
Det är klokt att inte lova någon något alls.
Godkväll!
Dagen började med att jag gick upp relativt tidigt redan halv 9. Gjorde vid mig och sen blev det lite mys innan jag var tvungen att cykla till skolan där datorövningen väntade oss. Det var mycket som skulle göras och två uppgifter tog ca 5 timmar att göra! Jag och Malin blev klara vid 4 så då hoppade jag på cyklen och cyklade i full fart hemåt.
Vi åt lite innan Christian skulle åka till jobbet och sen har jag faktiskt pluggat lite till. Fixade till uppgiften så att layouten ser bra ut. Nu pluggar jag lite mikro i och med att jag har omtenta nästa fredag. Det suger lite men jag pluggar statistik på dagarna och mikro på kvällarna så det ska nog gå!
Nu ikväll så är det egentligen bara plugg och tvättning som står på schemat, ska försöka smita iväg och gå en liten runda med! Blir ingen lång för måste hinna med i tvättningen med. Har en del att tvätta om jag säger så!

Nej nu är det att återgå till pluggandet innan tvättiden börjar! Ska läsa igenom detta någon gång och sen ikväll är det ju desperata hemmafruar och det ska jag INTE missa!

/ V♥


2009-10-19 | 20:56:17

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Du behöver egentid, möjlighet att vara ifred och ta det lugnt.
Vissa respekterar inte det behovet.
Godkväll!
Dagen började med att jag försov mig i en timme! Fick lite panik men jag hann både att göra vid mig och hämta mitt paket från bellbox innan klockan var halv 10.
Vi åkte upp till Falkenberg där det stod pluggning på schemat. Var där till runt 4.
När jag kom hem så slängde jag mig på soffan och tittade på tv vilket jag gör nu med. Kommer bli sängen tidigt idag för är riktigt trött och imorgon är det en lång dag i skolan. Vi går 10-17 och det är datorövning hela dagen.
Funderar faktiskt på att gå ut och gå en runda i alla fall. Däremot så regnar det lite ute så får överväga det hela!

Sov gott allesammans!

/ V♥

2009-10-18 | 16:57:06

sötnosar


Så här såg det ut 2 sekuner efter att jag hade fyllt på matskålen.
De är för söta!


2009-10-18 | 08:11:47

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Söndagen får en trist start men en fin kväll.
Vad du väljer att sammanfatta dagen med är ditt val.


Godmorgon allesammans!
Är uppe med tuppen idag men det är för att Christian körde iväg till jobbet. Igår kunde jag somna om men inte idag tråkigt nog. Sen väsnades Solvieg och Rut för de hade inget vatten(!) så det fyllde jag på fort. Däremot tänkte jag ta tillfället till akt att städa lite här och sen plugga. Har inget annat som stör idag! Ska i och för sig sticka iväg till gymmet ett tag med.

Jag har glömt att berätta att jag inte har fått sprayet från Bellbox så skickade ett mail till dem i fredags för det skulle ta 5 arbetsdagar och det hade det verkligen gjort. Så de ringde mig igår och sa att paketet hade kommit fram den 8 oktober! Det är alltså posten som har klantat sig! Det gillar man inte alls. Sen är det stället inte öppet fråns i morgon så får se om jag hinner inom där innan vi ska åka till Falkenberg och plugga!

Nu blir det frukost!

/ V♥


2009-10-17 | 20:14:46

hemma igen!

Har i och för sig varit hemma ett tag men har lagat lite mat och kollat klart på en film som vi började på igår. Dagens inköp på ikea blev en bäddmadrass, ett lakan och ett dra-på-lakan så nu är det bara sängen som vi väntar på men den kommer pappa med i veckan. Trevligt trevligt!

Vi var även en sväng inom väla och jag är riktigt sugen på en ny mobil men får vänta ett litet tag. Den mobilen som jag är mest sugen på är Sony Ericssons nya Aino. Blir lite pengar som man måste slänga fram så får i alla fall vänta tills vi har flyttat och köpt allt som vi behöver till den lägenheten.

