2009-09-30 | 20:30:10

tråk, tråk, tråk!

Nu ikväll händer det ingenting! Christian är iväg och jobbar och jag ville åka hem till Klippan för kvällen men det gick tyvärr inte. Så nu sitter jag här. Lyssnar på idol men de som har sjungit har inte sjungit så bra. Efter idol så blir det greys på femman! Har längtat ett tag faktiskt!

Har även varit nere i källaren och hämtat upp mössa och vantar! Nu vill jag att vintern ska komma!

/ V♥


2009-09-30 | 18:11:49

shoppat!

Idag så var vi först på sjukhuset och fick reda på att Christian är allergisk mot pälsdjur. Lite tråkigt för har alltid velat ha ett djur men jag vill ha Christian mer så det gör inte så mycket!

Efter så var vi på ikea och väla. På ikea tittade vi mest runt på saker som vi skulle kunna tänka oss till lägenheten. Vågar inte gissa vad allt kommer att gå på. Bara sängen kommer lätt gå på 4000.
På väla så köpte jag en ny vinterjacka och den nya loreal true match foundationen med roller och jag gillade den supermycket. Känns inte som att man har någon foundation på sig!


Här är en bild på den nya jackan!




/ V♥

2009-09-30 | 08:29:37

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
En förträfflig onsdag som öppnar en del nya dörrar för dig.
Kanske nya möjligheter på jobbfronten.



Godmorgon kära läsare!

Idag är jag uppe med tuppen för Christian ska till sjukhuset. Inget allvaligt utan bara allergiundersökning! När vi är där så ska jag passa på att träffa systeryster Karolina som jobbar där.

Efter vi har varit i Ängelholm så åker vi till väla för att titta på vinterjacka till mig och sen ska vi till mest troligt dagens roligaste, Ikea! Ska bara gå och planera, får inte köpa något ännu. Det är ganska onödigt med att köpa nu när vi har två månader kvar och ingen stans att ställa sakerna.

Nu blir det frukost och sen ska vi köra!

/V♥

2009-09-29 | 10:38:16

färdig!

Då var den tentan över. Den var inte speciellt svår och jag bara måste ha klarat den!

Nu ska jag äta en nektarin för sen blir det gymmet med emma!

/V♥

2009-09-29 | 08:07:32

tisdag

Kräftan 22/6-22/7
Samarbete är nyckelordet just nu. '
På egen hand lyckas du betydligt sämre än tillsammans med andra.

Godmorgon!
Kommer inte att bli ett långt inlägg. Inatt somnade jag alldeles för sent och jag har drömt en sjujäklar massa drömmar. Inte om tentan utan om allt annat skit! Känner mig ändå lite utvilad!

Igår kände jag att jag hade riktigt ont i vänster sida, lite ovanför höften. Vet inte riktigt om man borde ta och kolla upp det?!

Nu måste jag slänga i mig mackan och cykla iväg till skolan. Efter det så blir det träning med Emma! Underbart!

/ V♥

2009-09-28 | 23:41:03

designen

Nu har jag suttit och fixat med den nya designen. Känner mig ganska nöjd ska försöka klämma in mer effekter men det blir nog ett senare projekt!

Nu blir det sängen för att sova in till tentan imorgon!

/ V♥

2009-09-28 | 22:17:14

nytt nytt nytt

Nu har jag tittat på svenska hollywoodfruar. Gud vilket komiskt program! Det är verkligen underhållande, jag och mina vänner kan verkligen visa att vi är blonda men de är fan ännu värre! De kvinnorna vet verkligen hur man skapar rubriker!

Nu ikväll så har jag kollat på ikeas hemsida, min favoritsida för tillfället, efter lite nya saker till lägenheten. Saker måste planeras och pengar måste sparas. Här är ett litet smakprov på vad jag vill köpa och om jag får som jag vill så blir det såhär!


Blev inspirerad av Anna's bord när jag var där och hälsade på!


Denna ska upp i hallen.

 Även denna ska vara i hallen.

 / V♥


2009-09-28 | 19:37:37

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Du försöker sänka tempot lite eftersom du vill planera veckan.
Men det händer nya saker hela tiden.
Tjena!

