2009-09-08 | 08:05:08

tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Tisdagen börjar illa men eftermiddagen ger dig
möjlighet att ta utrymme och rätta till flera saker.


 

God morgon!
Idag är jag verkligen uppe med tuppen, varför vet jag inte riktigt för jag börjar inte skolan fråns klockan 1! Har lite att göra och idag på listan så står det:

x Packa,
x Diska,
x Städa toa,
x Ta ut soporna,
x Vattna blommorna

Inte super mycket men det tar tid speciellt om man heter Viktoria för då går allt superslött!
Innan skolan idag ska jag även hinna bort om gymmet och träna lite!

Igår blev det en myskväll för mig och Christian! Han stack iväg och handlade på ica och sen åt vi kyckling och potatis i ugn! Hur gott som helst! Detta var sista kvällen på länge som vi får alldeles själva. Ikväll ska vi ju till Klippan där vi ska småfira min pappa som fyller år imorgon och sen åker vi upp till hans föräldrar. Ska även fira hans mamma som också fyller år imorgon! Imorgon är det väl inte så farligt med födelsedagen men det skiljer exakt 5 år mellan dem så det blir värre när de fyller "jämt". Vem ska man fira liksom!?

Måste även säga att jag är sjukt nöjd med färgerna som vi valde att måla här i lägenheten! Vill inte riktigt lägga ut en bild ännu i och med att här ser fortfarande ut som hej kom och hjälp mig! Blir även att röja upp här idag!

Nu måste jag sätta fart. Sätter på the voice, springer ner i källaren och hämtar resväskorna sen är det packning som gäller!

/ V♥


Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!