Nu blir det lördagsmys!

/ V♥

2009-10-17 | 14:17:43

fixelifix

Idag så gjorde jag klart Idas blogg. Jag vet jag borde ha pluggat mer men det är roligare att mixtra med bilder och sånt!






/V♥

2009-10-17 | 10:58:56

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Andra ändrar sig och det ställer till problem för dig.
Du avskyr att inte bara kunna gå din egen väg.


Godmorgon!
Eller man ska kanske säga god förmiddag!?

Jag vet att min uppdatering har varit lite si och så eller ja rättare sagt helt skit de sista dagarna. Har faktiskt inte haft ork att sitta och skriva blogg.
Jobbade ju i torsdags och kom hem helt slut. Gjorde inte mycket mer än att äta lite och sen lägga mig i sängen. Sådana dagar är sköna man bryr sig inte om någonting. Alla bekymmer är borta!

Igår så gjorde jag inte så mycket. Träffade faktiskt min älskade vän Christopher här i Halmstad. Han hade fått äran att jobba här. Blev bara en snabbsyn innan hans jobb började men det var trevligt!
Sen kom jag hem och pluggade lite, borde ha pluggat mer men icke så nicke är lite lat på den fronten men ska bli bättre. När jag är klar med detta blogginlägg så ska jag sätta mig och plugga.
Jag var även och tränade med Emma igår, körde relativt hårt och det känns idag kan jag säga. Däremot så känns det så himla bra med träningen känner hur min kondition har blivit tusen gånger bättre! Härligt värre!
Måste även tillägga att det SNÖADE igår! Däremot så om man bor här nere i Sverige så blir det bara som regn på marken. Lägger inte sig. Tråkigt nog!

Idag så blir det som sagt plugg nu fram till det att Christian kommer hem för då ska vi åka till Ikea, min favoritbutik för tillfället. Dagens inköp ska bli en bäddmadrass så att pappa kan komma upp med sängen som han har hämtat. Ska bli skönt att ha en större säng. Håller på att bli knäpp! Sen ikväll blir det väl bara mys.
 






våra små bebisar!

/V♥

 

 


2009-10-14 | 19:47:10

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Onsdagen ställer dig inför uppgifter som kräver samarbete,
men omgivningen är inte ett dugg hjälpsam.
Godkväll!
Dagen har bestått av att jag har pluggat en hel del. Kom hem från Madde vid halv 1 och gjorde inte allt för mycket. Jag och Christian la oss i sängen och somnade för ett tag. Nu ikväll har jag tittat på tv och pluggat igen men har tagit en paus från det för att titta på mitt kvällsnöje programet halv åtta hos mig. Älskar Helge, han gör programet så jäkla komiskt. Efter det så ska jag ta tag i pluggandet igen och sen kolla på greys anatomy och då kommer även Christian hem och då ska vi äta lite.

Sen blir det sängen för ska upp tidigt imorgon och jobba! Längtar som bara den! I och för sig så börjar jag 9 och slutar 19 så det blir en långdag men jag tycker det är kul så det går! Det blir lite omväxling i vardagen när man pluggar och sen jobbar ibland.

Jag har funderat idag och jag är lite trött på mina naglar och funderar på om man ska ta och satsa på att göra naglar eller inte. Kan inte riktigt bestämma mig. Om jag bestämmer mig för att göra det så kommer det bli en utgift varje månad på typ 500 kr och jag funderar på om det är värt det eller inte. Får väl se hur jag gör. Blir inte denna månaden i alla fall.
Tror inte det blir innan vi flyttar heller för utgifterna där kommer också vara skyhöga. Vill ha så mycket nya saker.

Nu ska jag återgå till tvn!