Idag har det varit en riktigt hemsk dag! Har haft sådana pms besvär så det finns inte. Har börjat gråta för minsta lilla och varit riktit kinkig mot Christian. Det som är mest irriterande är att man vet inte varför man beter sig som man gör! Varför man reagerar på skitsaker som inte betyder något.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag och Christian var iväg ett tag och tittade på inredningssaker, jackor och kläder. Blev inget inhandlat idag måste spara pengar nu. Det enda som jag ska köpa denna månaden är en vinterjacka!
Anledningen till att jag ska spara pengar är att jag och Christian har fått en större lägenhet och det är endel som måste köpas. Har ju inget riktigt köksbord så det måste inhandlas. Sen ska det köpas en större säng och det är inte super billigt. Lägenheten som vi har fått ligger i samma hus som det jag bor i nu fast en våning ner. Detta kommer att bli bra. Jag ska skriva på kontrakt på fredag och sen får vi officiellt lägenheten den första december. Däremot så ska vi måla om den så har kommit överrens med han som bor där nu att få den tidigare!

Nu blir det tv-tittande. Är ensam ikväll igen. Christian jobbar som vanligt men sånt är livet. Måste ha en inkomst!
Ska upp tidigt imorgon med! Dags för tenta delkurs 1 i statistik! Here we go!

/ V♥

2009-09-26 | 10:31:37

lördag

Kräftan 22/6-22/7
En spännande lördag, du har turen på din sida och
dessutom är du väldigt spontan och nyfiken just nu.
Godmorgon!

Ibland blir jag irriterad på mig själv! Varje gång Christian ska gå upp tidigt så vaknar jag med och kan inte somna om! Så nu har jag varit vaken sen 8 och är egentligen riktigt trött! Vet inte riktigt vad det är med mig liksom!

Igår så var jag och Christian i klippan för att fira Karro som passerade 30 års strecket igår. Åt på rackis och hade väldigt trevligt! Jag och Christian fick däremot lämna skaran tidigt. Det tar ju ändå en timme att åka hem och Christian skulle upp tidigt idag! Vi var hemma runt elva tiden och då så pillade vi lite på våra datorer för att sen lägga oss i sängen och titta på något program från svt med Henrik Schyffert, Anna Anka, Jay-Z och någon annan tjej som jag inte minns vad hon heter! Efter det så satte Christian på här är ditt liv men då gav jag upp och somnade!

På dagens schema så står det först frukost. Sen ska jag hem till Madde för att plugga lite. Stannar inte där jättelänge för sen ska jag åka till GABBE! Kände att jag verkligen inte ville vara ensam hemma 2 dagar i rad som det nu blir i och med att han jobbar dubbelskift. Räcker med imorgon isåfall!

Nu ska jag äta frukost sen blir det att cykla till Madde! Kommer hem sent ikväll!

/V♥

2009-09-24 | 18:44:58

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Antagligen en helt vanlig, vardaglig arbetsdag för din del. En torsdag som smälter in i mängden.
Dålig uppdatering jag vet! Men just nu är det tentaperiod och jag sitter och pluggar dagarna i ända och när jag väl kommer hem är jag helt slut och slänger mig i soffan!

Ikväll så ska jag bara slappa och släppa plugget. Christian jobbar kväll så han är inte hemma vilket är väldigt tråkigt. De senaste dagarna har jag varit själv på kvällen för han har varit ute med jobbkamraterna. Hatar verkligen att vara själv! Men får väl vänja mig. Hela helgen så ska han jobba dubbelt skift! Först uppe i Ullared och sen här i Halmstad. Kommer inte se mycket av honom. Både bra och dåligt då jag måste plugga som fan!
Däremot så känns det relativt bra nu. Kan det inte till 100% men kan mycket möjligt klara tentan! Men mer plugg blir det de kommande 4 dagarna!

/ V♥

2009-09-20 | 08:59:32

söndag

Kräftan 22/6-22/7
Söndagen blir livlig och underhållande.
Själv går du dock och grämer dig över något gammalt bekymmer.



