2007-03-28 | 15:06:16

stackars mannen med medaljer

... som bara putsar sina minnen.

onsdag idag då ja. Tråkig dag som fan! Det har inte hänt något i veckan heller. Jag var sjuk igår pga den jävla förkylningen som inte vill släppa. Mådde inte 100 idag heller men jag klarar inte av att vara hemma en dag till så jag traskade till skolan.
Idag var jag, My och Sanela på Rackis och åta maat. Det var riktigt mumsigt.

DET ÄR BARA 3 MÅNADER TILLS JAG FYLLER 18!

Nej sängen nu och titta på tv. I have no life!



Puss!

2007-03-25 | 11:57:00

Oh Billy Brown

... had lived an ordinary life.

Det var ett tag sedan jag skrev, eller ja en vecka men jag har haft så mycket att göra med skolan osv.
Har inte gjort så mycket förövrigt heller mer än att i tisdes hjälpte jag och Anex Gabbe att flytta. Sen slappat rätt möd.

Igår började dagen med att städa och göra vid sig för vi skulle kolla på Matilda när hon hade gympa uppvisning. Sen körde jag min Greger, MIN ford. Det gick skit bra fast att den är skitsvår att styra. Sen bar det hemmåt och jag och Anex åt 21:an mat. Kollade på Oc med henne, vilket vi har gjort typ sen i torsdags.
Vi åtta kommer galenskaparna, dvs Crille, My, Twilla och Macke. Vi åt en kladdis som jag hade gjort, som vanligt ;) Vi kollade på Sikta mot stjärnorna, men det var så jävla B, Galenskaparna, som var seg i början, till sist satte vi i "what a girl wants" och det var bara jag som tittade på den för Crille och Macke brottade ner Twilla. My satt vid datorn och spelade ett spel som jag inte vill nämna vad det var för något! Vi åt popcorn (måste balansera kladdisen med något någerlunda nyttigt) och då fick vi ett dille på att vi skulle köra byavarvet. Vi åkte det ett x antal gånger och spelade "SKIT NER DIG", Mackes skratt och Tiffany persson! Vi åkte till Ekebo för att checka läget men det sög så vi åkte vidare till Ängelholm för Matilda mådde inte hundra + att hon skulle hämta saker hos sin mamma. Vi åkte till skälderviken och såg på havet ( det var mörkt så vi såg inte ett skit ). Vi kollade på Matildas gamla hus. Sen var det MCDONALDS TIME! Macke skulle få en hamburgare för att han varit så snäll och kört! Vi gick McDriven. Skit kul, höll på att kissa på mig av skratt. När han hade fått sin hamburgare sprang vi in där inne mot toan. Jag skrev mitt telefonnummer på en sevett och Crille gav den till killen i kassan. Han har INTE hört av sig! Jag blev lite ledsen xD Sen blev det hemfärd och ytterligare ett byavarv!

Idag ska jag kolla på damlaget vs. Oldies! Men kan inte spela själv pga jag är förkyld :/

2007-03-16 | 16:54:18

när man är bästisar

... har man jämt så kul tillsammans.

Fredag idag, jävligt skönt kan jag säga. Veckorna rullar på men det kunde ha varit bättre. Fick tillbaka mitt Fe prov idag och det gick bra. Gjorde även tyskan idag får se hur det gick. Hoppas på VG. Ikväll ska jag kolla på fotboll och sen ska Emmy med hem och sova här för vi har samling imorgonbitti. Tidigt, redan halv 7. Vi ska spela Dm :) Det tycker vi om :)

45685-20Jag saknar dig Ante så att det inte är klokt.
Jag vill bara att du ska vara här, det låter så själviskt att säga så och det är det med, men du var en sådan härlig och snäll person, bror, son, vän och ja allt vad du var. Jag kan inte förstå att du mådde så dåligt att du var tvungen att lämna oss. Som jag sa den natten då jag fick reda på att du var borta, kan du inte bara komma fram och säga "Du är med i dolda kamran". Jag vet att det inte kommer bli så, men viljan finns där. Om det bara skulle ha varit så så skulle det bli bra sen. Men det kommer aldrig att bli riktigt bra utan dig. Det kommer att bli bättre men aldrig 100% bra. Aldrig.
Idag är det två månader tills att du skulle ha fyllt 27.
Jag älskar dig och saknar dig enormt mycket.
Man vet aldrig vad man har fråns det att man mist det.