/ V♥

2009-10-13 | 20:03:49

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Du kan göra goda affärer men det finns också gott om fallgropar,
så tänk dig för innan du slår till.
Godkväll!
Dagen har inte givit så mycket utan har i princip bara varit i skolan vilket jag var mellan 10-14. Har i och för sig varit och handlat lite mat vilket behövdes, hade i princip ingen frukost kvar. Vi var även förbi djuraffären för vi behövde köpa ytterligare ett hus till våra små söta hamstrar. Sen har jag i princip bara chillat och jag har precis avnjutit halv åtta hos mig. Nu ska jag snart diska och plugga lite.

Ska även försöka komma i säng tidigt ikväll för jag ska upp tidigt imorgon för att plugga hemma hos Madde. Måste verkligen börja fatta detta för tentan närmar sig med stora steg!

Nu ska jag utföra det jag måste så att jag kan slappa lite sen!

/ V♥

2009-10-12 | 18:23:57

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Ett begränsat umgänge är vad du behöver,
nära vänner snarare än bekanta och inget onödigt tjafs.

Godkväll!
Det blev inget Gekås i lördags vi tyckte att det var för lång kö. Utekvällen var rolig tills det blev lite för mycket av det roliga så gårdagen spenderades i princip bara i sängen hemma hos mamma och pappa. När vi hade ätit så körde vi och hämtade mina saker hos Emma. Pratade lite skit med och åkte sen vidare mot väla och ikea. På ikea köpte vi två plädar, ljus och ett till bestickställ där vi ska ha diskborstarna och diskmedlet.

Idag skulle vi fixa lite med Christians bil och sen körde vi och köpte hamstrar. Har pratat ett tag om att skaffa något djur men i och med att Christian är lite allergisk så fick det bli ett bur-djur. Namnen på hamstrarna är Solveig och Rut. Fula namn till söta små djur!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder för att sen sätta mig på cyklen och cykla och lämna saker!


Jag och Emma innan kvällens bravader!


En av de två små sötingarna!


/V♥

2009-10-10 | 07:54:45

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Månen ger dig en energisk och elegant, inspirerad lördag.
Det blir en del gräl men du trivs bra ändå.
Godmorgon allesammans!
Igår fungerade inte internet som det skulle så kunde inte uppdatera. Det enda som hände i princip var att vi tittade på idol och sen somnade vi.

Idag så blir det först Ullared, ska köra om en timme ungefär, och sen blir det att åka till Åstorp för att inta Emmas place och då blir det fest för hela slanten! Ser verkligen fram emot ikväll. Jag kommer mest troligt inte kunna uppdatera mer idag så jag återkommer imorgon om vad jag köpte och hur kvällen var.

Nu ska jag i alla fall göra vid mig, packa mina saker och äta frukost. Here we go!

/ V♥

2009-10-09 | 17:05:41

tiden går fort...

Kan ni tänka er att jag tog körkortet för två år sedan! Det är verkligen ett tag sedan så nu har jag ingen prövotid längre. Inte för att jag har gjort något som jag inte har fått göra mer än att ibland ha kört lite för fort men har ju klarat mig änsålänge och ska klara mig resten av mitt liv med hade jag tänkt!

Nu väntar sängen igen. Jag mår inte riktigt 100.

/ V♥


2009-10-09 | 08:42:04

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Lite lugn och ro skulle inte skada men troligen blir
fredagen så livlig att du knappt hinner hämta andan.

Godmorgon!
Är uppe med tuppen idag igen. Blir ju så när jag aldrig riktigt kan somna om. Idag så står det bara träning på schemat. Ska väl plugga lite med så att man har lite att göra.
Helgen är lite halvt planerad. Imorgon blir det mest troligt Ullared och sen åka till Skåne där jag ska festa med Emma! Lär bli fantastiskt.

Nu ska jag ligga och dra mig lite för att sen gå upp ur sängen och kanske göra något vettigt.

Måste bara säga tack till Annika med som såg att jag hade gjort lite missar med min header!

/V♥

2009-10-08 | 17:43:42

lite nytt...

Kom på att jag inte riktigt gillade den andra headern, den kändes tom så därför gjorde jag en ny!
Nu ligger jag i sängen och väntar på att Christian ska komma hem.

/ V♥


2009-10-08 | 11:46:26

nytt...