God morgon!
Igår efter att jag hade tränat så kom jag hem och duschade snabbt sen åkte jag och Christian till Biltema för att köpa ett cykelställ och lite tvättsaker till bilen. Sen åkte vi till garaget och tvättade bilen! Vi gick upp och åt sen var det dags att ta sig ner dit igen för bilen skulle vaxas. Däremot tog jag förnuftet till fånga och pluggade medan Christian fixade det!
När vi var klara med det så blev det en vända till statoil för vi skulle se hur resultatet blev! Körde en liten runda för att sen åka hem igen och sätta oss i soffan och ha lördagsmys! Vi somnade ganska tidigt för Christian för ovanligheternas skull!

Idag så skulle Christian upp och jobba och som vanligt så när jag väl vaknar så har jag supersvårt för att somna om och det var likadant idag! Försökte somna om i nästan en timme men gick inte så jag pallrade mig upp!
Tänkte ta en omgång städning här hemma och sen plugga en stund! Ska även träffa Nina klockan 12 och plugga lite! 

Vet inte vad kvällen bjuds på det får vi helt enkelt se!

/ V♥


2009-09-19 | 11:08:52

lördag

Kräftan 22/6-22/7
Rolig och omväxlande fredag som blir både lättsam och lärorik.
En flirt kan leda till långvarig vänskap.



Godmorgon!

Gårdagens träning med Emma gick bra! Benen är möra idag men det är så det ska vara! Det är så skönt att känna att man har gjort något så att kroppen blir riktigt trött! Ska faktiskt iväg och träna idag igen! Beach 2010 som jag och Emma säger!
Arbetet igår blev vi klara med om vi nu har gjort rätt så det känns skönt!

Igår kväll så blev det mys med två filmer,godis och idol med Christian. Kollade först på year one som var väldigt överskattad. Efter filmen lagade vi mat och tittade på idol för att sen börja titta på den andra filmen som var Knowing. Den filmen var riktigt bra! Håren reste sig lite på ryggen ibland, men jag är ju en mes när det gäller skräckisar! Somnade relativt tidigt!

Idag så ska jag snart äta frukost för att sen ta tag i pluggandet och sen ska jag iväg och träna! Ikväll blir det väl mys igen om inte Christian ska iväg någonstans!


Grymt bra! Rekommenderas att se!

/ V♥

 


2009-09-18 | 08:17:10

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Rolig och omväxlande fredag som blir både lättsam och lärorik.
En flirt kan leda till långvarig vänskap.

Godmorgon!
Vaknade när Christian skulle till jobbet men har legat och dragit mig med the voice i bakgrunden.
Idag på schemat så står det att jag ska plugga, träna med Emma, göra statistik-arbetet med Malin och sen hem och mysa med Christian så ikväll kommer jag att vara isolerad från datorn. Bestämde häromdagen att vi ska ha en riktig myskväll ikväll med god mat och någon film!

Igår blev det ingen uppdatering. Hade inte riktigt tid för det. Var i skolan till 3 sen skulle jag till jobbet för att prata med chefen. Gick ganska bra! Kom hem och började plugga. Det gick inte riktigt som jag ville för jag fick värsta huvudvärken! Inte bra alls! Sen var jag ute och gick en runda på kvällen! Var riktigt skönt!




/ V♥

2009-09-16 | 15:43:28

onsdag

Kräftan 22/6-22/7
Du är inte nöjd med din ekonomi men du fattar ett
par beslut som du vet blir lönsamma på lite sikt.

god eftermiddag!

Det har varit fullt upp nu de dagarna som har varit så har inte riktigt hunnit att blogga!

I söndags så åkte jag med Christian och hans föräldrar på kryssning till Åland. Det var min första kryssning och intrycken var väldigt många! Kvällen började med att vi gick in till Pär och Iris för att chilla lite innan middagen skulle börja. Klockan 19 befann vi oss nere i matsalen och det bjöds på riktigt god mat, förutom svampen då men jag åt lite och gav Christian resten! Förrätten var någon renröra med kantareller. Huvudrätten var en oxbit med potatiskaka och vitlökssmör, det var riktigt smarrigt! Däremot så var efterrätten den allra godaste! Det var havstornpannacotta! Den smälte i munnen! Urgod!
Efter maten så blev det ytterligare lite chill uppe i hytten för att sen bege oss ner till festligheterna! Det bjöds på mycket härlig musik och trevlig sällskap!

