2009-11-12 | 12:40:39

torsdag

Kräfan 22/6-22/7
Torsdagen börjar bra men slutar lite trist
när något som du planerat inte alls går att genomföra.
Det är mycket som händer för tillfället. Christians föräldrar är här på besök och vi är i hos dem i princip hela tiden! Det är riktigt trevligt! I måndags så åkte vi till Ullared och shoppade loss. Blev en hel del till den nya lägenheten och julpynt! I tisdags var det först skola för mig. Mådde inte toppen så gick hem efter ett tag. Blev sängen direkt och sov tills vi skulle åka till Hemmeslöv och hämta Christians föräldrar för det var hockey på schemat sen! Kollade på Rögle-brynäs. Var lite halvbra tempo men spänning fanns där i alla fall.

Igår var det skola igen och sen stack vi till hfab och fixade med rekvisitionen för andra lägenheten så att vi kunde hämta ut färg. Däremot så visste de inte på färghuset vilken färg det skulle vara så vi vände utan någonting däremot så maskerade jag alla lister igår.

Idag gick vi upp tidigt för att åka till Hfab och fixa färgerna. Pratade med hon som är ansvarig för studentlägenheterna och fick all vit färg som vi behöver, spackel och målarsaker av dem. Så nu har jag maskerat ännu mer och lagt på papp på golvet. Jäkla negergöra men det måste göras! Så nu ska det bara spacklas och slipas innan vi kan börja måla! Det är en hel del det!

Nu ska jag snart cykla till skolan för att göra en dator-övning och sen blir det att åka tillbaka till Hemmeslöv där det blir middag med Iris och Pär. Även mamma kommer dit dock åker hon själv för pappa är i Skövde!








/ V♥

Kommentarer;
nina

lägenheten ser najs ut, stort och fint...



hahahaha får man skriva "negergöra" hahahah man får ju knappt säga negerboll, men ni skåningar e ju nästan utlänningar själva så hehehe



kyss och trevlig helg***

2009-11-13 kl. 13:18:12
http://ninadenfina.webgain.se

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!