Gick ganska fort att få designen klar! Vad tycks?


Före


Efter


/V♥

 

 

 

 


2009-10-08 | 11:33:32

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
En livlig och produktiv torsdag.
Du trivs ganska bra även om du gärna hade valt ett lägre tempo.

God förmiddag!
Har varit vaken sen typ 8 idag men har faktiskt inte gjort ett skit i princip. Håller på att tvätta så det är i praktiken det enda som jag har gjort. Sorgligt men sant. Ska snart ner till tvättstugan och ta upp tvätten och sen blir det att äta lite mat och sen cykla till skolan idag för att gå på ett infomöte. Sen blir det hem och städa lägenheten och efter det ska jag träna. Plugget klämmer jag kanske in mellan träningen och då Christian kommer hem.

Jag håller på att göra om min design, igen jag vet, så det kanske blir lite konstigt här och var. Men så kan det vara. Satt och pillade i photoshop så blev jag inspirerad. Får se hur länge jag har den kommande desigen. Något som är klart i alla fall är att jag ska köpa photoshop. Kosta vad det kosta vill!


/ V♥

2009-10-07 | 18:59:59

mys...

Snart kommer Christian hem och då ska vi mysa till tusen. Ska äta lite mat, vad vet jag inte än, och sitta i soffan och titta på tv. Sen ikväll är de grey's och det får man absolut INTE missa. Har blivit lite av en tv-nörd nu när Christian jobbar kväll följer det ena efter det andra. Nej nu ska jag rymma upp lite här innan min man gör entre.

Hörs imorgon!

/ V♥

2009-10-07 | 16:45:25

svett,svett,svett

Nu är jag precis hemkommen från gymmet. Tog tag i mitt liv och cyklade bort där och körde järnet! Körde benpasset idag och det gick alldeles utmärkt. Förstår inte varför jag inte bor på gymmet för det är så satans skönt. Man är ju dum i huvudet som är rent ut sagt jävligt lat. Ska försöka bli ändring på det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite pluggning till.

/ V♥

2009-10-07 | 13:07:54

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Onsdagen blir framför allt romantisk och kreativ.
Du skapar dina egna möjligheter mycket skickligt.
Hejhej!
Igår hände det inte så mycket utan vi tog det lugnt, låg i sängen och tittade på tv.
Imorse skulle Christian gå upp redan vid halv 7 så jag vaknade till då med men snoozade hela tiden. Älskar att snooza! Christians skjuss var lite sen så han kröp ner i sängen bredvid mig igen. Var riktig hög mysfaktor på det.

Jag skulle gå upp vid 8 men var så seg att jag låg kvar 20 minuter. Gjorde vid mig väldigt fort och slängde i mig maten för att sen köra till skolan. Hände inte så mycket i skolan utan gick bara igenom ännu mer saker som gör mig riktigt förvirrad.

Nu när jag kom hem så åt jag lite och satte mig och kollade min mail. Hade fått mail från Csn att de hade omprövat min ansökan. Fick värsta paniken, trodde verkligen att de hade minskat mitt bidrag och lån. Sen får jag syn på andel lån och bidrag och fick ännu mer panik trodde inte vad jag såg utbetalningen var riktigt liten. Hur ska jag klara mig tänkte jag. Sen såg jag att det var per vecka. I själva verket så har Csn gjort ett nytt beslut för regerigen har beslutat att vi ska få mer i studiebidrag och lån. Det ökar med sammanlagt 300 kronor per månad så jag tackar och tar emot!

Nu idag så blir det plugga igen. Ska göra lite uppgifter och se om jag förstår någonting.

/ V♥

2009-10-06 | 16:14:13

kunde inte stå emot!

Jag var inne på Bellbox hemsida, Bellbox är en affär som säljer ofantligt mycket hårprodukter som även använder sig av näthandel, och såg att de hade ett extrapris på Tigis hårspray Bed Head Masterpice. Jag har gillat Tigis produkter väldigt länge nu och kunde inte motstå priset. Sprayet kostade endast 116 kronor. Det kan låta mycket för ett hårspray men jag kan tycka att det är värt varenda öre! De som säger att det är mycket pengar har aldrig testat deras serie och förstår hur drygt och bra detta verkligen är. Så denna kommer hem till mig om bara några dagar! Underbart helt enkelt!