2007-03-15 | 17:38:38

fi fi fi filura

... det kan lilla karlsson bra.

God eftermiddag!
Dagen har varit helt okej, eller ja hade skit ont i huvudet innan så jag fick åka hem, macke körde mig, och knapra piller så att jag har kunnat plugga tyska och engelska. Annars har jag inte gjort så mycket. Jag hade prov i dag igen, gick bra trots att jag inte har pluggat. Men bokföring är inte så svårt. Jag tycker att det är grymt kul :) Får bara se hur det ser ut när man får tillbaka det :P

Matilda var även här innan. Hon är så söt men snuskig. Hon tar en på brösten, drar ner sina byxor. Ack jag vet inte var hon får allt i från! Det kan ju inte vara från sina mostar inte ;)
image32
      gud vad jag älskar henne.


Ante jag saknar dig.

2007-03-14 | 18:43:31

take a look

... at my girlfriend.

Goddag!
Det är redan onsdag. Fy för ja! Kanske ska börja med helgen, finbesöket bestod av Emmy,Emma och Crille! Mitt rum var städat och fint! Vi kollade väl inte så mycket på Melodifestivalen utan det blev rätt mycket snack istället ;) Men det är härligt det med :) Emmy var inne på www.komikondom.se


I söndes var det match vi vann den, så nu blev vi 4 i serien. Riktigt gött :) Var ¨på kalas sen hos min kusin hon fyllde 16 i torsdags så det blev smörgåstårta och tårta. Det satt inte fel. Sen blev det inte mer den dagen. Tv och lite sådant.

I måndags var det bara skolan som gällde, skulle ha pluggat med men det blev inte av så ja. Sov en snutt på eftermiddagen.

Igår var det EMMYS FÖDELSEDAG :D Det firades med bilder på Emmy och ballonger. Vi gick även till Fenix och fikade lite grann! Gott var det ja! Kom hem somnade och sov en stund. Två timmar. Sen fick jag göra mat och sticka till träningen.

Idag har jag varit i Malmö och kollat på UF Mässa. Det var rätt bra för nu har vi kommit på lite ideer till hösten :) Känns riktigt bra kan jag säga. Sista timmen gick jag, med Kennie bredvid mig, och tog godis med papper inför hemfärden. Kennie ville inte ta något så jag fick fixa det på egenhand. Jag blev avsläppt vid Saab rondellen och begav mig till Crille som var sjuk. Jag hade godis kvar sen resan, jag tog rätt mycket godis. Jag gav Crille godis för jag har sett på Karlssons på taket att man blir frisk av godis. Han blev glad över att jag kom :)
Jag ska alldeles snart börja plugga töska. Har prov på fredag! JIPPI! eller något!




ante fan vad jag saknar dig!

2007-03-10 | 00:31:27

I try to be

... like Grace Kelly.


God kväll / natt.

Veckan har gått snabbt, skitsnabbt om man ursäktar mitt språk. Jag har inte gjort mycket mer än plugget och innebandy. En sak som jag har märkt är att jag inte orkar med att gå upp på mornarna. Ligger kvar till 20 över 8, halv 9 någonting. Jag kanske inte kommer i säng i tid men jag försöker iallafall.

Idag, fredag, var jag först på Familia för att lämna in Anex skor som har gått i sönder för 2a gången. Sen bar det av till väla. Var inne på telenor för att byta mitt headset för ena hörluren var sönder. Men den tillhörde egentligen inte det headsetet men skit i det för jag fick ett nytt ;p Jag fixade även present till Emmy, du kommer verkligen bli chockad. Du kanske till och med svimmar av! Det du, det är grejer det!  Jag lämnade även in min älskade mobil, så får ha min gamla skitmobil! USCH!
Sen var det bara hem snabbt och äta för att sedan bege sig till bowlinghallen för att spela med Emma, Waltan och Emmy. Skit kul, jag kom på 3:dje plats båda serierna men skit i det jag är inte duktig så ja. Sen åkte vi hem till Emma för att titta på lite tv och nu sitter jag här. Dvs inget liv.