I måndags så vaknade jag ganska tidigt att solen lös in i hytten. Det var en riktigt fin utsikt som man hade fått! Låg i sängen till lite innan 9 då det var dags för frukost! Så mycket olika saker att välja mellan. Om man skulle ha varit där varje dag så skulle man ha blivit fet för där fanns även dessert som jag glatt lät åka ner i strupen.
Efter frukosten gick vi upp och sov en sväng till sen hände det inte mycket mer, umgicks lite och hade allmänt trevligt!

Igår så var det dagen för hemfärd. Veckan har gått superfort och jag hade gärna stannat där i några dagar till men nu är det som det är!
På hemfärden så stannade vi i kista galleria. Stannade inte så länge, om jag ska vara ärlig så blev jag inte super imponerad! Sen bar det av till Jönköping där vi skulle göra en husesyn hos Anna! Stannade tills idol var över. Hade det väldigt trevligt! Sen var det bara att hoppa in i bilen igen och åka hem mot Halmstad. Var väl hemma vid lite över 11 men kom inte i säng förrän det var alldeles för sent!

Idag så var det skolan som gällde! Det är väldigt mycket fakta nu och jag måste verkligen sätta mig någon timme nu innan det är gasque ikväll. Snart kommer väl även Christian hem och då blir det lite mys men även städande! DET BEHÖVS! 

Nu ska jag slita mig härifrån!


jag älskar dig



/ V♥

2009-09-11 | 19:28:35

fredag

Kräftan 22/6-22/7
Fredagen blir inte särskilt händelserik men du trivs bra ändå.
Du tycker om att åstadkomma saker.
Godkväll!

Idag så sov jag och Christian ganska länge, blev nog till 10 halv 11. Blev en snabb frukost och sen lunch ganska snart inpå det. Dagen var inte så fullspäckad utan vi bestämde oss för att åka till valbo och titta lite.
Blev några saker inhandlat faktiskt! Handlade två linnen på JC och ett par leggings på Gina. Det blev även en tur inom Ikea där vi skulle leta efter lite saker till lägenheten! Det som köptes var en lampa, utdragslådor till bokhyllan, galgar, highball glas och sugrör! Har säkert glömt något men ja. Blev som sagt en del på dagens tur!

Ikväll så blir det hemma mys med kräftor och god dricka!

Imorgon ska jag och Christian bege oss av tidigt har vi sagt, ska till hans faster och fixa hennes dator och sen ska vi mest troligt bege oss ner till Kista för att gå på gallerian där! Kan bli väldigt trevligt! Ett plus är att jag då kan plugga i bilen ner och sen upp!

Nu ska vi börja vårt fredags mys!

/ V♥

2009-09-10 | 16:25:29

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
En mysig torsdag som låter dig vara
riktigt kreativ och sedan ger dig en lugn, avslappnad kväll.
Igår kom vi då upp hit till Skutskär. Bilresan gick bra och jag tyckte att det verkligen inte kändes som att man åkte bil i 6 timmar! Fick endel pluggande gjort med i bilen!
Vi kom upp här vid 3 och vi fick tacogratäng till mat, är hur gott som helst med nachos och vitlökssås! Blev även efterrätt för att Iris fyllde år! Jag och Christian gick och sov lite sen skulle vi iväg på bio. Vi tittade på Sommaren med Göran. Var bättre än vad vi hade förväntat oss!
När vi kom hem så blev det tårta och sen sängen! Somnade ganska tidigt!

Imorse vaknade jag vid 8 och hurtig som man är så började jag läsa lite praktisk statistik. När han hade vaknat så kelade vi lite och sen blev det frukost.
Efter lunch åkte vi in till Gävle och gick på 9an och sen åt vi glass! Åkte hem igen och sen blev det att plugga lite till. Har bara tagit en paus från pluggandet nu! Ska väl läsa lite till!

Ikväll blir det lite käk hemma hos Lars. Blir att jag får köra för Christian har redan druckit öl med fadern sin. Blir inte mycket mer gjort ikväll!

Till helgen ska vi åka utomlands! Ska bli skönt att koppla av lite!