/ V♥

2009-10-06 | 14:49:35

plugg,plugg,plugg

Trots att jag satte vg på tentan så ser det ut såhär i min säng för tillfället. En massa böcker, anteckningar och ett glas mjölk. Tänkte läsa så mycket som jag bara orkar idag för att ligga ikapp det vi håller på med. Har en del sidor kvar så det är väl bara att börja igen!

/ V♥

 


2009-10-06 | 12:58:55

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Mest handlar tisdagen om romantik.
Är du singel kan en oväntad flirt leda till helt nya drömmar.
Goddag!
Vaknade imorse av att Christian skulle gå upp och åka iväg till Göteborg idag igen till den där kursen. Låg kvar ett litet tag i sängen och sen började jag göra vid mig och slöa väldigt mycket tills jag tittade på klockan den var då 08.47 och jag skulle börja skolan 09.20. Jag hade varken klätt på mig, fixat håret eller ätit frukost så jag kände paniken komma. Blev att jag tog bilen till skolan och hann precis komma innan föreläsningen började.
Föreläsningen gick helt okej idag. Ett stort plus var att man fick tillbaka tentan och jag hade 7 fel. Alltså vg där! Kändes riktigt skönt. Sen fick jag reda på att Christian också hade klarat sitt inskrivningsprov så att han skulle få gå resten av kursen.

Slutade halv 12 och körde hem. Sitter här nu men ska snart dimpa ner i sängen och plugga lite. Måste förstå hypotesprövning. Fråga mig inte vad det är nu för det har jag ingen aning om.

Ska även fundera ut vad vi ska ha och äta ikväll. Funderar på att lyxa till det i och med att det har gått bra för oss båda idag.

/ V♥

2009-10-05 | 22:23:37

dags för sängen!

Nu är det dags att lägga sig efter en bra dag.
Eftermiddagen spenderade jag inne i stan var och handlade lite småsaker och mat. Skulle överraska Christian med fajitas när han kom hem. När jag var hemma från stan så la jag mig i sängen för att titta på tv och det gick mindre lyckat för somnade i princip direkt och vaknade en och en halv timme senare! Började med maten som förövrigt blev supergod men man kan faktiskt inte misslyckas med fajitas.
Efter det så blev det dusch och sen gjorde vi ansiktsmasker på varandra, borde ha tagit foto för Christian såg ut som en chokladkaka och jag som en jordgubbe i ansiktet.

Nu återgår jag till sängen med mitt hjärta!

/ V♥


2009-10-05 | 12:36:09

barnafödande

Jag blir mer och mer chockad. Det känns som att allt fler i min ålder börjar skaffa barn. Okej jag är 20 och det är ungt men ändå en ålder som det börjar att bli respektabelt att skaffa barn vid. Jag tycker det känns konstigt att läsa att tex en gammal bekant ska få barn. I det sammanhanget så känns det inte som att man är 20 utan man är kvar i åldern som man var när man umgicks med personen. Jag tycker inte att det är fel på att de skaffar barn utan jag tycker det är riktigt kul för dem att de vill ta sitt förhållande till nästa steg. Jag tror samtidigt att jag är lite avundsjuk på något sätt. Jag är inte redo för ett barn ännu det vet jag. Jag vill bli klar med skolan och att jag och Christian ska ha varit tillsammans en längre tid innan vi skaffar något barn. Det som jag tror att jag är avundsjuk på är att de personerna som skaffar barn för tillfället mest troligt redan har kommit över detta stadie. De har haft ett långvarigt förhållande och de går inte på högskola som jag gör.

Vi väljer helt enkelt andra vägar här i livet. Alla är bra på sitt sätt!