Imorgon blir det städning och plugg. Får fin besök imorgon. Melodifestivalen ju! :P
Söndag blir det match och sen kalas och plugg på kvällen!

image28
Åh herre! Vilken ferre!


PS! Jag älskar lorkan ;) DS!

2007-03-06 | 21:25:52

and i

... never thought I'd feel this way.

Helgen var superduper. Tack alla. Festen var rolig men den spårade delvis ur för min och kanske andras del. Jag yrade runder lite överallt och emmy började leta och tillsist ringde hon mig och då var jag vid soptunnorna?! vettifan vad jag gjorde där men jag var där. Tack Hilding för ferren!



I söndes var det en riktig sotte dag låg i sängen princip hela tiden fram till 3 eller något. Sen gick jag upp och åt glass med mamma och storasystern! Kollade även på tv. Det blev svårt att sova på kvällen i och med att jag inte hade gjort något annat på dagen men jag somnade till sist.

Igår eftermiddag gjorde jag inte allt för möd. Pluggade och bakade kladdkaka för jag skulle bli upphämtad av Macke och Crille för att åka till Emma, där Emmy var, och kolla på Pyjamas. Skit rolig film. Det var allmänt mysigt. När Macke skulle köra hem mig frågade han om det var okej med ett bya varv och det var jag med på. Macke skrek Skit ner dig till en person och sen spelade de in det på crilles mobil och körde och letade upp folk och satte igång det skitet. Riktigt jävla kul var det.

Dagen började med att jag försov mig. Hur jag nu lyckas. Skulle gå upp 7 för att ta bussen, sover vidare. Kl 8 ringer Sarah och frågar om vi ska ha Naturkunskap och då säger jag ja. Då tänker jag nä men jag sover ett litet tag till, ungefär en kvart. Somnar och sen vaknar jag vid FEM I HALV 10!!! Jag bara oh my Goooooooooooooood! Jag skyndar mig upp, skickar sms om att jag missar första lektionen. Klär på mig och slänger mig på cyklen kvart i 10, 10 är jag på skolan. Jag var rejält trött i skolan. Fast min extra sömn. Gick trögt på lektionerna ville bara hem till sängen. Väl hemma möts jag i dörren av älsklings Matilda. De har gjort negerbollar till hennes sjuka mamma. De skulle ta med sig det ner till henne sen när de var tillräckligt stela. Gabbe kommer hit efter en tur på väla hon har köpt headset som vi bytade för jag nu har jag en dosa på som jag kan byta låt utan att ta upp mobilen. Sen var det fika hos sjuklingen. Hem laga mat och vidare till träningen där det var ett ordentligt fys-pass! skönt men jobbigt!

Nej nu ska jag kila!

2007-03-03 | 15:44:15

we're all been

... painted by numbers.


Hejhej!
Veckan har varit lagom stressig/slappig. När man väl har haft något att göra då har man 10000 saker att göra. JAg har äntligen börjat att plugga på matten. Har prov på onsdag och just nu kommer det att gå åt pipsvängen.

Igår var jag på bio med Emmski :D Vi kollade på Se upp för dårarna ! SKITBRA! Jag och emma skrattade högst, som vanligt då! Bian var slut 10 i 11 tåget gick 10 över så det blir liite panne där. Jag har tidspanik. Tåget gick bara till Åstorp så mina älskade vänner hämtade mig där. De va Macke, Crille, Martin och älsklings Lorkan ;).

Idag var det upp tidigt för jag skulle till Hbg med Hilda och hennes två Hv (Jönköpings) kompisar. Sen om en timme åker jag till Emmy med emma. Sen kommer pojkarna. Vi ska ha förferre för att sedan bege oss till Hilda :D Party all night looooooooooong :D


puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!