/ V ♥

2009-09-08 | 22:20:37

godnatt!

Nu blir det dags för sängen! Ska upp innan 7 för att förbereda oss för en lång biltur! Ska försöka att blogga när jag kommer fram imorgon men inte säkert att jag hinner för Christian har planerat att vi ska gå på bio! Första gången för oss tillsammans på 5½ månad! Det är starkt jobbat där!

Godnatt!



/V♥

2009-09-08 | 15:53:52

oh yes!

Mina böcker kom idag :D Har redan varit och hämtat dem och börjat läsa! Det är väldigt mycket ord hit och dit som man måste lära sig men det är bara att kämpa på. Har tenta om 3 veckor! Måste få lite gjort när vi här hos hans föräldrar med!

Blev ingen skola idag på grund av en incident med Christian. Lite allvarligt men ingen har dött i alla fall!

Nu tror jag även att allt är färdigpackat. Ska bara ta tag i diskandet med så blir det superbra här!

Jag var klar med min design och la upp den men märkte att jag inte var riktigt nöjd så därför bytade jag tillbaka till min gamla! Däremot så ska jag försöka bli klar med den såfort som möjligt! Vill inte bara byta bilder och färg utan jag vill att det ska vara mer skillnad så det kommer nog att ta ett tag!

Nu ska jag återvända till min praktisk statistik bok!

/ V♥


2009-09-08 | 10:39:07

dagens

Humör: Sådär, kan väl bli bättre

Gjort: Fixat lite med bloggen, packat och är nästan klar!

Planer: Skolan och fixa här hemma

Ser på: skärmen bara

Lyssnar på: Michael Jackson

Läser: Inget för tillfället!

Dricker: Inget, har faktiskt inte druckit idag!

Äter: Läkerol split!

Bästa: Att jag ska få träffa mammsen och pappsen ikväll!

Sämsta: att det krånglar en massa

Väder: fult och mulet!


2009-09-08 | 09:22:49

nytt

Kommer nog att komma upp en ny design här inom kort. Ganska enkel denna gången men ändå lite ny färg och sånt! Ska bara finjustera allt sen kommer det mest troligt att komma upp!

Har förövrigt inte kommit någon vart med mitt packande! Tänkte springa ner till källaren och hämta resväskorna precis NU!

/ V♥


2009-09-08 | 08:05:08

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Tisdagen börjar illa men eftermiddagen ger dig
möjlighet att ta utrymme och rätta till flera saker.


 

God morgon!
Idag är jag verkligen uppe med tuppen, varför vet jag inte riktigt för jag börjar inte skolan fråns klockan 1! Har lite att göra och idag på listan så står det:

x Packa,
x Diska,
x Städa toa,
x Ta ut soporna,
x Vattna blommorna

Inte super mycket men det tar tid speciellt om man heter Viktoria för då går allt superslött!
Innan skolan idag ska jag även hinna bort om gymmet och träna lite!

Igår blev det en myskväll för mig och Christian! Han stack iväg och handlade på ica och sen åt vi kyckling och potatis i ugn! Hur gott som helst! Detta var sista kvällen på länge som vi får alldeles själva. Ikväll ska vi ju till Klippan där vi ska småfira min pappa som fyller år imorgon och sen åker vi upp till hans föräldrar. Ska även fira hans mamma som också fyller år imorgon! Imorgon är det väl inte så farligt med födelsedagen men det skiljer exakt 5 år mellan dem så det blir värre när de fyller "jämt". Vem ska man fira liksom!?

Måste även säga att jag är sjukt nöjd med färgerna som vi valde att måla här i lägenheten! Vill inte riktigt lägga ut en bild ännu i och med att här ser fortfarande ut som hej kom och hjälp mig! Blir även att röja upp här idag!

Nu måste jag sätta fart. Sätter på the voice, springer ner i källaren och hämtar resväskorna sen är det packning som gäller!

/ V♥


2009-09-07 | 10:42:56

måndag

Kräftan 22/6-22/7
Måndagen blir inte alls som du hoppades.
Allt tar onödigt lång tid och du känner dig inte uppskattad.


God förmiddag!