/ V♥


2009-10-05 | 10:55:31

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Måndagen får en trist start men kvällen blir mysig, romantisk, inspirerande.
Det är en bra kompensation.

God förmiddag!
Igår blev det ingen uppdatering för hade inte tid och var så jäkla trött! Natten mellan lördag och söndag var sömnlös. Somnade klockan 8 på morgonen och Karro ringde och väckte oss vid 11 för de skulle komma hit. De var här vid 12 och vi började med att äta lite lunch, frukost för mig och Christian. Sen funderade vi på vad vi kunde göra och vi kom fram till att laserdome skulle ha varit roligt. Vi körde bort till dit de håller hus för att se om där fanns någon tid för de svarade inte på telefon. Kom dit och fick reda på att vi kunde spela tidigast klockan 5. Så nu var det kört. Vi bestämde oss för att åka tillbaka in till stan och spela bowling istället. Kommer dit och delar in oss i två grupper. Karro och Matte i ett och då jag, Christian och Matilda i det andra. Det var längesedan jag bowlade men det gick ändå bra, kom tvåa på första serien var bara Mattias som slog mig. Andra serien kan vi inte jämföra för vår bana krånglade hela tiden och vi hann inte spela två serier. Efter bowlingen åkte familjen Engström hem och jag och Christian gick upp till oss och sov lite. Sen åkte han iväg till jobb. Kvällen gick väldigt fort för ovanligheternas skull. Jag låg i sängen och tittade på film, pluggade och var allmänt slö! Somnade vid 11 och Christian väckte mig vid 2 då han kom hem från jobbet.

Imorse vaknade vi vid halv 8 för Christian skulle iväg på en kurs som han ska vara på hela denna veckan så kommer att vara uppe med tuppen varje dag men det är skönt det också. Morgonen har jag spenderat med att slappa en del och plugga lite. Ska återgå till pluggandet snart och sen i eftermiddag ska jag iväg en snabbis och sen återgå till pluggandet!
Hoppas på att det blir som horoskopet har sagt för det är första kvällen på en vecka jag och Christian är tillsammans igen! Vi får väl se!

Nu ska jag ta och diska och bädda innan jag börjar plugga!



/ V♥

2009-10-03 | 08:41:08

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Lördagen börjar bra men utvecklas inte riktigt åt rätt håll.
Du blir irriterad även av små bakslag.
Godmorgon!
Sov sådär bra inatt. Har drömt en massa plus att Christian kom hem halv 6 inatt(!) för han pluggar inför ett prov han ska ha på jobbet nu i veckan. Så kan det vara. Jag är uppe med tuppen för jag ska iväg och jobba. Har inte jobbat på en månad och har saknat det ganska rejält om jag ska vara ärlig!

Ikväll har jag inga planer heller men det blir väl att plugga och chilla. Gå och lägga sig i tid igen som igår. Somnade redan mellan halv 12 och 12. Känns skönt att vara utvilad.

Nu ska jag äta upp min yoghurt med banan sen blir det cykelfärd till jobbet.

/ V♥

2009-10-02 | 21:34:34

färdigstädat!

Nu är städningen klar och jag sitter i soffan och myser med idol, tända ljus och ett glas mjölk! Blir sängen ganska tidigt i och med att jag ska upp och jobba imorgon. På söndag så kommer Karro, Matte och Matilda hit till Halmstad och vi ska gå på tropikcentret. Väldigt trevligt!



Så här ser det ut här nu! Här ser ni även den nya färgen på väggen!


/ V♥

2009-10-02 | 19:47:14

städa städa varje fredag ända fram till jul...

Nu har jag kommit en bit igenom min städning. Har damsugat hela lägenheten nu och nu återstår våttorkning!
Har även sorterat skorna så det ser bra ut i vår mini-hall. Sen har jag plockat och slängt en hel del gammalt skit! Här ska bli fint helt enkelt! Om jag inte har städat bort min kamera så kommer där nog in bilder ikväll!

/ V♥

2009-10-02 | 18:32:39

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Egna initiativ och idéer leder till en produktiv och lönsam fredag.
Lyssna inte för mycket på andra.


