2010-09-18 | 17:39:15

lördag 18/9-10

Hallåj!

Jag och Christian kom inte direkt överrens om vad vi skulle göra så vi gick och rösta sen tog vi en tur i bilen. Sen ringde mamma och frågade om vi skulle komma till dem men Christian hade en bättre ide att de kunde komma hit istället. Vi var inte hemma när det blev bestämt så det var bara att skynda oss inom ica och handla de saker vi inte hade till maten och sen vidare hem, fick snabbtina kycklingen i ett varmt vattenbad. Hann precis slänga in allt i ugnen innan mamma och pappa knackade på dörren. Det blev lite fördricka och snack. Maten var riktigt god och sen tittade vi på idol och spelade en massa spel. Vi kom i säng runt 12 och jag sov som en stock till halv 9. Gick och duschade och sen blev det en mysig frukost.

Mamma och pappa hjälpte oss att flytta de sista stora möblerna från andra lägenheten, vi skulle redan ha gjort det men har inte hunnit med att hyra släp och vilken tur att pappa har plats i sin bil. Blev en vända på stan också, mamma och pappa ska på maskerad där det är ombytta roller som tema. Pappa hittade en blond peruk som han köpte, han var inte den vackraste i den!

Blev ett snabbt avslut då jag skulle åka till jobbet. Jobbade bara mellan 12-15 och sen dess har jag inte gjort ett smack. Ska snart fixa med de sista flyttkartongerna som ska in i bokhyllan.

Man ska kanske ta och göra det nu när man är som mest uttråkad?!

/V♥


Kommentarer;
Karolina

Skulle vara superkul att få se pappa i peruken tillsammans med resten av utstyrseln... ;) Verkar som ni har haft en toppendag! Kram

2010-09-18 kl. 21:01:00

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!