Är på jobbet nu och är faktiskt inte det minsta trött! Kanske var det för att jag somnade klockan halv 10 igår. Vaknade i och för sig när Christian kom hem fast det var vid 12 så det var chill. Mös lite och sen somnade jag som en stock igen!
Gick upp lite innan 8 och för en gångs skull så skulle Christian upp före mig så hade ingen beslutsångest om jag skulle gå upp eller mysa med honom!

Jag har fått tillbaka min dator igen men jag börjar redan bli knäpp på den, msn vill inte fungera som det ska. Den har blivit allmänt seg osv. Var inte längesedan vi formaterade den men ja. Har väl lagt in lite för mycket skit! Ska hem och försöka fixa lite på den!

Idag så jobbar jag till 17 sen blir det hem och äta, packa och mysa med Christian. Gäller att packa bra nu i och med att vi ska vara borta i en vecka! Brukar alltid att packa för mycket. Jag hoppas bara att mina böcker kommer imorgon! Jag måste verkligen ha dem när vi är hos hans föräldrar. Både på vägen upp, där uppe och sen när vi åker hem! Måste plugga, plugga och åter plugga!

Åter till mitt arbete! Snart bara 6 timmar kvar!

/V

2009-09-05 | 23:25:55

lördag

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för egna påhitt och spontana infall,
men räkna med att en släkting tycker att du går för långt.


Godkväll!
Igår var jag och Emma och tränade, tränade ben så in i helsike men det var skönt. Mindre skönt idag då det verkligen känns att man har ansträngt dem!
Efter vår träning så stack jag till jobbet där det inte hände allt för mycket. Jobbade till 5 och sen var det bara att åka hem och laga mat till mig och Christian! Gjorde inte mycket mer igår utan låg mest i sängen och tittade på tv.

Idag vaknade jag tidigare än vad jag behövde men låg kvar i sängen till 11. Gjorde vid mig och stack sen till jobbet. Det var ganska mycket folk idag så man hade att göra! Kom hem och fick mat av Christian sen stack han till jobbet och jag har varit ensam sen dess.
Låg i sängen ett tag och läste Ps i love you. Kom en bit faktiskt! Sen fick jag ett flipp och började städa och måla det sista. Det är fortfarande inte klart i och med att jag inte når alla hörn så det får christian ta sen! Bilder på det kommer senare!

Det kommer även att komma bilder från min och emmas söndag som var helt galen! En hel box  vin gick åt och ja det var jävligt bra jobbat!

I kväll har jag även fixat Saras blogg och det blev ganska bra det!

Nämnde även i torsdags att jag hoppades att mina böcker skulle komma innan tisdag och det verkar som att de ska göra det för de ska vara skickade från adlibris som igår! Hoppas på att få dem på måndag! Så det blir att börja plugga direkt som sagt!  

Nu ska jag ställa tillbaka alla sakerna på rätt plats och sen ska jag dimpa ner i sängen igen!

/ V


2009-09-03 | 20:12:38

torsdag

Kräftan 22/6-22/7
Torsdagen ger dig ganska många chanser men
du måste vara beredd att greppa dem helt på egen hand.


Nu var det bra längesedan jag skrev! Inget jag är väldigt glad för och det ska nu bli en skärpning!

Nu har skolan dragit igång på riktigt och jag vill jättegärna ha mina böcker. Hade blivit ett fel när jag beställde dem första gången, de hade blivit annullerade?! I generellt så är kursen änsålänge väldigt spännande och föreläsaren väldigt bra!

För övrigt så håller vi på att göra om lägenheten, eller ja måla om. Bilder kommer nog senare! Har tagit flera dagar att fixa men både jag och Christian har jobbat och sen har jag varit i skolan med så har inte kunnat göra speciellt mycket! Blir väll ett ryck imorgon efter jobbet!

I morgon blir det även träning med Emma innan jobbet. Hon har börjat plugga här uppe, eller ja hon ska göra det i ett halvår. Hon sov hemma hos oss mellan söndag och måndag och i söndags festade vi till det ordentligt. Blev god mat och nästan en hel box vin! Var så otroligt roligt! Nu när jag har datorn igen så ska jag ta och lägga in bilderna!

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på tv!

/ V♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!