Godkväll!

Hoppas att allt är bra med er för jag mår väldigt bra för tillfället.
Idag har det inte hänt så mycket gick upp vid 10 och pillade lite med datorn. Väntade på att Christian skulle vakna vilket kändes som att det tog en evighet. Skulle egentligen iväg och träna med Emma men min mage har spökat idag så det var bäst att avstå.
Vid halv 1 åkte vi till eurostop för att Christian skulle sälja sin telefon. Sen blev det inom Grizzly och titta på lite krabater. Christian vill ha ett litet bur-djur men även jag. Vet inte riktigt om det är bra med hans allergi men i alla fall. Det stod mellan ett marsvin och två dvärghamstrar. Christian ville ha marsvinet och jag hamstrarna och vi kunde inte komma överrens så vi körde sten, sax och påse som vi alltid gör när vi är oense och jag vann. Så om vi ska ha ett bur-djur så blir det hamstrar.

Efter vår tripp borta vid eurostop så åkte vi till hfab för att skrivar på lägenheten och sen bar det av hem och vi somnade ganska snabbt. Jag älskar att sova på eftermiddagarna man sover så jäkla skönt. Sen var det bara att stiga upp för Christian skulle iväg och jobba och nu sitter jag här en snabbis!
Kvällens planering är att städa HELA lägenheten. Jag har kommit en bit genom att redan ha städat hallen och toan. Har även rensat en massa saker men här är hur mycket kvar som helst. Jag ska även försöka komma ett kapitel i statistiken.

Nu ska jag återgå till min underbara städning!

/ V♥

2009-10-01 | 23:50:54

godkväll!

Det blev att Christian var tvungen att jobba ikväll så jag körde honom till jobbet för att sen ställa om min kurs mot Klippan! Där bjöds det på husmanskost, hemmagjorda köttbullar och potatismos. Det är supergott!
Var en sväng inom Karro, Mattias och Matilda för att busa med den lilla fjanten. Gick hem igen och tittade på idol och lyxfällan med mamma och pappa. Älskar att vara hemma för man blir behandlad som en prinsessa. Låg med huvudet i mammas knä i typ 2 timmar och hon sitter så snällt och masserar mitt huvud. Jag tycker det är så skönt!

Snart ska jag dimpa ner i sängen för att sova ett litet tag sen ska jag upp och hämta Christian. Blir ju så när han jobbar natt och jag tvunget skulle ha bilen!

I eftermiddags så firade jag och Christian vår halvårsdag med lite presenter. Jag fick ett superfint halsband som jag känner på mig att jag kommer att använda en hel del. Fick även ansiktsmasker som vi båda två ska använda, han smetade däremot på en på mig idag så imorgon är det hans tur! Av mig så fick han en David Beckham parfym som luktar ruskigt gott! Sen köpte jag även matchande örhängen till oss.

Godnatt allesammans!
/ V♥


2009-10-01 | 13:28:48

6 månader

Idag så har jag och Christian varit tillsammans i 6 månader. Tiden går verkligen fort när man har trevligt! Vet inte riktigt om vi kommer fira det ikväll eller inte. Det beror på om Christian måste jobba eller inte. Om han måste jobba så åker jag hem till Klippan!

Nu ska vi åka till Eurostop och kika runder!


Jag älskar dig Christian Hillgren!

/ V♥

2009-10-01 | 08:12:01

torsdag

Kräftan 22/6-22/7

Godmorgon!
Blir ett snabbt inlägg här nu.
Igår kväll hade jag väldans tråkigt. Satt i princip bara och tittade på olika tv-program! Jag tyckte att rätt personer från idol gick vidare till fredag. De andra var ingen riktig höjdare! Undra hur tjejerna är ikväll!

Nu sitter jag och äter frukost! Ska snart iväg till skolan för att börja statistik delkurs 2! Ska bli väldigt spännande!

Ska äta upp och sen ge sov-Christian en hejdå puss!

/ V♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!